محمد جواد ظریف در سفر به آلمان در شبکه ۲ این کشور حضور پیدا میکند و مطلبی که در آنجا اعلام میکند به صورت گسترده در سایتها و رسانههای ایران نیز گسترش میکند؛ خبرنگار از ظریف میپرسد صرف نظر از اینکه شما درباره دولت اسرائیل چه فکری میکنید، آیا اسرائیل را به عنوان دولت به رسمیت میشناسید؟ که ظریف در پاسخ میگوید، این موضوع باید از سوی فلسطینیان حل شود و ما از منطقه دور هستیم و این وظیفه ما نیست که اسرائیل را به رسمیت بشناسیم یا نه، بلکه این موضوع باید از سوی فلسطینیان مورد پذیرش قرار گیرد.
موضع گیری عجیب ظریف در بهمن ماه 1392 در پاسخ به سوالی درباره به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی، سوالات متعددی را ایجاد کرد.
به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»؛ «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران در یک گفتوگوی اختصاصی با برنامه بامدادی مشترک تلویزیون یک و دو آلمان (Morgen Magazin) به برخی از پرسشها درباره ادامه مذاکرات هستهای و هولوکاست پاسخ گفت. وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوال خبرنگار تلویزیون مبنی بر "بهرسمیت شناختن دولت اسرائیل"، ضمن ارائه توضیحاتی درباره نقض دائمی حقوق فلسطینیان و بیان این جمله که "موضع ایران همواره دفاع از حقوق فلسطینیان بوده است" با اصرار مجری بر پاسخ صریح به سوال مواجه شد و در نهایت اظهار داشت که «این موضوع باید از سوی فلسطینیان حل شود. ما از این منطقه دور هستیم.»
دویچه وله آلمان گزارش داده است که ظریف در ادامه اظهار داشت که این وظیفه ما نیست که اسرائیل را به رسمیت بشناسیم یا نه، بلکه این موضوع باید از سوی فلسطینیان مورد پذیرش قرار گیرد.
گفتنی است محل انجام مصاحبه در استودیو شبکه دو آلمان در برلین بود که فاصله کمی با بنای یادبودی دارد که آلمانی ها برای هولوکاست سبر پا کرده اند.
اگرچه ساعاتی بعد حسن قشقاوی معاون کنسولی وزیر خارجه اعلام کرد که "در تماس تلفنی که با آقای ظریف داشتم ایشان به طور کامل این نقل قول منتسب را تکذیب و اعلام کرد که موضع جمهوری اسلامی درباره ماهیت این رژیم همان است که بارها توسط دستگاه دیپلماسی کشور اعلام شده و این موضع تغییری نیافته است" اما جای این سوال مطرح است که چرا همین موضع در همان مصاحبه توسط ظریف اعلام نشده است؟
از طرفی در حالی که ظریف با صراحت اعلام کرد "موضع ایران همواره دفاع از حقوق فلسطینیان بوده است" چرا همین صراحت را درباره موضع ایران در خصوص رژیم صهیونیستی به کار نبرد تا از ایجاد چنین حاشیههایی جلوگیری کند؟
ترتیب سوالات خبرنگار آلمانی، نحوه پوشش خبر توسط رسانه های این کشور و نیز انتخاب محل انجام مصاحبه و تاکید روی آن از سوی همین رسانه ها، این شائبه را ایجاد می کند که یکی از اهداف اصلی ترتیب دادن این مصاحبه یافتن روزنه هایی برای امیدوار کردن رژیم صهیونیستی بوده است؛روزنه هایی که می توانست با یک اظهارنظر صریح کاملا مسدود شود اما چنین نشد.
به دنبال این موضع گیری رئیس دستگاه دیپلماسی دولت یازدهم، جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد، در جلسه علنی سه شنبه ۱۶ اردیبهشت مجلس شورای اسلامی، در تشریح سوال خود از وزیر امور خارجه، گفت: مقام معظم رهبری خطاب به مسئولان میفرمایند مسئولان باید پذیرای نصیحتهای خیرخواهانه باشند حتی اگر این نصیحتها در بعضی مواقع تند و تیز باشد.
وی افزود: همه مسئولان باید در تصمیمگیریها و موضعگیریهای خود حتما سه مؤلفه آرمانها و اهداف، راهبردهای عمومی و واقعیات را مدنظر داشته باشند.
کریمی قدوسی اظهار داشت: مقام معظم رهبری در دیدار مردم انقلابی قم در ۱۹ دی ماه فرمودند این مباحثی که در مذاکرات مطرح است، اینها بهانه است و هدف این علمی است که در قم و حوزههای علمیه برافراشته شده و اسلام انقلابی و اسلام ناب را زنده کرده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی ادامه داد: نمایندگان ۴ سؤال در محور حفظ آرمانهای انقلاب تنظیم کردند که در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مطرح شد، آقای ظریف تشریف آوردند به کمیسیون امنیت ملی و به سوالات نمایندگان پاسخ دادند اما نمایندگان قانع نشدند.
نماینده مردم مشهد تصریح کرد: از این لحاظ ما موافقت کردیم به دلیل آنکه حوادث بسیار سریع پیش میرود و اتفاقات مهمی در حال وقوع است، در چند جبهه همزمان با ملت ایران در نبرد هستند، اتاق فکر منسجمی این مسائل را هدایت میکند لذا از این بعد قبول کردیم تا ۴ سؤال در یک زمان از وزیر امور خارجه مطرح شود.
وی با اشاره به نخستین سؤال از وزیر امور خارجه گفت: اولین سؤال در مورد سفر محمد جواد ظریف به نیویورک است؛ مرزبندی شفاف با دشمن امری حکومتی، اعتقادی و آرمانی است.
عضو کمیسیون امنیت ملی با اشاره به مصاحبه وزیر امور خارجه کشورمان با شبکه abc آمریکا تصریح کرد: آقای ظریف در شبکه abc آمریکا حضور پیدا میکند و درباره موضوع هولوکاست از وی سؤال میشود که فیلم و صوت برای پخش آماده است.
در اینجا گفتگویی که ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با شبکه ABCآمریکا داشت برای نمایندگان به نمایش گذاشته شد.
وی با اشاره به مصاحبه وزیر خارجه با شبکه آمریکایی گفت: خبرنگار از ظریف سوال میکند که پرزیدنت روحانی و شما وزیر خارجه در سفر به نیویورک واقعه هولوکاست را تأیید کردید و کشتار یهودیان را محکوم کردید اما رهبر انقلاب در سایت خودشان و در بخش انگلیسی زبان عنوان میکنند که ایشان واقعه هولوکاست و آن را یک افسانه میدانند و آقای ظریف اینگونه پاسخ میدهد که من شخصا با مقام معظم رهبری صحبت کردم و ایشان صراحتاً کشتار یهودیان را محکوم کردند و بحث افسانه هولوکاست را تکذیب میکنند بحث افسانه هولوکاست را، براساس صحبت وزیر امور خارجه یعنی افسانه هولوکاست مورد تأیید مقام معظم رهبری است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصریح کرد: نکته بسیار مهم اینجا این است که آقای ظریف در این صحبتها نظر صریح مقام معظم رهبری را که چندین بار حتی اخیرا در ۲۰ روز قبل در جمعی نیز بحث افسانه هولوکاست را مطرح میکنند و برخورد غربیها را مورد نقد قرار میدهند اما ظریف در این شبکه امریکایی آنچه را که به رهبر انقلاب انتصاب میدهند برخلاف چیزی است که در مواضع و صحبتهای ایشان مطرح است.
وی با اشاره به سفر ظریف به آلمان و شرکت در اجلاس داووس گفت: وزیر امور خارجه در سفر به آلمان در شبکه ۲ این کشور حضور پیدا میکند و مطلبی که در آنجا اعلام میکند به صورت گسترده در سایتها و رسانههای ایران نیز گسترش میکند، در این مصاحبه مجری از وزیر خارجه ایران سوال میکند که مخالف انکار هولوکاست است و این موضوع را بارها تکرار کرده است، اما آیا ظریف حاضر است گامی فراتر نهد و در آلمان اعلام کند که دولت اسرائیل را به رسمیت میشناسد.
این نماینده مجلس نهم ادامه داد: خبرنگار از ظریف میپرسد صرف نظر از اینکه شما درباره دولت اسرائیل چه فکری میکنید، آیا اسرائیل را به عنوان دولت به رسمیت میشناسید که ظریف در پاسخ میگوید، این موضوع باید از سوی فلسطینیان حل شود و ما از منطقه دور هستیم و این وظیفه ما نیست که اسرائیل را به رسمیت بشناسیم یا نه، بلکه این موضوع باید از سوی فلسطینیان مورد پذیرش قرار گیرد.
کریمی قدوسی ادامه داد: این پاسخ آقای ظریف است به سؤال این مجری، که بلافاصله در منطقه و رسانههای رژیم صهیونیستی منعکس میشود، این نوع موضع گیری اتفاق میافتد و ما کاری به آن بحث نداریم و تأیید نمیکنیم اما این اثر موضع گیری وزیر امور خارجه ما در منطقه است، از یکی از رسانههای رژیم صهیونیستی بیان میکند که وزیر خارجه ایران میگوید ما ممکن است پس از توافق با فلسطینیان به رسمیت شناختن اسرائیل را محتمل بدانیم و ممکن است پس از توافق با فلسطینیان اسرائیل به رسمیت شناخته شود یکی از بحثهای اصلی ما این است که جناب آقای ظریف اینجا خیلی درباره آرمانهای انقلاب اسلامی خوب صحبت کردند ولی آن طرف آب که میروند جور دیگری موضعگیری میکنند ایا روش دیپلماتهای ما همینطور باید باشد؟ ما توجیه نیستیم اما آن چیزی را که از انقلاب آموختیم و درسی که مقام معظم رهبری و امام دادند، این نیست.
وی ادامه داد: امام (ره) در مقام واقعیات چشم خود را نبستند و از اصول هیچگاه کوتاه نیامدند، امام همان کسی است که گفت رژیم صهیونیستی یک غده سرطانی است که باید از بین برود و هیچگاه در مورد رژیم صهیونیستی تقیه نکردند و این موضع مشترک تمام مسئولان و مقامات جمهوری اسلامی بوده و هست و الان هم ما معتقد هستیم که همه در جمهوری اسلامی اینگونه صحبت میکنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: سؤال این است که آیا همان طور که اینجا در پشت تریبون از آرمانهای انقلاب صحبت میکنیم آنجا نیز همین طور هستیم، در مسأله، ۲۸ و ۲۶ تحریرالوسیله حضرت امام آمده است که اگر دشمن بر بلاد مسلمین و سرحدات آن هجوم نمایند واجب است بر جمیع مسلمانان دفاع از آن به هر وسیلهای که امکان داشته باشد از بذل جان و مال و در این امر احتیاج به اذن حاکم شرع نیست، امام در بحث رژیم صهیونیستی و غده سرطانی اینگونه میگوید قبلا هم تذکر دادم که دولت غاصب اسرائیل با هدفهایی که دارد برای اسلام و ممالک مسلمین خطر عظیم دارد و خوف آن است که اگر مسلمین به آنها مهلت بدهند فرصت از دست برود و جلوگیری از آن امکان پذیر نشود، چون احتمال خطر متوجه به اساس اسلام است و لازم است در دول اسلامی به خصوص سایر مسلمانان که رفع این ماده فساد را به هر نحو که امکان دارد بنمایند و از کمک به مدافعین کوتاهی نکنند و جایز است از محل ذکرات و صدقات در این امر مهم و حیاتی صرف نمایند این مواضع صریح و شفاف حضرت امام است.
وی افزود: مقام معظم رهبری میفرماید ما آنجایی که دخالت کنیم صریحا میگوییم، ما در قضایای ضدیت با اسرائیل دخالت کردیم، نتیجه آن هم پیروزی جنگ ۳۳روزه و جنگ ۲۲ روزه بود که بعد از این هم هرجا ملت و گروهی با رژیم صهیونیستی مبارزه کند ما پشت سرش هستیم و کمکش میکنیم و هیچ ابایی از گفتن این حرف نداریم، این حقیقت و واقعیت جمهوری اسلامی و انقلاب و ملت ایران است.
کریمی قدوسی تصریح کرد: از مقدمههای اصلی ظهور و امروز انقلاب اسلامی و فرهنگ مقاومت این است که امروز این فرهنگ در پشت دروازههای قدس اردو زده است. جناب آقای ظریف و دولت، در این شرایط است که شما عهده دار مسئولیت شدهاید و با این منطق باید رد عرصه جهانی ظهور پیدا کنیم و این پرچمی است که هرگز به زمین نخواهد افتاد.
نماینده مردم مشهد تاکید کرد: همه میدانند که ریشه همه بحرانها در بلاد اسلامی وجود غده سرطانی اسرائیل است این موضوعی است که امام خمینی (ره) در وسط میدان نبرد به ملت ایران آن را تعلیم دادند و گفتند که ملت ایران به حقوق خود آشنایی دارند و حقوقدانند و ملت ایران در دفاع از حقوق مسلمین حقوقدان مشهور عالم هستند که مدرک خود را در لباس جهاد و امام و شهدا گرفتند.
وی ادامه داد: دنیای امروز در برابر خطر صهیونیست بیدار شده است دبیرکل سازمان ملل چندی پیش اعلام کرد که ۵۰ درصد ثروت جهان در اختیار ۸۵ نفر است که این افراد سران کشورهای خبیثی چون آمریکا، فرانسه و انگلیس و رژیم صهیونیستی است.
این نماینده مجلس نهم در پایان خاطرنشان کرد: ملت ایران میداند که ما در پشت میز مذاکره مقابل چنین جریانی قرار گرفتهایم ما باید از چه فرهنگ و منطقی برخوردار باشیم جناب آقای ظریف انقلاب اسلامی ایران با اقتدار و بیداری اسلامی پیش میرود که نابودی رژیم صهیونیستی هر چه سریعتر محقق گردد. اگر شانههای شما تحمل این بار را ندارد اقدام دیگری کنید آقای ظریف بعد از موضع گیری شما ناتانیاهو اعلام کرد که اگر رئیس جمهور ایران با او تماس بگیرد از او میخواهد که به تلاش برای نابودی رژیم صهیونیستی پایان دهد. اصلا این مسائل در طول ۳۵ سال گذشته پس از پیروزی انقلاب اسلامی سابقه نداشته است."
مرور مواضع رئیس دستگاه دیپلماسی دولت یازدهم در خصوص اسرائیل و موضوع هولوکاست و مقایسه آن با دیدگاهها و بیانات امام خامنه ای بیانگر حقایقی روشنگرانه خواهد بود:
این سگهای دستآموز امریکا، این اسرائیلیهای بدتر از حیوان، آن همه فاجعهی فضاحتبار را در فلسطین اشغالی انجام میدهند، ولی در دنیا هیچ انعکاسی پیدا نمیکند؛ چون طرفها مسلمانند. این، همان دنیایی است که سی یا چهل سال بعد از سقوط آلمان هیتلری، تعقیب کسانی را شروع کرد که گفته شده بود تعدادی یهودی را کشته یا شکنجه کردهاند! شاید حتّی آنچه که واقع شده بود، خیلی کمتر از آن چیزی بود که گفته هم میشد(بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم۱۳۶۹/۰۳/۰۲).
امروز در رفتار آمریکا و اروپا در حقیقت در تمدن مادی، یک تناقض بزرگ وجود دارد. آنها برخورد نژادپرستانه نازیها علیه یهودیان را تقبیح میکنند اما صهیونیستها را که وجوه مشترک و مشابهی با نازیها دارند، مورد حمایت قرار میدهند. زشتی حمایت از صهیونیستها کمتر از حمایت از آلمان نازی و هیتلر نیست و تمدن مادی آمریکا و اروپا برای این تناقض بزرگ، پاسخی ندارند.
…تردیدی نیست که ملتهای آمریکا، اروپا، کانادا و برخی از کشورهای دیگر از وضع موجود و نقش تعیینکننده صهیونیستها در مسائل زندگی خود به شدت ناراضی هستند. امروز صهیونیستها حقیقتاً برای ملتها یک بلا و آفت محسوب میشوند و هر کسی که برای حقیقت، اصالتهای انسانی و معنویات ارزش قائل است، باید در مقابل این پدیده شوم قرار گیرد) دیدار روژه گارودی با رهبر انقلاب۱۳۷۷/۰۱/۳۱).
من سالهای متمادی در همین شهر مشهد، در همین حوزه علمیه، در همین کوچه و خیابان و با همین مردم، در مبارزات دوران طاغوت بودم. اجازه نمیدادند یک روحانی در آن روز به مناسبت مسائل دینی، کمترین اشارهای به غصب سرزمینهای فلسطین به وسیله صهیونیستها کند! این کشور، اینگونه بود! بله، هم مرگ بر اسرائیل، هم مرگ بر آن کسانی که از اسرائیل حمایت میکنند و هم کسانی که سالهای متمادی اجازه نمیدادند یک کلمه راجع به صهیونیستها گفته شود! امروز در کشورهای غربی، روزنامهها اجازه ندارند راجع به صهیونیستها بدگویی کنند! یک نفر در کتابی مینویسد: «یهودیها در مورد کشتار خودشان به وسیله هیتلر در جنگ بینالملل دوم، بزرگنمایی کردند» آن وقت این کتاب را که توقیف میکنند هیچ، نویسنده کتاب را هم به پای میز محاکمه میکشانند! خودشان امروز نسبت به آزادی، اینطور عمل میکنند! امروز در دنیا کشورهایی زیر چتر حمایت امریکا و همین آقایان که دم از آزادی میزنند، هستند؛ در حالی که در این کشورها کسی اجازه ندارد یک سطر برخلاف نظر حکّام آن کشورها بنویسد! در مجامعشان و در نماز جمعه، از دستگاههای اطّلاعاتی به خطیب جمعه نوشته میدهند که بالای منبر برود و بخواند! اگر شماها طرفدار آزادی هستید، چرا اینها را نمیگویید؟ (بیانات در چهارمین کنفرانس حمایت از ملت فلسطین۱۳۷۸/۰۱/۰۱)
اگر یک نفر پیدا شد و علیه صهیونیسم حرف زد – مثل آن آقای فرانسوی که چند جلد کتاب علیه صهیونیستها نوشت و گفت این که میگویند یهودیان را در کورههای آدمسوزی سوزاندند، واقعیت ندارد – طور دیگری با او رفتار میکنند! اگر کسی وابسته به سرمایهداران نباشد و مراکز قدرت سرمایهداری نباشد، نه حرفش زده میشود، نه صدایش به گوش کسی میرسد و نه آزادی بیان دارد )!بیانات در خطبههای نمازجمعه تهران۱۳۷۹/۰۲/۲۳)
صهیونیستها با نازیهای آلمان روابط نزدیک داشتند و ارائه آمارهای اغراقآمیز از کشتار یهودیان، خود وسیلهای برای جلب ترحّم افکار عمومی و زمینهسازی برای اشغال فلسطین و توجیه جنایات صهیونیستها بوده است) بیانات در مراسم گشایش کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین.۱۳۸۰/۰۲/۰۴)
در بعد روانی، اسرائیلیها فعّالیتهای بسیار مهمّی دارند. همه سیاستمداران، خبرنگاران، روشنفکران، کارگزاران و نخبگان غرب باید در مقابل بنای یادبود کوره آدمسوزی سر تعظیم فرود بیاورند؛ یعنی همه، داستانی را که اصل صحّت آن معلوم نیست، مورد تأکید قرار دهند و خود را بدهکار آن داستان قلمداد کنند. اینها روشهایی است که در تبلیغ دارند و همه معطوف به «مظلومنمایی» است).بیانات در دیدار شرکتکنندگان در همایش بینالمللی رسانههای جهان اسلام در حمایت از انتفاضه فلسطین۱۳۸۰/۱۱/۱۱)
یک نمونه ی دیگر، فاشیسم است. ممکن است کوره های آدم سوزی یی که یهودی ها ادعا می کنند، دروغ باشد؛ اما جنایات هیتلر دروغ نیست. فاشیسم یک نمونه از تجربه ی غربی است. کمونیسم و اردوگاه های کار اجباری و به سیبری فرستادن و بقیه ی چیزها از همین قبیل است. لیبرالیسم را هم امروز شما دارید مشاهده می کنید؛ زندان ابوغریب و زندان گوانتانامو و زندان های دیگر).بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان استان کرمان۱۳۸۴/۰۲/۱۹)
غرب بویژه پس از سردمداری آمریکا، با ستمهای آشکار و رفتارهای بی منطق و استکبار و غرور بی حد و حصر، در جهان اسلام به یک ضد ارزش تبدیل شده است. رفتار آنان با مردم فلسطین و متقابلاً رفتار آنان با دولت خونخوار صهیونیست؛ موضع آنان در قبال اعتراف رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی و متقابلاً موضع آنان در برابر استفاده غیرنظامی ایران از انرژی هستهئی؛ حمایت آنان از حملهی نظامی بر لبنان و کمک تسلیحاتی و سیاسی به حمله کننده و متقابلاً ضدیت آنان با مدافعان جان برکف لبنانی؛ باجگیری دائمی آنان از دولتهای عربی و متقابلاً باج دهی همیشگی آنان به رژیم صهیونیستی؛ حمایت از اهانتکنندگان به مقدسات اسلام و حتی افتراء و اهانت صریح بلندپایگان غربی ازقبیل پاپ به این آئین الهی و متقابلاً جرم شمردن تحقیق و تردید دربارهی هولوکاست و کیان صهیونیستی؛ حمله نظامی و کشتار و ویرانی در عراق و افغانستان بنام دمــــوکراسی، و متقابلاً توطئه بر ضد دولتهای منتخب مردمسالار در فلسطین و عراق و آمریکای لاتین و هر جای دیگری که عوامل آمریکا و صهیونیست بر سر کار نیامده باشند؛ غوغای مبارزه با تروریسم و متقابلاً گفت و گوی پنهانی و حتی کمک به تروریستهای جرّار در عراق و غیره(.پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی بمناسبت کنگره عظیم حج۱۳۸۵/۱۰/۰۸)
آزادی بیان – که آنها دم از آن میزنند – به آنها اجازه نمیدهد که در باب افسانهی کشتار یهودیان – معروف به هلوکاست – کسی تردید بکند. در آن قضیه، جای آزادی بیان نیست! در کشورهای اروپایی، افراد زیادی – از دانشمند و محقق و مورخ و مطبوعاتی و غیره – از ترس جرأت نمیکنند تردیدی را که نسبت به این قضیه در دلشان هست، ابراز کنند. بعضیها هم معتقدند قضیه از اصل دروغ است، اما جرأت نمیکنند بگویند؛ چون دیدهاند هر کس بگوید، مجازات خواهد شد؛ زندان میاندازند، تعقیب میکنند، از حقوق محرومش میکنند). بیانات در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر۱۳۸۴/۱۱/۱۸)
امریکا در حدود دویست بازداشتگاه مخفی در سراسر دنیا دارد که تعدادی از این بازداشتگاهها در اروپاست؛ اروپاییهایی که حقوق بشر لقلقهی زبانشان است و از هر طرف حرکت میکنند، اسم حقوق بشر را میآورند که ما پایبند حقوق بشریم! این حقوق بشر است؟ در مقابل آن کسی که هولوکاست را مورد سؤال قرار بدهد، همه بسیج میشوند ـ دادگاههاشان، دولتهاشان، روزنامههاشان ـ اما در مقابل اهانت به نبی مکرم اسلام، نه فقط اعتراض نمیکنند، بلکه همصدایی هم میکنند! (بیانات در چهارمین کنفرانس حمایت از ملت فلسطین۱۳۸۷/۰۱/۰۱)
عدم تحمل رسانههای غربی و صهیونیستی و دولتهای حامی صهیونیزم در برابرِ حتی طرح سؤال و تحقیق درباره هولوکاست که بهانهی غصب فلسطین بود، یکی از نشانههای این تزلزل و ابهام است. اکنون وضع رژیم صهیونیستی از همیشهی تاریخ سیاه خود در افکار عمومی جهان بدتر و پرسش از دلیل پیدایش آن جدّیتر است. اعتراض بیسابقه و خودجوش جهانی از شرق آسیا تا امریکای لاتین علیه آن رژیم و تظاهرات مردمی در ۱۲۰ کشور جهان و از جمله در اروپا و در انگلیس که خاستگاه اصلیِ این شجرهی خبیثه بود، و دفاع آنان از مقاومت اسلامی غزه و از مقاومت اسلامی لبنان در جنگ ۳۳ روزه، نشان میدهد که یک مقاومت جهانی علیه صهیونیزم پدید آمده که در ۶۰ سال گذشته هرگز تا این حد، جدی و حجیم نبوده است. میتوان گفت مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین توانسته است وجدان جهانی را بیدار کند).بیانات در چهارمین کنفرانس حمایت از ملت فلسطین۱۳۸۷/۱۲/۱۴)
غربیها جور دیگری عمل میکنند. البته هم ما چهارچوبهائی داریم، هم آنها؛ آنها چهارچوبهاشان ظالمانه است. در یک کشوری کسی به افسانهی هولوکاست اعتراض میکند، میگوید من قبول ندارم؛ او را زندان میاندازند، محکومش میکنند که چرا یک حادثهی پنداریِ تاریخی را انکار میکنی! حالا گیرم پنداری هم نباشد – واقعی باشد – خیلی خوب، انکار یک حادثهی واقعیِ تاریخی مگر جرم است؟ اگر برای کسی روشن نشد، ثابت نشد و او انکار کرد یا حتّی در آن تردید کرد، او را بیندازند زندان! الان در کشورهای مدعی تمدن در اروپا قضیه این است: اگر کسی اعتراض کند، تردید کند، قبول نداشته باشد، دادگاهها محکومش میکنند؛ آن وقت به پیغمبر اعظم، به این انسان برجستهی همهی تاریخ، صریحاً اهانت میکنند، مقدسات یک میلیارد و نیم مسلمان را مورد توهین قرار میدهند، کسی حق ندارد به این اعتراض کند که چرا شما این کار را کردید)! بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری۱۳۹۰/۱۲/۱۸)
امروز در بسیاری از کشورهای غربی کسی جرأت ندارد که واقعهی مجهولالحال هولوکاست را زیر سؤال ببرد. آن طوری که اطّلاع دادند به ما، در آمریکا اگر کسانی با تکیه به مبانی روانشناسی و جامعهشناسی بخواهند بر علیه همجنسبازی چیزی بنویسند و منتشر کنند، قادر نخواهند بود، جلویشان گرفته میشود! اینها چطور ملتزم به آزادی بیانند؟ آن جایی که پای سیاستهای خبیث صهیونیستی در میان است که باید اخلاق ملّتها و نسلهای جوان به فساد کشیده بشود، در آنجا آزادی بیان معنا ندارد و کسی جرأت نمیکند و حق ندارد در مقابل این سیاست خباثتآلود و رذیلانه چیزی منتشر کند – یا در قبال مسئلهای مثل هولوکاست – امّا برای اهانت به مقدّسات اسلامی و به خیال خودشان برای سبک کردن این مقدّسات در چشم جوانان کشورهای اسلامی چرا! کسی از اینها باور نمیکند. کسی باور نمیکند که رژیم آمریکا که سی سال از کسی مثل حسنی مبارک به جدّ حمایت کرده است، سی و پنج سال از کسی مثل محمّدرضای پهلوی در ایران با همهی آن جنایات پشتیبانی کرده است، این رژیم طرفدار دموکراسی باشد؛ کسی باور نمیکند که حملهی آنها به عراق و حملهی به صدّام حسین بهخاطر مبارزهی با دیکتاتوری باشد. اینها خودشان دیکتاتور پرورند. دیکتاتورهای منطقهی اسلامی ما در طول زمانهای مختلف، با تکیهی به آنها توانستهاند و همچنان میتوانند به مردم خودشان زور بگویند و ظلم کنند و تبعیض روا بدارند. چطور اینها ادّعای دموکراسیخواهی میکنند. کسی از آنها باور نمیکند. (بیانات در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر۱۳۹۱/۰۶/۲۷).
"Our President, analytical news site"
آخرالزمان
#قدرت نظامی ایران
#مستند
#یوفو