این وحشت و هراس از شکست آنقدر بر اصولگرایان رقیب دولت فشار آورده است که حاضر شده‌اند سناریوی بنی‌صدریزاسیون هاشمی رفسنجانی علیه احمدی‌نژاد را در دستور کار خود قرار دهند. این در حالی است که هاشمی رفسنجانی در ایام فتنه از هیچ نوع اقدام حمایتی به نفع فتنه‌گران دریغ نکرد و حتی نامه بدون سلام و السلام به رهبر معظم انقلاب نوشته بود. این‌گونه برچسب و تهمت‌زدن‌ها از سوی رقبای اصولگرای دولت، تنها نشان از بداخلاقی زودرس انتخاباتی دارد.

ماه‌های پایانی خدمات دولت دهم عرصه را بر رقبای دیرینه اصولگرا تنگ‌تر کرده و کسانی که چند سالی است با اتهامات بی‌اساس و ثابت‌نشده در هیچ مرجع قانونی و رسمی برخلاف فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی نیروهای ارزشی و انقلابی دولت را برچسب انحرافی زده‌اند تا با فرار روبه جلو، عرصه رقابت‌های انتخاباتی را برای خود باز نگه دارند. گویا این روزها از شکستی فرضی وحشت دارند.
این وحشت و هراس از شکست آنقدر بر اصولگرایان رقیب دولت فشار آورده است که حاضر شده‌اند سناریوی بنی‌صدریزاسیون هاشمی رفسنجانی علیه احمدی‌نژاد را در دستور کار خود قرار دهند. این در حالی است که هاشمی رفسنجانی در ایام فتنه از هیچ نوع اقدام حمایتی به نفع فتنه‌گران دریغ نکرد و حتی نامه بدون سلام و السلام به رهبر معظم انقلاب نوشته بود. این‌گونه برچسب و تهمت‌زدن‌ها از سوی رقبای اصولگرای دولت، تنها نشان از بداخلاقی زودرس انتخاباتی دارد. چنین رفتارهایی از فتنه‌گران قبل از انتخابات دهم ریاست‌جمهوری هم مشاهده می‌شد.
قیاس احمدی‌نژاد با بنی‌صدر مع‌الفارق است
بر همین اساس، سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درگفت‌وگو باایران درباره مقایسه دکتر احمدی‌نژاد با بنی‌صدر و انحرافی جلوه دادن دولت گفت: قیاس احمدی‌نژاد با بنی‌صدر، قیاس مع‌الفارق است و این موضوع به هیچ وجه قابل بحث نیست.
وی ادامه داد: بنی‌صدر از ابتدا یک فرد خودکامه و مستبد بود که امام خمینی (ره) را قبول نداشت و نمی‌پذیرفت و در یک فضا و حال و هوای دیگری سیر می‌کرد اما احمدی‌نژاد، شخصیتی است که خدمات بسیار ارزشمندی داشته است و مردم با شعار ولایتمداری به ایشان اقبال کرده‌اند و رئیس جمهور با تمام توان در خدمت اعتلای کشور و دفاع از محرومین جامعه بوده است.
برخی می‌خواهند با روش‌های غیر‌اخلاقی رقبای خود را از صحنه خارج کنند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: دکتر احمدی‌نژاد تمام توان خود را برای استقرار عدالت گذاشته و چنین تشبیحاتی نادرست و بی‌انصافی است.
حسینی با اشاره به حمایت‌های مقام معظم رهبری از دولت‌های نهم و دهم افزود: البته هر دولتی ممکن است ضعف‌ها و کاستی‌هایی داشته باشد و کسی خود را منزه نمی‌داند اما به نظر می‌رسد این‌گونه مقایسه‌ها با توجه به نزدیکی انتخابات، جنبه تبلیغاتی داشته باشد که عده‌ای بخواهند با این روش‌های غیراخلاقی رقبای خود را از صحنه خارج کنند.
رسانه ملی سلیقه شخصی را به حساب اراده ملی قلمداد نکند
وی اظهار داشت: همگان باید نقاط قوت و کارهای فراوانی که انجام شده را ببینند و اشکالات را هم در جای خود مطرح کنند چون کسی از نقد منصفانه واهمه‌ای ندارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که نباید اراده ملی رسانه تحت تاثیر سلیقه شخصی باشد، ادامه داد: انتظار از صداو سیما به عنوان رسانه ملی این است که همه جوانب را بسنجد و سلیقه شخصی را به حساب اراده کلی رسانه ملی قلمداد نکند.
انحرافی جلوه دادن دولت تاثیری در اراده مردم ندارد
حمیدرضا بقایی، معاون اجرایی رئیس‌جمهور نیز درباره مقایسه دکتر احمدی‌نژاد با بنی‌صدر و انحرافی جلوه دادن دولت به خبرنگار ایران گفت: چنین اقداماتی هیچ اثری در اراده مردم نخواهد داشت زیرا عامه مردم علاقه‌مند به دولت هستند و دولت را انقلابی، مردمی و پیرو ولایت می‌دانند.
معاون اجرایی رئیس‌جمهور، تلاش برای انحرافی جلوه دادن دولت و مقایسه دکتر احمدی‌نژاد با بنی‌صدر را از سوی یک سری افراد سیاسی دانست و تاکید کرد: می‌توان با یک نظرسنجی شاهد بود که این افراد هیچ پشتوانه‌ مردمی ندارند و این حرف‌هایشان بی‌اثر است.
بقایی با بیان این که هدف از این‌گونه اقدامات، تنها تخریب دولت و شخص رئیس جمهور است، افزود: در این شرایط داخلی و با این فشارهای جهانی چنین اقداماتی زشت و غیراخلاقی است.

احمد جان نثاری