رئیس دولت های نهم و دهم: "در برخی موارد نیاز است که حرف رهبری تکرار شود. ما باید تبیین کنیم. تبیین یعنی عمق، عقلانی بودن و منطقی بودنش را به تصویر بکشیم. این یک وظیفه عمومی است و فکر نکنید وظیفه یک سری از افراد خاص می باشد. همه ما مسئولیم. پاتک غفلت و ولنگاری همین تبیین است. انسان آرمانی دچار سکون، غفلت، یاس و خواب نمی شود و شرایط نیز برای او خوب می شود/ شب های قدر و احیا، برای بشر، ملت ایران، رهبری عزیزمان و رفع مشکلات کشور دعا کنیم"

به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»؛ جمعی از اهالی رسانه به مناسبت ماه مبارک رمضان دوشنبه ۲۴ خرداد ماه با دکتر محمود احمدی نژاد دیدار کردند.

متن سخنرانی دکتر محمود احمدی نژاد در این نشست به شرح ذیل می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه
خداوند بزرگ را سپاس گزارم که توفیق حضور در جمع شما عزیزان را برای بنده فراهم کرد.
ماه مبارک رمضان را به همه شما عزیزان تبریک عرض می کنم. دوست داشتم آقای کلهر به صحبت های خود ادامه می دادند و ما استفاده می کردیم. بحث های بسیار خوب و مبنایی را ایشان مطرح کردند. حالا من نیز چند نکته عرض می کنم که ان شاالله مفید واقع شود.
نکته اول: این مساله یک سوال جدی است که همه عالم در طول سال سر سفره چه کسی نشسته اند؟ غیر از خدا؟ روزی دهنده و هدایت کننده خداست. اما چرا می گوید ماه رمضان ماه اختصاصی و مهمانی خداوند است؟ آیا کسی چیزی غیر از نعمت های الهی چه فکری و چه جسمی در طول سال استفاده می کند؟ به نظرم ماه مبارک رمضان یک لطف ویژه خداوند است. خدا انسان ها را دوست دارد و حتی نمی خواهد یک نفر از او جدا شود و به مسیری دیگر برود. اگر می خواست صد و بیست و چهار هزار پیامبر( ص) نمی فرستاد. خدا می خواهد همه انسان ها آیینه وجودی او بشوند. مثل یک معلم که در کلاس دلسوز است و دلش نمی خواهد که حتی یک دانش آموز نوزده و نود بگیرد. اگر معلمی دلسوزانه برای بچه ها کار کند می خواهد که همه بیست شوند. وقتی همه بیست شوند کیف می کنند. خدا که خالق و همه را دوست دارد. ماه رمضان فرصت استثنایی است. ماه خدا، پیامبر و اولیا خدا است. شاید رساترین تعبیر این باشد که ماه انسان است.
در موضوعات عالم می توانیم از هر جایی شروع کنیم. از تاریخ، طبیعت، جامعه و خدا شروع کنیم که آخر به یکجا ختم می شود. خوب است که از همان شروع کنیم. از خود انسان شروع کنیم.
ماه رمضان ماه تقوا است. خوب تعابیر گوناگونی از تقوا است. تقوا یعنی همیشه یادت باشد که انسان هستی. به هرچه می خواهی فکر بکنی و هر تصمیمی که می خواهی بگیری ابتدا بدان که تو یک انسان هستی‌. انسان چیست؟ خداوند فطرتش را درونش قرار داده و فطرت الهی دارد. انسان باید در درجه صد باشد و نه نود و نه. هرکاری که ما را پایین می آورد باید آنجا توقف کرد. به این تقوا می گویند. تعابیر از تقوا گوناگون است.
ماه رمضان ماه تمرین و اوج گرفتن است. ماه انسان کامل است. اگر انسان کامل نبود انسان معنا نداشت. افق نداشت. آرمان امید و انگیزه برای حرکت نداشت. اوج ماه مبارک، شب های قدر و این شبها اوج پیوستن به امام است. شب دست دادن به امام است. شب همراه شدن با امام است. شاید یکی از اسراری که امیرالمومنین علی علیه السلام در شب قدر به شهادت می رسند همین باشد. از یکدیگر استفاده کنیم و یار هم باشیم و بخواهیم. واقعا چه بخواهیم از خدا؟ خدا می گوید درها را باز کردم و شیطان را به اسارت بردم. خدا به پیامبر می گوید وقتی بندگانم از من سوال می کنند بگو که من به آنها بسیار نزدیکم و دعاهای آنها را مستجاب می کنم. چه بخواهیم از خداوند واقعا؟ ای کاش وقت بود و هر فردی که در این جلسه نشسته است یک دعا می کرد. چه مجموعه ای می شد. برای که بخواهیم؟ از خدا خواستن جز خدا را؟ از او خودش را بخواهیم. یعنی عزت عدالت و کمال می خواهیم. یعنی نجات بشریت، عدالت و آزادی می خواهیم‌.
حالا فرمودند یکی از ویژگی های ایرانیان که در طول تاریخ صیقل خورده و به اعتلا رسیده است، ویژگی کمال خواهی ایرانیان است. ایرانی همیشه انتهای آن چیز که می خواهد می رود و به کم قانع نیست. انتهای آن را‌ برای همه بخواهیم. می شود کسی در گوشه دنیا گرسنه بخوابد و ما خبر داشته باشیم و آن انسانمان آزرده نشده باشد؟ برای همه بخواهیم. اصلا انسان اسلامی مرز ندارد. آرمان های او مرز ندارد. شیطان انسان را کوچک و شبیه حیوان می کند.
یکی از اغواهای شیطان این است که خداوند را خیلی دور و خشن معرفی می کند. خداوند مهربان و تواب است. نقلی است خدمت امام سجاد( ع) رفتند. سوال شد که راه توبه برای آن جنایتکاران کربلا بسته است؟ امام فرمودند: خیر. دیگر بدتر و ساقط تر از آنها فکر نکنم در عالم باشد. ایشان فرمودند راه بسته نیست اما اینها توفیقش را پیدا نمی کنند و خود را خراب کرده اند. همه چیز را باید از خدا بخواهیم.
شب های قدر و احیا، برای بشر، ملت ایران، رهبری عزیزمان و رفع مشکلات کشور دعا کنیم. ساعات و لحظات آن را قدر بدانیم. یک ماه فرصت استثنایی در اختیار ما است. من قبلا هم این مثال را زده ام. اگر ما را به انباری ببرند و بگویند که پر از سکه های طلا است. بگویند فقط دو ساعت وقت جمع آوری دارید. می شود کسی یک دقیقه آن را تلف کند؟ حتی شده جا نداشته باشیم، طلاها را قورت می دهیم و می گویم بعدا درستش می کنیم. در آستین و جیب می ریزیم تا یک ثانیه وقت تلف نشود. چرا که یک ثانیه ده قطعه جمع می شود. درحالی که ما برای یک سکه خلق نشدیم. یک ماه خلق کرده که می گوید یک ثانیه آن هزاران ثانیه است. دعا کنید و بخواهید. آینده خیلی عالی است. تحلیل برادر عزیزم آقای کلهر که به نظرم از بهترین تحلیل گران و کارشناسان عرصه فرهنگ هستند بسیار جالب بود. ایشان جزو کسانی هستند که می شود به حرفش اعتماد کرد. هشدار ایشان روشن و درست بود. ولی اگر آینده روشن بخواهیم درست می شود. ایشان تلنگر را زد که بیدار شویم. اگر بخواهیم می شود.
نکته دوم: راجع به تبیین است. باز اشاره کردند که ما نیاز نداریم فقط حرف رهبری را تکرار کنیم. البته در برخی موارد نیاز است که حرف رهبری تکرار شود. ما باید تبیین کنیم. تبیین یعنی عمق، عقلانی بودن و منطقی بودنش را به تصویر بکشیم. این یک وظیفه عمومی است و فکر نکنید وظیفه یک سری از افراد خاص می باشد. همه ما مسئولیم. پاتک غفلت و ولنگاری همین تبیین است. انسان آرمانی دچار سکون، غفلت، یاس و خواب نمی شود و شرایط نیز برای او خوب می شود.
نکته آخر: عزیزانم من اجتماع و وحدت بر اساس دو امر شکل می گیرد.
۱٫ مشترکات
۲٫ نقاط قوت
ما نمی توانیم در نقاط اختلاف وحدت کنیم. باید بگردیم یک کسی که دو درجه با ما مشترک است را پیدا کرده و غنیمت بشماریم. کاری نکنیم که این دو درجه هم صفر شود. اگر بنا باشد انسان ها به ضعف همدیگر نگاه کنند، هیچ کسی به دیگری نزدیک نمی شوند. چرا که نوع ما انسان ها ضعیف است و ضعف ها بر قوت ها غلبه دارد. خواهش می کنم از دوستان رسانه ای، نقاط قوت همدیگر را ببینیم. نقاط مشترک را ببینیم و کمک هم باشیم. بنده به اندازه مورچه می توانم تبیین کنم و شما می توانید به اندازه یک عالم بزرگ تبیین کنید. بسیارخوب ولی نباید همدیگر را که نفی کنیم. شیطان نمی خواهد حتی دو نفر کنار هم باشند. می خواهد هم بر علیه هم باشند. حتی ممکن است افراد نفوذی بفرستد و بگوید برو بساط این چند نفر که می خواهند برای ارزش های انقلاب و نظام و فرامین رهبری کار کنند را بهم بزن.
باید مراقب باشم. هنوز خبری نشده و اتفاقی نیافتاده است. برخی گاز داده اند و به جلو رفته اند. قبل انقلاب بلیط های بخت آزمایی بود و ماشین هایی را با این بلیط ها جایزه می دادند. می گویند طرف بلیط خریده بود نشسته بود در خانه و می گفت اگر این هفته ماشین را برنده بشوم، دست جمعی به شمال می رویم. این بچه های خانه سر اینکه چه کسی جلو و در کنار راننده بنشیند دعوایشان شده بود. اصلا عالم خبری نیست. کل عالم خبری نیست.
این دوره، دوره خطیری از انقلاب است. ولی من یقین دارم به فضل اللهی و به لطف خداوند از این مرحله با موفقیت عبور خواهیم کرد. این پرچم توحید باید برود و در بالاترین قله های بشریت به اعتزاز در بیاید‌. آن آقایی که در کاخ سفید ایستاده است و طوری حرف می زند که انگار هشت بار در جنگ ما را شکست داده و غلبه کرده، آنچنان به ذلت و خواری خواهد افتاد که عبرت تاریخ خواهد شد.
خدایا همه لطف و برکت خودت را بر کل بشریت نازل بفرما.
ملت ایران، رهبری عزیز و جمع حاضر را تحت عنایات حضرت ولی عصر( عج) حفظ بفرما.
هرچه زودتر چشمان ما را منور به دیدن آن حضرت بفرما.(+)

https://miniurl.ir/6c243