نماینده مردم تهران در مجلس گفت: نمی‌شود که تنها رئیس سازمان انرژی اتمی و در یک اتاق در بسته در مورد بازطراحی سایت اراک که به سرنوشت ملی ما مربوط است، تصمیم بگیرد بلکه دانشمندان، نخبگان و صاحب نظران باید درباره آن نظر دهند.

به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»، احمد سلیمانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به پیشنهاد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران به کشورهای ۵+۱ برای بازطراحی رآکتور آب‌سنگین اراک اظهار داشت: مجلس به خوبی درگیر این موضوع شده و پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد اما متاسفانه رفتار دولتمردان در جهتی است که می‌خواهند قضیه را در سکوت و گذشتن از کنار مسئله پیش ببرند.

وی با تاکید بر اینکه اینگونه رفتارها به نفع منافع ملی کشور نیست، تصریح کرد: فضا را باید باز کرد تا هم مجلس و هم متخصصان بتوانند نظرات کارشناسی خود را ارائه کنند چرا که بازطراحی سایت اراک یک کار فنی است و باید مورد بررسی کارشناسان و متخصصین قرار بگیرد.

این نماینده مجلس برهمین اساس گفت: نمی‌شود که تنها رئیس سازمان انرژی اتمی و در یک اتاق در بسته در مورد این مسئله بسیار مهم که به سرنوشت ملی ما مربوط است، تصمیم بگیرد بلکه دانشمندان، نخبگان و صاحب نظران باید درباره آن نظر دهند و بررسی کنند که این اقدام در راستای منفعت ملی است یا خیر؟ چه دستاوردی خواهد داشت و چه درهای را به روی ملت ایران خواهد بست؟ لذا این ابهامات باید روشن شود و به استحضار ملت ایران برسد.

* سرنوشت هسته‌ای ۷۰ میلیون ایرانی نباید از سوی عده‌ محدودی رقم بخورد

سلیمانی ادامه داد: صرف اینکه بگویند، ما خودمان یک بازطراحی را انجام می‌دهیم، اصلا قابل قبول نیست چراکه این موضوع مربوط به سرنوشت و آینده ۷۰ میلیون ایرانی است و باید تمام جوانب کار مورد بررسی نخبگان و کارشناسان هسته‌ای کشور قرار گیرد نه اینکه تعداد محدودی برای یک ملت تصمیم بگیرند.

وی در ادامه سخنان خود تاکید کرد: صدا وسیما باید فضا را باز کند تا کارشناسان و دانشمندان هسته‌ای بتوانند دراین باره صحبت کنند و مردم را در جریان روند مذاکرات و دستاوردها و حتی اشکالات موجود قرار دهند؛ قرارگرفتن نخبگان و حتی مردم در جریان این اقدام، می‌تواند مفید باشد چرا که پیشنهادات آنها در حل مشکلات موجود مؤثر است.

نماینده مردم تهران در مجلس در پایان تاکید کرد: هرچه پشتوانه مردمی تیم مذاکره‌کننده بیشتر باشد، آنها با قدرت و اقتدار بیشتری در میز مذاکرات حاضر می‌شوند و مذاکرات موفق‌تر بوده و به نفع منفعت ملی تمام خواهد شد لذا تیم مذاکره‌کننده باید با استفاده از نظرات کارشناسی نخبگان، همراهی مردم را با خود داشته باشند.