زیگموند شلومو فروید یک عصب‌شناس یهودی است که تحت تأثیر افرادی مانند داروین و… تفکرات ضد دین خویش را به صورت علنی منتشر کرد؛ اما متأسفانه امروزه کتب این شخص به راحتی در جمهوری اسلامی ایران نشر و توزیع می‌شود

به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»؛ برخی از عقاید و سخنان فروید عبارتند از:
او می‌گفت دین یک بیماری عصبی جمعی است
دین خطرناک است زیرا به تقدیس و درست جلوه دادن و مطالب غلط و ایجاد احساسات نادرست و منفی کمک می‌کند. ناگفته نماند یکی از کوچک‌ترین فسادهای فروید ارتباط غیراخلاقی او با خواهر همسرش است
رحیم نارویی در مقاله‌ای تحت عنوان “بررسى و نقد رویکرد فروید به دین” چنین نوشته است:
در نقد نگاه فروید به دین، باید گفت:
الف) فروید، بى‌دینى تمام‌عیار و بلکه ضد دین بود. بنابراین، نمى‌توان گفت که او توانسته است بدون سوگیرى درباره دین اظهارنظر کند.

ب) جهان‌بینى فروید درباره جهان هستى، مادى‌گرایى صرف است. این جهان‌بینى، با نظر اکثریت مردم و دانشمندان که در وراى ماده، به هستى برترى معتقدند، در تعارض است.
ج) برداشت فروید از «خود» و نیز رویکرد او به دین و دین‌دارى، غیر از برداشت‌هاى خود فروید که بر پایه داستان‌پردازى‌هاى غیرعلمى است، هیچ سند قابل‌اعتمادی ندارد.
د) از زمان نظریه‌پردازى فروید درباره ماهیت دین و دین‌دارى در میان مردم، بیش از صد سال مى‌گذرد. در این مدت، بى‌گمان شناخت آدمى درباره قواعد حاکم بر جهان فزونى یافته است و به باور برخى اندیشمندان، دست‌کم فن‌آورى گام‌هاى نهایى خود را برمى‌دارد، ولى برخلاف تصور فروید، از جریان‌ها و نهضت‌هاى دینى کاسته نشده است.
حال باید دید بر چه مبنایی کتب این شخص با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چاپ و در نمایشگاه‌های زیرمجموعه وزارت ارشاد توزیع می‌شود!!

منبع

"Our President, analytical news site"