حجت‌الاسلام حيدر مصلحي چهارشنبه شب در بيست و نهمين سالگرد حماسه سال 60 آمل در مصلاي اين شهر با اشاره به شرايطي كه موجب ايجاد دوباره حوادثي مانند كربلا در تاريخ مي‌شود، اظهار داشت: بي‌بصيرتي، يكي از مهم‌ترين عواملي است كه موجب شكل‌گيري واقعه عاشورا شده است.

مصلحي با بيان اينكه ملت ايران همواره در طول تاريخ انقلاب اسلامي در عرصه‌هاي مختلف هوشياري و بيداري خود را داشته‌اند، تصريح كرد: اگر چه در برخي از برهه‌هاي تاريخ برخي افراد با شعارهاي مردم‌پسند بر آنها چيره شدند اما اين مردم پس از آگاهي از نيت اين گروه‌ها از آنها دل كنده‌اند.

وزير اطلاعات به سكوت نخبگان كشور در حوادث پس از انتخابات اشاره كرد و گفت: سكوت و خاموشي نخبگان يكي از عواملي است كه موجب ايجاد حادثه كربلا شد زيرا در هر واقعه اراده و ارزش‌هاي الهي زماني به پيشرفت منتهي مي‌شود كه اقشار مختلف به ويژه خواص آن جامعه در وسط حوادث بوده باشند.

وي با بيان اينكه در طول تاريخ اسلام نيز هر زمان پيامبر اسلام با حادثه‌اي مواجه شد با محوريت نخبگانش بوده است، افزود: سكوت نخبگان و به ميدان نيامدن خواص در حالي كه حقايق را مي‌دانند در فتنه سال 88 هم ادامه داشته است.

مصلحي با تاكيد بر اينكه فتنه‌گران داخلي و خارجي سرمايه‌‌گذاري‌هاي قابل توجهي براي پيشرفت مسير فتنه در كشور انجام داده‌اند، يادآور شد: در اين حوادث برخي افراد داخلي و خارجي هدايت‌كننده امور شمار مي‌رفتند.

وي با اشاره به اينكه از مديران و صحنه‌گردانان اين حوادث اسناد و مدارك قابل توجهي به دست آمده است كه نشان مي‌دهد حوادث را كنترل و هدايت مي‌كرده‌اند، گفت: هنور اسرار پشت پرده بسياري از خواص در حوادث سال 88 وجود دارد كه به دليل برخي مسائل بيان نشده و بازگشايي آن زمان مناسبي مي‌خواهد.

وزير اطلاعات با اشاره به تربيت سياسي اسلام تصريح كرد: ملاك و معيار در اسلام اشخاص نيستند بلكه اين اشخاص و خواص هستند كه با معيارهاي اسلام سنجيده مي‌شوند و اگر در مسير بودند مورد اقبال قرار مي‌گيرند.

 

* در كنار رهبري بودن معنا ندارد بايد از رهبري اطاعت كرد

وي ادامه داد: اكنون هم بسياري افراد مي‌گويند ما در كنار رهبري هستيم، ما با رهبري هستيم اما اين حرف‌ها معنايي ندارد بلكه فقط بايد از رهبري پيروي كرد.

مصلحي به سكوت يك ساله برخي نخبگان و خواص در فتنه‌هاي رخ داده در كشور اشاره كرد و گفت: حوادث بسياري در تاريخ وجود دارد كه نشان مي‌دهد بزرگان و خواص تاريخ در گيرودار حوادث به مانند سابقه تاريخي خود عمل نكرده و از آن فاصله گرفته‌اند پس در اين دوران نيز فاصله برخي بزرگان از سابقه تاريخي و انقلابي خود آنان دور از واقعيت نيست.

وي دين‌ستيزي را يكي ديگر از دلايل ايجاد فتنه سال 88 بيان كرد و با تاكيد بر اينكه تنها دليل ايجاد حوادث پس از انتخابات دين‌ستيزي و از ميان برداشتن دين از جامعه اسلامي ايران بود، خاطرنشان كرد:‌ اين حوادث با محوريت برداشتن دين از جامعه ايران بود كه بايد ريشه‌هاي آن را در سابقه 20 ساله و شايد 40 ساله به پيش از انقلاب اسلامي بررسي كرد.

* برخي خواص به دلايل خاص مبارزات انقلابي داشتند

‌مصلحي با تاكيد بر اينكه در اين بررسي بايد نوع مبارزات و اهداف و سوابق برخي بزرگان كشور در زمان مبارزات انقلاب را جستجو كرد تا به عوامل و دلايل سكوت آنان در فتنه‌هاي اخير پي برد، اظهار داشت: مقوله فتنه سال گذشته يك دعواي انتخاباتي نبود بلكه اين حوادث يك فرصت بود تا برخي افراد به اهداف خود دست پيدا كنند.

* تمام حوادث 88 به صورت جزوه در اختيار آقازاده‌ها بود

وي به جزوه‌اي كه از دفتر يكي از سران فتنه كه آقازاده‌اي نيز هست در جريان فتنه سال 88 يافت شده است اشاره كرد و افزود: در اين جزوه متاسفانه تمام خطي مشي‌ها و برنامه‌هاي پس و قبل از انتخابات به خوبي بيان و طراحي شده است و آنچه آنها دنبال مي‌كردند براندازي دين در ايران بود.

وزير اطلاعات با اعلام اينكه در اين حوادث تمام گروه‌هايي كه به نوعي از انقلاب اسلامي ايران سيلي خورده بودند حضور داشتند و دست به دست داده بودند تا به اهداف خود دست يابند، تصريح كرد: برخي از خواص در حمايت از اين گروه‌ها بيانيه دادند در حالي كه همين گروه‌ها در زمان زمامداري خود اين افراد دچار غضب و برخورد شده بودند.

وي عدالت‌ستيزي را يكي ديگر از دلايل وقايع عاشوراي سال 88 عنوان كرد و گفت: برخي انتظار دارند به مانند گذشته تمام امتيازات و ثروت‌هاي كشور در اختيار گروه و افراد خاصي قرار گيرد و هنگامي كه دولت نهم سعي كرد با سفرهاي استاني و توزيع عدالت در كشور اين رويه را بشكند با مقاومت روبه‌رو شد.

* ردپاي آقازاده‌ها توسط سرويس‌هاي اطلاعاتي پيگيري مي‌شد

مصلحي به سابقه تاريخي ورود آقازاده‌ها در فتنه‌ها و جريان‌هاي مخالف اسلام اشاره كرد و ادامه داد: همان طور كه در فيلم مختارنامه مي‌بينيم عبدالله زبير پدر خود را كه از پيامبر اسلام لقب سيف‌الله گرفته بود و تنها حامي علي (ع) بود را به جنگ جمل دعوت كرد.

وي تصريح كرد: سرويس‌هاي اطلاعاتي كشورهاي غربي به خوبي از اين فرهنگ و باور اسلامي و ايراني با خبر هستند و با گمراه كردن برخي آقازاده‌ها و مردود كردن آنها بزرگ‌ترين افراد را از اهداف و سابقه‌هاي مبارزاتي خود دور مي‌كنند، اين گروه‌ها حتي با ايجاد روابط فاميلي ميان بزرگان و خواص ارتباطات مورد نظر خود را پياده مي‌كنند.

وزير اطلاعات با اعلام اينكه بررسي كنيد ببينيد قبل از دولت نهم رفتار دشمن با ما چگونه بود و پس از آن اين رفتار چگونه شد، گفت: در آن دوران دشمن آرام بود و كاري به كار ما نداشت زيرا متوجه شده بود كه از شعارهاي انقلابي خبري نيست و توطئه‌اي در كار نبود اما به محض اينكه دولت نهم شكل مي‌گيرد و مباني پيروي از امام راحل پيش مي‌آيد توطئه‌ها آغاز مي‌شود، ناتو به ميدان مي‌آيد، گروهگ ريگي و فتنه سال 88 شكل مي‌گيرد.