محوریت فتنه گمان می کرد با ترغیب 11 نفر از اعضای دولت خیالی موسوم به وحدت ملی به اعلام نامزدی و سپس انصراف همزمان آنان به نفع یک نفر در آستانه انتخابات، خواهد توانست ظرفیت های پراکنده اصولگراها و اصلاح طلبان را تجمیع و پیروزی جریان ضد عدالت را تضمین کند.

معاون سیاسی دفتر رییس جمهوری گفت: رهبری هوشمند انقلاب اسلامی، که آرمان حفظ نظام را با حساسیت و درایت مدیریت می فرمایند، اجازه بازی گردانی را به جریان اشرافیت ندادند و جلوی تکرار ماجرای سقیفه بنی ساعده در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو را گرفتند.
محمدجعفر بهداد در گفت و گو با ایرنا به تحلیل شرایط کشور در آستانه برگزاری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری،شرایط تحقق حماسه سیاسی و وظیفه نهادهای مسوول در این راستا و جایگاه گرایش نزدیک به دولت در انتخابات پرداخته است، که در ادامه این گفت و گو می خوانیم.

**همانگونه که می دانید رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانات نوروزی ، امسال را سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری کردند،بر این اساس انتخابات ریاست جمهوری آتی چگونه می تواند به یک حماسه سیاسی تبدیل شود؟

انتخابات ریاست جمهوری زمانی به یک حماسه تبدیل می شود که همه جریان ها و فعالان سیاسی از یک سو و تمام سلایق مردمی از سوی دیگر کاندیدای قابل اعتنایی را در عرصه انتخابات داشته باشند.

**چگونه می توان شرایط را برای حضور تمام سلایق سیاسی معتقد به نظام در انتخابات آتی فراهم نمود؟

حضور کاندیداهای متعهد و کارآمد، که همه سلایق سیاسی درون نظام را پوشش بدهند، به خردورزی و واقع بینی شواری نگهبان بستگی دارد.

** شورای نگهبان در این زمینه چه نقشی می تواند داشته باشد؟

شورای نگهبان اگرچه غیرمعصوم و ممکن الخطاست، اما باید در این موضوع حساس و مرتبط با امنیت ملی، مرتکب کوچک ترین خطایی نشود، بنابراین از این نهاد انقلابی و تعیین کننده بیش از جریان های سیاسی و برخی نهادهای بدبین و متوهم انتظار واقع بینی می رود بویژه پس از بیانات هوشمندانه حضرت آقا درباره ضرورت حضور همه سلایق در انتخابات برای خلق یک حماسه دشمن شکن، همه مدعیان ولایتمداری در معرض آزمون بزرگ و سرنوشت سازی قرار دارند که شورای نگهبان در راس این هرم هستند.

** به نظر شما دلیل دشمنی ها با حضور گرایش نزدیک به دولت در انتخابات چیست؟

امروز برخلاف تصور و توقع قدرت طلبان و بداخلاق ها، گرایش توده های مردم و نیز طبقه متوسط به دکتر احمدی نژاد بسیار بالاست و رقم معناداری در این زمینه در نظرسنجی های صورت گرفته، شکل می گیرد، بنابراین طبیعی است که بازی گردانان سیاسی بی صبرانه منتظر روشن شدن موضع احتمالی رییس جمهوری درباره کاندیدای خاصی باشند تا براساس آن تحرکات سلبی یا ایجابی خود را سازماندهی کنند.

**تحلیل شما از رویکرد جریان فتنه به عنوان بزرگ ترین مخالف دولت کنونی در انتخابات پیش رو چیست؟

بازی انتخاباتی محور فتنه با موضع نوروزی انتخاباتی رهبر انقلاب و تاکید معظم له بر لزوم حضور همه سلایق سیاسی در صحنه، دچار شوک جدی شده است، چون محوریت فتنه گمان می کرد با ترغیب 11 نفر از اعضای دولت خیالی موسوم به وحدت ملی به اعلام نامزدی و سپس انصراف همزمان آنان به نفع یک نفر در آستانه انتخابات، خواهد توانست ظرفیت های پراکنده اصولگراها و اصلاح طلبان را تجمیع و پیروزی جریان ضد عدالت را تضمین کند.

این در حالی است که این خیال بافی برای آن بود که فتنه گر بزرگ اطمینان داشت مدعیان ولایتمداری و عقلانیت طی دو سال گذشته نظریه انحراف و خطر احمدی نژاد را به نظام نیز تحمیل کرده اند و لذا حذف گزینه رییس جمهوری در انتخابات قطعی است، اما رهبری هوشمند انقلاب اسلامی - که آرمان حفظ نظام را با حساسیت و درایت مدیریت می فرمایند - اجازه بازی گردانی به جریان اشرافیت را ندادند و جلوی تکرار ماجرای سقیفه بنی ساعده را گرفتند.