كشورهاي غربي كه به شدت از بازگشت تروريست هاي اعزام شده به سوريه در هراس هستند با ارسال ليست اسامي اين افراد به آنكارا از تركيه خواستند تا در صورت امكان از بازگشت آنها به آمريكا و اروپا جلوگيري كند.

به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»؛ اما آنچه اكنون مهم جلوه مي‌كند ذكر اين نكته است كه مقام معظم رهبري طي يك‌سال گذشته چندين بار به سردمداران غرب و حاميان تروريسم داعشي در منطقه اخطار دادند كه اين حمايت از تروريسم در منطقه در نهايت به خودتان باز خواهد گشت:

«يك عده سعي نكنند چهره‌ي آمريكا را بزك كنند، آرايش كنند، زشتي‌ها و وحشت‌آفريني‌ها و خشونت‌ها را از چهره‌ي آمريكا بزدايند... همين گروه‌هاي تندروِ افراطيِ آدم‌كشِ تكفيري را اول اينها راه انداختند كه حالا در يك‌جاهايي كمانه كرده و به خودشان هم دارد مي‌خورد.» (28 بهمن 1392 ديدار با مردم آذربايجان)

«رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به خطر گروه‌هاي تكفيري در منطقه، تأكيد كردند: متأسفانه برخي كشورهاي منطقه متوجه خطري كه گروه‌هاي تكفيري، در آينده، براي خود آنها ايجاد خواهد كرد نيستند و همچنان در حال حمايت از اين گروه‌ها هستند.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي افزودند: برخي كشورهاي منطقه اكنون با كمك به گروه‌هاي تكفيري، از كشتار و جنايات آنها در سوريه و برخي كشورهاي ديگر حمايت مي‌كنند اما در آينده نه چندان دور، اين گروه‌ها بلاي جان همان كشورهاي حامي خواهند شد و در نهايت مجبور خواهند بود كه با هزينه زياد، آنها را از بين ببرند.» (12 خرداد 1393 ديدار با امير كويت)

و اكنون همانطور كه مقام معظم رهبري به تمدن تروريست‌پرور غرب اخطار داده بود، گروگان‌گيري‌ها و كشتارها در كشور فرانسه، به عنوان دو شوك قوي توسط عناصر تروريست داعشي به پيكره جامعه غرب وارد شد.

طي روزهاي گذشته خبر حمله چند تروريست داعشي به دفتر يك هفته‌نامه در پاريس و در ادامه آن، گروگان‌گيري از مردم عادي اين كشور در يك چاپ‌خانه، تيتر يك تمام رسانه‌هاي جهان شد.

در حادثه فرانسه با توجه به حجم عظيم شهروندان مسلماني كه در كنار شهروندان مسيحي با مسالمت در كنار هم زندگي مي‌كنند دولت فرانسه نتوانست پيوند بي‌سروته اسلام به تروريسم را به خوبي انجام دهد. گذشته از اين‌ها تشت رسوايي غرب درباره حمايت از تروريسم داعشي در منطقه، به زمين افتاده و اكنون بسياري مي‌دانند كه هيچ كس جز خود دولت‌هاي غربي پشتوانه عمليات‌هاي تروريستي داعشي نيست. يك مثال كوچك آن را مي‌توان كمك‌هاي تجهيزاتي هواپيماهاي آمريكايي براي داعش دانست كه هرازگاهي اتفاق مي‌افتد:



كمك‌هاي تجهيزاتي‌اي كه هواپيماهاي ائتلاف براي تروريست‌هاي داعش مي‌ريزند

مظنونين حادثه فرانسه سه جوان 18، 32 و 34 ساله بودند. دو برادري كه دهه چهارم زندگي خود را مي‌گذراندند، «سعيد كواچي» و «شريف كواچي» متولد پاريس بوده و نفر سوم فردي بي‌خانمان به نام «حميد مراد» اهل منطقه «رميس» فرانسه بود.
 

اين دو نفر تابستان امسال در سوريه بوده‌اند. همچنين يكي از اين افراد عضو حلقه‌هاي يارگيري براي گروه‌هاي تروريستي در فرانسه بوده و در سال 2008 نيز محاكمه شده است.
 

راشا تودي/ مهر ماه سال جاري:: اسب‌هاي تروجان: منابع اطلاعاتي آمريكا مي‌گويند شبه‌نظاميان داعش در قالب مهاجر به اروپا مي‌روند

در كنار اين دو حادثه تروريستي با منشأ داعش، امسال يك حمله تروريستي مشابه در بلژيك اتفاق افتاد. جواني كه يك سال در سوريه و در ميان تروريست‌ها بر عليه دولت قانوني دمشق جنگيده بود، به زادگاه خود يعني بروكسل بازگشت و در موزه يهوديان، سه نفر را به رگبار بست و كشت.

هرچند كه برآوردهاي اطلاعاتي خود كشورهاي غربي، اين كشورها را به سرافت انداخت تا از بازگشت تروريست‌هاي داعشي به خانه‌شان جلوگيري كنند اما نكته مهمي كه در كلام مقام معظم رهبري وجود داشت اين بود كه اين كشورها براي در امان ماندن از كمانه كردن تير شليك شده از اسلحه تروريست‌سازي غرب به سمت خودشان، تنها يك راه دارند و آن هم كمك و پشتيباني نكردن از اين تروريست‌ها است.

با اين اوصاف و با توجه به درس نگرفتن غرب از اخطارهايي كه به آنان داده مي‌شود، پيش‌بيني مقام معظم رهبري مبني بر اينكه درنهايت مجبور خواهند بود كه با هزينه زياد آن‌ها را از بين ببرند، به وقوع خواهد پيوست.

"Our President, analytical news site"