هاشمی ثمره: دولت ائتلافی یعنی تقسیم قدرت و مسوولیتهای دولت، در حالی که ارکان دولت باید با یکدیگر همسو بوده و متعلق به گروههای مختلف نباشد.
رییس ستاد انتخاباتی محمود احمدینژاد در گفتوگو با برنامه «رو در رو» شبکه پرستیوی گفت، تشکیل دولت ائتلافی در ایران جایگاهی ندارد.
رییس ستاد انتخاباتی دکتر محمود احمدینژاد همچنین گفت: "دولت ائتلافی یعنی تقسیم قدرت و مسوولیتهای دولت، در حالی که ارکان دولت باید با یکدیگر همسو بوده و متعلق به گروههای مختلف نباشد."
مجتبی هاشمیثمره در این گفتوگو تصریح کرد، دولت باید به مردم متعهد باشد بنابراین، رئیسجمهور دربرابر مردم مسوول است نه دربرابر احزاب مختلف.
مجتبیهاشمی ثمره که پیش از این مشاور ارشد دکتر محمود احمدینژاد بوده است، چندی پیش برای هدایت ستاد و فعالیتهای انتخاباتی رییسجمهور از سمت خود استعفا داد.
هاشمی ثمره درباره وضعیت و جایگاه رقبای دکتر محمود احمدینژاد اظهار داشت، گفتمان آقای احمدینژاد که از عدالت و خدمت به مردم صحبت میکند، همان گفتمان انقلاب اسلامی است.
وی افزود: اگر رقبا نیز همین روش را دنبال کرده و به فکر صیانت از مردم و راست کردار باشند، میتوان احتمال داد که مردم نیز به آنها رای دهند.
رییس ستاد انتخاباتی احمدینژاد همچنین سفرهای استانی رییسجمهور را با رقابتهای انتخاباتی بیارتباط دانست و تصریح کرد، بسیاری از اقدامات رئیسجمهور بر اساس خواستههای مردم صورت گرفته است.
ثمره گفت، در دور اول سفرهای ریاستجمهوری، دکتر احمدینژاد در مدت 2 سال، از 350 شهر بازدید کرده و با مشکلات مردم از نزدیک آشنا شدهاند.
مشاور ارشد پیشین محمود احمدینژاد در ادامه درباره نقاط قوت دولت نهم در چهار سال گذشته گفت، ایشان نه تنها در ایران بلکه در کل دنیا، پرچم عدالت را بر افراشتهاند که این موضوع یک خواسته عمومی بوده است.
وی افزود، رئیسجمهور از حق مردم ایران برای برخورداری از انرژی صلحآمیز هستهای در دنیا دفاع و آن را تثبیت کرد بنابراین، همه مردم میدانند که این دولت به آنها خدمت کرده است.
هاشمی ثمره سیاست خارجی ایران در دوره دولت نهم را بر چهار پایه اصلی استوار دانست و افزود، سیاست خارجی ایران بر پایه عدالت، انسانیت و معنویت و حفظ شان انسانها و احترام به حقوق همه مردم دنیا و بالاخره دوستی با دولتها و ملتهای مختلف استوار است و بر این اساس، ایران میتواند با تمام دنیا روابط خوبی داشته باشد.
ثمره همچنین تصریح کرد، اگر آمریکاییها این 4 اصل مورد نظر سیاست خارجی ما را پذیرا باشند، و احترام متقابل را در راس سیاست خارجی خود قرار دهند، بهبود ارتباط میان دو کشور میسر خواهد شد.
رییس ستاد انتخابات محمود احمدی نژاد گفت، باراک اوباما، رییس جمهور جدید آمریکا شعار تغییر سر داده است اما تا کنون، در 100 روز نخست کاری وی، تغییری عملی در سیاستهای واشنگتن دیده نشده است.
ثمره با بیان اینکه اروپا نیز در همین چارچوب قرار میگیرد اظهار داشت، ایران با همین معیارهای سیاست خارجی با اروپا نیز برخورد کرده است اما اروپاییها، تاکنون فرصتهای زیادی را برای نزدیک شدن به ایران از دست دادهاند.
آخرالزمان
#قدرت نظامی ایران
#مستند
#یوفو