«این اتاق فکر موثر بر سیاستمداران آمریکایی، به تقلید از اقدام نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل، تصویری از یک بمب را وسط گزارش خود درج کرده است ...».

به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»؛ در شرایطی که بسیاری از رسانه های غربی، با تحلیل ریزه کاری های چارچوب توافق هسته‌ای به دست آمده در لوزان و امتیازات گرفته شده توسط ایالات متحده، این چارچوب را "بسیار خوب و تامین کننده منافع آمریکا" توصیف کرده اند، اندیشکده امریکن اینترپرایز، بریده هایی ناقص از این توافق را در کنار اظهارات سابق رئیس جمهور آمریکا گذاشته تا از این رهگذر به سیاست خود برای ایجاد ایران‌هراسی در افکار عمومی ایالات متحده دست یابد.
انستیتو انترپرایز آمریکا(*) که به "اندیشکده جنگ‌طلبان آمریکایی شهرت دارد" در خیابان هفدهم واشنگتن واقع شده و یکی از تندروترین موسسات ایالات متحده است.
این اتاق فکر موثر بر سیاستمداران آمریکایی به تقلید از اقدام نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس در سازمان ملل، تصویری از یک بمب را وسط گزارش خود درج کرده است. اظهارات اوباما به خط آبی که در پایین این بمب کشیده شده، و بریده های ناقص توافق لوزان به خط قرمز بالای بمب متصل شده اند.


امریکن اینترپرایز، گزارش خود را در دو ستون زیر عناوین "آنچه اوباما گفته بود" و "آنچه چارچوب توافق می گوید" تنظیم کرده که ترجمه آن از منظرتان می گذرد:
1-اوباما در دسامبر 2013: ایرانی ها برای داشتن برنامه هسته ای صلح آمیز، نیازی به تاسیسات مستحکم زیرزمینی مثل فرود ندارند.
چارچوب توافق: ایران، تاسیسات هسته ای فردو را حفظ می کند.
2-اوباما در دسامبر 2013: ایرانی ها برای داشتن برنامه هسته ای صلح آمیز، قطعا به تاسیسات آب سنگین اراک نیازی ندارند.
چارچوب توافق: ایران ظرفیت ایجاد و ذخیره آب سنگین را حفظ می کند.
3-اوباما در دسامبر 2013: ایرانی ها برای داشتن برنامه هسته ای محدود و صلح آمیز به برخی سانتریفیوژهای پیشرفته ای که اکنون به دست آورده اند، نیازی ندارند.
چارچوب توافق: ایران به بهره برداری و آزمایش سانتریفیوژهای پیشرفته ادامه می دهد.
4-اوباما در آوریل 2009: فعالیت های هسته ای و موشک های بالستیک ایران، تهدیدی واقعی را ایجاد می کنند؛ نه تنها برای آمریکا بلکه برای همسایگان این کشور و متحدان ما.
چارچوب توافق: ایران برنامه موشکی خود را آزادانه ادامه خواهد داد.
5-اوباما در سپتامبر 2009: ایران باید قطعنامه های شورای امنیت را اجرا کند و نشان دهد که خواهان عمل به مسئولیت های خود به عنوان عضوی از جامعه بین المللی است.
چارچوب توافق: به ایران اجازه داده می شود که قطعنامه های سابق شورای امنیت را نادیده بگیرد و به غنی سازی اورانیوم ادامه دهد.(+)

پانوشت:

(*)انستیتوی انترپرایز آمریکا در سال ۱۹۴۳ برای تحقیقات در زمینه سیاستگذاری کلان ایالات متحده آمریکا پایه گذارده شد. این سازمان یکی از مهم‌ترین و پرنفوذترین موسسات سیاستگذاری در آمریکا است که با سیاست‌مداران مرتبط با حزب جمهوری خواه و نومحافظه کار ارتباط گسترده‌ای دارد.


"Our President, analytical news site"