پس از حذف کاندیدای جریان عدالتخواه از انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ و تحویل کشور به جناب روحانی گویا همچنان مرغ اصولگرایان یک پا دارد و حاضر به پذیرش اشتباه(بخوانید خیانت) مهلک خود نیستند به گونه ای که امروز ابراهیم آقامحمدی نماینده مردم خرم‌آباد و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می گوید:« اظهارات آقای ظریف درباره رژیم صهیونیستی آدم را یاد مشایی و سخن وی درباره دوستی با ملت اسرائیل می‌اندازد!!»

نگاهی به عبارت مقام معظم رهبری در نمازجمعه 30 شهریور 87 نیز مثبت همین واقعیت است که اگرچه معظم له عبارات به کار گرفته شده از سوی مهندس مشایی را نادرست می دانند و لیکن تاکید می نمایند که ملت ایران با صاحبان ادیان الهی هیچ مشکلی ندارد، آن جا که رهبر معظم انقلاب می فرمایند : « ما با یهودى‌ها هیچ مشکلى نداریم، با مسیحى‌ها هیچ مشکلى نداریم، با اصحاب ادیان در دنیا هیچ مشکلى نداریم؛ اما با غاصبان سرزمین فلسطین چرا؛ مشکل داریم.»

پس از حذف کاندیدای جریان عدالتخواه از انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ و تحویل کشور به جناب روحانی گویا همچنان مرغ اصولگرایان یک پا دارد و حاضر به پذیرش اشتباه(بخوانید خیانت) مهلک خود نیستند به گونه ای که امروز ابراهیم آقامحمدی نماینده مردم خرم‌آباد و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می گوید:

« اظهارات آقای ظریف درباره رژیم صهیونیستی آدم را یاد مشایی و سخن وی درباره دوستی با ملت اسرائیل می‌اندازد!!»

برای توضیح من باب تفاوت صریح و بنیادین صحبت های مهندس مشایی و جواد ظریف ناگزیر باید واکاوی داشت در گذشته نه چندان دور؛ تاملی در موضوع این دو سخن نشانگر این حقیقت است که این دو سخنرانی از جهت مبنایی در تضاد صد درصد با یکدیگر بوده است.

در حالی که مهندس مشایی با بارها تکرار عبارت «رژیم غاصب صهیونیستی» می کوشد تا مردم این سرزمین را از دولت آن جدا نماید و به نوعی فروپاشی درونی این رژیم غاصب را تسهیل نماید، محمدجواد ظریف گام به گام در پی رسمیت بخشی به این رژیم نحس نجس و سگ نگهبان آمریکاست!

وزیر خارجه دولت یازدهم دکتر ظریف در گفت‌وگوی اختصاصی با برنامه بامدادی مشترک تلویزیون یک و دو آلمان در ۱۳ بهمن ۹۲ و در پاسخ به پرسشی درباره هولوکاست و اسرائیل می گوید:

« کشتار جمعی یهودیان را نمی‌توان انکار کرد و باید از تکرار چنین جنایتی جلوگیری کرد، موضع ایران همواره دفاع از حقوق فلسطینیان بوده است و این موضوع را باید فلسطینیان حل کنند. ما از این منطقه دور هستیم. این وظیفه ما نیست که اسرائیل را به رسمیت بشناسیم یا نه، بلکه فلسطینیان باید درباره این موضوع تصمیم‌گیری کنند..».

ظریف ۱۴ بهمن ۹۲ هم و در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فونیکس آلمان نیز گفت:

جمهوری اسلامی رسمیت اسراییل را پس از صلح اسراییل و فلسطین به رسمیت میشناسد![۱]

آنچنان که پیداست وجه مشترک تمام سخنان ظریف، حول دولت اسرائیل می چرخد و نه مردم ساکن در آن.

مهندس مشایی در ۲۹ تیرماه ۱۳۸۷ می گوید:

« افتخار ایرانیان دوستی با تمامی مردم جهان است که‏ مردم ساکن در سرزمین تصرف شده توسط رژیم غاصب اسرائیل نیز شامل آن می‏ شود. بحث من دوستی با مردم جهان از جمله مردم‏ ساکن در سرزمین تصرف شده از سوی این رژیم غاصب از جمله مسلمانان، یهودیان‏ و دیگر ادیان الهی ساکن در آن است».

نتیجتا اینکه در سخنرانی مهندس مشایی در تیرماه ۱۳۸۷؛ اولا عبارت مصطلح « دوستی با مردم اسرائیل » به چشم نمی آید! و عبارت « دوستی با مردم ساکن در سرزمین تصرف شده توسط رژیم غاصب اسرائیل » تفاوت بنیادین و اساسی با عبارت « دوستی با مردم اسرائیل » دارد.

چه اینکه مهندس مشایی در این سخنان و دیگر سخنان مشابه بر نامشروع بودن رژیم اسرائیل تاکید چندباره داشته اند و با ذکر عبارت «دوستی با مردم ساکن در سرزمین تصرف شده توسط رژیم غاصب اسرائیل » و همچنین عبارت « بحث من دوستی با مردم جهان از جمله مردم‏ ساکن در سرزمین تصرف شده از سوی این رژیم غاصب از جمله مسلمانان، یهودیان‏ و دیگر ادیان الهی ساکن در آن است»صهیونیست ها را شامل حال این مودت ندانسته است و تنها ادیان الهی را شامل حال دانسته است و در این صورت عبارت مهندس مشایی با عبارات رهبری معظم انقلاب نیز تطبیق کامل خواهد داشت.

ثانیا آنچنان که بسیاری با حذف و سانسور عبارت « دوستی با مردم ساکن در سرزمین تصرف شده توسط رژیم غاصب اسرائیل » را به عبارت « دوستی با مردم اسرائیل » تغییر داده اند، برخی دیگر در کمال بی تقوایی حتی مدعی « دوستی با اسرائیل » ( و نه مردم اسرائیل ) از سوی مهندس مشایی شده اند.

ثالثا مهندس مشایی ۲ روز پیش از بیان عبارت « دوستی با مردم ساکن در سرمین تصرف شده توسط رژیم غاصب اسرائیل » می گوید :

« رژیم اسرائیل مرده است و‏ اینها فقط دارند تشییع جنازه این مرده را عقب می اندازند، امروز جایگاه‏ این رژیم غاصب مخدوش است و فلسفه وجودی آن از بین رفته است.

‏ می خواهند با تهدید و هیاهو، مرگ حقیقی رژیم صهیونیستی را مخفی کنند،‏ وحشت دارند و نمی توانند مرگ اسرائیل را اعلام کنند، چه کسی نمی داند‏ اسرائیلی که نتوانست حتی مقابل یک حزب بایستد، توان مقابله با ایران را‏ که امروز یک ابرقدرت منطقه ای است، ندارد.» ( ۲۷ تیرماه ۱۳۸۷ )

این عبارات نشان گر تفکیک بین رژیم نامشروع اسرائیل و برخی از صاحبان ادیان الهی ساکن در این مناطق غصب شده می باشد.

رابعا مشایی در ۲ مرداد ۱۳۸۷ و در گفتگو با رجانیوز می گوید :

روز اول هفته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه من در سخنرانی خود گفته ام «ملت اسرائیل دوست ماست». ملت واژه ای معادل«nation» در زبان انگلیسی است و بکارگیری آن به مفهوم پذیرش یک جامعه سیاسی در قالب یک حاکمیت سیاسی است. من در جواب خبرنگاران در خصوص بکارگیری کلمه «ملت» در رابطه با اسرائیل گفتم که باید به نوار سخنرانی من مراجعه کنید و ادامه دادم اگر هم گفته باشم «ملت» منظور بنده مردم بوده است، که البته با مراجعه به نوار سخنرانی معلوم شد که من از کلمه «مردم» استفاده کرده ام نه «ملت».

نگاهی به عبارت مقام معظم رهبری در نمازجمعه ۳۰ شهریور ۸۷ نیز مثبت همین واقعیت است که اگرچه معظم له عبارات به کار گرفته شده از سوی مهندس مشایی را نادرست می دانند ولیکن تاکید می نمایند که ملت ایران با صاحبان ادیان الهی هیچ مشکلی ندارد، آن جا که رهبر معظم انقلاب می فرمایند :

« ما با یهودى‌ها هیچ مشکلى نداریم، با مسیحى‌ها هیچ مشکلى نداریم، با اصحاب ادیان در دنیا هیچ مشکلى نداریم؛ اما با غاصبان سرزمین فلسطین چرا؛ مشکل داریم.»

( رهبر معظم انقلاب در نمازجمعه ۳۰ شهریور ۱۳۸۷)

از بین ۴ عبارت معروف امام خمینی ره مبنی بر دوستی با ملت اسراییل نیز تنها به یک مورد آن بسنده میشود، باشد تا در تنویر حقیقت موثر افتد :

مصاحبه کننده ( خبرنگار شبکه رادیو- تلویزیون آلمان غربى ) از حضرت امام این پرسش را مطرح می کند :

[درخواستهاى شما نابودى کشور اسرائیل است. اگر این منجر به نابودى اسرائیل شود و فلسطینی ها پیروز گردند، یهودیان چه سرنوشتى خواهند داشت؟]

پاسخ حضرت امام خمینی (ره) :

« یهودی ها حسابشان از صهیونیست ها جداست. چنانچه مسلمین بر صهیونیست ها غلبه پیدا بکنند، همان حالى را پیدا مى‏کنند که شاه مخلوع پیدا کرد. و اما با یهودی ها کارى ندارند، ملتى هستند مثل سایر ملل، زندگى آنها انجام مى‏گیرد و تصرفى به آنها نیست ..»

(صحیفه امام، جلد ۱۱ صفحه ۴)

حسیـن مهـدی زاده نراقی

 

پانوشت :

[۱] : روزنامه هآرتـص اسرائیل