مشاور رئيس جمهور با اشاره به اينكه رقيب اصلي احمدي نژاد در دوره قبل خود به عنوان يك رقيب اصلي وارد صحنه شده اما امروز عناصر خود را براي مقابله با احمدي‌نژاد فرستاده ، گفت: مديريت صحنه انتخابات امروز نشان از رقابت احمدي‌نژاد با هاشمي رفسنجاني دارد.‌

 

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، محمدعلي رامين ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود: در يك نگاه كلان آرايش سياسي كنوني مشابهت زيادي با انتخابات گذشته دارد يعني احمدي‌نژاد در يك جبهه و رقباي او در جبهه مقابل هستند با تفاوت اينكه رقيب اصلي وي در دوره قبل يك نفر بود و خود به عنوان يك رقيب اصلي وارد صحنه شده اما امروز عناصر و افراد خود را براي مقابله با احمدي‌نژاد فرستاده است.

وي ادامه داد: اين هاشمي است كه تصميم‌گيري مي‌كند كه رضايي، موسوي و كروبي به عنوان سه كانديداي رقيب احمدي‌نژاد چگونه رفتار و اقدام كند.

مشاور رئيس جمهور خاطرنشان كرد: ايشان كه از چهار سال گذشته در برابر راي مردم به احمدي‌نژاد به خشم آمده در اين سال‌ها نفرت خود را از راي مردم به رئيس جمهور به شيوه‌هاي مختلف نشان داده است.

رامين ادامه داد: هاشمي مصمم است در دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري با هر وسيله‌اي احمدي‌نژاد را شكست دهد و يا حداقل آرا گسترده وي را بشكند و از اين رو ايشان در دو جبهه اصولگرا و اصلاح‌‌طلب تلاش‌هايي را آغاز كرد.

وي افزود: در جبهه اصولگرايان هاشمي عناصر مختلفي را براي مقابله با احمدي‌نژاد در نظر گرفته بود و تلاش‌‌هاي زيادي را انجام داد اما هوشياري اصولگرايان باعث ناكامي او شد.

مشاور رئيس جمهور با اشاره به نظر اوليه هاشمي بر كانديداتوري خاتمي در جبهه اصلاحات اذعان داشت: ايشان ابتدا خاتمي را وارد ميدان انتخاباتي براي رقابت با احمدي‌نژاد كرد كه بعد از استقبال اندك مردم در طي چندين سفر استاني خاتمي حتي در استان يزد و استقبال گسترده مردم از احمدي‌نژاد متوجه شد عرصه انتخابات آماده حضور خاتمي نيست و براي او نقش ديگري را تعريف كرد.

وي افزود: همزمان با خاتمي افراد ديگري مانند كروبي، ميرحسين موسوي مورد نظر هاشمي بوده و به تشويق ايشان وارد عرصه انتخابات شدند.

مشاور رئيس جمهور با اشاره به مشكل به وجود آمده براي كروبي گفت: كروبي احساس كرد كه هاشمي در صدد استفاده از او به عنوان يك مهره سوخته است و تلاش براي تخريب براي حذف وي از صحنه انتخابات است بنابراين خود را به عنوان كانديداي حزبي معرفي كرد.

رامين افزود: حتي هاشمي از كروبي خواست از صحنه انتخابات كنار رود كه وي آن را نپذيرفته و در ماندن در صحنه انتخابات اصرار مي‌ورزد و خود را كانديداي حزبي معرفي مي‌كند.

مشاور رئيس جمهور خاطرنشان كرد: هاشمي رفسنجاني براي مديريت انتخابات يك سري مهره‌هاي خود را در اطراف كروبي قرار داد تا درمواقع ضروري بتواند او را مهار كند و يا با خالي كردن اطرافش وي را از صحنه خارج كند.

وي با بيان اينكه اختلاف كروبي و موسوي به دليل عدم تصميم‌گيري نهايي هاشمي است اذعان كرد: چنانچه هاشمي مصحلت ببيند و شرايط را براي ماندن موسوي در صحنه براي شكست احمدي نژاد در انتخابات تشخيص دهد قطعا اين تصميم به حذف كروبي منجر مي‌شود.

مشاور رئيس جمهور درباره علت حذف كروبي ادامه داد: هاشمي اعتقادي به پيروزي ميرحسين ندارد و بعيد مي‌داند كه او بتواند در مقابل احمدي‌نژاد آراي زيادي كسب كند بنابراين اين ترديدها قطعا هر دو كانديدا را در صحنه باقي گذاشته است.

وي ادامه داد: اين دو كانديداي اصلاح طلب به رقابت درون گروهي روي آورده‌اند كه به تقسيم مسئوليت منجر شده است به نحوي كه هر كدام از آنان گروه‌هاي خاصي را مخاطب قرار مي‌دهند.

رامين افزود: در كنار اين دو كانديدا، رضايي كه در گذشته انتقادهايي به هاشمي داشته امروز متواضعانه در حيطه مديريت او براي رقابت و انتقام از احمدي‌نژاد وارد عرصه انتخابات شود حتي اگر بتواند اندكي از آراي حاميان رئيس جمهور را حذف كند بالاترين حمايت‌هاي مالي را از سوي جبهه مخالف احمدي نژاد خواهد داشت.

مشاور رئيس جمهور درباره تحليل خود درباره اقبال مردم به احمدي نژاد گفت: در اين باره دو نوع منظر وجود دارد كه يكي نگرش رسانه‌اي با اهداف خاص بر‌اساس تمايلات خود نظرسنجي، مناظره، مباحثه، سخنراني، گزارش و خبر انجام مي‌‌دهد كه مقبوليت افراد ساخته و پرداخته گروه‌هاي مرتبط با آن رسانه است.

وي منظر دوم را جامعه ايراني برشمرد و گفت: اكثريت قريب به اتفاق جامعه با رسانه‌ها مرتبط نيستند و صرفا برداشت‌هاي رسانه‌اي را نظارت مي‌كنند و در مقابل انگيزه‌ها و رفتارهاي رسانه‌اي خود صاحب تحليل، شناخت و برداشت هستند.

مشاور رئيس جمهور افزود: قطعا مردماني كه در طول چهار سال گذشته در 60 سفر استاني و با جلسات چهره به چهره با رئيس جمهور و اعضاي هيئت دولت نهم از نزديك مواجه بوده و خدمات آن را مشاهده كرده‌اند در برابر شگردهاي رسانه‌اي، استقلال خود را حفظ مي‌كنند.

رامين در پاسخ به سئوالي درباره علت بعضي گروه‌هاي ساختارشكن و تعدادي از اپوزسيون خارج كشور از كروبي گفت: اين گروه‌ها فتنه‌گر هستند و برايشان فرقي ندارد از چه كسي حمايت كنند مهم آن است آن شخص بتواند فتنه‌هاي آنان را زمينه‌سازي كند.

وي ادامه داد: اين گروه‌ها از همان ابتداي انقلاب اسلامي هر زمينه فتنه‌گري را در هر كسي كه مشاهده كردند به او متمايل شدند فارغ از اينكه آن شخص متمايل به فتنه‌گري يا فتنه‌گر واقعي باشد.

مشاور رئيس جمهور درباره طرح تشكيل كميته صيانت از آرا توسط عده‌اي گفت: در اين زمينه چندين سئوالي مطرح است كه اول آنكه آنان به نمايندگي از چه كسي اين مسئوليت را بر عهده گرفته اند و آيا مسئول جامعه، ملت و انتخابات هستند چراكه چنانچه به عنوان كانديدا نظارت و مراقبت از آرا را داشته باشند مي‌توانند در پاي صندو‌ق‌هاي راي نماينده‌اي معرفي كننند تا مراقبت از نوع راي‌گيري‌، شمارش آرا و اعلام نتايج را انجام دهد.

مشاور رئيس جمهور ادامه داد: آيا اين افراد اعتقاد دارند نظام جمهوري اسلامي توانايي صيانت از آرا‌ي ملت را ندارد و مي‌خواهند به عنوان آلترناتيو نظام خود را متولي صيانت از آرا القا‌ كنند و يا آيا آقايان كروبي و ميرحسين موسوي در زمان مسئوليت‌هاي خود اجازه تشكيل كميته صيانت از آرا را به افراد خارج از مسئوليت حكومت مي‌دادند و اگر اين كار را نمي‌كردند چگونه توقع دارند نظام چنين اجازه‌اي به آنان بدهد.

وي خاطرنشان كرد: چنانچه اين امر مورد پذيرش قرار گيرد و به صورت يك بدعت در كشور جاري شود آيا بعد از آن هر كس ديگري غير از آنان در دوره‌هايي اقدام به چنين كاري كند قابل قبول است‌.

رامين ادامه داد: موسوي و كروبي كه از شخصيت‌هاي بالاي نظام اسلامي هستند آيا به قيمت جلب آراي مردم و مظلوميت نمايي بايد آبرو و اعتبار امام راحل، شهدا، ايثارگران و افراد صالح را روي زمين ريخت و آيا آنان به عوارض و نتايج خطرناك آن پايبند هستند.