آدمهای سیاسیکار وقتی دور بزرگان جمع میشوند، معمولاً منافع خودشان را در نظر میگیرند. به همین خاطر مشخص است برای حفظ منافع بلندمدت خود چقدر حاضر هستند به اصول فکری آیتالله مصباح پایبند باشند. هنگامی که برای حمله به آقای احمدینژاد کوچکترین هزینهای پرداخت نکردند، قطعاً برای حمله به دولت مطلوب آقای هاشمی به نظر نمیرسد حاضر به پرداخت هزینه باشند.
امیرحسین قاضیزاده، سخنگوی جبهه پایداری اخیراً در گفتوگو با سایت خانه ملت در سخنان عجیبی، با بیان این که مردم از احمدینژاد و عملکرد دولت او عبور کردند، تصریح کرد: روحانی در نشست خبریاش پس از انتخابات ریاستجمهوری مواضعی گرفت، که اگر قبلا بیان کرده بود ما در انتخابات با او رای میدادیم!!!
سخنگوی جبهه پایداری همچنین گفت: این جبهه مواضع کنونی روحانی درباره مباحث هستهای و مسائل داخلی را میپسندد و معتقد است موضع درست را باید در هر شرایطی پذیرفت.
مواضع متناقض اعضای جبهه پایداری در تخریب چهره احمدینژاد و حمایت از روحانی، شبکه ایران را بر آن داشت تا در گفتوگویی با حجتالاسلام مسعود شفیعیکیا، دانشآموخته موسسه پژوهشی امام خمینی(ره)، علت تغییر مواضع ناگهانی این حزب را جویا شود.
نظر شما درباره مصاحبه سخنگوی حزب پایداری چیست؟
از همان ابتدا به نظر میرسید یک زنجیره سیستماتیک طراحی شده است که از فتنه 88 آغاز شد. ابتدا تلاش کردند شیرینی انتخاب دکتر احمدینژاد را در کام ملت تلخ کنند. در این مرحله با به راه انداختن پروژه جریان انحرافی در دولت و نسبت دادن آن به رئیس جمهور، بخشی از اعضای کابینه از دولت خارج شدند. آخرین حلقه این زنجیره که سخنگوی جبهه پایداری از آن رونمایی کرد، ثابت نمود که این اتفاقات کاملاً برنامهریزی شده و هدفمند بود و هدف اصلی آنها، جذب شدن به دولت اعتدال آقای روحانی بود.
به نظر شما زمینه کارآمدی این سیستم که امروز به این نقطه رسیده، چیست؟
مهمترین عامل کارآمدی این سیستم، اشتباه دوستان احمدینژادی و روحیات تحجر و خارجیگری بود که زمینهساز بازگشت ریل انقلاب به شرایط قبل از سال 84 شد. آقای هاشمی بعد از انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفتند: مردم با این انتخاب خود، زمینه بازگشت ریل انقلاب را به مسیر اصلی خود فراهم کردند. چه کسانی در جامعه سیاهنمایی کرده و تلاش کردند این گونه وانمود کنند که نه امید به آینده و نه تدبیری در کشور وجود ندارد.
جریان پایداری بعد از انتخابات هم به جای این که از نتیجه انتخابات متنبه شده باشد، دلیل شکست مفتضحانه خود را گردن دولت انداخت. این موضعگیری سطحی در حالی صورت گرفته که رهبری عزیز انقلاب در تذکر به کاندیداهای ریاست جمهوری فرمودند: نامزدها در مناظرهها انصاف را به خرج ندادند و به کارهای بزرگی که در دولت انجام شده است، اشاره مختصری هم نکردند.
به نظر میرسد این دست سخنان منحصر به آقای قاضیزاده نیست بلکه سایر چهرههای شاخص اصولگرا، بعد از سازشکار نامیدن آقای روحانی، امروز ساز اصولگرا بودن رئیس جمهور منتخب را کوک کردهاند؟
دقیقاً همین طور است. این نوع نگاه در اردوگاه موسوم به اصولگرایی عمومیت پیدا کرده است. آقای علمالهدی اعلام کرد مردم به اعتدال رأی دادند و آقای روحانی به اصولگرایان نزدیک است. افراد شاخص دیگری مثل آقای پناهیان و شریعتمداری هم مانند این موضعگیری را داشتند و برخلاف نظرشان در قبل از انتخابات که دکتر روحانی را متهم به خط سازش میکردند، پیروزی او را پیروزی اصولگرایان دانستند.
به نظر شما در آینده تعامل چهرههای سیاسی حزب پایداری با توجه به مواضع جدیدشان با آیتالله مصباح چگونه خواهد بود؟
آدمهای سیاسیکار وقتی دور بزرگان جمع میشوند، معمولاً منافع خودشان را در نظر میگیرند. به همین خاطر مشخص است برای حفظ منافع بلندمدت خود چقدر حاضر هستند به اصول فکری آیتالله مصباح پایبند باشند. هنگامی که برای حمله به آقای احمدینژاد کوچکترین هزینهای پرداخت نکردند، قطعاً برای حمله به دولت مطلوب آقای هاشمی به نظر نمیرسد حاضر به پرداخت هزینه باشند. به نظر من، دولت مظلوم دکتر احمدینژاد در این مورد واقعاً نجیبانه و با سعه صدر برخورد کرد و اعتدال را به معنای واقعی به نمایش گذاشت.
طبق سنت الهی و آموزههای دینی، کسانی که در برابر حق موضع گرفتند و غیرمنصفانه ترین تهمتها را به یاوران ولایت زدند، یا به انفعال کشیده می شوند یا دست به انتحار خواهند زد. در واقع کسانی که اهل حق را وا گذاشتند، خداوند توفیق یاری ولایت را از آنان دریغ خواهد کرد. این مجموعه در آخر یا همان خانهنشینان کوفه خواهند شد یا مانند توابین کوفه در مقطعی غیرحساس، شکست خواهند خورد.
آخرالزمان
#قدرت نظامی ایران
#مستند
#یوفو