رييس جمهور با اشاره به نقش علماي اسلام به ويژه روحانيون در هدايت و پيروزي انقلاب اسلامي تصريح كرد:علماي اسلام براي رسيدن فرهنگ ديني به دست ما ،جان خود را فدا كرده اند.
رييس جمهور با بيان اينكه حضور ملت در انتخابات رياست جمهور ،پيروزي هفتاد ميليون ايراني بود،تصريح كرد: شركت چهل ميليون نفر در انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري كه يك حماسه عظيم و به يادماندني را رقم زدند نويد آينده روشن براي ايران اسلامي است.
دکتر احمدينژاد جهش به سکوي بالاتر و حرکت با انرژي بيشتر را منطق انقلاب اسلامي برشمرد و اظهار داشت: تجديد بيعت با انقلاب، تجميع و همافزايي ارادههاي مردم و جوشش و خيزش مجدد و جوانسازي انقلاب از جمله ويژگيهاي انتخابات در نظام جمهوري اسلامي است.
رييسجمهور انتخابات اخير را نقطه عطف در تاريخ انقلاب دانست و تصريح کرد: امروز دشمنان به دليل حضور حداکثري و چشمگير مردم در انتخابات ناراحت هستند و به فضل الهي اراده ملت ايران و انقلاب اسلامي در جهان با سرعت بيشتر شكوفا خواهد شد.
رييس جمهور در اين ديدار با تأکيد بر اينکه دشمنان دست و پا ميزنند تا از ارزش پيروزي ملت ايران بکاهند گفت: مسائلي که اتفاق ميافتد به لطف خدا عظمت پيروزي را دو برابر ميکند زيرا هر چقدر غربيها عليه جمهوري اسلامي ايران موضع بگيرند اراده ملت ايران براي ايستادگي در مقابل زورگويان چند برابر مي شود.
دکتر احمدينژاد با اشاره به تحركات برخي مخالفان نظام در خارج از كشور گفت: به لطف خدا پتانسيل و انرژي که ملت به شعارها و آرمانهاي انقلاب دميده ، نسبت به گذشته بسيار بيشتر شده است.
دکتر احمدينژاد با بيان اينکه انتخابات دهم رياست جمهوري اساس دمکراسي ليبرال در جهان را زير سوال برده است، گفت: سران برخي کشورها معتقدند كه تأثير حضور ملت ايران معادلات نظام دموكراسي ليبرال را به چالش خواهد كشيد.
رييسجمهور با تأکيد بر ضرورت تعامل سازنده با جهان معاصر تصريح کرد: ساختن کشور بدون تعامل با جهان و ساختن درست، بدون تأثيرگذاري بر ديگران محال است، زيرا بدون اصلاح جهان نميتوان حيات طيبه برقرار کرد.
دکتر احمدينژاد با اشاره به خدمات انجام شده در طول 30 سال پس از پيروزي انقلاب اسلامي و با تأکيد بر اينکه ساختن سريع کشور امري شدني است، گفت: قوه اجرايي و دولت بايد عالمانه و به سرعت تصميمگيري و تلاش کند تا با ياري خداوند و همراهي مردم هر چه سريعتر راه رشد و تعالي پيموده شود و ملت بزرگ ايران پله هاي ترقي و پيشرفت را به سرعت طي نمايد.
رييس جمهور با بيان اينکه ارتقاء جايگاه زنان در جامعه از جمله اولويتهاي دولت است، تأکيد کرد: نقشي که خداوند به زن داده است، بسيار مهم و مؤثر است و دولت بايد تلاش كند تا بستر لازم براي ارتقاء جايگاه عمومي زنان به ويژه در زمينه هاي مديريتي فراهم شود.
دکتر احمدينژاد در ادامه سخنان خود با تأکيد بر اينکه در دمکراسي غرب مردم و ارزشهاي متعالي کنار گذاشته ميشوند، تصريح کرد: آرمان و خواستگاه انقلاب اسلامي با ساير انقلابها متفاوت است، زيرا در جمهوري اسلامي بر آمده از انقلاب، هدف ساختن و تحقق آرمانهاي الهي و دستورات پيامبر اسلام و در نتيجه کمال بشري است.
در پايان اين ديدار رييس جمهور به سوالات جمعي از دانشجويان حاضر پاسخ گفت.
آخرالزمان
#قدرت نظامی ایران
#مستند
#یوفو