رئيسجمهور كشورمان تأكيد كرد: از مهمترين ثمرات توافق هستهاي ژنو اين است كه افكار عمومي دنيا متوجه شد جمهوري اسلامي ايران چيزي براي مخفي كردن در زمينه فناوری هستهای ندارد.
به گزارش تسنيم، حجتالاسلام حسن روحاني رئيسجمهور صبح جمعه در بيست و هفتمين كنفرانس بينالمللي وحدت اسلامي كه در سالن اجلاس سران برگزار شد، ابتدا ميلاد حضرت رسول(ص) و فرزند برومندش امام صادق(ع)و همچنين هفته وحدت را به حضار و ميهمانان تبريك گفت و اظهار داشت: سيره پيامبر(ص) سرمشق و الگوي همه ما مسلمانان است.
وي اظهار داشت: در روزگارهايي كه قراردادهاي اجتماعي نه تنها مطرح نبود بلكه سالها و سالها طول كشيد تا جوامع انساني به بحث قراردادهاي اجتماعي برسد و بپردازد، پيامبر(ص) كه از جانب خداوند بزرگ مأمور رسالت و امامت بود، در عين حال با قراردادهاي اجتماعي پيمانهاي عقبه و با مشورت مردم در مرحله دوم يعني امامت و ساخت جامعه توحيدي به ما نشان داد كه اسلام در پي مردمسالاري ديني بود.
رئيسجمهور ادامه داد: جهان امروز، جهان زخمخوردهاي است و از سيماي امت اسلامي خون ميچكد. جهان اسلام امروز بيش از هر زمان ديگر نياز به تلاش فراگير براي ترميم شكافها دارد.
روحاني تأكيد كرد: دشمنان اسلام و مسلمين همواره دو هدف شوم ايجاد تنازع، اختلاف و شكاف و تعميق شكافها در ميان امت اسلامي و اسلامهراسي در سراسر جهان و افكار عمومي دنيا را دنبال كردند تا سدي در مقابل دعوت پيامبر اسلام (ص) كه بايد به گوش همه جهانيان برسد، ايجاد كنند. متأسفانه گروهكهايي كه از فرهنگ، رحمت و ابعاد اخلاقي اسلام مطلع نيستند، به نام اسلام و به نام جهاد، چهره اسلام را منحرف شده و واژگون به دنيا معرفي ميكنند.
رئيسجمهور ادامه داد: اين رفتارها شكافها و اختلافات در ميان مسلمانان را بيشتر ميكند. آنهايي كه به دنبال منافع خود هستند، يعني قدرتهاي بزرگ و غرب ميخواهند به منافع مسلمانان به ويژه بخش انرژي، نفت و گاز چنگ بيندازند. آنهايي كه ميخواهند حضور نظامي، سلطه سياسي و سلطه فرهنگيشان را توجيه كنند و غاصبان، متجاوزان و صهيونيستها در منطقه ما تسلط يابند و جنايات به فراموشي سپرده شود، به تعميق اختلافات و آتش اسلامهراسی در افكار عمومي جهان ميدمند.
وي در ادامه سخنان خود خاطر نشان كرد: دولت جمهوري اسلامي ايران و دولت تدبير و اميد در طول پنج ماه گذشته در كنار حل معضلات داخلي براي مقابله با اين دو هدف همواره داراي برنامه بوده و در مقام عمل نيز گامهايي را برداشته است.
رئيسجمهور افزود: دشمنان اسلام ميخواستند جنگ جديدي را در منطقه به راه بيندازند و براي اين كار زمينهها را فراهم كردند و قدرتهاي نظامي خود را آمادهباش داده بودند و افكار عمومي جهان را براي خونريزي، اشغال و جنگ جديد و نوعي حمايت جديد از رژيم غاصب صهيونيستي آماده كردند اما اولين قدم اين دولت جلوگيري از جنگ جديد در منطقه بود. روحاني درباره دومين هدف دولت جمهوري اسلامي ايران گفت: دومين هدفي كه دولت براي مقابله با سلطهگران دنبال كرد، قدمي در راه مقابله با اسلامهراسي بود. در تبليغات گسترده و نابجاي دهههاي گذشته همواره اسلام و مكتب اسلام را به عنوان مكتب خشونت، افراطيگري و نعوذبالله مكتبي كه مردم را به تروريست دعوت ميكند، تبليغ و ترويج ميكردند و جمهوري اسلامي ايران به عنوان يك كشور اسلامي، پرچم مبارزه با خشونت و افراطي را در دست گرفت.
رئيسجمهور ادامه داد: در مجمع عمومي سازمان ملل متحد، مسئله مقابله جهاني با افراط و خشونت مطرح شد، يعني همان طرحي كه تحت عنوان كلمه wave معروف شد. اين طرح جمهوري اسلامي ايران در مجمع عمومي سازمان ملل متحد در دستور كار مجمع عمومي سازمان ملل متحد قرار گرفت و ظرف چند ماه اين هدف محقق شد و همان كشورهايي كه قبلاً به ناروا تبليغ ميكردند، مسلمانان و كشورهاي اسلامي و جمهوري اسلامي ايران به دنبال خشونت و افراط هستند، آنها نيز ناچار شدند به اين طرح رأي دهند و اين اولين گام در برابر اسلامهراسي بود كه دشمنان اسلام ساليان دراز در پي آن هستند.
روحاني با بيان اينكه اقدام ديگري كه اين دولت در همين راستا انجام داد، مقابله با ايرانهراسي بود كه در سالهاي اخير به شدت ترويج ميشد، افزود: در سالهاي اخير به بهانهاي ايرانهراسي را تشديد كرده بودند و آن مسئله فناوري صلحآميز هستهاي در ايران بود و اين جمله را بگويم كه ايرانهراسي به اين دليل صورت گرفت و ادامه مييابد كه ايران را به عنوان پايگاهي براي ترويج اسلام و انقلاب اسلامي ميبينند، ايران منهاي اسلام و انقلاب اسلامي چيزي نبود كه غرب به دنبال ايرانهراسي باشد.
روحاني خاطر نشان كرد: هفته وحدت براي اين است كه همه در برابر اين هدف دشمن، يعني ايجاد اختلاف و شكاف و درگيري و تنازع در ميان مسلمانان و اسلامهراسي در سراسر دنيا مقابله كنند و آنچه ما امروز در منطقه مشاهده ميكنيم به اين معناست كه آنچه تاكنون براي وحدت دنياي اسلام قدم برداشتهايم، كافي و كارآمد نبوده و ما بايد گامهاي بلندتري برداريم و ريشههاي اين تنازع را بيابيم.
وي افزود: برخي از ريشههاي اين تنازع مربوط به دنياي خارج از اسلام است، اما برخي از آنها نيز مربوط به انحرافات فكري در دنياي اسلام است. همواره ريشه كشتار و تروريسم ترس است و كسي كه دست به كشتار ميزند، ترسوترين انسانهاست، يعني كسي كه فكر ميكند منافع فردي يا گروهياش در حال از بين رفتن است، لذا ما بايد ريشههاي اين اختلافات و ارعاب را بيابيم كه هم ريشههاي فرهنگي، هم اقتصادي و هم اجتماعي دارد.
رئيسجمهور تأكيد كرد: امروز اين رسالت بر دوش علما، فرهيختگان، بزرگان، انديشمندان و محققان جهان اسلام و همچنين بر دوش دولتهاي اسلامي است و اگر دولتي فكر كند با تقويت تروريستها ميتواند حكومتي را در منطقه از بين ببرد و نفوذ خود را افزايش دهد، صددرصد در اشتباه مطلق است. هر كسي براي برادرش چاهي بكند در همان چاه ميافتد. روحاني اضافه كرد: آنهايي كه فكر كردند شمشير ارعاب را به روي بيگناهان ميكشند و خود محفوظ ميمانند، در خطاي مطلق هستند. امروز در دنياي اسلام از سوريه تا لبنان، مصر، عراق، يمن، افغانستان، بحرين، ليبي و. . . نياز به گفتوگو و تعامل داريم. امروز بايد همه توان خود را براي جلوگيري از ادامه خونريزي در ميان امت اسلام به بهانههاي واهي به كار بگيريم.
رئيسجمهور در پايان گفت: پيمان ولايت در ميان همه ما مسلمانان بايد برقرار باشد. هر كس اين پيوند و ريسمان محبت و ولايت را صدمه بزند، او با اسلام، قرآن و پيامبر (ص) مخالفت ميكند.
سپاه به قدرت بزرگ منطقه تبديل شده است
رئيسجمهور همچنين در ادامه اولين سفر استاني خود به استان خوزستان عصر چهارشنبه در نشستي با ايثارگران استان خوزستان، طي سخناني اظهار داشت: اينكه گفته ميشود صاحبان اصلي انقلاب، ايثارگران و خانوادههاي آنها هستند، سخن درستي است. رئيسجمهور با بيان اينكه در آن زمان سپاه از نظر ابزار و امكانات نظامي مجهز نبود، گفت: سپاه در ضمن جنگ توانست پيشرفت حاصل كند و به قدرت بزرگ منطقهاي تبديل شود. سپاه، ارتش، نيروي انتظامي، عشاير و بالاتر به بسيج قهرمان دلاورمان افتخار ميكنيم.
بايد از خامفروشي نفت فاصله بگيريم
رئيسجمهور همچنين روز پنجشنبه در ديدار با مديران و كاركنان صنعت نفت دارخوين اظهار داشت: اين ديدار به معناي احترام رئيس دستگاه اجرايي كشور و دولت به كاركنان زحمتكش و غيور نفت ايران است. مسئله نفت در كشور ما و اساساً در دنيا حائز اهميت فراوان است. وي تصريح كرد: بزرگترين حركت ايران در برابر استثمار از همين صنعت نفت شروع شد و نهضت ملي نفت عليه استثمار بود.
روحاني يادآور شد: هر مقدار صادرات ما بيشتر شود، قدرت ملي ما بيشتر ميشود، بنابراين نفت تنها مسئله انرژي و اقتصاد نيست بلكه نفت يك سرمايه استراتژيك تأثيرگذار براي كشور است. ايران اگر ميتوانست بخش بزرگي را از گاز اروپا تأمين كند و در آينده اين كار خواهد شد، آن وقت به راحتي ميتوانند تحريم كنند؟
دولت به تعهداتش پايبند است
رئيسجمهور در ادامه سفر استاني خود با حضور در مسجد جامع خرمشهر در جمع مردم اين شهر اظهار داشت: خرمشهر نماد ايستادگي و مقاومت ايران در برابر متجاوزان است. وي با بيان اينكه گرچه دولتهاي پيشين براي خرمشهر قدمهاي قابلملاحظهاي را برداشتهاند اما تا رسيدن به مطلوب و خواست مردم هنوز راه طولاني در پيش داريم. وي تأكيد كرد: در اين سفر تصميمات و اقدامات مهمي اتخاذ شده است. اين دولت اگر قولي به شما داده به آنها پايبند است و شعارهايي كه در دوران انتخابات داده را دنبال ميكند.
روحاني يادآور شد: اين دولت تبعيض قوميتي را نخواهد پذيرفت. تمام مردم ايران از حقوق شهروندي برابر برخوردارند. بين عرب، بختياري و لر، دزفولي و بهبهاني هيچ تفاوتي نيست. ما كشورمان را با وحدت، همدلي و انسجام آغاز ميكنيم.
بهبود فعاليتهاي اقتصادي و آزادي پولهاي بلوكهشده از آثار توافق ژنو خواهد بود
حسن روحاني رئيسجمهور كشورمان در آخرين برنامه كاري خود در سفر به خوزستان در نشست خبري با خبرنگاران ضمن تشكر از مردم خوزستان به دليل مهماننوازي و همچنين اطلاعرساني رسانهها طي چند روز اخير اظهار داشت: رسانهها نقش بسيار مهمي در ايجاد ارتباط بين مردم و دولت براي تبيين اقدامات دولت دارند.
رئيسجمهور در پاسخ به سؤالي درباره اينكه برنامه دولت براي تغيير زندگي مردم از فقر و بيكاري در كوتاهمدت چيست، يادآور شد: مسئله بيكاري و رشد بالاي آن يك معضل سراسري بوده و مخصوص استان خوزستان نيست. تلاش دولت اين است فضا را براي فعاليت اقتصادي آمادهتر كند و در حال حاضر فضا براي فعاليت اقتصادي نسبت به گذشته آمادهتر است. رئيسجمهور افزود: طرحهايي كه براي استان تصويب شده را دنبال ميكنيم كه بسيار در اشتغال مردم مؤثر خواهد بود.
روحاني در پاسخ به سؤالي درباره توافق ژنو يادآور شد: يكي از آثار توافق اين است كه شرايط و محيط براي فعاليت اقتصادي در داخل كشور بيشتر آماده ميشود، بخشهايي از تحريم در بخش پتروشيمي، كشتيراني و بخشي از معضل بانكها برداشته خواهد شد. زمينه بهتري براي كشور و به ويژه آينده كارآفرينان فراهم ميشود كه يكي از ثمرات اين توافق، ثمرات اقتصادي است.
وي اضافه كرد: بخشي از پولهاي بلوكهشده آزاد ميشود و نحوه فعاليت بانكها تسهيل خواهد شد و در مجموع ظرف مدت شش ماه شاهد تحول قابل قبولي خواهيم بود. حجتالاسلام روحاني همچنين درباره سؤالي درخصوص كارآفرينان گفت: فضا براي كارآفرينان خيلي آمادهتر شده است، ما قانون مربوط به بهبود فضاي كسب و كار را دنبال كرديم و آييننامهها را اجرايي و عملياتيتر ميكنيم. در اين چندماه گامهاي مؤثري براي كارآفرينان برداشته شده است.
آخرالزمان
#قدرت نظامی ایران
#مستند
#یوفو