وقتی پس از ۹ سال نخبگان انجمن اسلامی دانش آموزان سراسر کشور به دیدار رهبر معظم انقلاب رفته‌اند، ایشان برنامه‌ی دشمن برای این افسران را با جزئیات به تصویر می‌کشند: «این یکی از موارد سخت اختلاف بین ما و دشمنان ما است. دشمن، افسر جنگ نرم ما را، که جوان‌ها هستند، یک جور می‌پسندد، جمهوری اسلامی یک جور می‌پسندد... آمریکایی‌ها دلشان می‌خواهد جوان‌های ما آن شجاعت را نداشته باشند، آن امید را نداشته باشند، آن انگیزه را نداشته باشند، آن تحرّک را نداشته باشند، آن توان جسمی را نداشته باشند، آن توان فکری را نداشته باشند، نسبت به دشمن خوش‌بین باشند، نسبت به فرماندهی خودی و عقبه‌ی خودی بدبین باشند؛ جوان ما را دشمن این‌جوری می‌پسندد.»
«پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»؛ "من برایشان آرزوهای خوب دارم." این جمله‌ی رئیس دولت شیطان بزرگ است برای ملت ایران. اوباما که این جملات را سال گذشته و در بحبوحه‌ی پایان مذاکرات هسته‌ای بیان می‌کرد برای این آرزوی خوبش برای ملت ایران شرایطی هم گذاشت: "باید تحولی، حتی تدریجی، در داخل ایران روی دهد تا به این نتیجه برسند که شعار مرگ بر آمریکا یا انکار هولوکاست در میان رهبران این کشور یا تهدید به نابودی اسرائیل یا رساندن سلاح به حزب‌الله که در لیست گروه‌های تروریستی است باعث می‌شود ایران در چشم بخش بزرگی از جهان منزوی شود..." آقای شیطان حتی به ملت ایران تضمین اعطای آب نبات‌های شیرینی هم می‌دهد: "به شما تضمین می‌دهم که در لحظه‌ای که حکومت ایران دست از این شعارها و رفتارها بکشد، به لطف اندازه، استعدادها و منابعش فورا شاهد بالا گرفتن نفوذ و قدرتش در جهان خواهد بود. این تحولات به تغییرات صحنه‌ی سیاسی ایران و تغییر در ذهنیت رهبران آن بستگی دارد." اوباما اما نشان می‌دهد برای تحقق همه‌ی این نقشه‌ی مکارانه‌ی خود روی جوانان ایران اسلامی حساب باز کرده و نیرنگ خود را بر آنها استوار کرده است: "شاید نسل جوان ایران این تحول را ممکن کند."
 
 جنگ نرم گسترده و همه‌جانبه
رهبر حکیم انقلاب اما چند سال پیش‌تر گویی دست شیطان را خوانده و به اهداف پلیدش پی برده بودند که چنین گفتند: «ببینید عزیزان! شماها می‌دانید امروز جمهوری اسلامی و نظام اسلامی با یک جنگ عظیمی مواجه است، لیکن جنگ نرم؛ خوب، حالا در جنگ نرم، چه کسانی باید میدان بیایند؟ قدر مسلّم نخبگان فکری‌اند. یعنی شما افسران جوانِ جبهه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی مقابله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی با جنگ نرمید... . باید با این جریان شیطانىِ خطرناک مقابله شود.»(۱۳۸۸/۰۶/۰۴) این جملات و عبارات در اوج فتنه‌ی ۸۸ و عملیات انقلاب رنگی دشمنان علیه ملت بیان شده است. یعنی در زمانی‌که اوج تهاجم علیه اصل انقلاب صورت گرفته بود، رهبر انقلاب اسلامی نیروهای جوان را فراخوان کرده و ضمن نشان دادن صف‌آرایی دشمنان و برشمردن اهداف این نبرد، به آنها نقش جدیدی اعطا کردند: «افسر جوان جبهه مقابله با جنگ نرم». عنوانی که تنها به دانشجویان بسنده نماند و در سال ۹۲ در دیدار به مناسبت ۱۳ آبان، دانش‌آموزان انقلابی کشور نیز به این نشان مفتخر شدند. اما آیا با پایان پرونده‌ی فتنه‌ی ۸۸ در آن سال‌ها، جنگ نرم دشمنان علیه ملت ایران به پایان رسید؟ از نظر رهبر انقلاب نه تنها جنگ نرم دشمنان پایان نیافته است، بلکه در حقیقت در این عرصه «لشکر فرهنگی دشمن و لشکر سیاسی دشمن با همه‌ی ابزارهایی که برایشان ممکن بوده، حمله کرده‌اند به ما برای سست کردن اعتقادات دینی ما، سست کردن اعتقادات سیاسی ما، تقویت نارضایی‌ها در داخل کشور، جذب جوان‌ها بخصوص جوان‌های فعّال و اثرگذار در سطوح مختلف برای مقاصد خودشان.»(۱۳۹۴/۰۷/۱۳) عباراتی در باب «جنگ نرمِ برنامه‌ریزی شده، گسترده و همه‌جانبه نظامِ سلطه با جمهوری اسلامی» که چند روز بعد از آن در دیدار با مدیران سازمان صداوسیما مطرح شد؛ جزئیات بیشتری از این صحنه نبرد را تکمیل کرد.
 
 مطالبه رهبر انقلاب از افسر جنگ نرم
حالا وقتی پس از ۹ سال نخبگان دانش‌آموزی در انجمن‌های اسلامی سراسر کشور به دیدار رهبر انقلاب رفته‌اند، ایشان برنامه‌ی دشمن برای این افسران را با جزئیات به تصویر می‌کشند: «این یکی از موارد سخت اختلاف بین ما و دشمنان ما است. دشمن، افسر جنگ نرم ما را، که جوان‌ها هستند، یک جور می‌پسندد، جمهوری اسلامی یک جور می‌پسندد... آمریکایی‌ها دلشان می‌خواهد جوان‌های ما آن شجاعت را نداشته باشند، آن امید را نداشته باشند، آن انگیزه را نداشته باشند، آن تحرّک را نداشته باشند، آن توان جسمی را نداشته باشند، آن توان فکری را نداشته باشند، نسبت به دشمن خوش‌بین باشند، نسبت به فرماندهی خودی و عقبه‌ی خودی بدبین باشند؛ جوان ما را دشمن این‌جوری می‌پسندد.»(۱۳۹۵/۰۲/۰۱) این نقشه‌ی پیچیده و گسترده چنان است که «تبلیغات رادیویی و تلویزیونی و اینترنتی دشمن و همه‌ی کارهای گوناگونی که می‌کند، که مخاطبش جوان‌های ما باشند، این است؛ جوان ایرانی را می‌خواهد تبدیل کند به آن‌چنان عنصری؛ عنصری که نه ایمان درستی دارد، نه شجاعت آن‌چنانی دارد، نه انگیزه‌ای دارد، نه امیدی دارد؛ می‌خواهد تبدیل کند به این.»(۱۳۹۵/۰۲/۰۱) اما حالا پدر معنوی این جوانان مومن و انقلابی اگر نقشه‌ی پیچیده‌ی دشمن را ساده ترسیم می‌کنند و پیش چشم ما می‌گذارند راهکار را هم نشان می‌دهند و آن را از همه‌‌ی افسران جوان جنگ نرم مطالبه می‌کنند: «جمهوری اسلامی درست نقطه‌ی مقابل [است]؛ می‌خواهد ‌این جوان تبدیل بشود به یک عنصر فعّال و اثرگذار. حالا اینجا مطالبه‌ی بنده از شما عزیزان من و فرزندان من: شما باید نقش ایفا کنید برای اینکه همسالان خودتان را -جوانان دوران دبیرستان را که با شما همسال هستند- طبق این تعریف درست بار بیاورید و کمک کنید آنها این‌جوری بشوند... طبعاً، [این] در صورتی امکان‌پذیر است که در ساخت خود و در خودسازی توفیقی به دست آورده باشید.»(۱۳۹۵/۰۲/۰۱)
 
 وعده پیروزی
رهبر حکیم جوانان انقلابی اما به آنها وعده‌ی پیروزی و نصرت الهی را هم می‌دهند و در خلال این نوید، عنوان «سرباز حقیقت» را برای آنان انتخاب می‌کنند: «حقیقت رو به رشد است، حقیقت رو به بالندگی است. حقیقت ممکن است دچار سختی‌هایی در راه خود بشود امّا در نهایت پیروز خواهد شد. قرآن فرمود: فَاَمَّا الزَّبَدُ فَیَذهَبُ جُفآء؛ این کف روی آب می‌رود پی کارش نابود می‌شود. وَ اَمّا مایَنفَعُ النّاسَ فَیمکُثُ  فِی الاَرض؛ آن چیزی که نافع است، آن چیزی که حیات مردم به آن است، یعنی آن آب روان، آب زلال، آن می‌ماند. حقیقت این‌جوری است، حقیقت پیروز خواهد شد، حقیقت به اهداف خود دست خواهد یافت.  بله، در راهش مشکلاتی وجود دارد. شرطش این است که در مقابل این مشکلات خودش را نبازد؛ سرباز حقیقت، افسر حقیقت، رهرو حقیقت خودش را در مقابل این مشکلات نبازد. وقتی نباخت، ایستاد، تحمّل مشکل کرد، به نتیجه خواهد رسید؛ کمااینکه به نتیجه رسید.»(۱۳۹۵/۰۲/۰۱)

لينک کوتاه مطلب: https://miniurl.ir/3Ng7F