دکتر مهدی کوچک‌زاده، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جدید‌ترین پست وبلاگش با عنوان «لو رفتن یکی از عوامل تفرقه بین اصولگرایان!» به بررسی و نقد مصاحبه‌های اخیر علی مطهری پرداخته است.

به نوشته کوچک‌زاده، علی مطهری با سوء استفاده از وابستگی‌اش به استاد شهید مرتضی مطهری و تفکیک میان اصولگرایان، درصدد ایجاد تفرقه بین نیروهای این جریان است.

کوچک‌زاده نوشته است:

«من معتقدم اصول گرایان باید دو فهرست جداگانه برای مجلس نهم ارائه کنند، یکی فهرست طرفداران آقایان احمدی‌نژاد و مشایی و گروه وابسته به دولت و دیگری فهرست اصول گرایان مستقل»

جمله بالا را علی مطهری در مصاحبه با سایت معلوم الحال فرارو که از هیچ کوششی برای نمایش تفرقه و نقار کوتاهی نمی‌کند گفته است.

علی مطهری با ضعف همیشگی و خودمداری در بینش سیاسی و با اوهام خویش، اصولگرایان را به دو دسته طرفداران احمدی‌نژاد و مشایی! و اصولگرایان مستقل تقسیم نموده و البته با پنهان نمودن این نکته که بخش دیگر که او آن‌ها را اصول گرایان مستقل نامیده طرفدار کی هستند! به خیال خود با یک تیر دو نشان زده است. هم بخش عمده و اصلی اصولگرایان را که در انتخابات ریاست جمهوری با تمسک به معیارهایی که رهبر معظم انقلاب ارائه نمودند و با‌شناختی که از احمدی‌نژاد داشتند ۲۵ میلیون رای به احمدی‌نژاد دادند و هنوز هم بر اساس‌‌ همان معیار‌ها از وی حمایت می‌نمایند را معدود طرفداران دگم و سطحی نگر معرفی می‌نماید و هم ارادت و طرفداری و تبعیت از رهبری و ولایت را به عنوان اصلیترین شاخص اصولگرایی عمدا به دست فراموشی می‌سپارد و از جلوی رو بر می‌دارد.

علی مطهری تلاش دارد‌‌ همان چیزی را مخفی نگاه دارد که نامزد فتنه گر انتخابات در مناظره با احمدی‌نژاد نیز سعی در مخفی نمودن آن داشت و تلاش می‌کرد خود را مستقل نمایش دهد و حمایت هاشمی و خاتمی را انکارنماید ولی با توضیحات روشنگرانه احمدی‌نژاد برملا شد.

وی همچنین در بخشی دیگر از حرفهای متناقضی که زده صریحا اقرار کرده که اصلیترین مشکلش بر سر معنا و پذیرش ولایت فقیه و آزادی بیان است! وی اظهار داشته:

«باید روشن شود که ما ولایت فقیه را به چه معنا قبول داریم، آزادی بیان را به چه معنا قبول داریم.»

اساسی‌ترین نکاتی که فتنه گران نیز در همین موارد با دوستداران نظام و رهبری مسئله داشته و دارند و به اینجا که امروز هستند رسیدند. با این توصیف معلوم نیست چرا علی آقا در دسته بندی اصولگرایان به جای «طرفداران آقایان احمدی‌نژاد و مشایی و گروه وابسته به دولت و اصول گرایان مستقل» نمی‌گوید طرفداران و ارادتمندان ولایت فقیه و کسانی که از سر اکراه و با دستور حکومتی از ولی تبعیت می‌کنند؟!

علی مطهری با طرح ذهنیات خود بافته مبنی بر عدم رسیدگی به نظر و امر رهبری می‌گوید:

«اما کسانی هم که به تخلفات طرف مقابل توجهی نکردند و توصیه‌های رهبری مبنی بر رسیدگی به فاجعه کوی دانشگاه، کهریزک و مجتمع سبحان را نادیده گرفتند و بلکه موانعی در برابر آن ایجاد کردند و در مقابل پایمال شدن حقوق مردم بی‌تقاوت بودند از مردودین اصولگرایان هستند»

علی فریمانی که موضع گیری‌های یک بام و دو هوایش از حساب خارج است، در اینجا ظاهرا توجه به توصیه‌های رهبری را امری ضروری بر می‌شمارد و عدم رعایت آن را موجب خروج از اصول گرایی بر می‌شمارد!! اما رصد مختصر رفتارهای وی به وضوح حاکی از بی‌توجهی‌های مکرر او به توصیه‌های رهبری است. اصولا در تعریف علی آقا از طرفدار ولایت فقیه بودن بی‌توجهی به نظرات رهبری در غیر اوامر حکومتی دارای قبح و اشکالی نیست. نگاهی کوتاه به حمایت‌های مکرر رهبر معظم انقلاب از رئیس جمهور و متقابلا تلاش علی مطهری برای ایجاد چالش با رئیس جمهور با بهانه‌های مختلف و در غالب طرح سوال از رئیس جمهور در مجلس موید این ادعا ست. مطهری همین رویه مقابله با رئیس جمهور را پیش از انتخابات ریاست جمهوری نیز با همین شدت و در راستای کمک رسانی به فتنه گرانی که با تز «هرکس بجز احمدی‌نژاد» به عرصه انتخابات وارد شده بودند عمل می‌نمود و هیچ توجهی به اشارات و توصیه‌های رهبری نکرد تا جایی که رهبر معظم انقلاب در یکی از خطبه‌های نماز جمعه صریحا از اقداماتی نظیر اقدامات در راستای طرح سوال از رئیس جمهور تحت عنوان التهاب آفرینی یاد نموده و امر به خاتمه دادن این رویه‌ها کردند. آری در این هنگام علی مطهری ناچار به ترک رفتار ناپسند خود شد و دلیل آنرا لزوم تبعیت از اوامر حکومتی رهبری عنوان نمود.

مطهری بار‌ها به نگارنده این مطلب و در حضور شاهدان متعدد گفته است که تلاش در جهت کشف نظر رهبری (مطلع‌ترین عالم عادل) بمنظور یافتن راه حل برون رفت از مشکلات را تعطیلی عقل! می‌داند و تبعیت از رهبری را در حد عدم مخالفت با اوامر حکومتی ضروری می‌داند. برای مثال نگاه کنید به مصاحبه وی با سایت فردا آنجا که می‌گوید:

«عده‌ای از اصول گرایان فکر می‌کنند در همه کارهای سیاسی ابتدا باید نظر وحتی تمایل ولی فقیه را کسب و بلکه کشف کنند و همین امر باعث شده که آن‌ها از استقلال و قوه ابتکار عمل و طراحی در صحنه سیاسی برخوردار نباشند».

و یا در جای دیگر می‌گوید:

«نظر بسیاری از اصلاح طلبان هم این است که التزام به ولایت فقیه منحصر در احکام حکومتی است»

در نتیجه و به نظر نگارنده علی مطهری اصولگرا نیست و برای اصلاح طلبان شاید در حد یک ضربه گیر قابل پذیرش باشد. وی بی‌توجه به فرمایش گهر بار مولا امیرالمومنین که می‌فرماید: من ابطأ به عمله لم یسرع به نسبه؛ با سوء استفاده از وابستگی به استاد شهید مرتضی مطهری در صدد ایجاد تفرقه بین اصولگرایان است که انشاء الله با رو شدن دستش و دست هم داستانانش از جبهه مقدس اصولگرایی طرد خواهد شد.
* نام:
ايميل:
* نظر: