ابراهیم اصغرزاده با بیان اینکه اگر دولت روحانی بشكند اصلاحطلبان ميشكنند، گفت: سران اصلاح طلبی درک درستی از جامعه ندارند.
به گزارش فرهنگ نیوز ، ابراهیم اصغرزاده فعال سیاسی اصلاح طلب به روزنامه اعتماد گفته است: يكي از مشكلات همين بود كه سرنوشت جنبش اصلاحات گره خورد به مسووليت فاقد اختيار رييس قوه مجريه. از طرفي هم كارشكنيهاي جناح رقيب و ندانم كاري خودمان موقعيت پيچيدهيي پديد آورد. آن زمان جريان اصلاحطلبي به هر قيمت در قدرت ماندن را به پيگيري مطالبات واقعي ترجيح داد و اين آغاز انحراف بود. دولتمردان اصلاحطلب تصميمات بدي نميگرفتند ولي بهشدت از اينكه به موقع تصميم بگيرند معطل ميماندند در بيتصميمي و تزلزل استاد بودند.
وی اظهار داشت: راهبرد دولت اعتدالي طبعا متفاوت از راهبرد اصلاحطلبان است. دولت روحاني از منظر نداشتن راهبرد شايد بيشتر در معرض آسيب قرار داشته باشد. اگر فقدان راهبرد روشن، دولت دوم اصلاحات را به زمين سخت و سنگلاخي زد. در دولت روحاني هنوز چند ماه نگذشته آنچنان به اعتبار دولت ضربه زد كه اثر مهرش تا پايان بر پيشاني دولت باقي خواهد ماند. چرا؟ اينكه دولت بدون هيچ استراتژي منسجمي در ماههاي منتهي به ارديبهشت امسال به صورت متوالي تقاضا كرد كه مردم به او اعتماد كنند و صرفا كساني جهت دريافت يارانه بروند ثبت نام كنند كه نيازمند واقعي باشند ولي در كمال ناباوري مشاهده شد ۷۳ ميليون نفر رسما بياعتنا به تقاضاي رئیس جمهور منتخبشان، به هر دليلي خود را مستحق دريافت يارانه دانستند و رفتند و پاي ورقهيي را امضا زدند كه عملا شكاف فزاينده دولت - ملت را تاييد ميكرد. خب اگر اين فقدان راهبرد نيست پس چيست؟
اصغرزاده درباره جمله چندي پيش حجاريان گفته بود كه اگر اصلاحطلبان بشكنند دولت آقاي روحاني ميشكند، گفت: بهتر است بگوييم اگر دولت روحاني بشكند اصلاحطلبان ميشكنند. چون دولت روحاني فرصت براي تحرك نيروهاي اصلاحطلب فراهم ساخته است و هرچه او با مقاومت در برابر افراطيون بازدارندگي ايجاد كند امكان مانور بيشتر به اصلاحطلبان ميدهد. كما اينكه بالفعل شدن قوه و پتانسيل به حاشيه رفته هاشمي و خاتمي را طي مدت يك ساله دولت روحاني به وضوح مشاهده ميكنيد.
وی افزود: به نظرم اصلاحطلبان پشت دولت او را خالي نخواهند كرد. البته پشتيباني اصلاحطلبان از حسن روحاني مشروط است. معلوم است آنها در نقش يك بازنده، بازي برد - باخت يا باخت - باخت را ادامه نميدهند. ولي تا زماني كه قصد و نيت روحاني تحقق شعارهاي انتخاباتي باشد ولو آنكه عملا راه به جايي نبرد دليلي بر عدم حمايت نخواهند داشت.
اصغرزاده با بیان اینکه گرفتاري دولت روحاني اين است كه نميداند كاركردش چيست؟ عنوان کرد: دولت روحانی نمی داند فراجناحي است يا ائتلافي و به مثابه شركت سهامي؟ اصلاحگراست و خواهان تغيير وضع يا اعتدالي و حافظ وضع موجود؟ جامعهگرا و سوسياليست است يا نئوليبرال؟ بيطرف و معتدل است يا خنثي و منفعل؟ و اينكه به اهداف سياسي، اقتصادي و فرهنگي با كدام استراتژي و با چه مقدورات و لوازمي ميخواهد دست يابد و شعارهايش را اجرايي كند؟
وی همچنین به پاسخ روحانی به سوال خبرنگار خارجي اشاره کرد و گفت: وقتي واكنش روحاني را در برابر يك سوال ساده خبرنگار خارجي كه از وجود روزنامهنگار زنداني پرسيد، ميبينيم متوجه ميشويم كه برداشت او با رايدهندگانش تا چه ميزان فاصله دارد. وقتي او نميتواند افكار عمومي داخلي را قانع و لااقل به همان منشور مورد نظرش اتكا كند با كدام راهبرد خواهد توانست مطالبات طبقات متوسط و محروم را عملياتي كند يا به بخشهاي اقتصاد زيرزميني و ممنوعه لگام بزند؟
این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه گفت: سوالات بيشماري از اين دست در افكار عمومي در حال شكل گرفتن است. اينكه پرونده آشتي ملي چه ميشود؟ اينكه هم پيماني راهبردي با روسهاي غيرقابل اعتماد كجاي تبليغات انتخاباتياش بود؟ يا مثلا تمهيدات دولت روحاني براي برگزاري انتخابات مجلس شورا و خبرگان در سال آينده چيست و چگونه ميخواهد برنامهريزي كند كه در برابر پيشروي افراطيون غافلگير نشود؟
آخرالزمان
#قدرت نظامی ایران
#مستند
#یوفو