دو هیئت در پاریس هستند که شاخه سیاسی و بال سیاسی منافقین در آنجا قرار دارد و شورای ملی مقاومت در آنجا مستقر است . و یک هئیت در بروکسل که دارای کرسی پارلمان اروپایی است. و همچنین سه هئیت نیز در واشنگتن پایتخت امریکا فعالیت دارند که بنام "فعالیتهای اجرایی ال-ال-سی " خوانده می شود.

به گزارش صراط نیوز بولتن نوشت: گروهک تروریستی منافقین که در سال های اولیه انقلاب اسلامی به سازمان مجاهدین خلق معروف بود این روز ها به تکاپوی زیادی افتاده است تا با ایجاد لابی های گسترده با مقامات آمریکایی نام خود را از لیست سازمان تروریستی حذف کند.

البته این سازمان در طول دوران خود با انجام هزاران ترور و دست داشتن در بسیاری از عملیات های تروریستی نقش زیادی در عملیات های مسلحانه بر ضد نظام جمهوری اسلامی داشته است اما در سالیان اخیر این گروهک تروریستی مسئولیت هیچ عملیات خرابکارانه ای را بر عهده نگرفته است تا بتواند با انحراف افکار عمومی جهان و با ایجاد روابط با مقامات آمریکایی نام خود را از لیست سازمان های تروریستی دنیا حذف کند تا بلکه از این طریق بتواند از بخشی از فشارهای بین المللی به خصوص فشارهای دولت عراق برای خروج از اردوگاه اشرف را کم کند.

این گروهک در ماه های اخیر تلاش های زیادی را برای حذف نام خود از این لیست انجام داده است و به تازگی هم دادگاه فرجام خواهی منافقین در ایالت واشنگتن آمریکا به وزارت خارجه این کشور پیغام داده است که باید در حذف نام منافقین از این لیست بین المللی اقدام کند و البته به موازات این پیغام هیلاری کلینتون وزیر امورخارجه ایالات متحده نیز طی یک مصاحبه مطبوعاتی تاکید کرده است که به زودی و طی هفته های آینده در خصوص این موضوع تصمیم گیری می کند.

اما به راستی پشت پرده این اقدام سازمان منافقین چه کسانی قرار دارند و چه افرادی در کشورهای غربی با حمایت کامل خود از این حرکت حمایت می کنند؟

این موضوع داغ باعث شد که «باربارا اسلاوین» خبرنگار معروف آمریکایی در سایت خبری APS در یادداشتی به تحلیلی و بررسی این موضوع بپردازد .

اسلاوین در این یادداشت با اشاره به اینکه شش پانل "هیئت" عالی رتبه بر روی این موضوع فعالیت می کنند گفت:

باربارا اسلاوین

دو هیئت در پاریس هستند که شاخه سیاسی و بال سیاسی منافقین در آنجا قرار دارد و شورای ملی مقاومت در آنجا مستقر است . و یک هئیت در بروکسل که دارای کرسی پارلمان اروپایی است. و همچنین سه هئیت نیز در واشنگتن پایتخت امریکا فعالیت دارند که بنام "فعالیتهای اجرایی ال-ال-سی " خوانده می شود.

در این هیئت های سیاسی چهره های مشهور و با نفوذ آمریکایی همچون "آنتونی زینی" فرمانده سابق ارتش آمریکا ، "لی همینتون" نماینده ارشد کنگره آمریکا و "ری تنتر" کارمند شورای امنیت ملی امریکا و بنیانگذار "کمیته خط و مش ایران" حضور دارند.

این افراد که رابطه بسیار نزدیکی با نمایندگان و نفرات اصلی منافقین در آمریکا برقرار کرده اند همه عزم خود را جزم کرده اند تا به زودی نام منافقین را از لیست بین المللی سازمان های تروریستی حذف کنند.

همیلتون که زمانی رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا و رئیس مشترک کمیسیون 11 سپتامبر بود، در گفت‌وگو با باربارا اسلاوین گفت که «پول قابل توجهی» را برای حضور در نشست واشنگتن در ماه فوریه دریافت کرده بود . زینی هم که در نشست مشابهی در ماه ژانویه حضور یافته بود گفت که «هزینه متعارفی» را دریافت کرده است. وی در مورد جزئیات بیشتر توضیحی ارائه نداد.

از طرف دیگر این خبرنگار آمریکایی با بررسی های گسترده و با بیان عملکرد سابق منافقین در ایران به این نکته اشاره می کند که این سازمان تروریستی کارنامه سیاهی را در طول تشکیل خود به جای گذاشته است و در مقاطع مختلف با حملات تروریستی و بمب گذاری های متعدد بسیاری از مردم و سران کشور ایران را از میان برده است .حال در این شرایط اقدام چهره های سرشناس آمریکایی و قرار دادن 6 موسسه که تلاش برای خروج نام این گروهک را انجام دهند خود از برخورد های دوگانه آمریکا و در نظر گرفتن منافع این کشور حکایت می کند .

لی همینتون و آنتونی زینی

زینی که همراه با جیم جونز مشاور اسبق امنیت ملی و لوئیس فری مدیر اف بی آی و فرماندار سابق نیو مکزیکو بیل ریچاردسون که در دی ماه گذشته در واشنگتن سخنرانی کرده بود در يك اقدام فرار به جلو در مصاحبه‌ای گفت که وی از ماهیت فرقه ای این سازمان و اعضای آن آگاهی نداشته ولی با اینحال احساس می کند اگر تروریسم را نفی کرده باید از لیست گروه های تروریستی وزارت خارجه خارج شود.زینی همچنین تاکید کرده است : " از لیست خارج شدن باید کم وبیش به همان ترتیبی که ما با پی ال او و آی آر ای رفتار کردیم صورت پذیرد".


اسلاوین در این مقاله با بررسی اظهار نظرهای مختلف در حالی خارج کردن نام منافقین را از لیست سازمان های تروریستی که این گروهک در سال 1997 وارد آن شده بود نادرست می داند که وی به مواضع ضد ایرانی در رسانه های آمریکایی شهرت دارد و به همین دلیل بعد از این مقاله که جنجال زیادی در جامعه رسانه ای آمریکا به راه انداخت پروفسور دنیل زورکر فعال رسانه ای آمریکایی با رد نظرات اسلاوین او را متهم به حمایت از ایران کرده و در اظهار نظرهایی تند که در نشریه پلوتیک گلوبال و به سفارش منافقین به چاپ رسید با انتقاد از این کار این خبرنگار آمریکایی نظرات وی را احمقانه خوانده بود . گزارش این مطالب هم به زودی در بولتن منتشر خواهد شد.

اما به هرحال موضوعی که به خوبی روشن است این است که فعاليت ها ي تروريستي سازمان مجاهدین خلق (منافقین) با حمايت‌هاي مادي و معنوي سرياستمداران غربي انجام مي‌شود. اين سازمان كه شايد مخوف‌ترين سازمان تروريستي جهان باشد در طول اين سي سال از عمر انقلاب اسلامي حتي از كشتن دانش‌آموزان يك دبستان نيز ابايي نداشتند. هزاران تن از ايراني‌ها به دست اين گروهك شوم تا به حال كشته شده‌اند.