روزنامه 'الخبرپرس' چاپ لبنان، از اعتراف شاهزاده 'بندر بن سلطان' سفیر سابق سعودی در آمریکا، به دست داشتن در ترور عماد مغنیه از فرماندهان حزب الله خبر داد.
روزنامه "الخبرپرس" چاپ لبنان روز گذشته در گزارشی نوشت: یک دیپلمات عرب اطلاعات مهمی را درباره بازداشت "بندر بن سلطان" در فرودگاه بین المللی دمشق در روز 12 فوریه 2008 فاش کرد؛ در همین راستا بندر بن سلطان در جریان تحقیقات، از مسائل بسیار مهمی در خصوص ترور رفیق حریری و عماد مغنیه و نقشه های خرابکاری در سوریه پرده برداشت.
گزارش "الخبر پرس" حاوی اطلاعات جدیدی درباره تحولات اخیر سوریه و دست داشتن بندر و سرویس اطلاعاتی سعودی در این تحولات است .
گزارش "الخبر پرس" حاکی است: در روز دوازدهم فوریه 2008 یعنی 3 سال پس از کشته شدن رفیق حریری، عماد مغنیه ترور شد، که برخی پیش بینی کردند ترور مغنیه شاید روابط سوریه و حزب الله را تیره کند. تحقیقات چند روز بعد نشان داد که سرویس های امنیتی منطقه در کشته شدن عماد مغنیه نقش دارند و گزارش های رسیده به مسئولان نیز حاکی از این بود که سرویس های امنیتی عربی در این ترور نقش دارند ولی زمان گذشت و دیگری جزئیات بیشتری در این باره فاش نشد.
یک کشور اروپایی با سوریه محرمانه تماس هایی برقرار کرد و از دمشق خواست که نتایج تحقیقات ترور عماد مغنیه را فاش نکند، تا آمریکا و هم پیمانانش سوریه را بیش از این به دست داشتن در ترور "رفیق حریری" متهم نکنند؛ هر چند که سوریه به آن کشور اروپائی وعده ای نداد، ولی مسئولان سوری اظهاراتی کم رنگ درباره عاملین ترور عماد مغنیه بیان کردند.
ولی چند هفته بعد اتفاقی افتاد که همه چیز را دگرگون کرد. یکی از مسئولان امنیتی فرودگاه بین المللی دمشق به فردی از اعضای یک گروه شک کرد و وی را برای سؤال و جواب به دفتر برد. در تحقیقات از شخص مذکور معلوم شد که وی شاهزاده "بندر بن سلطان" است.
شاهزاده "بندر" و گروه همراه وی که با مدارک شناسائی جعلی سفر می کردند ، بازداشت شدند و رؤسای دستگاه های امنیتی رئیس جمهوری سوریه را فوراً از این موضوع آگاه کردند و شاهزاده "بندر" در دمشق تحت کنترل قرار گرفت ولی این خبر فاش نشد .
این در حالی است که عربستان تصمیم به سرنگون کردن نظام سوریه گرفته بود زیرا سوریه پس از جنگ سال 2006 لبنان دیدگاهی سخت در قبال عربستان اتخاذ کرده و سران عرب میانه رو را "نامرد" خواند؛ که این امر خشم عربستان و مصر را برانگیخته بود .
شاهزاده بندر و همراهانش تحت بازجوئی قرار گرفتند و نتایج بازجویی ها اگر فاش می شد ، جنجالی بزرگ ایجاد می کرد .
اعترافات شاهزاده بندر و همراهانش ضبط شد اعترافاتی که حاوی جزئیات بسیاری از تماس های واشنگتن - ریاض در خصوص لبنان، دادگاه بین المللی ترور "رفیق حریری" و نحوه ترور "رفیق حریری" بود.
پس از بررسی های بسیار در مراکز مهم سیاسی و امنیتی عربستان و رایزنی های مسئولان عربستانی و آمریکائی قرار شد که شاهزاده "سعود الفیصل" وزیر خارجه عربستان محرمانه به دمشق برود.
شاهزاده "سعود الفیصل" با "بشار اسد" رئیس جمهور سوریه درباره شاهزاده بندر سؤال کرد ولی "بشار اسد" چنین وانمود کرد که چیزی درباره وی نمی داند؛ و شاهزاده الفیصل سرانجام به "اسد" گفت که شاهزاده بندر می خواست محرمانه از دمشق خارج شود ولی دیگر خبری از وی به دست نیامد در این هنگام "بشار اسد" لبخند زد و گفت که اگر شما این موضوع را می دانید پس چرا بیراهه می روید علنا بگوئید از سوریه چه می خواهید؟
شاهزاده "الفیصل" دانست که دست عربستان رو شده است و کاری نمی توان کرد و اگر این خبر فاش شود منافع ملی و منطقه ای عربستان به خطرمی افتد برای همین به بشار اسد گفت که برای رایزنی با مقامات بالاتر باید به عربستان برگردد و بشار اسد نیز به وی گفت که سفر آتی اش باید علنی باشد نه محرمانه .
شاهزاده "الفیصل" به عربستان برگشت و مقامات بالاتر را از واقعیت آگاه کرد؛ سپس رسانه های عربستان مأمور شدند که فورا حملات خود به سوریه را کاهش دهند و از سوریه تمجید کنند، و گروه های لبنانی را به تشکیل دولت وحدت ملی فرا بخوانند. مقامات آمریکائی و مصری از این موضوع تعجب کردند و وقتی که با مقامات عربستانی تماس گرفتند و قضیه را فهمیدند شروع به تدوین استراتژی خاص خود در قبال سوریه، حزب الله و لبنان کردند و مسئولان ائتلاف "14 مارس" لبنان نیز حملات خود به سوریه را کاهش داد و حرف و حدیث درباره دادگاه بین المللی ترور "رفیق حریری" کم شد تا حدی که می توان گفت تقریبا دیگر حرفی از این دادگاه به میان نمی آمد.
شاهزاده فیصل در سفری اعلام شده به سوریه رفت و با بشار اسد دیدار کرد و از وی خواست که نتایج بازجوئی از شاهزاده بندر را منتشر نکند و عربستان و هم پیمانانش را به دست داشتن در ترور "عماد مغنیه" و اموری دیگر متهم نکند.
اعترافات شاهزاده بندر حاوی مطالب بسیاری درباره قاتلان "رفیق حریری" و دست داشتن دستگاه های امنیتی در ترور وی و توافق دستگاه های امنیتی 4 کشور عربی با سی.آی.ای (CIA) برای براندازی نظام سوریه و ارتباط این دستگاه های امنیتی با گروه های مخالف سوریه بود.
سرانجام کار به جایی رسید که آمریکا و برخی دستگاه های امنیتی به حمایت تسلیحاتی و مالی از برخی سوری ها برای ایجاد آشوب و قتل غیرنظامیان پرداختند و عربستان از مسئولان سوری خواست که اگر هیچ چیزی از اعترافات شاهزاده "بندر" را فاش نکنند، مساله دادگاه حریری را منتفی خواهد کرد و دیگر سوریه را به دست داشتن در ترور "حریری" متهم نمی کند و در امور لبنان نیز دخالت نخواهد کرد.
گزارش "الخبر پرس" حاکیست: شاهزاده"الفیصل" و شاهزاده "بندر" به عربستان برگشتند و چند هفته بعد "عبدالله بن عبدالعزیز" پادشاه عربستان به سوریه رفت و دو روز در این کشور ماند.
آخرالزمان
#قدرت نظامی ایران
#مستند
#یوفو