بنا به تأیید کارشناسان سازمانهای اطلاعاتی مختلف، داعش در تدارک «انتحاریون ویروسی» است، که می بایست پس از آلودن خون خود، در اماکن عمومی شهرهای غربی- از بازارها و مراکز داد و ستد گرفته تا موزه ها و میادین ورزشی ظاهر شوند. تا کنون بشریت شاهد چنین حملات بی سابقه «بیوتروریسم» نبوده است.

به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما» به نقل از آناج، کارشناسان عملا تردید ندارند که دولت آمریکا حامی اصلی «دولت اسلامی عراق و شام» موسوم به داعش بوده است.
تحلیلگر مشهور اسرائیلی، یاکوب کادیمی، رئیس پیشین خدمات ویژه امنیتی «ناتیو» NATIV می گوید: «آمریکا اکنون سعی می کند از تاکتیک رو در رو قرار دادن اسلام معتدل با اسلام افراطی- برنامه موفق در روسیه- استفاده نماید. اما در این کار موفق نمی شود. زیرا، آمریکائیها در مدت سه سال اخیر، متحدان داعش در سوریه، و قبل از آن، متحدان «القاعده و «طالبان» در افغانستان بودند».
از یک سو، صحنه با ورود داعش، بطور جادوئی دگرگون شد، وضعیت بغرنج خاورمیانه ساده گردید. بلافاصله هم فراموش گردید که طرح واشنگتنی «بهار عربی» شکست خورد، و آنهائی که با «خطر جهادیون» مواجه اند، حالا از کسی که خالق این خطر بود، دوستانه تقاضای کمک می کنند. بارزترین مثال، فروتنی باور نکردنی کشورهای سرشار از ثروت نفت خلیج فارس در این است، که ضرر و زیان ناشی از کاهش بهای نفت را متحمل می شوند. منحنی سقوط قیمت نفت بطرز شگفت آوری با اخبار موفقیتهای نظامی «دولت اسلامی» همراه بود.
جنگ هوایی کنونی نیروی هوائی آمریکا علیه داعش، بطور مسلم، جنبه نمایشی دارد و بیشتر پرچم قرمزی را یادآوری می کند، که عبور از آنها توصیه نمی شود.
در عین حال، هیچ اقدامی برای توقیف محموله های غیرقانونی نفت از مناطق تحت اشغال داعش بعمل نمی آید؛ قیمت این محموله ها که اجازه بازی با کاهش قیمت نفت را می دهد، اکنون به ۸۰۰ میلیون دلار بالغ می شود.
زمانی که باراک اوباما اظهار داشت، که تقویت «دولت اسلامی شام و عراق» جامعه اطلاعاتی آمریکا را متحیر ساخته، یکی از مقامات عالی رتبه پنتاگون با خرسندی شگفت انگیزی اظهار داشت: «یا رئیس جمهور گزارشات جامعه اطلاعاتی را نمی خواند یا دروغ می گوید».
شرکت آمریکا در تشکیل ارتش داعش به تحویل تسلیحات محدود نمی شد. هفته نامه فرانسوی «نول آبزرواتر» می نویسد، که همه امرای مشهور چچن «دولت اسلامی شام و عراق»، اهل وادی پانکیسی گرجستان هستند. بسیاری از آنها در آنجا، منجمله، «عمر الشیشانی» (ترخان باتیراشوسلی) که بگفته رمضان قدیروف اخیرا کشته شد، دوره آموزش افسری را زیر رهبری متخصصان مجرب آمریکا در ارتش گرجستان گذرانده بود. در این باره که این چچنی های گرجستانی چگونه به فرماندهی یگانهای مسلح داعش منصوب شده اند، یقینا، میخائیل سآکاشویلی، رئیس جمهور سابق گرجستان می تواند توضیح دهد. همچنین، اطلاعاتی در این باره در دست است، که داود دروجئون، افسر عالی رتبه آژانس اطلاعاتی فرانسه، یکی از زبده ترین متخصصان «تروریسم عربی»، که به داعش پیوست، با سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا- سیا همکاری می کرد.
قدمت تاکتیک استفاده از آنگلوساکسونها برای «جهاد» به نفع سیاستهای خود به دوره لورنس عربستان و حتی به خیلی پیش از آن، به دوره جنگهای قرن نوزده قفقار، به زمانی می رسد که انگلیسیها به «بازی بزرگ» با امپراتوری روسیه دست زده، «آتش مقدس غزوات» را در میان خلقهای قفقاز کوهستانی و آسیای میانه برافروختند.
پس از جنگ جهانی دوم لندن مساعی فراوانی برای ایجاد جنبش «اخوان المسلمین» در خاورمیانه در مقابل سوسیالیسم عربی که در آن زمان قدرت می گرفت، به عمل آورد.
با این وجود، از سوی دیگر، «دولت اسلامی شام و عراق» هر چه بیشتر به سلاح خطرناکی تبدیل می شود که می تواند سازنده آن را بطور جدی مجروح نماید. پس از انتشار گزارشاتی مبنی بر این که گویا نیروی هوائی آمریکا «خلیفه»، ابوبکر البغدادی را از میان برداشت، یک نوار صوتی در خصوص رد شایعات زود هنگام در باره مرگ او و اعلام گسترش خلافت خودخوانده وی منتشر گردید. بنا به گفته البغدادی، داعش اکنون نه تنها تا یک سوم قلمرو عراق و سوریه، حتی بخشی از سرزمینهای یمن، مراکش، تونس، الجزایر و شبه جزیره سینا را در کنترل دارد. البغدادی به منظور برانگیختن «فوران آتشفشان جهاد در همه جا»، بویژه، در عربستان سعودی، سربازان خلافت را به اتحاد با گروههای دوست فراخواند. منابع کرد عقیده دارند، که برآورد غربی ها دایر بر وجود ۵۰ هزار نفر جنگجوی داعشی، منطبق بر واقعیت نبوده، بلکه شمار واقعی آنها به ۲۰۰ هزار نفر و جمعیت تحت نظارت آنها به ۱۲ میلیون نفر بالغ می شود.
نوار ویدئویی منتشره در روزهای اخیر، نقشه «خلافت اسلامی» به اضافه سرزمینهای «فتحی» را در پس زمینه سوگند وفاداری گروههایی از یمن، مصر، لیبی، و الجزایر به البغدادی نشان می دهد. تداوم «القاعده» بن لادن با داعش اعلام می گردد. تسخیر سراسر خاورمیانه، و پس از آن روم و «اندلس» شبه جزیره ایبری بمثابه هدف تعریف می شود. پس از تعیین مجدد مرزهای خلافت، «دولت اسلامی» برای تصرف چین و ژاپن بسوی شرق حرکت خواهد کرد. آمریکا در مرحله پایانی فتح خواهد شد. در کادرهای این نوار ویدئی، نمایندگان ملیت های مختلف اتباع بلژیک، فرانسه، انگلستان، استرالیا و همچنین اوزبکستان و مالزی شناسائی شده است هنگام گردن زدن اسرای سوری نقش جلاد را بازی می کنند.
البته، از نقطه نظر نظامی برنامه گسترش جهانی «خلافت» به مثابه ثمره تصورات خیالی بنظر می رسد. با این حال، تعصبات اعتقادی و مقیاس کلی خطر را نمی توان نادیده گرفت. هنگامی که جنگجویان داعش شهری را تصرف می کنند، معلوم می شود که در آنجا شبکه گسترده زیرزمینی منتظر آنها بوده است. واحدهای ارتش دولتی که در میان دو آتش قرار می گیرند و راه فرار در پیش می گیرند، حریف بسیار ضعیف بنظر می رسند. جوانان مسلمان، عاصیان و سرخوردگان از «بهار عربی» ساخت واشنگتن، که پس از آن دچار یأس و ناامیدی شده اند، در جستجوی جهتگیری فکری جدید بر می آیند. این خطر از محدود خاورمیانه فراتر رفته یا عنقریب است که فراتر برود.
آن رعب و وحشتی که در ارتباط با شیوع طاعون ابولا غرب را فراگرفت، اگر همه بدانند که چند کشور آفریقائی بواسطه لوله های تصرفی و ربوده شده آزمایشگاهی حاوی ویروس این بیماری آلوده شدند، قابل درک خواهد بود.

بنا به تأئید کارشناسان سازمانهای اطلاعاتی مختلف، احتمال می رود، داعش برای آماده کردن «انتحاریون ویروسی»تدارک ببیند، که می بایست پس از آلودن خون خود، در اماکن عمومی شهرهای غربی- از بازارها و مراکز داد و ستد گرفته تا موزه ها و میادین ورزشی ظاهر شوند. تا کنون بشریت شاهد چنین حملات بی سابقه «بیوتروریسم» نبوده است. پیامدها و عواقب آن حتی قابل پیش بینی هم نیست.
رئیس جمهور سوریه، بشار اسد ضمن سخنرانی در یکی از مجامع طرفدار خود در ۲۰ نوامبر، به درستی اظهار داشت: «گروه تروریستی داعش که از ناکجا نیامده، داعشی ها ثمره سیاستهای تهاجمی و غلط کشورهایی هستند، که جنگ علیه سوریه را بر پا کردند».

به گفته اسد، اظهارات اوباما درباره «عدم مشروعیت» حاکمیت کنونی سوریه، فقط سنی های کشور را برای پیوستن به داعش تشویق می کند. و ائتلافات متشکله از سوی آمریکا از نوع ائتلاف علیه «دولت اسلامی» نیز بواسطه خود آمریکائیها نابود می شوند.

منبع