مدیر عامل خبرگزاری مهر از بازداشت خود خبر داد و گفت: برای رسیدگی به پرونده‌های قضائی به دادسرا رفتم که همزمان خبری درباره پرونده متهمان کهریزک روی خروجی این خبرگزاری قرار گرفت و به این بهانه به مدت ۸ ساعت اجازه خروج از شعبه را نداشتم.

رضا مقدسی مدیر عامل خبرگزاری مهر در گفت‌وگو با تسنیم در‌باره چگونگی و علت بازداشت موقت دیروز خود اظهار داشت: روز گذشته برای رسیدگی به چندین فقره پرونده اتهامی به دادسرا مراجعه کرده بودم، درجریان رسیدگی به برخی از آنها همزمان خبری مبنی بر محکومیت متهمان پرونده کهریزک و جزئیاتی از آن بر روزی خروجی خبرگزاری مهر قرار گرفت. مسئولان مربوطه پس از آگاهی از این موضوع رسیدگی به پرونده‌های مطروحه را متوقف کرده و همان لحظه پرونده‌ای جدید علیه اینجانت تشکیل شد و تا ساعت 5 بعداز ظهر اجازه خروج از دادسرا و شعبه را نداشتم.
وی درباره خبر منتشر شده مبنی بر جزئیات پرونده متهمان کهریزک در خبرگزاری مهر عنوان کرد: پس از این‌که خبر مذکور روی خروجی قرار گرفت، در این‌باره که انتشار خبر احکام قضائی قبل از قطعیت بود، تفهیم اتهام شدم.
گفتنی است خبرگزاری مهر روز گذشته در یک اقدام غیر قانونی حکم بدوی دادگاه متهمان کهریزک را منتشر کرد.

روز گذشته علی اکبر حیدری فر در این باره اظهار کرد: هنوز هیچ‌گونه حکمی به اینجانب ابلاغ نشده و متأسفانه همانند روال سابق، خبر محکومیت خود را در یکی از خبرگزاری ها(مهر) مشاهده کردم.
وی گفت: جای بسی تأسف است زمانی که جناب آقای محسنی اژه‌ای سخنگوی محترم قوه قضائیه با رعایت موازین شرعی و قانونی اعلام می‌کند محتویات حکم قبل از قطعیت قابل اطلاع‌رسانی نیست یکی از خبرگزاری های داخلی بدون رعایت موازین شرعی و قانونی محتویات رأی و مفاد محکومیت را منتشر کرده است.
حیدری فر افزود: این رویه تقریباً در اکثر جلسات محاکمات جاری و ساری بود. هر زمان وکیل شکات و شکات مصاحبه می‌کردند همه رسانه‌ها آن را منتشر می‌کردند و زمانی که اینجانب یا وکیل من صحبتی می‌کرد، بلافاصله به‌عنوان این که محتویات دادگاه غیرعلنی منتشر شده مورد شکایت قرار می‌گرفتیم.
دادیار سابق امنیت ویژه دادستانی تهران گفت: با رأیی که صادر شده است و محکومیتی که یکی از خبرگزاری ها منتشر کرد و کسی آن را تکذیب نکرد این معنا مستفاد است که این جانب که در 11 جلسه دادگاه شرکت کردم و صدها صفحه لایحه دفاعیه نوشتم با فردی که اصلاً در هیچ یک از جلسات دادگاه شرکت نکرد فرقی نداشته است. بنابر این دفاع یا عدم دفاع، حضور یا عدم حضور برای دادگاه یکسان بوده است.
وی اضافه کرد: اگر حق ما در برگزاری علنی محاکمه رعایت می‌شد و افکار عمومی در جریان محاکمه قرار می‌گرفت به صورت قطع و یقین دادگاه نمی‌توانست چنین محکومیتی را برای ما مورد حکم قرار دهد.
حیدری فر در ادامه افزود: محکومیت ما در این محاکمه به مثابه نبردی نابرابر بود ما در یک نبرد نابرابر محکوم شدیم.
دادیار سابق امنیت ویژه دادستانی تهران گفت: اینجانب محکومیت خود به نحوی که در خبرگزاری‌ها منعکس شده است را ظلمی آشکار به خود و خانواده‌ام می‌دانم زیرا بازداشت افرادی که در اغتشاشات شرکت کرده‌اند را قانونی می‌دانم. دادگاه با این محکومیت و با این استدلال بازداشت این افراد را که در فتنه و اغتشاشات 18 تیر دستگیر شده بودند، غیرقانونی دانسته و ما را به حداکثر مجازات مقرر در قانون محکوم کرده است. مستفاد از این حکم این معناست که حضور این متهمان در صحنه اغتشاش و ایجاد ناامنی و به آتش کشیدن اموال عمومی و خصوصی قانونی بوده و اصل فتنه و تجمع و درگیری و آشوب‌ها نیز قانونی بوده است. بنابر این قضاتی که این افراد را بازداشت کردند، عمل غیرقانونی انجام داده‌اند و مستحق حداکثر مجازات مذکور در قانون قرار گرفته‌اند. با این وصف اشتباه بودن رأی دادگاه و استدلال به عمل آمده اظهر من‌الشمس است.