استاندار خراسان شمالی تأکید کرد:مردم ایران هرگز زحمات و افتخاراتی که احمدی نژاد برای آنها به دست آورد را فراموش نمی کنند و تاریخ ایران دیگر رئیس جمهوری به مانند احمدی نژاد به خود نخواهد دید.
اولین دور از مناظره انتخاباتی برگزار شده از سوی صدا و سیما با انتقادات فراوانی روبه رو شده است. به طوری که برخی از کاندیداها اعلام کرده اند اگر مناظرات به این سبک و سیاق ادامه یابد، دیگر در مناظرات حضور پیدا نمی کنند.به همین دلیل با محمود احمدی بیغش، استاندار خراسان شمالی گفت و گویی انجام دادیم که متن کامل آن را در زیر می خوانید:
با توجه به اظهارات مسئولان صدا و سیما مبنی بر اینکه بیش از هزاران ساعت کار کارشناسی برای نحوء و چگونگی انجام مناظرات تلویزیونی از سوی کارشناسان صورت گرفته است.نظرتان درباره مناظره اول ریاست جمهوری در صدا و سیما چیست؟
هر کس این مناظره را دیده است اول یک فاتحه برای منوچهر نوذری خوانده چون مبتکر این مناظره با این نوع اجرا همان مسابقاتی بود که مرحوم نوذری برای جوانها برگزار میکرد و تقریبا تست هوش بود حالا کجا ما میرویم که مسابقهای که مرحوم نوذری برای جوانان میگذاشت امروز ما باید برای یک حکومت دینی ناب محمدی بخواهیم رئیس جمهور انتخاب کنیم. رئیس جمهوری که باید در برابر همه زیادهخواهیهای استکبار بایستد. البته این رئیس جمهور باید از فیلتر مناظره آقای ضرغامی رد شود که ببینیم چقدر هوش دارد آیا عکسی را میتواند درک کند آیا جادهای را از روی عکس میتواند تشخیص دهد آیا دریایی رو از روی عکس میتواند تشخیص بدهد ما که چیزی از این مناظره متوجه نشدیم فکر میکنم این مناظره بابی شد تا مردم چند روزی بیشتر بخندند.
خود صدا و سیما استدلال شان این است که چون 8 کاندید داریم ما وقت نداریم مناظره دو نفره برگزار کنیم مجبوریم چنین کاری انجام دهیم؟
من تصورم این است که واقعا الان صحنه گردان این کشور صدا و سیما است یعنی آقای ضرغامی سوار یک جت شده خلبان هم خودش است فنی خودش است خدمه خودش است همه چیز خودش است فرمان را گرفته هر طرفی که دوست دارد میرود. غافل از اینکه افکار عمومی مردم چه نظری روی او دارد. این مردم قرار است رای دهند وقتی مردم میگویند شما رئیس جمهور به ما معرفی میکنید، رانندهاش را هم معرفی میکند اخیرا صدا سیما کار بدتری انجام میدهد پدران اینها را معرفی میکند خدا رحمت کند پدرشان را. مگر کسی هست که بگوید پدر اینها آدمهای بدی است خوب معلوم است هر کدام 10 سال 15 سال قبل مرحوم شدند ما نباید فراموش کنیم پدران این عزیزان کاندیدا سنتی بودند عزیز بودند آدمهای محترمی بودند همه کارشان درست بوده در این که مردم شکی ندارند اگر صدا سیما راست می گوید و میخواهد شفافسازی کند و به مردم بگوید به این شخص که می خواهید رای دهید خانوادهاش را بشناسید، بچههای اینها را نشان دهد. پسری که از امروز به بعد میخواهد وارد صحنه شود. ما از طرفی میگوییم آقازادهها و از طرفی حاضر نیستیم اینها را نشان دهیم. پدری که سالهاست زیر خروارها خاک خوابیده حالا فرض کنید آن کسی نباشد که ما فکر میکنیم چه اتفاقی میافتد مهم این است که پسرش آدم عزیزی است ارزشمند است الان آمده طبق یک شرایطی که شورای محترم نگهبان اعلام کرده ایشان دارای صلاحیت است و خودش را عرضه کند تا مردم به او رأی دهند حالا پدر اصلاً آدم خوبی نبوده باشد. پدر چه خوب باشد چه بد روی مدیریت امروز او اثری ندارد. اما رفتار پسر اثر دارد. ما امروز باید بدانیم کسی که رئیس جمهور میشود در کشور با فرهنگ و مسلمان ایران، پسرش اهل رانت نباشد دخترش رفتار و کردارش و لباسی که به تن می کند بهتر از آنهایی باشد که در خیابان امروز به عنوان مصیبت به آنها نگاه میکنیم. صدا و سیما اینها را نشان بدهد پسرهای نامزدها را نشان دهد. برخی از این آقایان در مظلوم نمایی یک تندروی هایی انجام میدهند آیا از آنها پرسیدند که چرا در زمان طاغوت رئیس دفتر فلان جا بودند و با کانون های قدرت رژیم پهلوی کاملا ارتباط داشتند؟ چرا اینها را نمیگویند؟
خیلی ها معتقدند مناظرات سال 88 میان احمدی نژاد و موسوی صداو سیما را ترسانده است؟
من نمیگویم آن فضا را بیاورند یا نه من میگویم این رویه امروز اهانت به شعور مردم است با آن زمان کاری ندارم چهار سال پیش مال چهار سال پیش بوده است. من امروز را میگویم وقتی شما هشت نفر را که بین صدها نفر آوردید خودتان میگویید رسانه ملی ثانیههایش حساب و کتاب دارد بعد میآید اینها را آنقدر تنزل جایگاه میدهد که در حد مسابقات صبح جمعه باشد آخر کجای دنیا عکس نشان کسی می دهند که میخواد رئیس جمهور شود بعد بگویند این عکس را نگاه کن نظرت را در رابطه با ترافیک بگو! این توهین به مردم است. بروند از مردم بپرسند آیا راه انتخاب رئیس جمهور این است؟ این روش صحیح نیست. از وقتی که از ماشین پیاده میشوند با راننده و محافظ معرفی میکنند. این شبیه فرش قرمز بود مدل کن و اسکار و.. این روش تشویق مردم برای آمدن پای صندوق نیست. مردم می گویند باید با ما صادقانه برخورد شود. مردم بعد از 34 سال اینها را نمیپسندند. شاید مردم پاسخ ندهند اما پاسخ ندادن مردم به این معنا نیست که نمیفهمند.
از نحوه مناظره که بگذریم نقطه مشترک هر 8 کاندیدا در انتقاد تند و شدید نسبت به عملکرد دولت را چگونه ارزیابی میکنید؟
ببینید من میخواهم بگویم اولا این ها که این طوری انتقاد میکنند انتقاد اگر منصفانه باشد خیلی کار خوبی میکنند اگر انتقاد مغرضانه نباشد خیلی کارساز هم هست حالا چه آقای احمدینژاد بدش بیاید چه بدش نیاید بحث این است که اینها با این انتقادها احمدی نژاد را زیر سوال نمیبرند نظام را زیر سوال میبرند ما هشت سال است دست برتر را در دنیا داریم به لحاظ علمی و پیشرفت که در این هشت سال اتفاق افتاده ما میگوییم جمهوری اسلامی ایران به یک کشور هستهای تبدیل شده جمهوری اسلامی ایران به کشور فضایی تبدیل شده به نانو در این دولت دسترسی پیدا کردیم دراین دولت توانستیم جشن برق رسانی به همه روستاها را بگیریم. ما در این دولت موفق شدیم به لحاظ ساختن مسکن مهر در دنیا صاحب حرف باشیم. موفق شدیم سانتریفیوژ 20 درصد بسازیم. بعد ما آمدیم طی هشت سال اینها را به رخ دشمنان کشیدیم حالا به همانها هجمه میآوریم. برای چه؟ برای اینکه از حسادت نمیتوانیم ببینم یک افتخاری به اسم احمدینژاد شده است. نکته بعد اینکه این دولت تا دقیقا هفته دولت گذشته شهریور 91 بوده. تقریبا 9 ماه پیش. حضرت آقا این دولت را به بهترین وجه تحسین کرده اند. حضرت آقا فرمودند پرکارترین استکبارستیزترین دولتی که به انقلابی گری خودش افتخار میکند. دولتی که ارزشها و شعارهای اول انقلاب را زنده کرده دولت پرکار، دولت ضد استکبار دولتی که اسم ائمه را در عالی ترین مجامع بینالمللی مثل سازمان ملل یاد کرده است بعد اینها میگویند این دولت تخریب کرده است. این دولت به کشور خیانت کرده است. من نمیگویم احمدی نژاد ایرادی ندارد حتما هم دارد این را جدی میگویم. در روز 1 فروردین در سخنرانی حضرت آقا در مشهد بود که فرمودند دولتها تا به حال هم نکات مثبت داشتن هم نکات منفی. فرمودند حتی خود ما هم نکات منفی داریم کسی که معصوم نیست معصومیت متعلق به چهارده معصوم بود. همه نقاط ضعف دارند و نقاط قوتی دارند. مقام معظم رهبری دوباره چند روز پیش اعلام کرد تخریب نکنید. اگر تخریب کنید سوابق این هشت سال را یعنی عملکرد نظام جمهوری اسلامی ایران را تخریب کردید. آیا این انصاف است. مردم فراموش نمی کنند عزتی را که امروز به دست آورده اند که زیر سایه اسلام و انقلاب و امام و رهبری و دولت احمدی نژاد است. آیا شایسته است کسی که عمامه پیامبر را به سر می گذارد بیاید و یک کلید به دست بگیرد و کلید پرانی کند. بنده شخصا در مترو شنیدم که اگر این آقا با یک کلید می خواهد مشکلات کشور را حل کند من 10 ثانیه ای این کار را می کنم و دیگری شوخی دیگری می کرد. مردم این را توهین می دانند. مردم پشتکار و ساده زیستی را خدمت می دانند.
یکی همین بحث مسکن مهر است که در مناظره مطرح شد. یک عکسی نشان دادند مربوط به مسکن مهر کاندیداها نظر دادند. مثال میزنم شما این را یکی از افتخارات دولت نهم و دهم می دانید. آقای ولایتی انتقاد کرد که چرا ظاهر این ساختمانها معماری اسلامی نیست؟ آقای حداد گفت اگر عکس رهبری آن بالا نبود ما فکر میکردیم این ساختمان ها در آمریکا هستند یا قالیباف گفت تهران این همه جا دارد چرا این ساختما ن ها را در بیابان ساخته اند.کسانی که میگویند این ساختمان ها هیچ نشانه ای از اسلام ندارد بیایند منزل خود را نشان بدهند که مردم ببینند ظواهرش به اسلام میخورد؟ رفتار خودشان و اطرافیان شان را ببیند به اسلام میخورد؟ اگر خودشان یک یا 4 تا خانه دارند من نمیدانم اگر آنها اسلامی هستند بعد بیایند بگویند دهها هزار و صدها هزار مسکن مهر اسلامی نیست. ما اول باید یک سوزن به خودمان بزنیم و این را باز میگویم مسکن مهر، هدفمند شدن یارانهها از بزرگترین اهداف انقلاب اسلامی است و من خودم میدانم در مجلس هم دیدم بعد مجلس هم رصد کردم آنهایی که ایراد میگیرند هم عقده حقارت دارند چون خودشان نمیتوانند این شکل کار کنند. چون نتوانستند میخواهند خرابش کنند اما مردم خوب میفهمند.
نظرتان در خصوص انتقادات وارده از سوی 8 کاندیدای ریاست جمهوری به وضع موجود و عدم ارائه برنامه از سوی آنان برای رفع مشکلات از جمله تورم و گرانی چیست؟
این 8 نفر در ایران زندگی می کرده اند یا خیر؟ خودشان را مسلمان می دانند یا خیر؟ امروز به این علم رسیده اند یا 2 ماه پیش و یکسال پیش و یا 4 سال پیش. یک سند بیاورند که ما فلان برنامه را به احمدی نژاد ارائه دادیم اما او نپذیرفت. چرا تا به حال عنوان نکرده اند. ای کاش صدا و سیما یکسال دیگر همین وعده و وعیدهای الان این آقایان کاندیدا را به مردم نشان دهد تا همگان ببینند تا چه میزان صداقت در گفتار نامزدهای ریاست جمهوری وجود دارد.
بسیاری معتقدند احمدی نژاد نمی پذیرد و برخی قوانین تصویب شده در مجلس را نیز اجرا نمی کند؟
اگر احمدی نژاد قانونی را اجرا نکرده قطعا آن قانون مشکل داشته است.
رهبری فرموده بودند قانونی تصویب کنید که قابلیت اجرا داشته باشد نه اینکه در عمل نشود اجرا کرد. مگر می شود دست کسی را ببندیم و بعد بخواهیم آن فرد شنا کند. اگر قانونی اجرا نشده قطعا آن قانون مشکل داشته است.
وضعیت ائتلاف آقایان حداد و قالیباف و ولایتی را چطور ارزیابی می کنید؟
قدرت به حدی شیرین است که کمتر کسی از آن دست می کشد. این از زمان هابیل و قابیل بوده و تا امروز هم ادامه داشته و خواهد داشت. سر سیدالشهدا را به خاطر لذت قدرت بریدند. عمرسعد با آرزوی حکمرانی ری به جنگ با امام حسین رفت. بنده قصد مقایسه ندارم فقط لذت قدرت را بیان می کنم. این 8 نفر را 6 فقیه تایید صلاحیت کرده اند و قطعا مومن هستند. اما احتمالا در روز اول با خود گفته اند ما ائتلاف می کنیم تا ببینیم چه می شود حالا قول خود را زیر پا می گذارند. مردم سوال می کنند که سه نفری که از یک گروه با هم نمی توانند کنار بیایند و قول خود را زیر پا می گذارند چطور می خواهند در آینده به وعده های انتخاباتی خود عمل کنند. مردم تریبون ندارند در غیر این صورت این سوالات را می پرسند. من حکایتی نقل می کنم. عده ای می روند خدمت شهید بروجردی که مسئولیت مهمی به ایشان بدهند. شهید بروجردی به آنان می گوید من همین مسئولیتهایی را که دارم را نمی توانم فردای قیامت پاسخگوی آن باشم. شانه هایم تحمل بار به این سنگینی را ندارد. اکنون چه شده است که این دوستان برای نیل به قدرت قول خود را هم زیر پا می گذارند.
آقای غرضی خودشان هم می گویند که انتظار تایید صلاحیت را نداشتند و گفته هاشان هم نشان می دهد که از فضای کار اجرایی به دور بوده اند اما در کنار ایشان کسانی ردصلاحیت شدند که سوابق و کارنامه هاشان مشخص است و توانمندی هایشان محرز. این تناقض نیست؟
من مایل نبودم که اسم ببریم. به هر حال کسانی که تایید شده اند قطعا صلاحیت داشته اند چون تاییدیه از شورای محترم نگهبان دارند. حال جناب غرضی با توجه به اینکه سالها نبوده اند برای اداره کشور مشکل خواهند داشت.
آقای جلیلی در ثانیه های آخر و غافلگیر کننده ثبت نام کردند و علی رغم نداشتن سابقه مناسب اجرایی و مدیریتی تایید شدند. مناظره هم ظاهرا برای ایشان چندان جدی نبود و حتی سوالات را با اکراه پاسخ می دادند.مثل اینکه خودشان را رئیس جمهور می دانستند.
وضعیت آقای جلیلی را در انتخابات را چگونه می بینید؟
آقای جلیلی فاقد سابقه اجرایی هستند. در اذهان اینطور می گویند که آقای احمدی نژاد و دولت از جلیلی حمایت می کنند. در حالیکه ما از آقای احمدی نژاد سوال کردیم و ایشان گفتند من این را الان می شنوم و تا الان هم از هیچ کاندیدایی حمایت نکرده ایم. آقای جلیلی تنها سابقه مهم کاری که در پرونده خود دارند همین مذاکرات هسته ای است.
نظرتان راجع به پشتکار آقای رضایی برای کاندیداتوری درانتخابات ریاست جمهوری چیست؟
مردم شعورشان افزایش هم پیدا کرده است و بعید است به کسی که 4 سال پیش رای نداده اند این بار نظری داشته باشند. البته خدمات آقای رضایی در سپاه بر هیچ کس پوشیده نیست و غیر قابل خدشه است. اما ای کاش آقای رضایی همان برادر محسن می ماند. یادمان باشد که مردم وقتی می خواهند به کسی رای بدهند حتما به سراغ فرزندان ایشان هم می روند و نتیجه آن را مورد توجه قرار می دهند.
وضعیت آقای عارف و روحانی را چطور ارزیابی می کنید؟ چون ظاهرا پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان در حال رایزنی برای ائتلاف بین این دو هستند که ظاهرا ائتلافی رخ نخواهد داد.
در ائتلاف این دو فرد هم باید عرض کرد وقتی مدعیان اصولگرایی نمی توانند با هم کنار بیایند از این عزیزان چه انتظاری می توان داشت.
اصولگراها ماه هاست که می گفتند دولت برای انتخابات برنامه دارد و در صورت ردصلاحیت مشایی چه اقدامات محیرالعقولی که انجام نخواهد داد! اما الان می بینیم که کوچکترین اعتراضی از جانب دولت صورت نگرفته است، نظرتان نسبت به تخریب های صورت گرفته علیه دولت چیست؟
مردم ایران متدین و دارای هزاران سال فرهنگ هستند و اصول خود را برای مطامع دنیایی و کاستی های عده ای زیر پا نمی گذارند. مردم کار خود را به خوبی انجام می دهند و برای نظام خود ارزش قائلند و در صحنه حضور خواهند داشت. طبیعتا برای حفظ نظام و انقلاب باید برخی از رفتارهای ناشایست فعلی را تحمل کنند. مردم در صحنه خواهند بود چون می دانند دشمن نظاره گر آنان است. اما نکته اینجاست که نباید ارزش مردم را از بین برد. مردم از خود سوال می کنند که حاکمیت 8 سال گفت این دولت بهترین است و رهبری همین 9 ماه پیش فرمودند این دولت انقلابی و سختکوش است و حالا همین ها می گویند که دولت بد است و ضعیف است و منحرف است. من امیدوارم به مردم آدرس اشتباه ندهند.
باید گفت که روسیاهی به زغال ماند. یک عده ای برای موجه نشان دادن خودشان و برای اینکه جلوی منافعشان گرفته شده بود از ماهها قبل تخریب را آغاز کردند و حتی صدا و سیما هم به این موضوع دامن زد. کسانی که این پروژه را کلید زدند می خواستند به قول خودشان پیش دستی و جلوگیری کنند. مگر این آقایان نمی گفتند مشایی منحرف است و مگر معتقد به این نیستند که مردم می فهمند خب اجازه می دادند مردم بین منحرف و سالم انتخاب کنند. پس از رد صلاحیت مشایی دیدیم که دولت و شخص آقای مشایی به حکم شورای نگهبان گردن نهادند. این نشان داد که احمدی نژاد نه در حرف که در عمل از بسیاری مدعیان ولایت مداری، به رهبری و ولایت بیشتر پایبند است. احمدی نژاد در 8 سال گذاشته و در حالی که به او هجمه می شود و با آبروی او بازی می شود باز هم مطیع رهبری است. مگر رهبری از رئیس جمهور به غیر از کار و تلاش و تبعیت و کوتاه نیامدن در مقابل دشمن چه می خواهد. کدام یک از این خصوصیات در احمدی نژاد نبوده است.
همین سکوت امروز باعث شده که این گمانه زنی تقویت شود که کاندید احمدی نژاد از ابتدا جلیلی بوده است؟
خیر. کاندید احمدی نژاد از ابتدا مشایی بود و نه دیگران و اکنون هم هیچ کاندیدی ندارند. زمانی هم که کاندید مدنظرش رد صلاحیت شد به حکم شورای نگهبان احترام گذاشت. احمدی نژاد در همه حال تابع قانون و رهبری است. ایشان با اینکه کاندیدشان رد شده و دولتشان هم رو به پایان است باز هم مانند روز اول تلاش می کند.احمدی نژاد بیش از بسیاری مدعیان به رهبری علاقه مند هستند.
به نظر شما احمدی نژاد پس از ترک مسند ریاست جمهوری،چه می کند؟
با شناختی که من از ایشان دارم فکر می کنم بعد از دولت بدون محدودیت و محافظی به میان مردم می آیند و همانطور که قبلا گفتند به دانشگاه و کلاس درس باز می گردند.
عملکرد هسته ای دوران احمدی نژاد را چطور ارزیابی می کنید؟
مقام معظم رهبری فرمودند در دولت های گذشته ما گفتیم 10 درصد آنها نپذیرفتند و حتی غنی سازی 3 درصدی را غرب نپذیرفت و تاسیسات ما را پلمپ کردند. اروپاییها به مردم ایران بزرگترین توهین را کردند. موضوع هسته ای امروز برای ما از اصول است. مردم با راهپیمایی های میلیونی خود فریاد زدند که انرژی هسته ای حق مسلم ماست. احمدی نژاد با قدرت پای موضوع پرونده هسته ای ایستاد و هزینه هایش را پرداخت کرد. ما الان به غنی سازی 20 درصدی رسیدیم. رهبری بارها بر هسته ای شدن ایران تاکید کردند. احمدی نژاد به پشتوانه مردم و رهبری بر موضوع هسته ای ایستادگی کرد. امروز ایران به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده است. البته ما هم نباید یکسویه نگاه کنیم. ایران به دلیل تاکید بر حق هسته ای مورد تهاجم اقتصادی جهانی قرار گرفت. ما با چهار قطعنامه کمر شکن مواجه بودیم. ما در یک جنگ اقتصادی هستیم. جنگ هزینه دارد. ما نمی توانیم بگوییم که هسته ای شده ایم، فضایی شدیم، هدفمندی یارانه ها را انجام دادیم که انقلاب اقتصادی بود و کوچک ترین هزینه ای هم پرداخت نمی کنیم. طبیعتا هزینه هایی هم دارد. ما عزت به دست آوردیم.
نظرتان راجع به گرایش برخی وزیران دولت احمدی نژاد در حمایت از برخی کاندیداها چیست؟
بنده به برخی کاندیداها عرض می کنم که وزیری که به رئیس دولت مستقر وفا نکرده قطعا به شما هم وفا نمی کند. یک عده ای آمدند و خودشان را در گفتمان احمدی نژاد جا زدند. این آقایان فرصت طلب هستند و تا امروز که به خیال خودشان بازار احمدی نژاد سکه بود در کنار ایشان بودند و اکنون که دولت تغییر خواهد کرد می روند به سمت دیگران تا برای خود جایگاه و مقام رزرو کنند.
در پایان؟
مردم ایران هرگز زحمات و افتخاراتی که احمدی نژاد برای آنها به دست آورد را فراموش نمی کنند. تاریخ ایران دیگر رئیس جمهوری به مانند احمدی نژاد به خود نخواهد دید.
منبع: قانون
آخرالزمان
#قدرت نظامی ایران
#مستند
#یوفو