بیش از 1000 روز از حصر خانگی سران فتنه موسوی و کروبی می گذرد و این در حالی است که حامیان فتنه گران تاکید داشتند: «موسوی دستگیر بشه، ایران قیامت میشه» «کروبی دستگیر بشه، ایران قیامت میشه» و اینها بخشی از شعار های هواداران سران فتنه بود که حدود سه سال پیش در برخی از خیابان های تهران گفته می شد.

اما نهایتا پس از بسیار اقدامات ساختارشکنانه سران فتنه آن هم پس از حماسه نهم دی یک سال بعد سران فتنه حصر خانگی شدند و نه تنها قیامتی نشد بلکه از موضوعیت نیز ساقط شد.

هر چند برخی جریان های سیاسی در تلاش هستند به رفع حصر سران فتنه موضوعیت دهند و آن را به عنوان یک مسئله درجه یک جامعه معرفی کنند اما واقعیت این است که با اقدامات سران فتنه موضوع برای مردم حل و فصل شده است با این حال و با شکل گیری دولت یازدهم رسانه های نزدیک به جریان فتنه در تلاش هستند با گل آلود کردن فضای رسانه ای و پرداختن به این موضوع، ماهی سیاسی خودشان را بگیرند؛ با این وجود مسئولان دولتی نظیر وزیر دادگستری بارها تاکید کرده است باید موضوع در قوه قضائیه دنبال شود.
از اهمیت افتادن رفع حصر فتنه گران تا آنجایی است که حتی برخی رسانه های حامی این جریان نیز به آن اعتراف می کنند.

بی بی سی فارسی به عنوان بلندگوی این جریان چندی پیش نوشت: قیامت شدن ایران در ازای دستگیری موسوی و کروبی اقدامی بود که هواداران فتنه سبز در بسیاری از تظاهرات اعتراضی‌شان، حاکمیت را از آن بر حذر می داشتند؛ و اکنون همانطور که گزارش گر بی بی سی فارسی نیز تاکید کرده است، "نهایتا اواخر بهمن ١٣٨٩ انجام شد و میرحسین موسوی و مهدی کروبی به همراه همسرانشان تحت بازداشت خانگی قرار گرفتند".

بی بی سی فارسی ادامه می دهد "خیلی‌ها می‌گویند موسوی و کروبی را گرفتند، هزار روز گذشت و قیامتی هم نشد".

پیش از این نیز راديو فردا دچار این چالش شده بود و در گزارشي تحت عنوان«چه شد كه ايران قيامت نشد؟» به بررسي تطبيقي شرايط ابتدايي فتنه گران و شرايط امروزين آنان پرداخت و با اشاره به شعار حاميان فرقه سبز كه تصريح مي كردند اگر موسوي و كروبي بازداشت شوند،ايران قيامت مي شود،نوشت، از اين شعارها ماه ها می‌گذرد و در این مدت، شاید بتوان به جرئت گفت که میزان خبرهایی که از این چهار نفر در رسانه‌های ایران منعکس شده، از بسیاری زندانیان دیگر محدود‌تر بوده است؛ تلاش برای برگزاری تجمعات خیابانی چندان موفقیتی در پی نداشته، و گویا جنبش سبز از پتانسیل روزهای آغازینش فاصله گرفته است.»

این طرح سوال از سوی بی بی سی فارسی و رادیو فردا هرچند با جواب های مغلطه آمیز به پایان می رسد اما براستی چه شد که موسوی و کروبی بیش از 1000 روز در حصر خانگی هستند و قیامتی هم نشد؟!

همانطور که قبلا نیز قیامتی رخ نداد آنجایی که برخی حامیان موسوی و کروبی تلاش داشتند با القای دروغ تقلب فضای انتخابات سال 88 را ملتهب سازند و شعار می دادند: اگر تقلب بشه، ایران قیامت می شه؟ با این حال به اعتراف بی بی سی این واقعیت وجود دارد که حضور خیابانی معترضان بعد از حصر خانگی رهبرانشان عملا متوقف شد و چند فراخوانی هم که داده شد با استقبال چندانی روبرو نشد.

به نظر می رسد این اتفاق دو وجه داشته باشد::

اول اینکه رخ داد هر اجتماع و در حد اعلا انقلاب، نیاز به ظرفیت اجتماعی دارد. پس از رخدادهای روز قدس، 13 آبان، 16 آذر و نهایتا عاشورای سال 88 و خداجو خطاب کردن اغتشاش گران توسط سران فتنه به تدریج چهره واقعی فتنه مشخص شد و اساس آن در 9 دی همان سال برچیده شد.
هرچند رسانه های ضدانقلاب مدعی هستند بدنه اجتماعی همچنان زنده هستند اما فکت های اجتماعی نظیر افزایش مشارکت در انتخابات های مجلس در شرایطی که جریان نزدیک به فتنه سازو کار انتخابات را دچار اشکال می دانست خود گواهی بر نادرستی این ادعا است. موسوی و کروبی همچنان در حصر هستند و همچنان سازو کار انتخابات را قبول ندارند اما مشارکت افزایش می یابد.

چندی پیش داریوش سجادی فعال ضدانقلاب در گفت‌وگویی با سایت ضدانقلابی گویا خاطرنشان کرد: «از طرف دیگر مدام شعار می دهند:"احمدی‌نژاد دروغگو، ۶۵ درصدت کو" من همین سؤال را از جنبش سبز می کنم "۲۴ میلیون شما کو؟" مگر نمی‌گفتید: "اگر تقلب بشه، ایران قیامت می شه؟" پس چرا ایران قیامت نشد و اوج اعتراضات صرفاً محدود به تهران و آن هم در بدنه مرکزی و شمالی شهر تهران ماند؟»

از سویی دیگر به نظر می رسد موسوی و کروبی اساسا در منظر دیگر چهره های نزدیک به آنان نظیر هاشمی از موضوعیت افتاده اند و شاید می کوشند تا خود را به عنوان محوریت قرار دهند تا جائیکه به ادعای پسر کروبی وی به دیدار آنان رفته است؛ ادعایی که البته همچنان با سکوت هاشمی همراه بوده است.