جان کری در اظهاراتی بی سابقه صراحتا به انزوای روز افزون رژیم صهیونیستی در سطح خاورمیانه اعتراف نموده است.اظهارات صریح کری در حالی است که ایالات متحده به عنوان بزرگترین متحد اسرائیل همواره تلاش نموده تا میزان مشروعیت این رژیم در سطح جامعه بین المللی را بالا نشان داده تا زمینه اذغام آن در فضای بین المللی را فراهم نموده، امری که تا کنون چندان موفقیت آمیز نبوده است.

به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»؛ بی گمان می توان از رژیم صهیونیستی و نخست وزیر آن به عنوان بزرگترین مخالف و منتقد مذاکرات هسته ای ایران و شش قدرت جهانی و برجام خروجی آن یاد کرد، انتقاداتی که به دلیل بی پایه و بی اساس بودن شان حتی در خود آمریکا و اسرائیل نیز با تشکیک روبرو است، از همین روست که برخی لابی های یهودی در آمریکا و نیز برجی جریان ها و احزاب سیاسی در سرزمین های اشغالی به دفاع از نتایج حاصل از گفتگوهای هسته ای پرداخته اند.
جان کری وزیر خارجه دولت ایالات متحده به همراه شماری از اعضای کابینه که در فرآیند گفتگوهای هسته ای دخیل بوده اند در طول روزهای اخیر با انتقادات شدیدی در داخل آمریکا روبرو بوده اند، انتقاداتی که می توان اوج آن را به اظهارات سناتورها در دیدار کری از کمیته روابط خارجی سنا نسبت داد، دیداری که در آن سناتور جمهوری خواه باب کروکر هر سه وزیر حاضر در نشست را ( وزرای خارجه، انرژی و خزانه داری) متهم نمود که از سوی ایران سرکیسه شده و گول خورده اند.
در خلال گفتگوهای فی مابین جان کری به بیان اظهاراتی پرداخت که اگر آن را بی سابقه ندانیم لا اقل می توان کم سابقه نامید، اظهاراتی که مستقیما در رابطه با اسرائیل و موقعیت این رژیم در جامعه بین المللی بیان شده است. جان کری وزیر امور خارجه آمریکا صراحتا گفته است که اگر کنگره این کشور توافق هسته‌ای با ایران را رد کند، اسرائیل منزوی‌تر خواهد شد
کری در دیدار روز گذشته اش در شورای روابط خارجی در نیویورک گفت: «می‌ترسم آن چه که در صورت رد (توافق) رخ بدهد این باشد که دوستان ما در اسرائیل در نهایت منزوی‌تر شوند و بیشتر مورد انتقاد قرار بگیرند». اظهارات صریح کری در حالی است که ایالات متحده به عنوان بزرگترین متحد اسرائیل همواره تلاش نموده تا میزان مشروعیت این رژیم در سطح جامعه بین المللی را بالا نشان داده تا زمینه اذغام آن در فضای بین المللی را فراهم نموده، امری که تا کنون چندان موفقیت آمیز نبوده است.
جان کری پیشتر و در در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ان‌بی‌سی حمله احتمالی اسرائیل به ایران را اقدامی اشتباه خوانده بود. کری اظهار داشته بود که اگر اسرائیل بخواهد به طور یک جانبه علیه برنامه هسته‌ای ایران دست به حمله بزند مرتکب اشتباه بزرگی شده است. به گفته ی وزیر خارجه آمریکا چنین حمله‌ای یک اشتباه بزرگ، اشتباهی با تبعات وخیم برای اسرائیل و منطقه خواهد بود و فکر نمی‌کنم که ضرورتی هم داشته باشد.
بنیامین نتانیاهو از زمان وضع توافق در وین بر شدت مخالفت های خود افزوده است، نتانیاهو گفته است که دولت او خود را به اجرای این توافق نامه متعهد نمی‌داند. براساس این توافق، شورای امنیت قطعنامه ای را در مورد لغو تحریم های هسته‌ای علیه جمهوری اسلامی تصویب کرده است.
زوال اخلاقی-سیاسی رژیم صهیونیستی
اگرچه از زمان تاسیس دولت جعلی اسرائیل در سرزمین های فلسطینی، هم پیمانان غربی این رژیم تلاش نموده اند با تاکید بر اقدامات نازی ها در خلال جنگ دوم جهانی فضایی مبتنی بر مظلومیت یهودیان ایجاد نموده و در این فرآیند زمینه مشروعیت دولت یهودی را فراهم آورند، اما از همان بدو تاسیس این دولت خود ساخته مورد پذیرش افکار عمومی و دولت های منطقه قرار نگرفت که نمود چنین فضای پر تنشی را می توان در جنگ های مکرر فی مابین جستجو نمود.
اسرائیل در طول دهه های اول غصب سرزمین های فلسطینی توامان طرح هایی نظیر گفتگو با کشورهای پیرامونی مبتنی بر آرای بن گورین، یافتن متحدی قدرتمند در جامعه بین المللی، تقویت کمی و کیفی ارتش نسبت به اعراب و... را جهت افزایش نفوذ خویش پیگیری می نمود، اموری که تا حدودی در دستیابی بدان ها موفق بود.
آغاز دهه نود میلادی را می توان سرآغاز افول اخلاقی و سیاسی رژیم صهیونیستی در جامعه بین المللی دانست، سال هایی که دشمنان این رژیم از سر استیصال و جهت کسب حقوق حداقلی به پای میز مذاکره آمده اما با وجود گذشت دهه ها هم چنان به هیچ یک از حقوق شان دست نیافتند. عدم توجه اسرائیل به تمامی معاهدات دسته جمعی نظیر قطعنامه های شورای امنیت، صلح مادرید، اسلو، نقشه راه، آناپولیس و.. بی توجهی به اصول حقوقی به گذر زمان زمینه افول اخلاقی و سیاسی اسرائیل را حتی در سطح افکار عمومی جهان غرب در بر داشت، چرا که در طول سه دهه اخیر و بر خلاف دهه های پیشینش، افکار عمومی غرب مشاهده می نمود که این بار این اسرائیل است که از موضع قدرت (نظامی) حاضر به اعطای حقوق فلسطینی ها نمی باشد.
به واقع حملات مکرر و دد منشانه صهیونیست ها به جنوب لبنان و باریکه غزه در طول یک دهه اخیر و به کارگیری تسلیحات مرگ بار در طول این نبردها سقوط اخلاقی صهیونیست ها را در بر داشته است، سقوطی که اوج آن را در کشتار صلح جویان کشتی مرمره می توان جستجو نمود.

سخنان جان کری مبنی بر انزوای هر چه بیشتر اسرائیل در صورت اقدام یک جانبه را می توان اعترافی بزرگ بر موقعیت نابسامان اسرائیل دانست. به واقع کری بر منزوی بودن اسرائیل مهر تایید زده و خواستار ممانعت از شدت این انزوا شده است. برآورد فضای افکار عمومی در غرب و نظرسنجی ها نیز به وضوح نشان می دهد که جایگاه و موقعیت صهیونیست ها اکنون و بیش از هر زمانی متزلزل شده است. واقعه ای که در زیر می آید به وضوح بیان گر منزلت صهیونیست ها در قلب جامعه غرب است.
اسرائیل منفورتر است یا داعش؟
یک کارگردان طنزپرداز آمریکایی در تجربه ای اجتماعی در یکی از دانشگاه های کالیفورنیا پرچم های گروهک تروریستی داعش و رژیم صهیونیستی را به طور جداگانه به اهتزاز درآورد تا واکنش دانشجویان را در این باره بسنجد.
این کارگردان آمریکایی با پرچم گروه تروریستی داعش به محوطه دانشگاه رفت و پرچم را به اهتزاز درآورد، پرچمی که در آمریکا بدنام است. او در حین تکان دادن پرچم داعش فریاد می زد: شما داعش را بد فهمیده اید... ما فقط دولت خودمان را می خواهیم، چرا آمریکا باید ما را بمباران کند؟ آمریکا و امپریالیسم غربی مسئول هستند نه داعش.
این کارگردان در وبلاگ خود می نویسد: دانشجویان که به شدت هم اندیشناک بودند با این اقدام من در اهتزاز پرچم داعش برخوردی نداشتند و هیچ کدام هیچ پاسخی به اظهارات من درباره داعش ندادند.
این کارگردان آمریکایی در گفتگویی با راشاتودی می گوید: تعدادی از دانشجویان از مقابل من رد شدند و هیچ چیز منفی به زبان نیاوردند حتی بعضی واکنش ها مثبت به نظر می آمد این موضوع مرا شوکه کرد.
آقای هورویتز این بار به تجربه دوم دست می زند. پرچم اسرائیل را به دست می گیرد و در محوطه دانشگاه به اهتزاز در می آورد تا ببیند که دانشجویان این بار چقدر تسامح به خرج می دهند.

این بار اما آثار نفرت از اقدام این کارگردان آمریکایی بر چهره های دانشجویان کاملا آشکار بود.
یکی از دانشجویان گفت: لعنت به اسرائیل.
دیگری فریاد زد: شما کودکان را می کشید.
یک دانشجوی دختر گفت: همه اسرائیلی ها قاتلند.

یکی دیگر از عابران گفت: این پرچمی که تکان می دهی نماد نسل کشی در سیاره زمین است.
هوویتز می افزاید: یکی از دانشجویان نمی دانست که اسرائیل در خاورمیانه واقع است و گفت: اسرائیل بدترین کشور اروپاست.
کارگردان آمریکایی در پایان اظهار می کند که نتایج این تجربه ها او را شگفت زده کرده است.(+)

"Our President, analytical news site"