طولانی کردن مسئله انتخاب گزینه نهایی ائتلاف 1+2، منجر به ایجاد فضای رقابت می شود و خلف وعده است که نشان می‌دهد برخی از اعضا به میثاق خود وفادار نبودند؛ لذا اکنون که قالیباف آرای بالاتری در نظرسنجی‌ها دارد، دیگران باید به قول و میثاق خود عمل کنند.

رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف گفت: اعضای این ائتلاف باید به میثاق اولیه خود عمل کنند و اگر هر کدام غیر از این عمل کند، لازم است پاسخگوی اعتماد مردم باشد.جامعتین خلاف آرای مردم عمل نخواهد کرد.
به گزارش خانه ملت، حسین مظفر رئیس ستاد انتخاباتی محمد باقر قالیباف درباره سرنوشت ائتلاف 1+2 گفت: اعضای این ائتلاف باید به میثاق اولیه خود عمل کنند و اگر هر کدام غیر از این عمل کند، لازم است پاسخگوی اعتماد مردم باشد.
وی تصریح کرد: طولانی کردن مسئله انتخاب گزینه نهایی ائتلاف 1+2، منجر به ایجاد فضای رقابت می شود و خلف وعده است که نشان می‌دهد برخی از اعضا به میثاق خود وفادار نبودند؛ لذا اکنون که قالیباف آرای بالاتری در نظرسنجی‌ها دارد، دیگران باید به قول و میثاق خود عمل کنند.
رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف در پاسخ به این سوال‌که آیا زمان تعیین شده برای نتیجه‌گیری این ائتلاف دیرهنگام نیست، توضیح داد: ملاک اصلی که ائتلاف براساس آن شکل گرفت، مشروعیت، کارآمدی و مقبولیت بود و مقرر شد این افراد با هم رقابت نکنند و بعد از اعلام تایید صلاحیت‌ها از سوی شورای نگهبان که آرایش سیاسی انتخابات مشخص شد، فردی از این ائتلاف که مقبولیت بیشتری دارد، معرفی شود.
مظفر‌،گفت: نمی‌توان از آن عضوی در این ائتلاف که رای بالایی در نظرسنجی ها دارد، انتظار داشت به نفع عضو دیگری کنار رود و انصراف دهد؛ لذا آن دو نفر دیگر که از رای کمتری برخوردار هستند، باید اقدام کنند تا کار به حالت رقابت کشیده نشود.
وی تاخیر در معرفی گزینه نهایی ائتلاف 1+2 را موجب دشواری در هدایت کردن هواداران و جهت دادن آرای آنها به سمت کاندیدای مورد نظر دانست و تاکید کرد: برای کسب آرا در انتخابات، باید هرچه سریعتر گزینه موردنظر معلوم شود تا تمام ظرفیت‌ها برای حمایت از او بسیج شود؛ زیرا تاخیر در این امر و تعیین گزینه در مراحل نهایی، موجب ناامیدی و یأس و یارگیری توسط دیگر نامزدها خواهد شد.
رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف با اشاره به اینکه در صورت تاخیر در معرفی خروجی ائتلاف 1+2، هدف نهایی این ائتلاف محقق نخواهد شد،‌ درخصوص احتمال اجماع این 3 نفر بر روی گزینه‌ای دیگر غیر از خودشان، توضیح داد: این امر به صورت مشروط از سوی اعضای ائتلاف بیان شد؛ به آن معنی که اگر نامزدی، غیر از این 3 نفر رای بالایی داشته باشد، ممکن است بر سر او به اجماع برسند، ولی اکنون فرصت چنین کاری گذشته و این امر عملیاتی نخواهد شد؛ لذا این 3 نفر همچنان در عرصه حضور دارند.
مظفر با تاکید بر اینکه قالیباف در میان این 3 نفر بالاترین رای را در نظرسنجی ها دارد، گفت: اکنون زمینه برای معرفی او فراهم است.
وی درباره مسئولیت خود در ائتلاف 1+2 یادآور شد: من به عنوان رئیس ستاد ائتلاف در جریان تصمیم‌گیری ها قرار داشتم؛ مقرر شده بود پس از مدتی که مقبولیت یک نفر به حد قابل قبولی رسید، بقیه از او دفاع کنند و به نفع او کنار روند.
رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف با بیان اینکه ائتلاف به حد تصمیم‌گیری خود رسیده بود، تصریح کرد: من اعتقاد داشتم تعلل بیشتر از این، تخطی از میثاق است و بنابراین، سعی کردم به‌عنوان عضوی از آن مجموعه به آن میثاق وفادار باشم و به سمت فردی رفتم که مقبولیت عمومی دارد.
مظفر افزود: پذیرش مسئولیت از سوی من در ستاد انتخاباتی قالیباف، روند طبیعی داشت؛ زیرا از ابتدا مقرر شده بود مسئول ائتلاف نهایتا به عنوان مسئول ستاد انتخاباتی فردی که درصد آرای بالایی دارد، قرار گیرد. بنابراین هیچگونه تخطی از سوی من رخ نداد.
وی در مورد برخی شایعه‌ها مبنی بر گرایش وی از ابتدا به قالیباف توضیح داد: این قبیل حرف‌ها که می‌گویند کار من تبانی بوده، گناه‌آلود است و خدا می‌داند هر کسی که این کار را بکند، دچار معصیت شده است.
رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف ادامه داد: من کمال احترام و حرمت را با این 3 نفر تا آخرین لحظه داشتم، اما آنجایی که دیدم ائتلاف به حد تصمیم‌گیری خود رسیده و هرگونه تعلل باعث بروز مشکلاتی می‌شود، به تعهد عمل کردم و وقتی دیدم ائتلاف از بین رفت، به دعوت قالیباف به ستاد او رفتم.
مظفر تصریح کرد:‌حضور من در ستاد قالیباف فقط به خاطر دفاع از یک رزمنده جهادی و مدیر انقلابی است که هم در جبهه‌ها تجربه خود را نشان داده و هم در عرصه مدیریت و از آرا و مقبولیت بالاتری نیز برخوردار است. لذا شائبه‌ای جز اینکه همه چیز به صورت طبیعی طی شده، نباید وجود داشته باشد.
وی در مورد ادامه کار ائتلاف 1+2 گفت: فعلا قرار شد که این 3 نفر ادامه دهند و در تاریخ 15 خرداد و با مشخص شدن نظرسنجی‌ها تصمیم‌گیری کنند.
رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف در مورد برخی اظهارنظرها که نظر جامعتین را فصل الخطاب 1+2 می دانند،افزود: با حفظ حرمت و احترام به جایگاه جامعتین، باید بگویم که هیچگاه موضوع حکمیت آنها در ائتلاف 1+2 مطرح نبوده است.
مظفر با تاکید بر اینکه انتخاب گزینه نهایی ائتلاف1+2، احتیاج به حکمیت ندارد، افزود: جامعتین خلاف آرای مردم عمل نخواهد کرد؛ 3 نفر عضو این ائتلاف از نظر مسائل ارزشی و اصولگرایی مشکلی ندارند، فاکتور نهایی نیز میزان جذب آرای مردمی است لذا باید آن فردی را انتخاب کنند که ضمن اصولگرا و ارزشی بودن، مشروعیت و قدرت جذب آرای عمومی را دارد.
وی سهم قالیباف از آرای اصولگرایان را بالا دانست و توضیح داد: قالیباف یک اصولگرای معتدل، عقلانی و ارزشی است که می‌تواند ضمن تنظیم فضای مدیریتی جامعه، از نخبگان و تجربه آنها برای حل مشکلات جامعه استفاده کند.
رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف درخصوص میزان برخورداری این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری از آرای تشکیلاتی گفت: رای قالیباف، بدنه مردم است و البته تشکیلات سیاسی و احزاب هم در این آرا سهم دارند.