رضا پهلوی در مصاحبه با آسوشیتدپرس: با ترامپ ملاقات می‌کنم/ زمان انقلاب در ایران فرا رسیده است!

خبرگزاری آسوشیتدپرس (AP) با انتشار گزارشی به انعکاس اظهارات رضا پهلوی و درخواست وی برای انقلاب در ایران در دوره ترامپ پرداخته است. در این گزارش آمده است: «شاهزاده در تبعید ایران، خواستار انقلاب شد. رضا پهلوی پسر شاه ایران که پیش از انقلاب سال 1979 در این کشور حکومت می کرد، خواستار جایگزینی حکومت ایران با یک نظام پادشاهی پارلمانی شده است.

تحلیل فایننشنال تایمز از استراتژی اصولگریان برای رقابت با روحانی در انتخابات آینده ریاست جمهوری

فایننشال تایمز نوشت: اصولگرایان ایران 5 نامزد شامل ابراهیم رییسی روحانی پر قدرت ایرانی را برای انتخابات دور بعد جهت نبرد با حسن روحانی معرفی کرده  اند. جبهه مردمی انقلاب اسلامی یا جمنا گفته با کاندیداتوری پنج نفر به عنوان کاندیداهای پیشتاز گروه های عضو این جریان موافقت شده و قرار است تا انتخابات 19 می ایران چهار نفر از میان این پنج نفر کنار گذاشته شوند.

هافینگتون پست: دست هیلاری کلینتون از آستین دونالد ترامپ بیرون آمد!

پایگاه آمریکایی هافینگتون پست (Huffingtion Post) در گزارشی تحت عنوان "پیامی به سوریه ارسال شد، باید امیدوار باشیم که این پایان کار باشد" به بررسی اقدام اخیر دولت ترامپ پرداخته است. در این گزارش آمده است: «پرزیدنت اوباما با اعلام "خط قرمز" برای بشار اسد، مرتکب اشتباهی فاحش شد و پرزیدنت ترامپ با حمله به پایگاه هوایی سوریه، این اشتباه را پیچیده کرد.

تغییر در صف‌آرایی هواداران و مخالفان دونالد ترامپ به دنبال حله آمریکا به سوریه

تصمیم ترامپ مبنی بر بمباران پایگاه هوایی الشعیرات، صف‌آرایی مخالفان و موافقان او را دستخوش تغییر کرده است. در حالی که بسیاری از طرفداران با وفای ترامپ از سیاست‌ خارجی او انتقاد می‌کنند و آن را "بازگشتی از اصول" می‌دانند، در مقابل سران احزاب دموکرات و برخی جمهوری‌خواهان برای نخستین بار در تحسین از ترامپ هم‌صدا شده‌اند و عملیات موشکی آمریکا را "گامی درست" و "واکنشی درخور" ارزیابی می‌کنند.

تأملی بر تقارن حضور حجت الاسلام رئیسی در انتخابات با موح تخریبی بیت مرحوم منتظری

اینکه بعد از سالها بیت مرحوم منتظری اقدام به انتشار فایل صوتی از او در مورد اعدام های دهه ۶۰ می کند محل سوال است، و جالب تر اینکه بیت این مرحوم قصد داشت فایل صوتی دیگری این بار با اظهارات سایر مسئولان ارشد نظام در مورد اعدام های این دهه منتشر کند که با حکم به موقع قوه قضائیه، هزینه برای انتشار سریالی فایل های صوتی مرحوم منتظری بالا رفت و پروژه شکست خورد.

تحلیل المانیتور از وضعیت نابسامان آراء حسن روحانی در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری

وب سایت آمریکایی المانیتور در گزارشی در آستانه انتخابات ایران، به شرایط حساس و حوادث اخیر برای دولت آقای روحانی پرداخت و نوشت: اکنون با گذشت زمان هرچه به انتخابات ایران نزدیک می شویم، اوضاع به نفع رئیس جمهور حسن روحانی پیش نمی رود و برخلاف انتظارات، شرایط چندان هم برای آنها مناسب نیست. تاکنون سه تن از روحانیون رده بالا و حامی روحانی که از ابتدای آغاز مبارزات انتخاباتی روحانی در سال 2013 همراه وی بوده اند، درگذشت کرده اند.

خاطرات تحلیلگر برجسته جهان عرب از توهمات شاه عربستان پیرامون حمله به ایران در سال 2015

"عبدالباری عطوان" نوشت: "«ائتلاف سعودی با 200 جنگنده اف-16 آنقدر اعتماد به نفس داشت که می خواست به تهران، به گفته سعودی ها، به پایتخت «فارس و مجوس» حمله کنند و آن را از بین ببرند و زنان زیبای آن را به اسارت بگیرند»!"

تحلیل المانیتور پیرامون دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در ایران و تطبیق سرنوشت هیلاری کلینتون با حسن روحانی؟!

پایگاه آمریکایی المانیتور (al monitor) با انتشار گزارشی تحت عنوان "محافظه کاران ایران می توانند برای انتخابات ریاست جمهوری بر سر کاندیدا به توافق برسند؟" به گمانه زنی در این رابطه پرداخته است. المانیتور ضمن بررسی شرایط اصولگرایان عنوان کرده که ممکن است در انتخابات ایران نیز شرایط علیه روحانی رقم بخورد و مانند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که هیلاری کلینتون موقعیت خوبش را از دست داد و خانه نشین شد، ورق به ضرر روحانی برگردد.

تحلیل لس آنجلس تایمز از چرایی تلاش علی لاریجانی برای پیروزی حسن روحانی در انتخابات آینده ریاست جمهوری

روزنامه آمریکایی لس آنجلس تایمز در گزارشی به انتخابات ایران و نقش علی لاریجانی در این انتخابات پرداخت و نوشت: اصولگرایان ایران اکنون به شدت روحانی را مورد انتقاد قرار داده اند و دستاوردهای وی را در زمینه ارتباطات وی با غرب را ساده لوحانه می خوانند.

تحلیل کریتیکال ثرت از نگرانی رهبر معظم انقلاب پیرامون عدم وحدت کلمه جریان اصولگرایی در انتخابات آینده

وب سایت آمریکایی کریتیکال ثرت: "هرچند که رهبر عالی ایران به طور طبیعی این اختلافات میان احزاب در ایران را کنترل می کند، اما این بار اختلافات و انتقادات کمی عمیق تر هم شده است. مخالفان اصولگرای روحانی، واقعا در اتحاد نظر بر سر یک کاندیدا بدنام هستند و این بار نیز به نظر می رسد که اتحادی در کار نخواهد بود، بنابر این به نظر می رسد که شکست آقای روحانی در انتخابات آینده بعید به نظر می رسد. آمریکا از این جهت باید نگران باشد که اگر تندروها در ایران جایگزین آقای روحانی بشوند، ایران از دیدگاه حسن روحانی در زمینه انجام دیپلماسی با غرب و انجام تجارت های کلان با کشور های غربی دوباره دور خواهد شد."