معاون سیاسی سابق سپاه پاسدران 7 ماه قبل در گفت و گو با شبکه ایران تاکید کرده بود اجازه نخواهد داد خبرگزاری فارس و سایر رسانه های نزدیک به سپاه از هیچ کاندیدایی حمایت کنند.

«سپاه پاسداران روزنامه و خبرگزاری ندارد.» این اظهار نظر متعلق به سردار رمضان شریف مسئول روابط عمومی کل سپاه است.

وی با بیان اینکه سپاه برای اعلام و انعکاس نظرات و مواضع خود از ظرفیت‌ها و فرصت‌های رسانه‌ای موجود در کشور استفاده می‌برد، اظهار داشت: «برغم برخی برداشت‌ها، سپاه فاقد روزنامه و خبرگزاری اختصاصی است. اگر روزی سپاه نیاز به روزنامه و خبرگزاری رسمی داشته باشد با صراحت آن را اعلام خواهیم کرد.»

آقای رمضان شریف توضیح نداده است که چگونه با وجود خبرگزاری فارس، خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری نسیم، روزنامه جوان، سایت مشرق و ... سپاه پاسداران فاقد خبرگزاری و روزنامه اختصاصی است.

گفتنی است خبرگزاری تسنیم با حمایت سردار مقدم فر، معاون فرهنگی سپاه اخیرا به فهرست رسانه های نزدیک به سپاه پاسداران اضافه شده است.

رسانه های مذکور طی ماه های گذشته حمایت قابل توجهی از محمد باقر قالیباف، علیرضا زاکانی، علی اکبر ولایتی و غلامعلی حداد عادل به عمل آورده اند.

آقای رمضان شریف در عین حال تاکید کرده است که سپاه از هیچ کاندیدایی حمایت نخواهد کرد و صرفا به بیان معیارهای کلی می پردازد.

گفتنی است معاون سیاسی سابق سپاه پاسدران 7 ماه قبل در گفت و گو با شبکه ایران تاکید کرده بود که اجازه نخواهد داد خبرگزاری فارس و سایر رسانه های نزدیک به سپاه از هیچ کاندیدایی حمایت کنند. آقای علی اشرف نوری در خصوص عملکرد خبرگزاری فارس گفته بود:« نه اینکه به عملکرد فارس انتقادی وارد نباشد، خیلی وقت ها هم ممکن است بی انصافی صورت گرفته باشد و من این را نفی نمی کنم. واقعا برخی رسانه ها بی انصافند و هیچ توجهی به تلاش های دولت ندارند... من خودم هم بعضا نسبت به برخی مطالبی که دوستان ما می زنند، انتقاد دارم...شما نباید بگویید چون این خبرگزاری وابسته به سپاه است، خطش را هم از سپاه می گیرد. خیلی از مواقع خود ما هم انتقاد داریم. بارها دیده ام که نماینده محترم ولی فقیه در سپاه نامه نوشتند و به جهت گیری و مطالب خبرگزاری فارس انتقاد کردند. ضمن اینکه فارس هم یک رسانه است و برای خودش مسئول دارد... ممکن است بعضی جاها سپاه هم راضی نباشد... مواضع فارس، لزوما مواضع سپاه نیست. فارس هم یک رسانه است و جهت گیری های خودش را دارد.»

آقای نوری اندکی پس از انتشار این مصاحبه برکنار شد و جای خود را به سرهنگ رسول سنایی راد داد.

مدیرعامل خبرگزاری فارس نیز چندی پیش در پاسخ به سوالات دانشجویان اظهارداشت: «بنده به عنوان مدیرعامل فارس در کسوت پاسدار نیستم. ما با سپاه ارتباط داریم.» آقای موسوی در ادامه از رئیس جمهور به دلیل اینکه در کنفرانس خبری سال گذشه اش به وابستگی خبرگزاری فارس به یک نهاد نظامی – امنیتی اشاره کرده بود، انتقاد کرد.

رئیس جمهور در کنفرانس خبری سال گذشته اش، گفته بود: «اتفاقاً مصاحبه ایشان [علی لاریجانی] اینجا هست و دیدیم و متأسفم که با خبرگزاری وابسته به یک نهاد نظامی علیه دولت صحبت کرده اند. خبرگزاری ای که وابسته به نهاد امنیتی است، نباید وارد مسائل سیاسی شود.

بگذارید یک خاطره برایتان بگویم. رئیس بانک مرکزی می گفت در یکی از روزهای وفات که تعطیل عمومی بود و در مراسم عزاداری نشسته بودیم، یک دفعه دیدیم از خبرگزاری پیامک آمد که سکه این قدر و ارز این قدر. در روز تعطیل؟! رئیس کل بانک مرکزی در جلسه ای که همة مسئولین کشور بودند، گفت من شک کردم. خواستم ببینم کجاست؟ بالاخره ممکن است اتفاقی افتاده باشد. سوار شدم رفتم به خیابان فردوسی و اطراف و هرجایی که محل صراف ها و خرید و فروش طلاست. دیدم همه جا تعطیل است. امروز نیز همین حرف ها دوباره در همین خبرگزاری گفته می شود.
یک خبرگزاری وابسته به نهاد امنیتی باید خیلی بهتر عمل کند و این قدر سیاسی نباشد. این هم یک تذکر درست است؛ البته هم دوستانه و هم از موضع رئیس جمهور است. این را قاطع می گویم، خبرگزاری وابسته به نهادهای امنیتی یا دستگاه ها تبلیغاتی از دولت پول می گیرند. اینها نباید سیاسی کار باشند، آن هم علیه دولت. اشکالی ندارد. ما این را هم بخشیدیم.»