در شرايطي كه غرب، رهبري معظم انقلاب آيت الله خامنه اي را تصميم گيرنده نهايي در موضوعات مربوط به سياست خارجي مي داند، تداوم سياست هاي غلط از سوي كشورهاي غربي حاكي از ناتواني آنها در شناخت رهبري و مردم ايران است.

روزنامه آمريكايي "بوستون گلوب" در مطلبي تحت عنوان "تضادهاي سايبري ايران" به تاريخ 11 فوريه نوشت: ديپلمات‏هاي جهان ساعت هاي بي شماري را براي دست يابي به بينش و انديشه رهبري ايران آيت الله خامنه‏اي(مدظله العالي) و شناخت وي صرف كرده اند.
اين روزنامه، صفحه فيس بوك رهبري معظم انقلاب را پنجره جديدي براي شناخت وي اعلام كرد.
اين رسانه غربي با اشاره به آنلاين شدن صحفه فيس بوك رهبري در ماه دسامبر، آنرا وابسته به دفتر رهبري ندانست.


"بوستون گلوب"، مطلبي تحت عنوان "توطئه دشمنان" اسلام را برجسته ترين موضوعي كه اخيرا در صفحه فيس بوك مزبور منتشر شده است، اعلام كرد و نوشت: برخي مقامات سايبري ايران، اين صفحه را صفحه اي خودجوش متعلق به هواداران رهبري ايران اعلام كرده اند.
گفتني است، نداشتن شناخت از مقامات ايراني و داشتن اطلاعات غلط يكي از مشكلات جدي دستگاه هاي تصميم گيري غرب در موضوع ايران است.
گزارش مشترك اخير "مركز تحقيقات كنگره آمريكا" و پنتاگون درباره وزارت اطلاعات جمهوري اسلامي كه بعدها به خاطر غيرموثق بودن از دسترس خارج شد، يكي از مصاديق بي اطلاعي غربي ها از واقعيات ايران است.
مركز تحقيقات كنگره آمريكا در شرايطي منبع اطلاعاتي خود را وبلاگ ها و شبكه هاي اجتماعي ايران اعلام كرده بود كه دليل استناد به اين منابع غير رسمي را ناتواني از نفوذ به وزارت اطلاعات جمهوري اسلامي اعلام كرده بود.
غرب و آمريكا نه تنها در موضوعات امنيتي بلكه حتي در پرونده هسته اي ايران نيز داراي منابع اطلاعاتي درستي نيستند و در شرايطي گروهك منافقين به يك منبع اطلاعاتي قوي در موضوع هسته اي براي دستگاه هاي اطلاعاتي غرب و كارشناسان آژانس بين المللي انرژي اتمي تبديل شده اند كه در طول يك دهه گذشته، استفاده از چنين اطلاعاتي از سوي آژانس، اعتبار اين نهاد بين المللي را زير سئوال برده است.
اشتباه محاسباتي غرب تنها به موضوع هسته اي يا گزارشاتي كه درباره دستگاه هاي اجرايي و نظارتي ايران منتشر مي كند، محدود نمي شود و گزارش اخيري كه "احمد شهيد" گزارشگر ويژه سازمان ملل درباره وضعيت حقوق بشري ايران منتشر كرد به قدري عاميانه و داهيانه بود كه بسياري از استنادات و مواد مطرح شده در آن، مايه تمسخر گزارش مزبور در رسانه هاي فارسي زبان و بين المللي شد.
در نهايت، نداشتن تصوير درستي از واقعيت هاي سياسي-اجتماعي ايران، همواره غرب به رهبري آمريكا را بازنده بزرگ همه منازعات ضد ايراني كرده كرده است.
شكست هاي غرب در حالي از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي در سال 1357 آغاز شد كه اين شكست ها بعدها در برهه هاي ديگري از تاريخ ايران از جمله در فتنه 88 بيشتر بروز پيدا كرد.
واشنگتن در شرايطي در سال 88 همه تخم مرغ هايش را در سبد آشوبگران گذاشت كه حمايت صريح و بي جانبه با تصور مردمي بودن اين جريان، منجر به ريزش سريع بدنه مردمي آنها و در نهايت انزواي كامل جريان غربگرا در ايران شد.
در آستانه انتخابات رياست جمهوري 92 و مذاكرات تعيين كننده ايران و گروه 1+5، غرب در حالي همچنان روند گذشته مبني بر استفاده از سياست "چماق و هويج" را براي وادار كردن تهران به "تسليم" ادامه مي دهد كه اين سياست برآمده از اطلاعات غلط و نگاه نادرست غرب نيز شكست بزرگتري را در آينده نزديك براي غرب در پي خواهد داشت.
كارشناسان مسائل سياسي معتقدند، شناخت غلط يا كم اطلاعي غرب از واقعيت هاي ايدئولوژيك يا جامعه شناختي مربوط به رفتار سياسي-اجتماعي مردم و نخبگان در ايران، همواره يكي از دلايل عمده شكست دولت هاي غربي در تقابل يا حتي تعامل با جمهوري اسلامي در موضوعات مختلف از جمله موضوع هسته اي بوده است.