:.
 

تصوير تصادفی

07.jpg

خبرنامه

خبرنامه عمومی



Joomla : «پایگاه خب

تبلیغات

اشتراک فید اخبار

تغییر زبان سایت

آمار سایت

اعضا : 477
محتوا : 1633
لینک وب ها : 20
ما 56 مهمان آنلاین داریم

آخرین اخبار

همرهان

موسوی بیشترین تاثیر را از همسرش می پذیرد مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
اخبار - ويژه
سه شنبه, 24 فروردین 1389 ساعت 13:42

یکی از حامیان و دوستان قدیمی میرحسین موسوی ضمن انتقاد از مواضع و اقدامات وی تصریح کرده است که هرگونه ارتباط خود با وی را قطع کرده است.

به گزارش جوان، فرد مزبور در دیدار با تعدادی از دو تن از فعالان سیاسی جریان اصولگرا با انتقاد از رفتارهای میرحسین موسوی گفته است،من از اقدامات موسوی ناراحتم.بیانیه هایش را هم قبول ندارم.بیانیه های او را علیرضا بهشتی می نویسد که دیدگاه های تند عجیبی دارد.

وی تصریح کرده است،من با مواجهه موسوی با ولی فقیه مخالفم.من به اتفاق آقای آقازاده با او خیلی صحبت کرده ایم که دست از اقدامات خود بردارد.او لج کرده و خود راحق مطلق می داند.

وی در ادامه با بیان اینکه بعد از بیانیه 17 موسوی با او قطع رابطه کرده ،اظهار داشت،میرحسین بیشترین تاثیر پذیری را از زهرا رهنورد داشته و بیشتر خط ها را از او می گیرد.