پیوند چهرههای متضاد سیاسی که پایی در عرصه پزشکی دارند و رخدادهای این عرصه را از پشت پرده سیاست مدیریت میکنند، بر صحت این ادعا میافزاید. نزدیکی و پیوند افرادی همچون مسعود پزشکیان، علیرضا زاکانی، ابراهیم متولیان، علیرضا مرندی، محمدرضا ظفرقندی و باقر لاریجانی با یکدیگر تنها نمونهای از این ائتلاف نانوشته است.
همان زمان که روزنامه از ائتلاف نانوشته گروههای سیاسی برای صفبندی جهت حضور در انتخابات نظام پزشکی خبر داد، مشخص بود که دعوای زرگری این گروهها با یکدیگر نه از سر نگرانی و دلسوزی برای بزرگترین سازمان غیردولتی و صنفی کشور و نه حتی از روی رقابتهای حزبی بود بلکه برای نمایش دوقطبی انتخاباتی بود که همواره از سوی دو جناح مطرح کشور در سالهای گذشته به اجرا در میآمد.
حالا پیرو دستور رئیسجمهور مبنی بر تجدید نظر در روند رد صلاحیت نامزدهای انتخابات نظام پزشکی و احقاق حق افراد براساس قانون، این افراد و گروهها به نقطهنظری مشترک در رابطه با رد صلاحیتها رسیده و از آن دفاع میکنند. همین موضوع ائتلاف این گروهها با یکدیگر را اثبات میکند.
پیش از این روزنامه ایران در گزارشی با عنوان «صفبندی سیاسی در انتخابات پزشکان» که اواسط دیماه منتشر شد، به این موضوع اشاره کرده و انتخابات نظام پزشکی را نبردی دموکراتیک خواند که نتیجه آن در پیشبینی نتیجه انتخابات ریاست جمهوری موثر است.
پیوند چهرههای متضاد سیاسی که پایی در عرصه پزشکی دارند و رخدادهای این عرصه را از پشت پرده سیاست مدیریت میکنند، بر صحت این ادعا میافزاید. نزدیکی و پیوند افرادی همچون مسعود پزشکیان، علیرضا زاکانی، ابراهیم متولیان، علیرضا مرندی، محمدرضا ظفرقندی و باقر لاریجانی با یکدیگر تنها نمونهای از این ائتلاف نانوشته است.
بهمنماه سال جاری که اسامی رد صلاحیت شدهها اعلام شد، سایتها و مطبوعات منتسب به اصلاحطلبان با اعتراض به این اقدام آن را «رد صلاحیت گسترده در انتخابات نظام پزشکی» نامیدند و تعدادی از افراد از جمله محمدرضاظفرقندی و مصطفی معین در انتقاد به این ردصلاحیتها به مصاحبه با رسانهها پرداختند. پس از این حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان در سرمقاله روز سهشنبه 26دیماه به دفاع از اقدام هیات نظارت بر انتخابات نظام پزشکی پرداخت و این کار را تمجید کرد.
روزنامه اصلاحطلب «بهار» اما برخلاف کیهان این اقدام را مایه کم اعتباری انتخابات نظام پزشکی عنوان کرد و نوشت: «در حالی که نتایج بررسی صلاحیت کاندیداهای ششمین دوره انتخابات نظام پزشکی کشور اعلام میشود، اما فضاسازی رسانههای محافظهکار در روزهای اخیر نشان میدهد که حذف گروهی از کاندیداها به بهانه فعالیتهای سیاسی کلید خورده است.»
حالا و در شرایطی که بالاترین مقام اجرایی کشور یعنی رئیس جمهور نسبت به روند ردصلاحیتها اعتراض کرده و در دستوری خواستار تجدیدنظر در صلاحیت افراد شده و به ابطال انتخابات در صورت عدم احقاق حقوق افراد اشاره شده است، از چپ تا راست پهنه سیاست کشور و از روزنامه کیهان و جوان تا روزنامه اعتماد، بهار و شرق مدافع رد صلاحیتها، برگزاری انتخابات حداقلی و غیرقانونی بودن دستور رئیس جمهور شدهاند! در همین رابطه پنجشنبه هفته گذشته روزنامه بهار دستور رئیس جمهور را «دخالت غیرمنتظره دولت در انتخابات نظام پزشکی» نامید و در مصاحبه با مراد هاشم زهی که به دفاع از عملکرد خود در رد صلاحیتها میپردازد، دستور رئیسجمهور را غیرقانونی توصیف کرد.
از سویی دیگر سایت «سلامتنیوز» منتسب به پزشکان چپ از جمله محمدرضا ظفرقندی که ریاست کمیته پزشکان یکی از کاندیداهای انتخابات دهم ریاست جمهوری را برعهده داشت در حالی که تا پیش از این به رد صلاحیتها حمله میکرد، پس از نامه رئیس جمهور در تغییر موضعی آشکار به دفاع از این کار پرداخت و حملات خود را متوجه دکتر احمدینژاد کرد.
«رد صلاحیت نامزدهای نظام پزشکی قانونی بود»، «احمدینژاد از توفیق نیافتن دوستانش در انتخابات نظام پزشکی ناراحت است»، «ورود رئیس جمهور به انتخابات پزشکان، غیرقانونی است»، «دخالت احمدینژاد در نظام پزشکی، مانور انتخاباتی است» و غیره، تنها گوشهای از حملات رسانههای به اصطلاح اصلاحطلب به دستور رئیسجمهور و در دفاع از رد صلاحیتها است.
با این حال بسیاری از پزشکان نیز اقدام رئیس جمهور را در جهت اجرای قانون و دفاع از حقوق نامزدها عنوان کردهاند. با این وجود چنین سوالی برای مخاطبان هست که چطور رسانهها و افرادی که تا چند روز قبل مخالف ردصلاحیتها بودهاند، امروز به موافقان این اقدام تبدیل شدهاند و آیا اینگونه واکنشها شائبه ائتلاف نانوشته همه این گروهها را به ذهن متبادر نمیکند؟
حالا آن گونه که خبرها حکایت میکند، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات نظام پزشکی به ریاست مراد هاشم زهی که این روزها در هماهنگی کامل با افراد و گروههای ذکر شده به سر میبرد، نه تنها هیچ اقدامی در جهت دستور رئیسجمهور انجام نداده بلکه به گفته هاشمزهی، «این انتخابات روند منطقی خود را در سلامت کامل طی میکند و قطعاً 4 اسفند برگزار میشود. اظهارات رئیس جمهور نیز غیر قانونی است و اساساً در شأن رئیس قوه مجریه نیست که تشویش اذهان عمومی کند.» وی چنان از این دستور برآشفته که در توهین به رئیسجمهور گفت: «احمدینژاد با همه سر جنگ دارد!» وی همچنین دستور رئیسجمهور را «تهدید» خواند. مشخص نیست این دستور متضمن چه چیزی است که این گونه اجازه توهین به بالاترین مقام اجرایی کشور از سوی رئیس یک هیات نظارت را میدهد!
آخرالزمان
#قدرت نظامی ایران
#مستند
#یوفو