ایهود باراک چند روز پیش ادعا کرده بود او و "بنیامین نتانیاهو،" نخست وزیر، سال 2010 می‌خواستند به ایران حمله کنند اما "گابی اشکنازی،" رئیس ستاد ارتش، گفت که هیچ طرح عملی برای چنین عملیاتی وجود ندارد. سپس در سال 2011 با مخالفت "موشه یعلون" و "یوال اشتاینیتز" نیز این حمله خنثی شد و حمله برنامه ریزی شده در سال 2012 نیز به خاطر این که همزمان با مانور مشترک نظامی اسرائیل و آمریکا شد و اسرائیل نمی‌خواست پای آمریکا به منازعه کشیده شود، خنثی شد.

 

به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»؛پایگاه صهیونیستی تایمز آو اسرائیل نوشت:؛ سران رژیم صهیونیستی از اظهارات "ایهود باراک،" وزیر جنگ سابق این رژیم، درباره طرح‌های نافرجام تل‌آویو برای حمله به ایران به شدت عصبانی شدند.

"ایهود باراک" گفته است در سه مورد از سال 2010 تا 2012 (1389 تا 1391) رژیم صهیونیستی ظاهرا در آستانه حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران قرار داشت. این اظهارات موجب خشم سران مختلف و مقامات امنیتی صهیونیستی شد و آنها گفتند این اظهارات کاملا درست نبود.

دفتر نخست وزیر پاسخ مستقیمی به اظهارات "باراک" نداد. وزیر جنگ سابق ادعا کرد او و "بنیامین نتانیاهو،" نخست وزیر، سال 2010 می‌خواستند به ایران حمله کنند اما "گابی اشکنازی،" رئیس ستاد ارتش، گفت که هیچ طرح عملی برای چنین عملیاتی وجود ندارد. سپس در سال 2011 با مخالفت "موشه یعلون" و "یوال اشتاینیتز" نیز این حمله خنثی شد و حمله برنامه ریزی شده در سال 2012 نیز به خاطر این که همزمان با مانور مشترک نظامی اسرائیل و آمریکا شد و اسرائیل نمی‌خواست پای آمریکا به منازعه کشیده شود، خنثی شد.

پس از پخش این اظهارات در کانال دوم رژیم صهیونیستی، بسیاری از مقامات گفتند "اشکنازی" یک عملیات را آن‌طور که "ایهود باراک" توصیف کرد، قاطعانه رد نکرد و کار مقدماتی بسیاری انجام شده بود. گزارش تلویزیونی در روز شنبه گفت "اشکنازی" به هیچ وجه تنها مقام ارشد اسرائیلی نبود که در آن زمان قاطعانه از حمله حمایت نمی‌کرد. افراد دیگری نظیر "مئیر داگان،" رئیس وقت موساد، که بعدا به صورت علنی مخالفت خود را اعلام کرد و وزرای ارشد شامل "دان مریدور" و "الی یشای" از دیگر افراد بودند.

این گزارش تلویزیونی افزود که حتی اگر حمله تصویب شده بود هیچ اطمینانی وجود نداشت که اسرائیل آن را انجام دهد. ممکن است "ایهود باراک" با اظهاراتش بدنبال تقویت حزب خود بوده باشد.

گفته می‌شود "اشکنازی" نیز در حال بررسی ورود به سیاست است. این دو با یکدیگر رقبای سختی شدند و روابط "ایهود باراک" با "موشه یعلون،" وزیر جنگ فعلی رژیم صهیونیستی، نیز وخیم شده است. البته "باراک" تلاش کرد جلوی پخش این نوار ضبط شده را بگیرد؛ اما پس از پخش آن خشم خود را اعلام کرد. "اشتاینیتز" گفت بسیار بد شد که چنین نواری پخش شد و "یعلون" نیز گفت اظهار نظری درباره این نوار جانبدارانه و تحریف شده ندارد.(+)
"Our President, analytical news site"