محمد هاشمی: در نتیجه عملکرد بد دولت گذشته مردم خواستار تغییر شدند/وقتی هشت سال خراب میشود، در یک سال جبران نخواهد شد/مردم ارادهشان برای تغییر را در آراء خود نشان دادند/رشد منفی اقتصادی به فاجعه شبیه بود/از آثار فساد اقتصادی در کشور، رشد ناهنجاریهای اجتماعی بود/ از ثمرات دولت گذشته، نزول اخلاق در برخی رسانهها بود/ در حوزه بینالملل، جهت حرکت کشور از منفی به مثبت تغییر کرده است/ مسائل فرهنگی امروز، میراث دولت گذشته است...
به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»؛ محمد هاشمی با بیان اینکه "دولت در عرصه روابط بینالملل و سیاست خارجی روند منفی را متوقف و حرکت مثبت را شروع کرد"، گفت: بر اساس گزارشات دولتمردان فعلی از میزان رشد اقتصادی کشور نسبت به سال 91، کشور در حوزه اقتصادی نیز از روند منفی به حرکت در جهت مثبت تغییر جهت داده است.
ایسنا نوشت: مسئول دفتر هاشمی رفسنجانی با اشاره به قرار داشتن در آستانه سالگرد انتخابات ریاستجمهوری یازدهم، به تبیین شرایط تحقق حماسه سیاسی و اتخاذ اکثریت آرا توسط حجتالاسلام حسن روحانی در انتخابات ریاستجمهوری سال 92، تشریح شرایط آغاز به کار دولت یازدهم و همچنین ارزیابی اقدامات صورت گرفته در دولت طی یک سال گذشته و راههای برونرفت از مشکلات پرداخت.
در نتیجه عملکرد بد دولت گذشته مردم خواستار تغییر شدند!!
عضو پیشین مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه "بر اثر عملکرد بسیار نامناسب دو دولت گذشته و بویژه دولت دهم، مردم خواستار تغییر شدند"، اظهار کرد: مردم عوض شدن شرایط را در تغییر قوه مجریه و ریاست جمهوری میدیدند.
مردم برای تغییر، هاشمی را انتخاب کرده بودند!!
وی با بیان اینکه "مردم برای ایجاد تغییر در جامعه از یک سال قبل از انتخابات شخصیتی را انتخاب کرده بودند که توانایی تغییر را داشته باشد و آن شخص، حضرت آیتالله هاشمی رفسنجانی بود"، تصریح کرد: از سال 91 و حتی اواخر سال 90 مراجعات مردمی زیادی به آیتالله هاشمی رفسنجانی شروع شد و مردم در قالب گروههای مختلف سیاسی و اقتصادی، شخصیتهای دانشگاهی، حوزوی و اصناف و ... از ایشان میخواستند به انتخابات 92 ورود پیدا کنند و قدرت تغییر و بهبود شرایط را در شخصیت ایشان میدیدند.
محمد هاشمی با اشاره به اینکه "هاشمی سرانجام در اواخر زمان ثبتنام برای انتخابات 92 تصمیم گرفتند وارد صحنه انتخابات شوند"، گفت: با ورود ایشان به صحنه انتخابات در روزهای اول موج عظیمی در کشور برای حمایت از ایشان به راه افتاد بطوریکه مراکز رسمی در نظرسنجیهای خود اعلام میکردند کف رأی آقای هاشمی در پنج روز اول 30 میلیون نفر است و ضریب مشارکت نیز روز به روز بالاتر میرود.
در انتخابات 92 مردم از آقای هاشمی خواستند تعیین تکلیف کند!!
مسئول دفتر هاشمی رفسنجانی با اشاره به اینکه "جناح راست برای اینکه آقای هاشمی رئیسجمهور نشود، به دلایلی ایشان را ردصلاحیت کردند"، یادآور شد: در روزهای اول بعد از رد صلاحیت آقای هاشمی، مردم سرخورده، متحیر و متعجب بودند که چطور ایشان با این سابقه ردصلاحیت میشوند. البته مردم به درستی این نکته را درک کرده بودند که علت رد صلاحیت آقای هاشمی این است که عدهای در جناح راست نمیخواهند ایشان در عرصه ریاستجمهوری حضوری داشته باشند.
وی ادامه داد: بعد از رد صلاحیت آقای هاشمی، مردم در مراجعات خود به ایشان میخواستند که آقای هاشمی تعیین تکلیف کنند و حال که خودشان نیستند، شخصیت دیگری را از میان کاندیداهای موجود معرفی کنند تا مردم به او رأی دهند.
هاشمی با اشاره به اینکه "هاشمی ابتدا قصد نداشتند در انتخابات 92 از شخصی برای حمایت مستقیماً نام ببرند"، گفت: شاهد بودیم در روزهای اول برخی ستادهای کاندیداها مطرح میکردند که آقای هاشمی از شخص مورد نظر آن ستاد حمایت خواهد کرد؛ پس آقای هاشمی وقتی دید مردم نمیتوانند روی یک نفر متمرکز شوند و آرا به این طریق متفرق میشود، بنابراین دو روز مانده به پایان تبلیغات، بهنام اعلام کردند که از جناب آقای دکتر روحانی حمایت میکنند تا مردم به ایشان رأی دهند. بدین ترتیب بخش عمده موجی که به طرف آقای هاشمی بود به سمت آقای روحانی سرازیر شد و ایشان توانستند در دور اول با اکثریت آرا و با رأی بالا انتخاب شوند.
مردم ارادهشان برای تغییر را در آراء خود نشان دادند!!
مسئول دفتر هاشمی اضافه کرد: شرایط بوجود آمده مردم را جدیتر کرد که حتماً وارد صحنه انتخابات شوند و با رأی خود به کاندیدایی که آقای هاشمی معرفی میکند تغییر را حاصل کنند؛ البته در اینجا از جناب آقای خاتمی نیز یاد میکنیم که ایشان هم بهنام از آقای دکتر روحانی حمایت کردند و این نوع حمایتها و خواست مردم برای تغییر در آراء آنها نشان داده شد و نتیجهای را که میخواستند بدست آوردند.
وی با بیان اینکه "در آغاز کار، دولت یازدهم با چالشهای بسیاری مواجه بوده است"، خاطرنشان کرد: دولتهای نهم و دهم در حوزههای مختلف عملکرد نامناسبی داشت و مشکلات بسیاری را بوجود آورد؛ از جمله در حوزه بینالملل، روابط ایران با کشورها روز به روز بدتر میشد و مراجع بینالمللی حدود هفت قطعنامه علیه ایران صادر کردند که همه، گویایی عملکرد نامناسب دولت بود.
مسئول دفتر هاشمی با اشاره به اینکه "تقریباً هر سال که رئیسجمهور به نیویورک میرفت با توجه به برخوردها و صحبتهای نامناسب، حاصل سفرش قطعنامهای علیه کشور بود"، تصریح کرد: در نتیجه قطعنامهها علیه ایران و همچنین تحریمها، مشکلات زیادی برای کشور بویژه در حوزه اقتصادی و تولید بوجود آمد.
رشد منفی اقتصادی به فاجعه شبیه بود!!
هاشمی با اشاره به اینکه "در دوره دولتهای نهم و دهم کشور درآمد استثنایی حدود 800 میلیارد دلار از نفت و فرآوردههای نفتی داشت"، تصریح کرد: با وجود درآمدهای بسیار زیاد کشور، وضع اقتصادی روز به روز بدتر میشد، تورم و بیکاری بالا میرفت و تولید بسیار ضربه خورد. آنطور که بر اساس گزارشات دولت فعلی در سال 90 و 91 با رشد منفی اقتصادی مواجه بودیم، یعنی در سال 91 رشد اقتصادی کشور حدود منفی 5.5 درصد بود و به جای آنکه رشد اقتصادی مثبت باشد، رشد منفی اقتصادی در کشور وجود داشت که به یک فاجعه شبیه است.
عضو پیشین مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه "همه فاکتورها و عوامل اقتصادی کشور نظیر تورم و بیکاری، نقدینگی، تولید و ... در دولت گذشته در شرایط منفی وجود داشت"، افزود: وضعیت اقتصادی بسیار نامناسبی در کشور ایجاد شده بود و از طرف دیگر مفاسد اقتصادی زیادی در کشور بروز کرد که یکی از آنها پرونده سه هزار میلیارد تومانی بود که این رفتارها و پروندهها در رابطه مردم با دولت تأثیرات منفی داشت چون مردم اعتراض داشتند که چرا دولت جلوی مفاسد را نمیگیرد.
از آثار فساد اقتصادی در کشور، رشد ناهنجاریهای اجتماعی بود!!
وی با اشاره به آثار مفاسد اقتصادی و فاصله طبقاتی بر مفاسد و ناهنجاریهای اجتماعی و فرهنگی، خاطرنشان کرد: شاهد افزایش طلاق در جامعه بودیم و خانوادههای بسیاری متلاشی میشدند و میشوند که ثمره آن، توسعه مفاسد اخلاقی و اجتماعی در جامعه بود. همچنین شاهد ترویج استفاده از مواد مخدر در بین جوانان بوده و هستیم و به لحاظ فرهنگی هم هر روز فرهنگ جامعه از فرهنگ اسلامی فاصله گرفته که ناشی از عملکرد بد آن دولت بوده است.
تغییر نرخ خدمات در دولت دهم اتفاق افتاده بود اما بروز آن در آغاز کار دولت یازدهم دیده شد
هاشمی با بیان اینکه "در دو - سه ماه اول کار دولت یازدهم، به دلیل برخی اقدامات که در دولت قبلی شده بود، نرخ برخی خدمات در کشور مثل آب، برق و گاز و انرژی بالا رفت"، توضیح داد: عدهای از دولتمردان میگویند تغییر نرخ خدمات در دولت دهم اتفاق افتاده بود اما بروز آن در آغاز کار دولت یازدهم دیده شد.
مسئول دفتر هاشمی اضافه کرد: حدود هشت ماه پیش مصاحبهای در مورد عملکرد 100 روزه دولت یازدهم داشتم و در آن مصاحبه شرایط وقت را ترسیم کرده و گفته بودم دولت در 100 روز غیر از مسأله مذاکرات ژنو که توفیقات چشمگیری در مسائل سیاست خارجی برایمان داشت، در حوزه اقتصادی کار زیادی نتوانسته است انجام دهد. همچنین در آن مصاحبه با اشاره به تصمیمات دولت گذشته و در نتیجه آن افزایش نرخ خدمات در آغاز دولت فعلی، به افزایش قیمت آب، برق و سوخت اشاره کردم.
از ثمرات دولت گذشته، نزول اخلاق در برخی رسانهها بود!!
وی افزود: یکی از سایتهای وابسته به برخی از اصولگرایان، قسمتی از مصاحبه هشت ماه پیش من را منتشر کرده و از زبان من گفته است که دولت در طول یک سال گذشته کاری نکرده است و در این مدت قیمتها نیز چند برابر شده است که این نشاندهنده نزول اخلاق در این طیف از اصولگرایان است که برخی سایتها را در اختیار دارند و به نظر من مقصد و هدفشان ایجاد تفرقه و جدایی است.
هاشمی با اشاره به برخی مخالفتها با دولت، تصریح کرد: دلیل مخالفت دستهای از اصولگرایان و مخالفان دولت این است که فراموش نشوند و دستهای دیگر با برنامه و هدف مخالفت میکنند و یکی از اهدافشان ایجاد تفرقه، بزرگنمایی و سیاهنمایی است، پس وقتی میدانند مردم به آنها اعتماد نمیکنند به نقل از شخص دیگری نظرات خود را بیان میکنند تا بلکه مردم حرف آنها را قبول کنند.
مسئول دفتر هاشمی افزود: یکی از ثمرات دولتهای نهم و دهم این بوده است که حتی سوء اخلاق در برخی رسانهها نفوذ کرده است و مقید به اخلاق اسلامی نیستند در حالیکه حتی اگر میخواهند مخالفتی کنند، بهتر است مردانه و از زبان خود نظراتشان را مطرح کنند.
وی با بیان اینکه "دولت یازدهم در آغاز کار با چالشهای متعددی مواجه بوده است"، به کمبود بودجه و بدهیهای بسیار به عنوان بخشی از این مشکلات اشاره کرد و گفت: دولت یازدهم، اقتصاد ورشکسته و کاهندهای را تحویل گرفت و با شرایط بسیار نامناسب اجتماعی و سیاسی روبرو بود. در واقع دولت آقای روحانی وارث کشوری بود که از لحاظ روابط بینالملل، سیاست خارجی، اقتصاد و فرهنگ با چالشهای جدی مواجه بود.
در حوزه بینالملل، جهت حرکت کشور از منفی به مثبت تغییر کرده است!!
عضو پیشین مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه گفتوگوی خود با ایسنا، با اشاره به حمایتهای هاشمی از دولت یازدهم پس از روی کار آمدن آن، در ارزیابی عملکرد یک ساله دولت گفت: دولت در حوزه روابط بینالملل و سیاست خارجی گام مؤثری برداشته و حداقل تأثیر توافق ژنو این بوده که جهت منفی را به مثبت تبدیل کرده است یعنی جهت منفی در روابط بینالملل، متوقف و راه برای حرکت در جهت مثبت باز شده است و پس از هشت سال که هر سال قطعنامه و بهانهای علیه ایران داشتیم، این اتفاقات توقف یافت و تغییر جهت داد.
مسئول دفتر هاشمی رفسنجانی به پیچیدگی و وجود جنبههای مختلف در اقتصاد یک کشور نیز اشاره کرد و افزود: آثار اقدامات اقتصادی دولت نمیتواند به این زودی روشن شود؛ البته دولت در برخی موارد هم مثل توزیع سبد کالا خوب عمل نکرده است.
وی با بیان اینکه "یکی از مشکلات دولتهای نهم و دهم، توزیع پول و درآمدهای نفتی بین مردم بود، به جای آنکه به اشتغال و تولید بپردازیم"، تصریح کرد: این موضوع، فعالیتهای اقتصادی را با مشکلات جدی مواجه میکرد و روستاها را خالی و حاشیهنشینیها را زیاد میکرد و در نتیجه آن هم ناهنجاریهای زیادی در حوزه فرهنگی و اجتماعی بوجود میآمد. پس این مشکلات به این زودی قابل جبران نیست و نمیتوان توقع داشت در یک سال برطرف شود.
بر اساس گزارش دولت، جهت حرکت رشد اقتصادی مثبت شده است!!
هاشمی با اشاره به گزارشات دولتمردان دولت یازدهم در حوزه اقتصاد، اظهار کرد: دولتمردان مدعی هستند که در رشد اقتصادی کشور، روند منفی متوقف شده و رشد اقتصادی جهت مثبت را در پیش گرفته است که اگر این ادعا درست باشد میتوان گفت همانطور که در حوزه بینالملل جهت حرکت کشور مثبت شده، در حوزه اقتصادی نیز جهت حرکت رشد اقتصادی کشور از منفی به مثبت تغییر کرده است که به بهبود فضای اقتصادی منجر خواهد شد اما هنوز آثار این تغییر به طور ملموس در جامعه دیده نمیشود.
هشت سال خرابی، در یک سال جبران نمیشود!!
مسئول دفتر هاشمی با بیان اینکه "مردم همچنان نسبت به تورم، گرانی، بیکاری و کاهش تولید اعتراض دارند"، گفت: هنوز توقع مردم در طول یک سال برآورده نشده است؛ البته طبیعی است که وقتی هشت سال خراب میشود، در یک سال جبران نخواهد شد.
مسائل فرهنگی امروز، میراث دولت گذشته است!!
وی همچنین با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان اقتصاد و فرهنگ، به برنامههای دولت در حوزه فرهنگی اشاره کرد و گفت: امروز یکسری از رسانهها و شخصیتهای اصولگرا و مخالف دولت، نسبت به مسائل فرهنگی معترض هستند و مرتب اعتراض میکنند اما توجهی ندارند که اینها حاصل کار دولتهای نهم و دهم است که امروز به میراث رسیده است. البته تأیید نمیکنم که این مسائل باید وجود داشته باشد و معتقدم باید جلوی آنها گرفته شود اما به دولتی که روی کار آمده و میراثدار این مشکلات است، باید کمک شود تا مشکلاتی را که زمانبر و هزینهبر است برطرف کند.
راه برونرفت از مشکلات اقتصادی، تولید است!!
هاشمی، راه برونرفت از وضعیت اقتصادی موجود را توجه به تولید دانست و تاکید کرد: اگر تولید مورد حمایت قرار گیرد، با افزایش تولید که مستلزم نیروی کار است، تعداد زیادی از آنها که در هشت سال گذشته از کار اخراج شدهاند مشغول به کار میشوند و با کاهش نرخ بیکاری نیز شاهد رونق اقتصادی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه "امروز تا حدودی قیمت ارز، که در گذشته با نوسان زیادی مواجه بود، ثبات پیدا کرده است"، افزود: پس از فراز و نشیبهای بسیار در قیمت ارز، دولت برای ثبات آن اقدامات مناسبی انجام داده است که در شرایط اقتصادی کشور مؤثر خواهد بود؛ البته این اقدامات کافی نیست ولی زمان هم برای انجام اقدامات بیشتر، کافی نبوده است پس باید زمان بیشتری به دولت داد تا بتواند مشکلات را به تدریج حل کند.
دولت راه پر پیچ و خمی پیش رو دارد!!
عضو پیشین مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان با اشاره به مسیر پیش روی دولت برای حل مشکلات کشور، تاکید کرد: دولت یازدهم راه پر پیچ و خم و سختی را در پیش رو دارد و امیدواریم بتواند برنامههای مناسبی با شرایط زمان تهیه و اجرا کند تا بتواند کشور را از این وضع نجات دهد.
آخرالزمان
#قدرت نظامی ایران
#مستند
#یوفو