افرادی مانند خاتمی در صورتی که حتی احتمال پیروزی در انتخابات را می دادند یقینا سناریوها و روش های مختلفی را برای بررسی سبد رای خود و میزان اقبال مردم به اصلاح طلبان را پیاده و آزمایش نمی کردند.

 همزمان با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری، سایت های ضد انقلاب (بی بی سی، رادیو فردا، صدای آمریکا، جرس، کلمه، روز آنلاین و ...) حمایت گسترده ای از ورود محمد خاتمی به راه انداخته اند.

این سایت ها که پیش تر از هزینه‌مند کردن انتخابات، برای نظام از طریق کاندیداتوری چهره‌هایی مانند محمد خاتمی، عبدالله نوری، محمد موسوی خوئینی‌ها، احمد منتظری، محمدرضا خاتمی و... سخن به میان آورده بودند، حال در اقدامی هماهنگ ضمن تبلیغ برای خاتمی از وی به عنوان یکه تاز صحنه انتخابات یاد می کنند.

سایت ضد انقلاب"روز آنلاین" در همین زمینه در یادداشتی ضمن بررسی فعالیت های تبلیغاتی طرفدارن حضور سید محمد خاتمی در انتخابات، کاندیداتوری وی را به ضرر سایر کاندیداها دانست.

روز آنلاین با اشاره به راه اندازی صفحه ای در اینترت به نام "آفتاب صبح امید" برای دعوت از خاتمی نوشت: «"سلام خاتمی" صفحه اصلی اینترنتی برای جمع آوری امضا و حمایت از سید محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری است که توسط ستادی به نام "آفتاب صبح امید" راه اندازی شده است. مجموعه ای متشکل از گروهی از طرفداران آقای خاتمی که بعد از عید ستادهای انتخاباتی او را کلید زده اند.»

این سایت در ادامه با مفروض دانستن تایید صلاحیت محمد خاتمی، نامزدی وی را به ضرر بعضی از کاندیداها دانسته مدعی می شود: «در این نکته کمتر کسی شک دارد که حضور انتخاباتی خاتمی بیشتر از همه به ضرر دو نفر است: اسفندیار رحیم مشائی و محمد باقر قالیباف.

مشایی که سعی دارد با شعارهای انتخاباتی ملی گرایانه بخشی از سبد رای خود را از طبقه متوسط جست و جو می کند؛ طبقه ای که اگر خاتمی کاندیدا شود به احتمال زیاد به سوی او میل می کند. چون اولا خاتمی در میان آنان به سبب ریاست جمهوری موفق هشت ساله اش اعتبار منبع دارد و در ثانی، به خصوص پس از حوادث جنبش سبز، در مقابل جریان محافظه کار سنتی یا همان اصول گرایان حاکم قرار گرفته است که در برنامه ریزی تبلیغاتی حامیان خاتمی هم احمدی نژاد و هم مجلسی ها را شامل می شود.»

روز آنلاین اضافه کرد: «در عین حال قالیباف، مردی که همچنان سودای ریاست جمهوری دارد با حضور خاتمی، احتمال انتخاب خود را بسیار کمتر از آنچه که پیش بینی می کرد می بیند. قالیباف می داند که شانس و پتانسیل خاتمی برای رای آوردن از سبد رای او – که در جاهایی به خصوص مناطق شهرنشین، مشترک است - بسیار فزونی دارد و پیروزی خاتمی و شکست دوباره قالیباف، او را به یک محسن رضایی دیگر تبدیل می کند که همیشه وارد انتخابات می شود و در هر انتخاباتی هم اعم از مجلس و ریاست جمهوری شکست می‌خورد.»

گفتنی است در حالی سایت های ضد انقلاب در سناریوی مشترک به دنبال محبوبیت سازی برای چهره های اصلاح طلب به ویژه سید محمد خاتمی در فضای مجازی هستند که در یک دهه گذشته همواره شاهد روی گردانی مردم از کاندیداهای اصلاح طلبان در شورای شهر، مجالس هفتم، هشتم و نهم و ریاست جمهوری نهم و دهم" بوده ایم.

گذشته از این افرادی مانند خاتمی در صورتی که حتی احتمال پیروزی در انتخابات را می دادند یقینا سناریوها و روش های مختلفی را برای بررسی سبد رای خود و میزان اقبال مردم به اصلاح طلبان را پیاده و آزمایش نمی کردند.

مردم بیدار و انقلابی ایران اسلامی پس از آنکه به ماهیت واقعی افراطیون اصلاحات در مجلس ششم و دولت اصلاحات پی بردند با پشت کردن به جریان اصلاحات به کاندیداهایی رای دادند که در خط نظام و آرمان های امام امت و رهبری معظم انقلاب گام برمی دارند. ضمن آنکه اقدامات ساختار شکنانه سران اصلاحات در جریان انتخابات 88 که با متهم کردن نظام به "تقلب در انتخابات" فتنه آمریکایی اسرائیلی را رهبری کردند و با سلب آرامش و امنیت از جامعه کشور را به آشوب کشانده کار را به جایی رساندند که مردم در حماسه 9 دی ضمن اعلام برائت از سران فتنه خواستار مجازات افرادی چون موسوی، خاتمی و کروبی شدند.