نماینده مردم تهران در مجلس با تأکید بر اینکه توافقنامه ژنو دارای چندین مشکل است، گفت: از مرحوم مدرس پرسیدند چرا شما با قرارداد 1915 ایران و انگلیس مخالف هستید، ایشان پاسخ دادند که اولین اشکال ما این است که در این قرارداد گفتهاند حاکمیت ایران را به رسمیت میشناسیم، مگر انگلیس چه کاره است که حاکمیت کشور ما را به رسمیت بشناسد.
به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما» به نقل از فارس، حجت الاسلام روحالله حسینیان عصر شنبه در حاشیه گردهمایی «دلواپسیم» در جمع خبرنگاران در مورد فعالیتهای هستهای کشورمان، اظهار داشت: حرف ما این است که دولت قول داد سانتریفیوژها بچرخد و زندگی مردم هم بچرخند، اما الان سانتریفیوژها برعکس میچرخد.
وی افزود: امروز چرخش سانتریفیوژها به گونهای است که اورانیوم 20 درصد را تبدیل به 3 درصد میکند بنابراین حداقل سانتریفیوژها را متوقف کنید تا بر عکس نچرخند.
نماینده مردم تهران در مجلس در مورد مجوز جبهه پایداری از کمیسیون ماده 10 احزاب نیز تصریح کرد: ما اسامی و اساسنامه جبهه پایداری را به کمیسیون ماده 10 احزاب اعلام کردیم و به زودی نیز کمیسیون ماده 10 احزاب این تشکل را به عنوان یک سازمان قانونی تصویب میکند.
حسینیان با بیان اینکه توافقنامه ژنو دارای چندین مشکل است، گفت: از مرحوم مدرس پرسیدند چرا شما با قرارداد 1915 ایران و انگلیس مخالف هستید، ایشان پاسخ دادند که اولین اشکال ما این است که در این قرارداد گفتهاند حاکمیت ایران را به رسمیت میشناسیم، مگر انگلیس چه کاره است که حاکمیت کشور ما را به رسمیت بشناسد.
وی ادامه داد: آقایان مدعی هستند که در این قرارداد حاکمیت غنیسازی ایران را به رسمیت میشناسند، مگر دنیا چه کاره است که نسبت به علم اینگونه سخن بگوید. نکند آپارتاید علمی در جهان حاکم شده است که به بعضی از کشورها حق غنیسازی داده میشود و به برخی دیگر از کشورها خیر؛ حق علمی، حق طبیعی همه کشورها و انسانهاست.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با تأکید بر اینکه در توافقنامه ژنو برای غنیسازی ایران 8 شرط محدودساز قائل شدهاند، گفت: این 8 شرط محدودسازی به گونهای است که هیچ چیز برای ایران باقی نمیماند یعنی مشخص کردهاند که غنیسازی باید مورد نیاز باشد، زیر نظر 1+5 صورت بگیرد و حتی چند درصد غنیسازی انجام شود.
حسینیان با تأکید بر اینکه 8 شرط ذکر شده 1+5 در توافقنامه ژنو برای ایران به گونهای است که مانع رسیدن ایران به وضعیت صنعتی غنیسازی میشود، گفت: یک رآکتور هزار مگابایتی همچون بوشهر سالانه به 700 تن اورانیوم نیاز دارد و این قرارداد که برای قراردادهای بعدی پایه قرار میگیرد تنها سالیانه حق غنیسازی 500 کیلو اورانیوم را داده است یعنی برای اینکه بتوانیم سوخت مورد نیاز نیروگاه بوشهر را تأمین کنیم باید صد سال زمان سپری شود بنابراین خودمان با این قرارداد به خودتعطیلی میرسیم.
وی اضافه کرد: مقرون به صرفه نیست که این همه امکانات صرفا برای غنی سازی 500 کیلو اورانیوم و یا بیشتر وجود داشته باشد چرا که تا به صنعتیسازی نرسیم و سالیانه 500 تن غنیسازی تولید نکنیم هیچ فایدهای نخواهد داشت.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه در توافقنامه ژنو تصریح شده است که بین غرب و ایران یک کانال مالی مشخص میشود تا در موارد زیر کورههایی که بلوکه خارج میشود به ایران برگردد، گفت: آنها گفتهاند که باید این پولها در موارد مشخصی همچون تحویل دارو، خرید غذا، کمک به بیماران خارج از کشور و کمک به دانشجویان استفاده شود. آنها در این قرارداد قولی مبنی بر اینکه پول نقدی به حساب ایران واریز شود ذکر نکردهاند بلکه گفتهاند که کانالی بین ایران و غرب ایجاد میشود که در موارد معدود خاص هزینه شود. مگر ما کشور مستعمره هستیم که آنان به ما بگویند که پولهایتان را چگونه و به چه طریق مصرف کنید.
آخرالزمان
#قدرت نظامی ایران
#مستند
#یوفو