نایبرئیس اول مجلس خبرگان رهبری: واقعگرایی و عقلانیت اقتضاء میکند که در مسئله هستهای که تیم دیپلماسی کشور ما با جدیت و شجاعت به دنبال پیشبرد و مقاصدش است را حمایت کنیم ولی این عقلانیت باید بداند حل مسائل کشور در گرو هرگونه توافق با طرف مقابل نیست. ما طرفدار هرگونه گفتوگو و توافق خوبی که عزت کشور تامین شود، هستیم.
به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»؛ آیتآلله هاشمی شاهرودی در افتتاحیه هفدهمین اجلاس خبرگان رهبری که صبح امروز در در محل ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با اشاره به رحلت آیتالله مهدوی کنی اظهار داشت: این اولین اجلاس خبرگان پس از رحلت ایتالله مهدوی کنی آن عالم عامل است که یاد ایشان را گرامی میداریم. وی هر کجا انقلاب نیاز داشت بر اساس تکلیف حضور پیدا میکرد.
وی با اشاره به راهپیمایی 22 بهمن گفت: مردم ایران در شهرهای سردسیر علیرغم سردی و باران در راهپیمایی 22 بهمن امسال حضور پیدا کردند و هر زبانی از گفتن این همه غیرت، احساس مسئولیت، بصیرت و ایمان که مردم در راهپیمایی 22 بهمن از خود نشان دادند، الکن و قاصر است.
نایبرئیس اول مجلس خبرگان رهبری افزود: هر چه انسان فکر و تلاش میکند که بتواند با بیان خود حرکت ملت ایران در روز راهپیمایی 22 بهمن را تحسین کند، احساس عجز میکند. لذا باید به داشتن چنین مردمی به درگاه خداوند متعال شکرگزار بود.
هاشمی شاهرودی گفت: راهپیمایی 22 بهمن برای دشمنان ما در حکم آزمایشگاهی است که منتظرند در آن تاثیر توطئههای سیاسی و اقتصادی خود علیه ملت ایران را سنجیده و اندازه بگیرند و 36 سال است که آنها منتظرند در خیابانها و شهر و روستاهای ایران در این روز به امید کاهش حضور مردم رصد کنند؛ اما مردم ما در هر سال پرشورتر راهپیمایی ملی را برگزار میکنند و امسال نیز به لطف الهی ملت ایران یکصدا و یکپارچه آگاهی و اراده خود را در دفاع از استقلال ، آزادی، پیشرفت و عدالت به نمایش گذاشتند و یک پیام روشن به دولتهای زیادهخواه همچون آمریکا دادند.
وی یادآور شد: در شعار مردم ابراز تنفر شدید از دولت آمریکا و شعار مرگ بر آمریکا برجسته بود. البته این واکنش طبیعی ملت ما به هر ملتی است که از تحریم متنفر است و از تعرض به استقلال و از عزتش به خشم میآید.
نایبرئیس اول مجلس خبرگان رهبری با اشاره به پیام امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه در برابر اراده ملت ایران آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند افزود: عظمت ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن مسئولیت همه مخصوصا مسئولان کشور، خواص و نخبگان فکری و سیاسی را نسبت به مردم سنگینتر کرده است؛ باید قدر این ملت را دانست و در پیشگاه خداوند از داشتن چنین ملتی شاکر بود.
هاشمی شاهرودی با بیان اینکه همه باید در این راه به امام خمینی (ره) تاسی کنند، گفت: او از هر کس دیگر ملت و مردم ایران را بیشتر میشناخت و به آنها ایمان داشت؛ در برابر این ملت عظیم جز خدمت بیمنت و کار مجاهدانه و تلاش شبانهروزی برای حل مشکلات ناسپاسی است.
وی تاکید کرد: برجسته و پررنگکردن حاشیهها و قطببندی کردن جامعه به فلان و بهمان و صرف فرصت خدمتگزاری به مجادلات بیهوده و دامن زدن به اختلافات و چیزهای نظیر آن ناسپاسی مضاعف در حق ملت است.
هاشمی شاهرودی ادامه داد: روز 22 بهمن که روز نمایش اقتدار ملی است، برای همگان درس داشت؛ درسی که بارها در 36 سال تجربه کردیم و هر جا به کار بستهایم، پیروز شدیم و هر جا نه، آسیبپذیر بودیم. با اطمینان بر اساس تجربه 36 ساله کشور میتوان گفت که هیچ مسئلهای نیست که جمهوری اسلامی نتواند به آن غلبه کند، اگر به صورت "مردمبنیان" با آن روبرو و مواجه شود.
نایبرئیس اول مجلس خبرگان رهبری افزود: انقلاب اسلامی در این 36 سال فرمول تجربه شده و بومی موفقی را در عرصههای مختلف به دست آورده و این الگو اعتماد به مردم و باز کردن میدان برای نقشآفرینی آنهاست؛ پیروزی انقلاب نتیجه مردمی کردن مبارزه توسط امام (ره) بود و دفاع جانانه در 8 سال دفاع مقدس نتیجه مردمی کردن امر دفاع در عرصه امنیتی و دفاعی بود.همچنین غلبه بر چالشهای سیاسی و امنیتی نتیجه مردمی کردن عرصه سیاست است.
هاشمی شاهرودی با اشاره به پیشرفتهای شگرف علمی کشور تحت عنوان نهضت تولید علم و جنبش نرم افزاری گفت: مراکز علم سنجی غربی از شتاب 11 برابری در مقایسه با متوسط جهانی از رتبه اول ایران در برخی حوزههای علم و فناوری در منطقه و آن هم جزء 10 کشور اول منطقه خبر میدهد؛ این فرمول در پرریسکترین عرصهها مانند سیاسی و دفاعی و در پیچیدهترین حوزهها مانند علم و فناوری علیرغم محدودیتهای بیشمار جواب داده است و ما در این عرصهها به پیشرفتهای مهمی دست پیدا کردهایم.
وی در خصوص اقتصاد کشور یادآور شد: اقتصاد کشور نه استثنا و نه عرصهای پرریسکتر و پیچیدهتر از سایر عرصهها است که این فرمول در آنجا جواب ندهد. این تجربه باید به صورت همهجانبه و واقعی در اقتصاد کشور تسری پیدا کند که زیر ساخت آن با ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی در سال گذشته فراهم شده است.
نایبرئیس اول مجلس خبرگان رهبری گفت: به عنوان کسی که در اقتصاد مطالعاتی داشتهام می گویم که اقتصاد دولتی و نفتی ریشه مشکلات ماست و اقتصاد مردم بنیان راهگشای اقتصاد کشور است. همین جا اضافه میکنم که با اینکه دیپلماسی و سیاست خارجی فعال در پیشرفتهای اقتصادی نقش دارد، اما مطابق فرمول تجربه شده، درونزایی و برونگرایی حتی در دیگر کشورها نقش درجه اول را ظرفیتهای درونی هر کشور ایفا میکند که در بین آنها منابع رو زمینی یعنی نیروی انسانی و منابع زیر زمینی یعنی نفت و گاز برتری دارد.
هاشمی شاهرودی با اشاره به افزایش خشونت علیه مسلمانان گفت: اسلام و دنیای اسلام آماج خشونتها و دشمنیها بوده است و از این نظر دشمنیهای امروز دنیای استکبار چیز تازهای نیست. اما در این دشمنی دو مسئله است که دشمن امروز را از دشمن دیروز متمایز میکند و توجه به این دو مسئله راه را برای شناخت کلان مسئله اسلام آمریکایی در جبهه تکفیر باز میکند.
وی ادامه داد: اول؛ گستردگی و همه جانبی دشمنیها با اسلام که در یکی دو قرن اخیر بیسابقه است و از دخالت نظامی، کودتا، شکنجه و استفاده از فیلم و رسانه و تبلیغات برای ایجاد موج اسلامهراسی، شیعههراسی و ایران هراسی برای مقابله با اسلام به کار گرفته شده است.
نایبرئیس اول مجلس خبرگان رهبری دومین تمایز میان دشمنان دیروز و امروز را تمایز کیفی دانست و ادامه داد: تمایز کیفی یعنی اسلام را علیه اسلام، دنیای اسلام را علیه دنیای اسلام و ملت اسلامی را علیه ملت اسلامی وارد جنگ و مبارزه آن هم به صورت خشونتآمیز کنند؛ هر دوی این واقعیتها نشان از قدرت اسلام در عصر حاضر و ضعف جبهه استکباری دارد و نتیجه اسلامهراسی، شیعههراسی و ایرانهراسی ترجمه اقتدار اسلام، تشیع و ایران به زبان استکبار است.
وی افزود: تحریک، سازماندهی و پشتیبانی از گروههای خشن با ظاهر و شعار اسلامی در واقع استفاده از اسلام قلابی آمریکایی برای مقابله با اسلام اصیل و ناب محمدی (ص) است؛ اگر ارزشهای غربی و لیبرالی قادر بودهاند که ارزشهای اسلامی، برتری منطقی و عقلانی پیدا کنند به ساخت و پشتیبانی از یک گروه تکفیری خشن انجام شود تا به نام اسلام با اسلام مقابله کنند.
هاشمی شاهرودی یادآور شد: البته در این بین باید به نقطه ضعف خودمان در ظهور گروههای تکفیری توجه کنیم؛ آنچه اسلام را در صحنه زندگی جمعی از حاشیه به متن آورده و مشخصه پویایی آن را جایگزین نخوت گذشته کرده انقلاب اسلامی بود. انقلاب اسلامی دارای مقاصد بلند، شعارهای فراجغرافیایی در عرصه جهان اسلام و صحنه بینالملل است و نماینده اصلی اسلام عقلانی، معنوی، عدالتخواه و مستکبرستیز یعنی اسلام ناب محمدی است.
نایبرئیس اول مجلس خبرگان رهبری افزود: در دورانی از جمهوری اسلامی، مقداری از این شعارها و مقاصد بنا بر مصلحت عقب نشستیم و این مسئله خللی را بوجود آورد که دشمنان آمریکایی و صهیونیستی با شبیهسازی تلاش کردند دو جریان ساختگی یعنی اسلام سکولار و غربیگرا و اسلام متحجر و تکفیریها و داعشی را جایگزین اسلام ناب محمدی (ص) در منطقه کند.
هاشمی شاهرودی تصریح کرد: امروز میبینیم که این دو جریان در منطقه خاورمیانه و به صورت علنی و شفاف در سوریه، عراق و لبنان در یک جبهه واحد قرار دارند و با محور صهیونیستی - آمریکایی فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: جریان اسلام آمریکایی و جبهه تکفیری اهدافی را علیه امت اسلام دنبال میکند که شایان توجه است؛ اول تضعیف و تخریب اقتدار دنیای اسلام از طریق درگیر کردن و ایجاد نزاع درون جهان اسلام. یعنی انرژی، توان و ظرفیت دنیای اسلام صرف مقابله با خود شود؛ دوم به انحراف کشاندن مسئله بیداری اسلامی است که شعله تازه آن در چند کشور برافروخته شده است و سوم به حاشیه بردن مسئله فلسطین و تنزل دادن جایگاه آن از مسئله اول جهان اسلام به مسئلهای فرعی از یک طرف و القای فراموشی تهدیدی به نام رژیم اشغالگر قدس که نماینده دولت استکباری در منطقه خاورمیانه محسوب میشود.
هاشمی شاهرودی ادامه داد: داعشیها رسما اعلام کردهاند که فلسطین و اسرائیل مسئله ما نیست و برخی برای نشان دادن این مسئله علنا پرچم فلسطین را زیر پا لگد کردهاند. هدف چهارم ایجاد دیوار برلین فکری، ذهنی و رسانهای برای مخاطب غربی از طریق اسلامهراسی تا از اساس شعله تمایل به اسلام و معنویت را خاموش کنند.
وی با اشاره به نامه رهبر انقلاب به جوانان اروپایی و آمریکایی گفت: نامه رهبر معظم انقلاب و دعوت جوانان اروپایی وآمریکایی که دولتهای آنها خاستگاه اصلی اسلامهراسی هستند به آزاداندیشی درباره اسلام، ابتکاری است که راه مقابله با این امواج سنگین اسلامهراسی را پیش پای ما میگشاید و این نامه به عنوان نقطه شروع یک حرکت جریانساز در دنیا باید توجه شود و همه آگاهان و عالمان باید از ظرفیت نرمافزاری خود برای حضور در این صحنه بزرگ آماده شوند.
هاشمیشاهرودی ادامه داد: از مهمترین کارهایی که باید به آن توجه شود، روشنگری تحلیلی و شفافسازی همهجانبه نسبت به تضاد گروههای تکفیری با اسلام اصیل و اعلام برائت اسلام از آنهاست. باید تمایز اسلام ناب را با اسلام آمریکایی آشکار کرد؛ اسلام ناب، اسلام اشداء علی الکفار رحماء بینهم است. اما اسلام آمریکایی نرمش در برابر دشمنان آمریکایی و صهیونیستی و نوکری آنها و شدت عمل آنها در برابر مسلمانان و واجبالقتل دانستن آنها و برادر کشی است. اسلام ناب، اسلام صفا، معنویت و تعقل است اما اسلام آمریکایی، اسلام قشریگری و جلوگیری از فکر کردن است.
وی با اشاره به لزوم وحدت و انسجام در امت اسلامی گفت: توجه و اهتمام به مسئله اتحاد و انسجام اسلامی و کنار نگذاشتن آن از مسائل مهم است؛ به طور طبیعی در حکومت اسلامی علیرغم اشتراکات زیاد، زمینهها و بسترهای زیادی وجود دارد که در طرح دشمن برای ضربه زدن به اسلام و دنیای اسلام اهمیت زیادی دارد و سرمایهگذاری زیادی روی آن شده است؛ دامن زدن به اختلافات در درون امت اسلامی آسانترین راه برای مقاصد شیطانی دشمن است. همچنین تفقد نظری در فقه و کلام میتواند دستاویز تکفیر و فتنه شود و دشمن به دنبال بهرهبرداری شیطانی از تعصبهاست تا آتش فتنه را در درون امت اسلامی ایجاد کند.
هاشمی شاهرودی تاکید کرد: وظیفه مسلمانان، نخبگان و عالمان دینی در این باره سنگین و حساس است؛ هر چه دنیای اسلام به وحدت نزدیک شود، گروههای معارضهجو در انزوا قرار خواهند گرفت و دنیای اسلام از شرارت آنها مصون میماند. بنابراین از آنچه که در امت اسلام شکاف ایجاد میکند، باید پرهیز کرد؛ مسئله مهم وحدت و انسجام اسلامی است.
وی درباره هوشیاری امت اسلامی در برابر دشمنان افزود: سومین مسئله هوشیاری در برابر دشمنی دشمنان است. هیچ چیز نباید اصل دشمنی دنیای استکبار و اولویت مقابله با آن را فراموش کند؛ گاهی دشمن قریب و دشمن بعید تئوریزه میشود که دشمن قریب آمریکا خوانده میشود و اولویت با دشمن قریب است؛ جهت دشمن در مقابله با اسلام مانند قطبنما جهت اولویت را نشان میدهد.
هاشمی شاهرودی با بیان اینکه دشمنان بر شعلهور کردن اختلافات و برادرکشی در دنیای اسلام تمرکز کرده است، تصریح کرد: جهتگیری دشمنان به ما نشان میدهد که باید وحدت و انسجام را محور اصلی قرار دهیم. آرمان فلسطین و تهدید رژیم صهیونیستی باید در مرکز توجهات امت اسلامی قرار گیرد. از یک سو بازدارنده بودن برخی از اهداف دشمن برای به حاشیه رانده شدن و فرصت دادن به رژیم صهیونیستی برای انجام جنایتهایش و جلوگیری کردن از بیداری حکومت اسلام مطرح است و از سوی دیگر مسئله رسوا کردن گروههای تکلیفری که دشمن اصلی امت اسلام محسوب میشوند.
وی ادامه داد: واقعگرایی و عقلانیت اقتضاء میکند که در مسئله هستهای که تیم دیپلماسی کشور ما با جدیت و شجاعت به دنبال پیشبرد و مقاصدش است را حمایت کنیم ولی این عقلانیت باید بداند حل مسائل کشور در گرو هرگونه توافق با طرف مقابل نیست. ما طرفدار هرگونه گفتوگو و توافق خوبی که عزت کشور تامین شود، هستیم.
هاشمی شاهرودی ادامه داد: تجربه 36 سال گذشته انقلاب و طولانی مدت مذاکرات در این دولت و دولتهای قبل نشان داده که دولت آمریکا به عهد خود وفا نمیکند و غیرقابل اعتماد است. لذا نباید دو مرحلهای کردن مذاکرات را پذیرفت تا زمینه عهدشکنی، تزویر و تقلب طرف مقابل فراهم شود.
وی در پایان به موضوع فرهنگ اشاره کرد و گفت: به عنوان مسئله پایانی بر موضوع فرهنگی که مورد توجه درجه اول رهبر معظم انقلاب و علما است تاکید میکنم و از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صدا و سیما به عنوان دو متولی اصلی امر فرهنگ میخواهیم که با حساسیت این مسئله را مورد توجه قرار دهند؛ برخی اتفاقات و انتظارات در این زمینه سطح قابل قبولی را برآورده نمیکند. لذا باید با استفاده از همه ظرفیتهای ایجابی و سلبی به مسئولیت خود در تعمیق ارزشهای اصیل اسلامی عمل کنند.(+)
"Our President, analytical news site"
آخرالزمان
#قدرت نظامی ایران
#مستند
#یوفو