بمب الکترومغناطیس؛ برهم زننده معادلات نظامی و فراتر و مخرب تر از سلاح اتمی

بمب الکترومغناطیس؛ برهم زننده معادلات نظامی و فراتر و مخرب تر از سلاح اتمی

اصول اولیه طراحی بمب‌های الکترومغناطیسی(E-Bomb) به‌گونه‌ای است که با ایجاد شوک و یک میدان الکترومغناطیسی شدید به هر مدار الکترومغناطیسی در محدوده انفجار، جریان الکتریکی القایی قوی را در اجسام هادی مثل خطوط تلفن و یا خطوط انتقال برق و یا حتی خطوط فلزی انتقال آب ایجاد کند، حال این آنتن‌های ناخواسته می‌توانند این جریان شدید الکتریکی را به اجزای نیمه‌هادی متصل به خود  انتقال دهند برای مثال خطوط تلفن و برق می‌تواند این جریان شدید را به وسایل الکتریکی  که این جریان بی‌درنگ باعث از بین رفتن اجزای آن وسایل برقی خواهد شد.

کشکول عبرت/ مجموعه مطالب پیرامون واقعه جانسوز و عبرت آموز کربلا

کشکول عبرت/ مجموعه مطالب پیرامون واقعه جانسوز و عبرت آموز کربلا

«پايگاه تحليلي تبیینی رئيس جمهور ما»، مجموعه ای از عبرت های عاشورا، بصیرت حسینی(ع)، جریان شناسی کربلا، ریشه شناسی واقعه عاشورا، دیدگاه های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و رهبر معظم انقلاب در این خصوص را در قالب یادداشت، کلیپ صوتی و تصویری و اینفوگرافی به عزاداران حسینی تقدیم می نماید.

تحلیل میدانی دبیرکل جبهه مشارکت از دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و تمایز حسن روحانی و محمد خاتمی

در ارزیابی عملکرد دولت، ما باید عملکرد خرد و کلان دولت را جدا کنیم. آنچه مهم است، عملکرد کلان آقای روحانی و دولت ایشان است. به نظر من، عملکرد کلان آقای روحانی عملکردی قابل‌قبول و حتی بالاتر از قابل‌قبول بوده است، ولی در عملکرد خرد خیلی جاها ایراد دارد. با چنین نگاهی، رویکرد اصلاح‌طلبان به آقای روحانی برای انتخابات آینده مثبت است. علاوه‌براین آقای روحانی این امتیاز را نیز دارد که رقبای اصولگرای وی نیز افراد رأی‌آوری نیستند.

بررسی علل لغزش و انحراف خواص عصر امام حسین(ع)

یکی از پرسش‌هایی که همواره مورد توجه پژوهشگران و تاریخ‌نگاران بوده این است که چه شد که جامعه‌ای که پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌و‌اله‌وسلم، ۲۳ سال برای آن زحمت کشیده بود، به وضعیتی دچار شد که پنجاه سال پس از رحلت ایشان، در مقابل امام حسین‌ علیه‌السلام قرار گرفتند؟ رهبرمعظم انقلاب درباره‌ی علت این موضوع می‌فرمایند: «بسیاری از مسلمانانِ دوران اواخر شصت ساله‌ی بعد از حادثه‌ی هجرت - یعنی پنجاه ساله‌ی بعد از رحلت نبی مکرم - از حوادثی که میگذشت، تحلیل درستی نداشتند. چون تحلیل نداشتند، عکس‌العمل نداشتند. لذا میدان، باز بود جلوی کسانی که هر کاری میخواستند، هر انحرافی که در مسیر امت اسلامی به وجود می‌آوردند، کسی جلودارشان نباشد؛ میکردند.»

بررسی ابعاد مستند سیاسی "پرونده ناتمام"/ پرونده سرّی و ناتمام ترور رئیس جمهور و نخست وزیر جمهوری اسلامی ایران

"چرا آیت الله قدوسی دادستان کل انقلاب به عنوان مسئول بررسی پرونده، دقیقا شش روز پس از این واقعه به شهادت رسیده اند و چرا پس از آن پرونده به دادستانی کل کشور ارجاع می شود و در همان دادستانی انقلاب (که مسئول اصلی رسیدگی به این پرونده های تروریستی می باشد) به آن رسیدگی نمی شود؟ و لذا از همان ابتدا زمینه ایجاد انحراف در پرونده آغاز می شود و لاجوردی که می بایست مسئول رسیدگی به پرونده باشد، از دستش خارج می شود. آیت الله ربانی املشی دادستان کل کشور که پرونده را بر عهده می گیرند نیز چندی بعد به شکلی مشکوک فوت می نمایند تا آن که صانعی و سپس موسوی خوئینی ها در این سمت مسئولیت رسیدگی به پرونده را پس از چند بار وقفه بر عهده می گیرد. گفتنی است که شهید لاجوردی یکی دیگر از مسئولان پرونده نیز در سال 1377 به شهادت می رسد."

واکاوی عملکرد دولت یازدهم در سه سال گذشته طی مصاحبه با نماینده اصلاح طلب ادوار مجلس/شاخص های دولت روحانی پایین تر از احمدی نژاد است

مهدی آیتی: "دولت به خاطر هسته ای از سایر مسائل کشور غفلت کرد/ در دولت روحانی نه سفره مردم بزرگ شد نه جیبشان /زمانی می توانیم برجام را سندی موفق بدانیم که مشکلات معیشتی را حل کنیم/ خیال بافی روحانی از آشتی با آمریکا /توصیه آیتی به روحانی برای ارائه کارنامه موفق تر از دولت احمدی نژاد/ عملکرد ضعیف دولت یازدهم در اشتغال جوانان/ روحانی مدیر اجرایی قوی و موفقی نیست/ معتقدم که آقای دکتر حسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت، آقای جواد ظریف وزیر خارجه، آقای علی مطهری نائب رئیس مجلس و آقای سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس را رئیس جمهوران اصلح می دانم..."

واکاوای پیشینه، عقبه، مبانی فکری، اعضا ، اهداف و شیوه عملکرد مکتب نیاوران از دولت هاشمی تاکنون

مکتب نیاوران جریانی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است که ریشه‌های آن را می‌توان در اواخر دهه‌ی 1360 و با انتخاب حجت‌الاسلام هاشمی رفسنجانی به ریاست جمهوری اسلامی ایران و در درون مجموعه‌ی مدیریتی کشور جست‌وجو کرد. انسجام‌بخشی به تفکر این مکتب با تأسیس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری در دولت اول آقای هاشمی‌ رفسنجانی و به ریاست حجت‌‌الاسلام حسن روحانی و با مشارکت آقایان عباس عبدی، محسن کدیور، عطاء‌الله مهاجرانی، سعید حجاریان، علی‌رضا علوی‌تبار و... صورت گرفت. اصول سیاسی حاکم بر تفکر این جمع را می‌توان در محافظه کاری، تعامل مداوم با غرب و شعار آزادی و توسعه‌ی سیاسی جست‌وجو کرد.

واگویی استراتژی مقتدر دفاعی رهبر معظم انقلاب و نقش آن در خنثی سازی توطئه دشمنان در گفت‌وگو با دکتر حسین امیرعبداللهیان

تلاشی تقریباً از اواخر مذاکرات هسته‌ای از طرف غربی‌ها شروع شد و در مصاحبه‌ها و اظهارنظرهایشان هم کاملاً مشهود بود که پس از موضوع هسته‌ای، می‌خواهند به‌سراغ موضوعات منطقه‌ای بروند. حتی گاهی‌اوقات من نقل‌قول‌هایی از برخی هیئت‌های عالی‌رتبه‌ی دیپلماتیک اروپایی می‌شنیدم مبنی بر اینکه هم ما و هم آمریکایی‌ها اعتقاد داریم از موضوع هسته‌ای به‌سرعت می‌توان عبور کرد و موضوع مهم‌تر از موضوع هسته‌ای، مسائل منطقه است. اما رهبر انقلاب همواره تأکید می‌کردند که ما هیچ مذاکره‌ای با آمریکایی‌ها درباره‌ی موضوعات منطقه نخواهیم داشت.

دلالان تئوری وابستگی می‌گویند «ما نمی‌توانیم»

" مهندسان نفتی کسانی هستند که در شرایط نبود شرکت‌های خارجی، روزانه سه میلیون و هفت‌صد هزار بشکه نفت استخراج و در زمان جنگ تحمیلی نیز مخازن آسیب‌دیده را تعمیر می‌کردند، اما برخی از مسئولین پایتخت‌نشین که پای دکل حفاری نبوده‌اند، به این توانایی‌ها باور ندارند و قراردادهای مضری را منعقد می‌کنند. چنین فضایی به بخش خصوصی این پیام را القا می‌کند که برای موفقیت تبدیل به «دلال وابستگی» بشو تا موفق شوی. دلالی وابستگی دقیقاً هدف دشمنان است. بر این اساس، یک جریان نفوذی اقتصادی شکل می‌گیرد."

مؤلفه‌های قدرت ایران در جنگ نامتقارن؛ ثقل قدرت نرم انقلاب اسلامی در باورهای دینی و اعتقادی مردم و مسئولین

در الگوهای اندیشه‌ی مدرن از قدرت، قدرت صرفاً مفهومی این‌جهانی تعریف می‌شود. این در حالی است که اسلام در نظام معنایی خود، تعریفی این‌جهانی و آن‌جهانی از قدرت ارائه می‌دهد و مؤلفه‌ها و شاخصه‌هایی را برای آن بیان می‌کند که بخشی از آن فراتر از قدرت مادی است. برای مثال، رهبر معظم انقلاب که همواره خوانشی سیاسی و اجتماعی از آیات و روایات را مورد توجه قرار ‌داده‌اند، «انس با قرآن» را یکی از مؤلفه‌های قدرت‌افزایی نظام دانسته و می‌فرمایند: «توجه داشته باشید که نظام اسلامی و جامعه‌ی اسلامی با انس روزافزون با قرآن استحکام درونی پیدا می‌کند»