استاندار سابق تهران با بیان اینکه دولت احمدی نژاد ضربه گیر خوبی در مقابل شوک های اقتصادی بود، گفت: بالاخره آنها شوکی را به اقتصاد ما وارد کردند، وقتی شوکی به یک اقتصاد وارد میشود تمام اجزای آن اقتصاد را تحت تاثیر قرار میدهد،
به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»؛ مرتضی تمدن، استاندار سابق تهران، با تاکید بر اینکه نگاه ما در انتخابات نگاه امنیتی نبود اظهار داشت: عمده برنامههای ما تدابیر انتظامی بود که مردم بتوانند راحت و بدون هیچ عامل محدود کنندهای رأیشان را به صندوق بریزند، تدابیر شورای تأمین در این راستا بود.
*اعلام پیروزی زود هنگام موسوی یک سناریوی از قبل تعیین شده بود
وی همچنین ضمن تصریح این مطلب که اعلام پیروزی زود هنگام موسوی یک سناریوی از قبل تعیین شده بود اظهار کرد: یک سند کوچک دلیل بر اینکه در انتخابات تقلب رخ داده ارائه نمیشود به جای حرکت در مسیری که قانون تعیین کرده راهپیمایی و آمدن به کف خیابانها را انتخاب میکنند به آن شکلی که شما شاهد بودید. تاکنون سندی که اثبات کند در سال۸۸ تقلب شده ارائه نکردند.
تمدن در پاسخ به اینکه آیا در مورد این سناریوی از پیش تعیین شده اطلاعی داشتید؟ گفت: از فضای قبل از برگزاری انتخابات و بعد از آن بگیرید تا اعلام زودرس پیروزی و اعلام نتیجه پیش از پایان شمارش آرا. باید متوجه شوید که اتفاقاتی دارد میافتد. به علاوه با توجه به اطلاعاتی که نهادهای مسئول در اختیار شورای تأمین استان تهران و ستاد امنیت انتخابات قرار داده بودند و همچنین از فرایندی که در این مدت به وجود آمده بود، کاملا وقوف داشتیم که اینها برای بعد از انتخابات برنامه دارند.
استاندار سابق تهران با اشاره به اینکه بنابراین خودمان را متناسب با آن تنظیم کرده بودیم. چون چنین فتنه گستردهای با این ابعاد عمیق در ستادها و اتاقهای فکر تنظیم شده بود، با کمترین تبعات و هزینه گفت: از لحاظ نگاه انتظامی عرض میکنم و از این لحاظ که چه لطمهای به نظام و کشور و انقلاب و نتیجه شیرین و حماسی انتخابات وارد کرد. اما از بعد نظامی و امنیتی این اتفاق تلخ و ناگواری که به کشور تحمیل شد با کمترین ضایعه و تبعات جمع شد و در تهران قریب به هشت ماه طول کشید.
*چرا سران فتنه تعمدا خلاف منویات رهبری حرکت کردند؟
وی با طرح پرسش هایی از این دست که به چه دلیلی همه کشورهای اروپایی ظرفیتهای سیاسی و رسانهای شان را در اختیار جریان فتنه قرار میدهند؟ انگیزهشان از این کار چیست؟ به چه مناسبتی تمام عوامل آمریکایی و اسرائیلی تبلیغات خود را پشت این قضیه قرار میدهند ؟ گفت: ملت ایران هنوز منتظر پاسخ این سوال است که به چه دلیل شما مدعی تقلب در انتخابات شدهاید؟ و چرا به بهانه تقلب در انتخابات هشت ماه نسبت به تخریب اموال عمومی، ضایعات جانی و مالی برای مردم، بهانه دادن به دست دشمن، لطمه به حماسهای که مردم آفریدند، اقدام کردید؟ چرا تعمدا خلاف منویات رهبری حرکت کردید؟ چرا به فرمایشات ایشان گوش نکردید؟ چرا به توصیههای پدرانه ایشان در نماز جمعه گوش نکردید؟ چرا به تمام تمهیداتی که شورای نگهبان و هیئت نظارت قائل شد برای اینکه به شکایات رسیدگی کند توجه نکردید؟
ماجرای صندوق های روسی از زبان تمدن/ دیدار استاندار وقت تهران با کروبی در منزلش
تمدن با اشاره به ادعای تقلب در انتخابات ۸۸ از سوی سران فتنه اظهار داشت: در همین تهران به آنها گفتیم هر صندوقی را که شما معتقدید در آن تقلب صورت گرفته است ما در مقابل نمایندگان شما بازشماری میکنیم. ما ۱۰ درصد صندوقها را در تهران در حضور نمایندگان آنها بازشماری کردیم
استاندار سابق تهران افزود: بنده همان ایام به منزل آقای کروبی رفتم. چون ایشان خیلی بیتابی میکرد خیلی صحبتهای خشنی انجام میداد، به منزل شخصی ایشان رفتم و گفتم شما اگر مدارکی دارید ارائه دهید، هر راهی که میدانید طبق قانون به حصول اطمینان شما کمک میکند و باعث میشود که مطمئن شوید تقلبی صورت نگرفته است بگویید تا ما به مسئولان منتقل کنیم.
وی درباره شایعه استفاده از صندوقهای روسی در انتخابات ریاست جمهوری آن سال گفت:در همان دیدار آقای کروبی به من گفتند نفس این میزان فاصله رای، برای من سوال است. مگر میشود آقای احمدینژاد یک ضرب ۲۵ میلیون رای بیاورد؟ بنده عرض کردم رای مردم است، من و شما که نمیتوانیم بگوییم میشود یا نمیشود، هر برگهای که از صندوقها بیرون بیاید ما باید به آن احترام بگذاریم. شما از مردم سوال کنید که چرا به آقای احمدینژاد رای دادند، من و شما که نمیتوانیم بگوییم چرا مردم به چه کسی رای دادند و یا به چه کسی رای ندادند.
تمدن ادامه داد: آقای کروبی در حاشیه پرسید که موضوع صندوقهای روسی چه بوده است؟ بنده به ایشان گفتم شما یا دارید شوخی میکنید یا اینکه اطلاعات غلطی را که به شما دادهاند با چشم و گوش بسته قبول کردهاید.
*نقش هاشمی و خاتمی در آرام بخشی فضای جامعه
استاندار سابق تهران درباره نقش هاشمی و خاتمی در آرام بخشی فضای جامعه گفت: آقای کروبی، آقای موسوی و در واقع مسئولان ستادهای انتخاباتی و مجموعه اینها معتقد به خرد جمعی بودند. مسئله موضعگیریهایشان در مقطع انتخابات سال ۸۸ از این قائده تبعیت میکرد، نمیتوانم بگویم که آیا در اتفاقاتی که در فتنه ۸۸ صورت گرفت، آقایان هاشمی و خاتمی نقش داشتند یا خیر. اما یک نکته را میتوانم در مورد آن اظهار کنم که این بزرگواران میتوانستند در آرام بخشی فضای جامعه و در توصیه و نصیحت به کسانی که مدعی تقلب در انتخابات بودند موثر باشند و آنها را آرام کنند. آنها میتوانستند اجازه ندهند که فضای جامعه ملتهب شود، میتوانستند از حماسهای که مردم از لحاظ حضور در انتخابات داشتند مثل مابقی افرادی که از این حماسه تجلیل کردند، تجلیل کنند و حتی میتوانستند طرفین و افراد را به خویشتنداری دعوت کنند و اجازه ندهند که فضا به سمت آسیب به چهره نظام برود.
*مدعیان طلب از سال ۸۸ بدهکارترین افراد نظام هستند
وی در گوشه دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه افرادی که مدعی هستند از ۸۸ طلب دارند واقعا جزء بدهکارترین افراد به این نظام و انقلاب هستند اظهار داشت: اگر کارنامه و عملکرد این افراد را بررسی کنیم متوجه میشویم همینها بیشترین ضربات را به این کشور و نظام وارد کردند. همین افرادی که امروز مدعی شدند از طلب ۸۸ خود گذشتند در مجلس ششم چه سناریویی را برای کشور و انقلاب به وجود آوردند؟
تمدن ادامه داد: در کدام نظام یا کشوری نمایندگان پارلمان که حافظ منافع مردم هستند میآیند در مجلس متحصن میشوند؟ آن هم نه برای امری که مربوط به مردم است بلکه برای امری که مربوط به یک حزب و جریانش است، مجلس را تعطیل میکنند، در مجلس تحصن میکنند؟ خوب اینها بدهکار این نظام و انقلاب، بدهکار شهدا نیستند؟ مدیون مقام معظم رهبری نیستند؟ هستند. به نظرم، ما تلاش کردیم که مسائل را با روشهای مسالمتآمیز در کشور حل و فصل کنیم، نظام اسلامی تلاش کرده که تا سرحد ممکن منعطف باشد در حال حاضر اینها هنوز نسبت به باور دروغین و باور غلطی که در سال ۸۸ داشتند بعضا به همان باور دروغین و غلط اصرار دارند.
*دولت احمدی نژاد ضربهگیر خوبی برای شوکهای اقتصادی بود
استاندار سابق تهران همچنین به مرور بخشی از مهمترین وقایع رخ داده در دولت احمدی نژاد نظیر به هم ریختن بازار سکه و ارز اشاره کرد و گفت: یکی از چالشهایی که اواخر کار دولت دهم به وجود آمد همین به هم ریختن بازار سکه و ارز بود که میتواند دلایل متعددی داشته باشد. اما در مجموع بخشی از آن را در فرایند به هم ریختن اقتصاد کشور توسط غربیها برای بحث تحریم میدانم، بالاخره آنها شوکی را به اقتصاد ما وارد کردند، وقتی شوکی به یک اقتصاد وارد میشود تمام اجزای آن اقتصاد را تحت تاثیر قرار میدهد،
وی افزود: سنگینترین تحریمها در زمان دولت آقای احمدینژاد آغاز و اعمال شد. این تحریمهای سنگین و نفسگیر بر روی ارز، سکه و طلا اثر نداشت؟ حتما اثر داشت. در چنین شرایطی دولت احمدینژاد ضربهگیر خوبی برای شوکهای اقتصادی بود و توانست ضربههای حرکت ظالمانه آمریکاییها و غربیها را به حداقل برساند. ما نمیگوییم که توانست جلوی آنها را بگیرد اما توانست مقابل ضربات آنها بایستد. اما یکی از نتایج آن شوکهایی که در مسیر تحریم بر ما وارد کردند آثار سوء نوسانا ارز و طلا بود. طبعا افراد سودجو و آنها که به دنبال منافع فردیشان هستند و مسائل و مصالح اجتماعی برایشان اهمیت ندارد در داخل کشور به این مسئله دامن زدند.
*دلیل خانهنشینی احمدینژاد چه بود؟
تمدن با بیان اینکه معتقدم آقای احمدینژاد در مسیر خط امام و ولایت و مردم کمفروشی نکرد. همانطور که رهبری فرمودند آقای احمدینژاد تداعیکننده گفتمان امام بود درباره دلیل خانه نشینی چندین روزه احمدی نژاد گفت: آن خانه نشینی هر دلیلی که داشت، آن دلیلی نبود که بعضیها از آن یاد می کنند
استاندار سابق تهران افزود: میتوانم قسم بخورم که خانهنشینی احمدینژاد هیچ دلیلی که بخواهد در مقابل رهبری بایستد نداشت. احمدینژاد نسبت به رهبری معتقد بود. اجازه بدهید تمام جزئیات را نگویم. آقای احمدینژاد فکر میکرد خانهنشینی کمترین ضرر را دارد تا بتواند در مقابل برخی اقدامات اعتراض کند، این کار هزینههای زیادی داشت و دشمن نیز از آن استفاده فراوانی کرد. به هر حال شد دیگر، ولی حاضرم قسم جلاله بخورم که احمدینژاد نسبت به رهبری ارادت دارد.
فارس
آخرالزمان
#قدرت نظامی ایران
#مستند
#یوفو