راکت های ضد تانک ارتش عربستان، اسلحه های تهاجمی m16 امریکایی، خودروهای جنگی Humvee امریکایی فقط بخشی از سلاح هایی هستند که داعش از آنها استفاده می برد./ دیلی تایمز می نویسد:”سالم البوری سخنگوی پارلمان عراق در گفتگو با جان کری به وی هشدار داد حملات هوایی علیه داعش نباید منجر به قتل غیرنظامیان شود."

به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»؛ در حالیکه در امریکایی بودن ریشه ی القاعده در افغانستان، عربستان و مناطق دیگر شک و شبهه ای وجود ندارد، توجه به پایه گذاری داعش توسط اعضای القاعده در عراق دلیل مستند دیگری است که ارتباط این گروه تروریستی جنایتکار را با امریکا نشان می دهد. این مدعای خود غربی ها است! سی ان ان در مطلبی می نویسد: ”ابومصعب الزرقاوی در سال 2004 القاعده ی عراق را بنا نهاد که از همان زمان فعالیت های افراطی ضدشیعی خود را آغاز کردند به طوریکه در سال 2006 این امر به وضوع مشهود بود [همانطور که داعش به فعالیت های افراطی ضدشیعی مشهور است]. در ژوئن سال 2006 پس از هلاکت زرقاوی، ابو ایوب المصری مشهور به ابو حمزه المهاجر رهبر القاعده عنوان گردید. وی در اکتبر همان سال تاسیس دولت اسلامی عراق را اعلام کرد که در سال 2013 با پیوستن جبهة النصره ی سوریه به آن، به دولت اسلامی عراق و شام (داعش، ISIS) تغییر نام یافت."

البته اگرچه در ابتدا درگیری هایی بین سران القاعده و سران جبهة النصره وجود داشت اما با رفع اختلافات، این دو گروه توانستند یکی از جنایتکارترین گروه های تروریستی را خلق کنند. از سوی دیگر، گاردین نیز چند روز پیش با انتشار تصاویری از سلاح ها و خودروهای جنگی مورد استفاده ی داعش در سوریه و انتساب آنان به ارتش امریکا و عربستان سعودی، از ارتباط غیرقابل انکار این دو کشور با داعش پرده برداشت. این سایت خبری در این باره می نویسد:”تحقیقات مرکز مشاوره درخصوص تسلیحات جنگی (لندن) مشخص کرده است شبه نظامیان داعش به طور گسترده به تعداد زیادی از تسلیحات امریکایی دسترسی دارند که موضوعی راهبردی در فعالیت های آینده ی این گروه محسوب می شود."

راکت های ضد تانک ارتش عربستان، اسلحه های تهاجمی m16 امریکایی، خودروهای جنگی Humvee امریکایی فقط بخشی از سلاح هایی هستند که داعش از آنها استفاده می برد.

اما با این حال امریکا اخیرا عَلَم مبارزه با داعش را در دست گرفته تا از این رهگذر به اهداف شوم ضداسلامی خود برسد. نمایش دادن یک اسلام دروغین و جنایتکار، تفرقه افکنی بین شیعه و سنی، ناامن کردن منطقه و پیدا کردن بازاری جدید برای فروش تسلیحات خود از جمله ی اهداف امریکا در حمایت پشت پرده از داعش هستند. اما جان کری اخیرا با رد گمانه ها مبنی بر همکاری با ایران در مورد مبارزه با داعش اثبات کرد که به هیچ عنوان در پی ثبات در منطقه نیست! وی که برای فرار از بار روانی درگیر شدن در جنگی جدید از کاربرد واژه ی”جنگ" پرهیز می نمود افزود:”درواقع این یک جنگ نیست بلکه یه عملیات گروهی در مواجهه با تروریسم است!"

اما نامش را هرچه که بنامند، همه منتظرند تا به بهانه ی مبارزه با تروریسم بار دیگر شاهد فجایع انسانی علیه غیرنظامیان عراقی باشند. دیلی تایمز در این خصوص می نویسد:”سالم البوری سخنگوی پارلمان عراق در گفتگو با جان کری به وی هشدار داد حملات هوایی علیه داعش نباید منجر به قتل غیرنظامیان شود." اما به نقل از نیویورک تایمز از رژیم صهیونیستی خبر می رسد یووالاستینتز، وزیر امور استراتژیک این رژیم از امریکا درخواست کرده است هدف اصلی آنها از این جنگ جدید، نه مشکل تازه به وجود آمده ی داعش، بلکه پایان دادن به تسلط ایران در منطقه باشد!

به نظر می رسد دلیل اصلی واهمه ی امریکا از دخالت دادن ایران در حل و فصل این معضل نیز همین باشد. این در حالی است که کشورهای دیگر از جمله برخی کشورهای اروپایی نظیر فرانسه اعلام کرده اند همسایگان عراق و در راس آنها کشور تاثیرگزار ایران نقش کلیدی در حل مشکل عراق دارند.