فرمانده كل سپاه و عضو شوراي عالي امنيت ملي بخشي ديگر از تلاش هاي برنامه ريزي شده براي انجام كودتاي مخملين در كشورمان با استناد به اعترافات جديد برخي از افراد سياسي را تشريح كرد.
سردار سرلشكر محمد علي جعفري فرمانده كل سپاه در سخنان خود در جمع پيشكسوتان دفاع مقدس با اشاره به اينكه خيلي ها ميگويند نگوييد انقلاب مخملي چراكه وقوع انقلاب در ايران ممكن نيست، گفت: ولي همين اتفاق در خيلي از كشورها از بستر انتخابات و دموكراسي انجام گرفته است.
وي افزود: بزرگترين نقطه آسيب انقلاب و محتواي نظام، همين جاست. مقاطع انتخابات (البته در گذشته كمتر اين فرصت در اختيار مخالفين استمرار انقلاب اسلامي و راه امام قرار گرفته بود)، محل بروز چنين رفتارهايي است، اما در دهه چهارم انقلاب با اين موضوع بيشتر مواجه هستيم.
جعفري اضافه كرد: بعضي از آقاياني كه چند وقتي است دستگير شدهاند، اعترافاتي داشتهاند كه به صراحت اعلام ميكنند در گذشته نيز همين هدفها دنبال ميشده، اما به شكل ديگر. البته برخي فكر ميكنند اين حادثه اخير يك اتفاق ساده بود و تنها يك رقابت سياسي به شمار ميرفت كه در درون نظام اتفاق افتاد. البته اينكه ميگوييم درون نظام، از يك نظر درست است، چون همه مردم در زير چتر نظام جمهوري اسلامي زندگي ميكنند. اما در جايي ديگر مفهوم از درون نظام آن است كه ما محتواي نظام را قبول داشته باشيم در حالي كه در اين انتخابات موضوع به اين سادگي نبود.
عضو شوراي عالي امنيت ملي تصريح كرد: پاسخ به اين موضوع در جملات و اطلاعاتي كه به آنها استناد خواهم كرد، نهفته است. وقتي حرف از براندازي به ميان ميآيد به آن معنايي كه آمريكاييها در گذشته ميگفتند و امروز جرأت بيان آن را ندارند، نيست. بلكه منظور همان است كه به اصطلاح «تغيير رفتار جمهوري اسلامي» خوانده ميشود. يعني تغيير جهتگيريهاي اصلي انقلاب و عدول از اصول و آرمانهاي انقلاب كه هدف آمريكاييها نيز اكنون همين است.
جعفري يادآور شد: شايد برخي بگويند كه اين اعترافات منتشر شده همچون سخنان آقاي ابطحي بر اثر فشار و زور بوده است، اين افراد مدعي چارهاي ندارند جز اينكه دروغ بگويند. آقاي ابطحي در مدتي كه در زندان بود با خروج از جوي كه ديگر بر او حاكم نبوده و دور شدن از آن دوستان خود، با بحث آزاد، تحولي در او به وجود آمده و اين سخنان را گفته است. البته ايشان روزي بيرون خواهد آمد و آن موقع نيز ميتوانيد در مورد استدلالهاي وي اظهارنظر كنيد. چراكه دانستن حق مردم است، مردم بايد بدانند.
وي در ادامه سخنان خود به طور مستند به برخي از سخنان افراد اصلاح طلب اشاره كرد كه آنها هدف اصلي خود براي پيروزي در انتخابات را تضعيف ولايت فقيه عنوان كرده و اينگونه گفته اند:
* آقاي موسوي خوئينيها در بهمن 87 اينگونه ميگويد: ما بايد بياييم و توان بگذاريم تا به هر قيمتي رهبري را از تخت پايين بكشيم. او بايد بفهمد كه اين مملكت آنطور نيست كه ايشان هر جور بخواهد به هر سمت بكشد. خاتمي و يارانش اكنون كلي تجربه دارند.
* آقاي ابطحي در اعترافات خود ميگويد: «خاتمي و فاتح و مهدي هاشمي رفسنجاني ميگفتند كه "برنده شدن در اين انتخابات خيلي با انتخابات گذشته فرق ميكند. در اين صورت جريان اصولگرا و رهبر ديگر نميتوانند سرشان را بلند كنند و اين معناي يكسره كردن كار است. " يعني رسيدن به يك نظام با ولايت فقيه بسيار ضعيف شده يا بدون ولايت فقيه جا بيفتد. اعتراضات در انتخابات كاملا برنامهريزي شده بود.»
* آقاي خاتمي در بهمن 87 ميگويد: "اگر در اين انتخابات احمدينژاد سقوط كند، عملاً رهبري حذف ميشود، اگر به هر قيمتي و به هر شكلي اصلاحات دوباره به قوه اجرايي بازگردد، ديگر رهبري اقتداري در جامعه نخواهد داشت. سقوط اصولگرايي به معناي پايان اقتدار رهبري تلقي ميشود و با شكست اصولگرايان بايد قدرت رهبري را مهار كرد. "
* آقاي نبوي ميگويد: "بايد سعي كنيم احمدينژاد را كانديداي رهبري معرفي كنيم كه اگر شكست خورد، رهبري شكست خورده باشد. ما يك بار اين كار را در خرداد 76 انجام داديم كه ضربه سنگيني بود و به سختي از جا بلند شدند، اكنون بايد ضربه نهايي را به رهبري بزنيم. براي محدود و پاسخگو كردن قدرت بايد از بالاترين قدرت شروع كرد. "
* آقاي عطريانفر اعتراف ميكند كه «آقاي تاجزاده در انتخابات ميگفت "اگر بتوانيم ببريم، با تجربياتي كه در اين سالها كسب كردهايم به راحتي ميتوانيم رهبري را مهار كنيم. " شايد تنها كسي كه انقلاب مخملي در ذهنش كاملا تئوريزه شده بود و بدون آنكه اسمش را بياورد همان ايدهها را مطرح ميكرد، آقاي تاجزاده بود.»
* آقاي ابطحي در رابطه با هدف اصلاحات ميگويد: «هدف اصلاحات حذف عنوان ولايت فقيه و رهبري ديني و تغيير حاكميت انقلابي و ديني به حاكميت عرفي و سكولار است. »
سردار جعفري گفت: آقاي ابطحي استراتژيهاي اصلاحات را اينگونه بيان ميكنند: "1- دين ستيزي؛ يعني بيتوجهي و غيرارزشي معرفي كردن دينداري و دينداران. 2- رواج بيبند و باري كه مهمترين شكل آن بيتفاوت كردن دختران و پسران نسبت به رابطه با يكديگر بوده است. 3- حذف نمادهاي ديني و انقلابي ". ابطحي ميگويد سعي ميشد در جلسات كم كم عكس امام و رهبري حذف شود.
وي اضافه كرد: ابطحي خصوصيات اصلاحطلبان را نيز اينگونه ذكر ميكند: "1- غرب باوري؛ بيهويتي اصلاحطلبان در سياست خارجي شاخصترين وجه آنها بود. آنها از هيچ دريوزگي براي جا انداختن خود در مقابل غرب فروگذار نبودند و حاضر به اجراي ظالمانهترين تقاضاهاي غرب بودند. "
به گفته عضو شوراي عالي امنيت ملي، ابطحي دومين شاخصه اصلاحطلبان را آلوده شدن به فسادهاي مالي عنوان ميكند و ميافزايد: "ريشه همه مشكلات همين موضوع بود. "
جعفري افزود: اين نوع انحرافات در مسير انقلاب، امروزه بسيار جدي شده و تشخيص آن بسيار سخت است و همه توان و هدف دشمن خارجي روي همين مفاهيم متمركز شده است.
فرمانده كل سپاه با طرح اين سوال كه آيا در اين فضا بايد ساكت بنشينيم و نظارهگر باشيم، گفت: برخي نيز متأسفانه با آنها همگام شدند كه انشاءالله هدايت شوند. جالب آنكه اين اتفاقات بعضا به اسم مبارزه با انحراف انجام ميشود و برخي ميگويند در راه امام و انقلاب انحراف ايجاد شده و ما ميخواهيم جلوي آن را بگيريم.
عضو شوراي عالي امنيت ملي با اشاره به تعبير مقام معظم رهبري مبني بر فتنه عميق خواندن اتفاقات اخير گفت: اين ماجرا بحران نبود. البته يك آزمايش بزرگ نيز بود، اگر ما خواهان بقاي نظام هستيم و دوست داريم راه امام استمرار داشته باشد، بايد بيش از اين دقت كنيم و در موضعگيريها در رأي دادن ها در حمايت از جريانات سياسي، شناخت از دشمنان، بيشتر دقت كنيم.
سرلشكر جعفري يادآور شد: نخبگان و خواص انقلاب متأسفانه ريزش داشتند، اما نبايد نظام را با عملكرد من يا شما سنجيد، بلكه بايد با معيارها و شاخصهاي صحيح راه امام و شهدا را ادامه داد. متأسفانه برخي از نخبگان به اين نكته مهم كه وليفقيه فصلالخطاب موضوعات است، توجه كافي نكردند و به راحتي نقدهاي نادرستي به آن وارد ميكنند و اگر آنها اينگونه رفتار كنند، نبايد ادعاي پيروي از راه امام و طرفداري از نظام را داشته باشند.
فرمانده كل سپاه خطاب به اينگونه افراد گفت: بياييد مردانه موضع واقعي خود را اعلام كنيد و روي آن بايستيد. البته برخي ميخواهند در عمل در مقابل اصل نظام بايستند ولي مردم متوجه اين قصد آنها نباشند اما ما وظيفه داريم آنها را رسوا كنيم و اين وظيفه سنگين بر دوش همه ماست كه وظيفه پيشكسوتان جهاد و شهادت در اين زمينه بسيار مهم است.
جعفري يادآور شد: حفظ انقلاب نيازمند سرباز، سردار و البته انسانهاي خط شكن است.
وي در ادامه در پاسخ به سوالي درخصوص اعلام برخي اسامي افراد سياسي گفت: معتقدم ما امروز بعد از اين فتنه بزرگ و اين ضربه بزرگ اعتباري كه به حيثيت نظام جمهوري اسلامي وارد شد، ديگر اين اسم آوردنها حتماً بايد انجام شود.
وي با انتقاد از كساني كه دفاع از احمدينژاد را مساوي با دفاع از رهبري ميدانند، گفت: رهبري كجا و ماها يعني ديگر مسئولان نظام كجا؟ برخي طيفهاي سياسي در اين انتخابات معتقد به نه به احمدينژاد به هر قيمتي بودند كه البته به جز تأكيد آنها بر موضوع هر قيمتي، بقيه شعارشان، قابل قبول است، چرا كه نوعي مبارزه انتخاباتي است ولي وقتي برخي اتفاقات پشت صحنه مشاهده ميشود پيچيدگيهاي سختي اتفاق ميافتد.
جعفري در پاسخ به سوال ديگري درباره استفاده از مشايي در دولت، اين موضوع را نادرست عنوان كرد و گفت: البته آقاي احمدينژاد در اين زمينه استدلالها و نظراتي دارند و ايشان را آدم درستي ميدانند و در همين موضوع انتصاب ايشان به عنوان معاون اول، آقاي احمدينژاد گفتند كه من با رهبري صحبت ميكنم و اگر ايشان قانع نشدند، اين انتصاب ملغي خواهد شد ولي برخي رفتارهاي آقاي احمدينژاد درباره موضوع انتصاب مشايي جاي دفاع ندارد.
* حوادث اخير بزرگترين حادثه در طول تاريخ انقلاب كه ميتوانست محتواي انقلاب را تهديد كند
سرلشكر در بخش ديگري از سخنان خود در جمع پيشكسوتان جهاد و شهادت كه در مسجد ولي عصر(عج) تهران گردهم جمع شده بودند، با بيان اينكه بسياري از افراد امروز فراموش كردهاند كه اهداف شهيدان در دفاع مقدس چه بود و ما براي چه ميجنگيديم، خاطرنشان كرد: وصيتنامه اكثر شهيدان بر موضوع رهبري و نظام ولايت فقيه تاكيد دارد.
وي افزود: امروز افراد زيادي از راه امام(ره) حرف ميزنند ولي بعضا در مقابل يكديگر عمل ميكنند و بايد بدانيم كه صحبت كردن از راه امام(ره) آسان است اما عمل كردن و شناخت اين راه به خصوص امروز بسيار سخت است.
فرمانده كل سپاه با بيان اينكه امام(ره)، اسلام را به جمهوري اسلامي گره زد و حفظ نظام را از اوجب واجبات ميدانستند، اظهار داشت: هدف اصلي ما دفاع از محتواي واقعي جمهوري اسلامي است، نه شكل ظاهري آن.
جعفري خطاب به پيشكسوتان جهاد و شهادت گفت: ماندن در اين راه مانند انقلابي ماندن است كه اين امر در اوائل انقلاب آسان بود ولي امروز بسيار سخت است و خيلي ها نتوانستند اين روحيه را حفظ كنند.
وي با تاكيد بر اينكه توصيه به ماندن در مسير جهاد و شهادت بايد هدف اصلي اينگونه نشستها باشد، خاطر نشان كرد: مقام معظم رهبري نيز همواره بر اين موضوع تاكيد دارند كه نبايد تنها در دوران گذشته پر افتخار ماند بلكه بايد تكليف امروز را ببينيم؛ چرا كه گاهي برخي قدرت تطبيق با شرايط امروز انقلاب را ندارند.
وي با تاكيد بر اينكه هدف امروز ما همان اهداف گذشته يعني حفظ اصالت جمهوري اسلامي است و فقط مصاديق تفاوت ميكند، ادامه داد: امروز حتي شاهد تغيير در تهديدات عليه كشورمان هستيم؛ چرا كه امروز شيوه جنگ عوض شده و دفاع نيز از نوع همطراز به ناهمطراز تغيير يافته است و البته اولويت تهديد براي دشمنان ديگر نظامي نيست.
فرمانده كل سپاه با بيان اينكه از سال 80 همواره منتظر حمله نظامي آمريكا بوديم، خاطر نشان كرد: آنها هيچگاه جرات عملي كردن اين تهديد را نداشتند اما بايد بدانيم كه امروز تهديد عليه نظام و انقلاب، جدي تر از گذشته است.
جعفري با اشاره به اين مطلب كه بيترديد تهديد نظامي هيچگاه منتفي نيست، خاطر نشان كرد: نيروهاي مسلح همواره بايد براي ارتقاء آمادگي خود، تلاش كنند.
وي با اشاره به موضوع هستهاي كشورمان گفت: در طول اين سالها شاهد دو مدل برخورد بااين موضوع بوديم كه بايد ببينيم كدام يك از اين برخوردها با مباني جمهوري اسلامي بيشتر سازگار بود و استقلال و آزادي ملت ايران در كدام برخورد نمود بيشتري داشت.
عضو شورايعالي امنيت ملي عدالت، حمايت از مستضعفين و پرهيز از اشرافيگري را از جمله اصول و مباني انقلاب اسلامي عنوان كرد و گفت: دشمن در طول اين 30 سال تلاش كرد تا اين مباني را زير سئوال ببرد.
جعفري با تاكيد بر اين مطلب كه هيچ كس حتي آمريكا جرات و توان براندازي نظام جمهوري اسلامي را ندارد، گفت: اما آنها تلاش ميكنند تا محتواي اصلي نظام و مباني آن را خدشهدار كنند و در داخل نيز، برخي افراد كه حتي سوابق انقلابي نيز دارند در اين مسير حركت ميكنند.
وي با بيان اينكه استمرار انقلاب يعني تحول دائمي و روز به روز به سوي خوبي ها، افزود: امروزه تهديد عليه انقلاب از تهديدات سخت به سمت تهديدات نرم و خصوصا در ابعاد فرهنگي و سياسي تغيير ماهيت داده است و اگر اين موضوع مورد توجه ما ثقرار نگيرد، ممكن است اين انقلابي كه حاضر بوديم براي آن تمام هستي خود را بدهيم، به راحتي و از طريق ديگر از بين برود.
فرمانده كل سپاه در ادامه با تاكيد بر اينكه امروز بايد تهديد اصلي انقلاب را به درستي بشناسيم، اظهار داشت: پيشكسوتان جهاد و شهادت بايد امروز نيز به عنوان خط شكن در اين مسير حركت كرده و رسالت خود را انجام دهند.
جعفري تشخيص دشمن و شناخت تهديدات امروز را بسيار سخت توصيف كرد و با اشاره به حوادث بعد از انتخابات رياست جمهوري دهم گفت: بزرگترين حادثه در طول تاريخ انقلاب كه ميتوانست محتواي انقلاب را تهديد كند، همين حوادث اخير بود كه در قالب انتخابات بروز كرد.
وي گفت: برخي از به كار بردن واژه انقلاب مخملي ناراحت ميشوند اما بايد بدانيم كه همين اتفاقات در بسياري از كشورها در بستر انتخابات و دموكراسي صورت گرفت و از آن نتيجه هم گرفتند.
فرمانده كل سپاه با بيان اينكه در گذشته افراد ضد انقلاب و مخالفين استمرار راه امام (ره) كمتر توان سوء استفاده از مقاطع انتخابات را داشتند، اظهار داشت: برخي آقايان به صراحت در اعترافات خود اعلام كردند كه اين اهداف در گذشته نيز به شكل ديگري دنبال ميشد.
جعفري با بيان اينكه حوادث اخير موضوع سادهاي نبود، گفت: اين اتفاقات از ماهها قبل طراحي شده بود و حتي در گفتار دشمنان نيز اعلام ميشد كه دنبال تغيير رفتار در جمهوري اسلامي هستند كه اين تغيير رفتار به معناي همان عدول از مباني انقلاب است.
آخرالزمان
#قدرت نظامی ایران
#مستند
#یوفو