رئیس دولت های نهم و دهم: "من می خواهم در سخنانی کوتاه درباره جایگاه، عظمت، نقش و مسئولیت مردم با شما عزیزان سخن بگویم. هر انسانی، جلوه ای از خداوند و دارای کرامت و عظمت و مورد لطف و عنایت خداوند است. معلوم است که توده های مردم ، بندگان خدا ، عائله خداوند،جلوه کامل تری از او و مورد عنایت ویژه و لطف خاص و بالاتر خداوند هستند. همه عالم برای مردم خلق شده است : دین ، پیامبران ، کتب آسمانی ؛ علم و معرفت و حکومت و قانون و همه چیز برای مردم و در خدمت مردم است. به یک تعبیر و به نوعی می توان گفت که مردم ، خلیفه خدا در زمین هستند."
اولین همایش مردمی” امام خمینی (ره)، مردم و انقلاب” پنجشنبه (۳۱ تیرماه) همزمان با نماز مغرب و عشاء در مسعودیه تهران برگزار شد. دکتر محمود احمدی نژاد نیز به دعوت بیت الرضا علیه السلام و کانون فرهنگی این مسجد در این برنامه سخنرانی کرد.
به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»؛ متن سخنرانی ایشان در این مراسم به شرح ذیل می باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر واجعلنامن خیر انصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه
خداوند بزرگ را سپاسگزارم و با همه وجود خوشحالم که توفیق دیدار و زیارت شما مردم مومن، با صفا و انقلابی را عنایت فرمود. مردم این خطّه از شرق تهران، مسعودیه، مشیریه، والفجر، اتابک، رضویه، افسریه، کاروان، خراسان و اسلام آباداز مردمان پر تلاش و وفادارند که وجودشان همواره نفع وبرکت و عزّت برای جامعه به همراه داشته است. سلام و درود خدا بر شما و پدران و مادران پاک و ایمانی شما.
عزیزان من می خواهم در سخنانی کوتاه درباره جایگاه، عظمت، نقش و مسئولیت مردم با شما عزیزان سخن بگویم. هر انسانی، جلوه ای از خداوند و دارای کرامت و عظمت و مورد لطف و عنایت خداوند است. معلوم است که توده های مردم ، بندگان خدا ، عائله خداوند،جلوه کامل تری از او و مورد عنایت ویژه و لطف خاص و بالاتر خداوند هستند.
همه عالم برای مردم خلق شده است : دین ، پیامبران ، کتب آسمانی ؛ علم و معرفت و حکومت و قانون و همه چیز برای مردم و در خدمت مردم است. به یک تعبیر و به نوعی می توان گفت که مردم ، خلیفه خدا در زمین هستند.
به چند نکته درباره حقوق و جایگاه مردم اشاره میکنم :
اول: جایگاه مردم در نظام اجتماعی
مردم ، نه تنها در نظام اجتماعی بلکه در کلیه امور ، بالاترین جایگاه و ارزش را دارند . همه امور مربوط به مردم و برای مردم و در خدمت مردم است. امام آمد و با مردم ، در کنار مردم و توسط مردم بزرگترین و عمیق ترین تحوّل سیاسی ، فرهنگی و انسانی معاصر یعنی انقلاب عظیم اسلامی را بر پا کرد. امام فرمود : مردم ولی نعمت ما هستند و ما هرچه داریم از مردم داریم . ایشان همه امور ، دستاوردها و پیروزی ها را از مردم می دانستند . مردم ، در حقیقت ، صاحب کار هستند.
دوم: حق تعیین سرنوشت
خداوند حکیم و خالق دانا که حاکم اصلی عالم است،انسانها را بر سرنوشت خودشان حاکم قرار داده و این حق را به آنان سپرده است . همین امر یکی از دلایل کرامت انسانی است. مردم حق دارند شیوه حکومت ، رفتار حکومت و سیاست های حکومت را تعیین ، انتخاب و اعمال نمایند. مردم حق دارند حاکمان و مدیران را انتخاب و در صورت اراده، حق خود را تفویض کنند. اصل ، مردمند و حکومت ها در تمام برنامه ریزی های خود باید تابع نظر مردم باشند و منافع مردم و تاثیر اقدامات خود بر زندگی مردم را به عنوان اصلی ترین عامل لحاظ کنند. بدون رضایت و خواست ملت هاهر نوع مدیریت و حکومت، در هر سطح و رده ای فاقد مشروعیت است.
حکومت ها در اصل خادم مردمند . امام(ره) فرمودند: به من خدمتگزار بگویند بهتر از آن است که رهبر بگویند. مقام معظم رهبری نیز فرمودند: ما نوکر مردمیم. فهم عمومی مردم اصل است و اصالت دارد . “ید الله مع الجماعه” امام فرمودند: میزان رای ملت است. یعنی نظر ملت باید حاکم باشد. هرگاه ملّت به یک تصمیم و اعمال اراده عمومی می رسید، امام آن روز را یوم الله می نامیدند. نظر ملت نه تنها اصیل و مهم است و باید حاکم شود بلکه معیار است و ارزشمند است. اگر روزی حکومت واقعی ملت ها حاکم شود بهترین شرایط حاکم خواهد شد و مشکلی وجود نخواهد داشت.
سوم: حقوق مساوی مردم
همه کسانی که به دنیا می آیند،خلق خدا و محترم و عزیز هستند و از حقوق مساوی و مالکیت مساوی در ثروت های عمومی برخوردارند. کسی که در آفریقا یا آسیا و یا سایر نقاط جهان و یا در خانواده فقیر به دنیا می آیدباید با کسی که در آمریکا و اروپا و یا خانواده های مرفه و ثروتمند و یا طبقه به اصطلاحکله گنده ها به دنیا می آید، از حقوق مساوی برخوردار باشد. همه به یک اندازه در ثروت این عالم ، آب و هوا ، نور ، خاک ، زمین ، جنگل ، مرتع ، معادن و سایر سرمایه ها و ثروت های عالم شریکند و باید در چارچوب یک نظم عادلانه از آن برخوردار باشند.
– هر نوع تبعیض در بهره برداری ، تخصیص و توزیع منابع و ثروت ها ، یک تحمیل از ناحیه شیاطین و مستکبران است که در نتیجه آن فاصله طبقاتی ، فقر و صدها مشکل دیگر بروز می کند.
ثروت عالم متعلق به خداوند و با اراده خداوند در اختیار و متعلق به همه بندگان خدا و توده های مردم است. مشکل جوامع بشری ناشی از زیاده خواهی مستکبران و دست اندازی خودخواهان به ثروت عمومی و تبعیض ومحروم کردن مردم از حقوق طبیعی و خدادادیشان است. عدهای که خود را برتر و صاحب حقوقی بیشتر و یا صاحب حقِوتو می شمارند و به ثروت عالم بیش از حق خود دست اندازی می کنند ، مسبب مشکلات هستند . ببینید که طاغوت ها و مستکبران با هدایت شیطان چه کرده اند که بیش از دو سوم مردم دنیا در بدو تولد به جای مالک بودن، بدهکار به دنیا می آیند.
چهارم: دسته دسته و محروم کردن مردم از حقوق خدادادی
چندین گروه ، متاثر از شیطان و خوی استکباری و خودبرتر بینی ، دائماً مردم را دسته دسته و طبقه طبقه می کنند و با ترفندهای پیچیده آنان را در برابر هم قرار می دهند و از حقوق مسلم شان محروم می کنند. عده ای مردم را به درجه یک ودرجه دو یا به طبقه فرودست ،یعنی اکثریت عظیم توده هایمردم و طبقه بالادست ، یعنیاقلیت برخوردار و معمولاً حاکمتقسیم می نمایند. اینان برای حاکمان، حقوق استثنایی و برای طبقه عمومی مردم کمترین حقوق را ترسیم و آن را به صورت نوشته یا نانوشته اعمال می کنند.
عده ای دیگر مردم را به دو طبقه عوام و نخبگان تقسیم می کنند و برای نخبگان ، حقّی بسیاربیشتر از توده های مردم فرض کرده و با ترفند های گوناگون از جمله تحقیر توده های مردم ، آنان را از حقوق مسلم شان محروم می کنند و حاکمیت و مدیریت را حق نخبگان می شمارند. عده ای دیگر به نام دموکراسی و یا عناوین دیگر و با وضع قانون یا مقررات ، هر روزه اختیارات مردم را کاهش داده و به دایره اختیارات و دخالت خودشان در زندگی مردم اضافه می کنند. با نظام حزبی ، عملاً مردم را از دایره تصمیمات اساسی حذف و یا محدود می کنند و خود جانشین مردم می شوند . آنان برای این عمل خلاف و حق کشی بزرگ ، ده ها توجیه و دلیل به ظاهر عقلایی هم سر هم بندی می کنند.
عده ای دیگر با حاکم کردن نظام سرمایه داری و اصالت دادن به سرمایه عملاً انسانها و مردم را درجه ۲ می نامند و سرمایه داران را به جایگاه درجه یکی منصوب و از این طریق علاوه بر تحمیل محرومیت های وسیع اقتصادی و اجتماعی به مردم ، آنان را از جایگاه اصلی مدیریت و تصمیم گیری خلع و حذف می کنند. تقسیم بندی ملت ها به توسعه یافته ، در حال توسعه و عقب مانده نیز از توطئه های شیطان و برای ادامه سلطه و چپاول و توجیه خودخواهی های یک اقلیت محض حاکم بر جهان است.
همه این ها ، اعمالی کاملاً شیطانی و موجب تداوم غارت ملتها و سلطه طلبی و در نتیجه انباشته شدن مشکلات جامعه بشری است. همه انسانها محترمند و باید از حقّ مساوی در بهره مندی از ثروت عالم و دخالت در نظام های تصمیم گیری در تمام امور ، مقاطع زمانی و موضوعات برخوردار باشند
پنجم: نقش مردم در اداره جوامع
نقش داشتن ، مشارکت و نظارت و اعمال اراده مردم در مدیریت جوامع ، اصل حقیقی است. اقتصاد را به طور عمومی مردم باید اداره کنند ، فقط در معدودی از موارد، که مردم نمی توانند یا مایل نیستند، یا ورود آنان موجب تضییع حق عمومی میشود ، دولت ها موقتاً مجازند وارد شوند . دولت ها باید پشتیبانی و نظارت کنند و مانع از تبعیض و بی عدالتی و اجحاف و خیانت شوند.
امور سیاسی باید با فهم ، حضور و دخالت مردم اداره شود. این در حالی است که بسیاری از دولت ها اصولاً توجهی به خواست مردم ندارند . در زمان انتخابات، شعارهایی می دهند و سپس طور دیگری عمل می کنند و انگار نه انگار که مردمی هم هستند و حق متعلق به آنان است. غافل از اینکه این ها همه تعهدِ حاکمان و حق مردم است و خداوند حساب کشی بسیار دقیق خواهد کرد. ثروت کشورها متعلق به مردم است و باید در اختیار آنان باشد . برخی از اینکه جزیی از ثروت ملّتها در اختیار خود ملت ها قرار بگیرد هزاران منّت سر مردم می گذارند و مردم را تحقیر می کنند.
مردم ، خودشان به خوبی می توانند ثروت خویش را مدیریت کنند. برخی افراد به واسطه خودخواهی یا انحصار طلبی،مردم را محجور ، صغیر و فاقد فهم و توانایی میشمارند و تلاش می کنند که حق و ثروتمردم را هم از دستشان در آورند . با زبان بیزبانی و هزار ترفند می گویند؛ مردم نمی توانند و بلد نیستند ثروت متعلق به خودشان را اداره کنند و باید خود را خلع ید کنند و به دولت ها بسپارند تا دولت ها به جای آنان تصمیم بگیرند. به خدا حتی اگر همه ثروت کشورها عادلانه بین مردم توزیع شود ، حتماً و مطمئناً ، هشتاد میلیون نفر و هفت میلیارد نفر ، بهتر از یک عده معدود، می توانند ثروتشان را مدیریت و از فواید آن بهره برداری کنند. در این صورت، فقر و تبعیض نیزبه سرعت ریشه کن خواهد شد.
مردم بهتر بلدند که ثروت خود را از دست اندازی عده ای معدود خودخواه و صاحب قدرت و ثروت و رسانه محافظت نمایند. هر چه دایره دخالت دولت ها در امور مردم افزایش می یابد، از یک سو اتلاف منابع و فقر گسترش می یابد و از سوی دیگر فساد و دست اندازی به بیت المال بیشتر می شود. دولت های پر خرج و کم بهره،خود عامل و مسبب فقر هستند.
مدیریت اقتصاد ، سیاست ،ثروت و فرهنگ باید به دست مردم باشد و در این صورت به یقین کارها خیلی بهتر انجام می شود. در این صورت ، فرصت رشد مردم نیز فراهم می گردد. کسانی که دائماً مردم را از حقوق و شئون و اختیاراتشان به نفع یک عده اقلیت خلع می کنند، در واقع سدّ راه رشد مردم می شوند. بدترین فرد در میان مردم ، کسی است که خود را برتر از مردم و مردم را پایین تر از خود می پندارد.
خوب ؛ حرف زیاد است و من انشاءالله در آینده درباره حقوق مردم و حقوقی که قانون اساسی مترقّی جمهوری اسلامی برای مردم ذکر کرده است سخن خواهم گفت.
از همه عزیزانی که این جلسه را برگزار نمودند، امام جماعت محترم مسجد ، کانون و موسسه فرهنگی ، بیت الرضا (ع) و بسیج و همه شما عزیزان تشکر می نمایم.
ای خدای بزرگ یار و یاور مستضعفان و احیاگر عزّت و کرامت بشری را برسان.
او را با اراده و دست مردم حاکم کن.
در سایه حاکمیت او همگان را به اوج عزّت و کرامت و سلامت برسان.
با عنایت او ملت بزرگ ایران را حفظ کن و بر تمام بدخواهانش پیروز گردان و بر بام عزّت جهان بنشان.
رهبری هوشمند و عزیز انقلاب را در سایه عنایات حضرتش موفق و سالم و سربلند بدار.
موفق و سربلند باشید.(+)
لينک کوتاه مطلب: https://miniurl.ir/PfNE7
آخرالزمان
#قدرت نظامی ایران
#مستند
#یوفو