بنا به اعتراف همه کودتاچیان دستگیر شده، با تحلیلی که گروه سیاسی کودتا از اوضاع کشور ارائه داده بود، هدف سریع و اولیه کودتا که می توانست موفقیت آن را تضمین نماید قطع هرگونه ارتباط میان امام و مردم بود. بر این اساس مرکز ثقل کودتا بر حمله به «بیت امام» و «رادیو و تلویزیون» به عنوان کانالهای ارتباطی موثر میان «امت» و «امام» متمرکز گردید.
به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما» دکتر عبدالرضا داوری در ستون «یادداشت روز» روزنامه کیهان مورخ 18 تیر 1387(صفحه2 ) یاداشتی را تحت عنوان «از پایگاه نوژه تا کوی دانشگاه » منتشر نمود که مرور مجدد آن خالی از لطف نمی باشد :
1- 18تیر 59 کودتای نوژه خنثی شد. کارشناسان مسائل امنیتی معتقدند که کودتای 28مرداد 32 در مقایسه با کودتای نوژه بازی کودکانه ای بیشتر نبوده و نمونه های بسیار کوچکتر از این کودتا، رژیم های بسیاری را در سراسر جهان سرنگون کرده است. آمریکا به کودتای نوژه امید زیادی بسته بود و آن را ضربه نهایی و کشنده بر پیکر نهال نوپای جمهوری اسلامی می پنداشت تا آنجا که عملیات کودتا را بر تهاجم عراق به ایران اولویت داد.
کودتای نوژه از حیث تجهیزات نظامی پیش بینی شده، سرمایه گذاری مالی، گستره ارتباطات و... در تاریخ کودتاهای جهان بی سابقه بود و چنان دقیق طراحی شده بود که سازمان جاسوسی آمریکا سیا موفقیت آن را قطعی می دانست تا آنجا که حتی اعلامیه پیروزی آن آماده و در تیراژ میلیونی تکثیر شده بود و خانه ای نیز برای اسکان یکی از روحانی نمایانی که به عنوان «رهبر مذهبی» ! کودتا انتخاب شده بود، درنظرگرفته بودند!
قرار بود عملیات کودتا به طور همزمان در تهران و سایر شهرهای بزرگ ایران به اجرا درآید و اماکنی مانند مدرسه فیضیه، اقامتگاه امام خمینی (ره)، کمیته مرکزی، نخست وزیری، مصلی های نمازجمعه و... توسط هواپیماها بمباران شوند و در این بمباران وسیع نیز از بمب های خوشه ای و آتش زا استفاده نمایند.
بنا به اعتراف همه کودتاچیان دستگیر شده، با تحلیلی که گروه سیاسی کودتا از اوضاع کشور ارائه داده بود، هدف سریع و اولیه کودتا که می توانست موفقیت آن را تضمین نماید قطع هرگونه ارتباط میان امام و مردم بود. برای سران کودتا کاملامشخص بود تا زمانی که امام زنده و با امت در ارتباط است، مردم با یک اشاره ایشان به خیابان ریخته و کودتا را عقیم خواهند کرد. بر این اساس مرکز ثقل کودتا بر حمله به «بیت امام» و «رادیو و تلویزیون» به عنوان کانالهای ارتباطی موثر میان «امت» و «امام» متمرکز گردید. کودتاچیان مصمم بودند تا در حمله ای برق آسا و با قطع پیوند امام و امت، شریان حیاتی جمهوری اسلامی را قطع نمایند. آنان درست دریافته بودند که حیات و بقای انقلاب فقط در پیوند وثیق میان امام و مردم است و هرگونه اخلال در این ارتباط گامی موثر در براندازی نظام جمهوری اسلامی خواهد بود. سالها از آن غائله گذشت و معجزه ارتباط و پیوند امت و امام هر روز آشکارتر شد. دشمن به خوبی دریافت تا زمانی که مردم به رهبر وفادار و باورمندند و به آن به عنوان یک نظام قانونی، مشروع، مطلوب و مقدس می نگرند، امکان تحمیل سلطه بر آنان وجود ندارد. این واقعیت به شکل کاملاروشن و آشکار در سخنان استانلی روم، معاون وقت رئیس سازمان امنیت ملی آمریکا خودنمایی می کند. او صریحا اعلام کرده بود: «آنچه تاکنون همه تحریکات ما را برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران با ناکامی مواجه ساخته است، اعتقاد مردم ایران به ولایت فقیه است.»
در واقع از دیدگاه سیا که توسط ادوارد شرلی از کارشناسان برجسته آن بیان شده است، تنها حذف ولایت فقیه از ساختار جمهوری اسلامی، به منزله تغییر ماهیت رژیم ایران است. شرلی در جولای 1998 تیر 1377 در فصلنامه آمریکایی خاورمیانه و طی یک میزگرد چهارنفره تصریح کرد: «اگر نظام ولایت فقیه در ایران از هم بپاشد آن وقت می توان پذیرفت که جمهوری اسلامی تغییر ماهیت داده و برقراری روابط ممکن خواهد شد.»
2-غائله 18تیر 78 حلقه ای از زنجیره اقدامات براندازی دشمن بود. حدود بیست سال پس از کودتای نوژه این بار نسل جوان و دانشجوی کشورمان مورد طمع دشمن قرار گرفت. مروری بر بیانیه های ضدانقلاب خارج نشین که به مناسبت سالگرد غائله 18تیر صادر شده است می تواند ابعاد مغفول و زوایای پنهان این غائله را آشکار سازد. در یکی از این بیانیه ها که به طور زنجیره ای در محافل ضدانقلابی به مناسبت 18 تیر78 قرائت شد آمده است: «همه کسانی که در جریان جنبش 18تیر 78 حضور داشتند، به خوبی آگاه هستند که 18 تیر حلقه تکمیلی یک جنبش مستقل دموکراسی خواهی بود که پیش از 2 خرداد 76، یعنی قبل از به قدرت رسیدن اصلاح طلبان آغاز شده بود، و خواسته های خود را از طریق میتینگها و نشریات مستقل دنبال می نمود. 18تیر 78 به هیچ وجه جدا از زمینه های پیشین آن نیست... اخیراً شنیده شده است که برخی درصدد هستند تا جنبش 18 تیر را یک حرکت تصادفی و پوپولیستی به قصد اعتراض به توقیف یک روزنامه چپ سنتی «سلام» تحلیل و تفسیر نمایند. این جنبش را مستظهر به حمایتهای بین المللی و اپوزیسیون داخل و خارج از کشور می دانیم.»
بله! دستی که این بیانیه را نگاشته و در میان ضد انقلاب توزیع می کند، همان دستی است که 18 تیر 78 دانشجو را برای اعتراض از داخل کوی دانشگاه به بیرون هل می دهد. و اتفاقا همین دست نامرئی با استفاده از عوامل نفوذیش نظیر الف-الف ، ک-م ، ب-ش ورود مشکوک تعدادی از عوامل نیروی انتظامی را به داخل کوی دانشگاه رقم می زند و غائله 18 تیر را می آغازد.
تهران 3 روز در تب بحران می سوزد آشوبگران هر آنچه خواستند تخریب کردند و به آتش کشیدند. اما این بار هم اکسیر باطل السحر براندازی جمهوری اسلامی، از ترکیب و پیوند اعتقادی و عاطفی امت با رهبر، ناکامی ضد انقلاب را به دنبال داشت. هنگامی که در 78.4.21 رهبر مجاهد و فرزانه مان، حضرت آیت الله خامنه ای، دردمندانه خطاب به حضرت صاحب الامر اظهار نمودند: «که ای سید و مولای ما پیش خدای متعادل شهادت ده که ما در راه او تا آخرین نفس ایستاده ایم» و متعاقب آن ازملت شریف و فرزندان بسیجی خود دعوت نمودند تا چشم فتنه را کور نمایند، شکوه پیوند امت با امام در سیل خروشان انسانهای عاشق و ولایتمدار متجلی شد. ضد انقلاب که آمده بود بر موج اعتراضات دانشجویی، جمهوری اسلامی را در هم شکند و ساختاری سکولار ! را جانشین آن نماید، در میان حجم عظیم امواج امت نفسش برید و مرگش رقم خورد. اینگونه بود که امت مسلمانمان یکبار دیگر در آزمون و امتحان ولایتمداری سرافراز شدند و نشان دادند که از رهنمود خمینی کبیر که «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد.» هرگز دست نخواهند کشید.
آخرالزمان
#قدرت نظامی ایران
#مستند
#یوفو