يك روزنامه منسوب به محمد باقر قاليباف كه نقش ويژه‌اي در تخريب اعضاي جبهه پايداري دارد، اين بار حملات بي‌سابقه خود را متوجه حجت‌الاسلام والمسلمين دكتر مرتضي آقاتهراني از اساتيد اخلاق و نمايندگان روحاني خوش‌نام مجلس شوراي اسلامي كرد.

در حالي كه ابهام‌هاي موجود در مورد سهم ويژه در گروه موسوم به 8+7 تاكنون بدون جواب مانده و در اين بين، رسانه‌هاي هوادار سهم ويژه به‌جاي تبيين منطق خود، اقدام به تخريب جبهه پايداري مي‌كنند، روزنامه تهران امروز كه تقريباً به‌طور روزانه عليه اين جبهه فضاسازي مي‌كند، اين‌بار سراغ حجت‌الاسلام آقاتهراني رفت.

در گزارش اين روزنامه به نقل از عماد افروغ ادعا شده كه آقاتهراني گرين كارت امريكا دارد و در ادامه به اين شخصيت وارسته و اخلاقي حمله شده است.

اما فارغ از سوابق و خدمات قابل توجه دكتر آقاتهراني در طول مدت اقامت در امريكا كه بخشي از آن‌ها در ادامه يادآوري خواهد شد، پيش‌قدم شدن آقاي عماد افروغ براي تخريب است و در حالي كه وي ادعاي رفتار علمي و دوري از سياست‌زدگي را دارد، در عين حال، بدترين نوع از سياست‌زدگي را ابراز مي‌كند تا كاملاً روشن شود كه وزن استدلال اين جريان به‌حدي فروكاسته است كه حتي فردي مثل افروغ حاضر به بحث منطقي نيست و تمام آنچه هم كه براي تخريب يك استاد اخلاق در چنته دارد، گرين كارت اوست.

اگرچه در فضاي سياسي فعلي، آقاي افروغ محل چنداني از اعراب ندارد و نكته قابل توجه، برجسته كردن اين تخريب‌ها در روزنامه منسوب به آقاي قاليباف است كه مشخص نيست چرا كميته موسوم به وحدت اصولگرايان در قبال اين تخريب‌ها سكوت كرده است، اما بد نيست آقاي افروغ هم در اين زمينه توضيح دهد كه اگر سفر به يك كشور خارجي و اقامت در آن براي تحصيل قبيح است، وي در انگلستان چه مي‌كرده است. همچنين آقاي افروغ بهتر است در مورد وضعيت كنوني دوستان خود در نشريه "عصر ما" (ارگان سازمان مجاهدين انقلاب) مانند مجید محمدی، رجبعلی مزروعی، مصطفی تاج‌زاده و ديگران توضيح دهد.

در عين حال، این روش مواجهه افروغ و روزنامه منسوب به قاليباف شباهت زيادي به پروپاگاندای تبليغاتي منافقین در اوايل دهه 60 دارد كه با تقطيع اصل يك ماجرا و برجسته كردن يك بخش از آن، طرف مقابل خود را تخريب مي‌كردند كه يك نمونه‌ي آن، ماجرای چک هاشمی رفسنجانی در وجه محسن رفیق‌دوست (از فرماندهان وقت سپاه) در سال‌های دفاع مقدس براي تأمين مخارج جنگ بود كه به تیتر یک هفته‌نامه مجاهد تبدیل و ادعا شد كه جمهوری اسلامی در حال تقسیم غنائم جنگ است.

اما شخصيت، زندگي و منش دكتر آقاتهراني، آن‌قدر شفاف هست كه حتي مخالفان فكري وي در نهادهايي مانند مجلس شوراي اسلامي نيز احترام ويژه‌اي براي او و نظراتش قائل هستند و شايد جايي براي تبيين شخصيت وي نباشد اما در قبال رويكرد ناجوانمردانه تخريب‌چي‌هايي كه قصد دارند نقاط ضعف متعدد خود از سكوت در فتنه گرفته تا نقض بيانات رهبر معظم انقلاب در مورد انتخابات را با حمله به شخصيت‌هاي موجه جبران كنند، گفتني است كه حجت‌الاسلام آقاتهراني از طلاب فاضل مدرسه حقاني است كه در دفاع مقدس نيز حضور فعال داشته، در عملیات های مختلفی مانند نصر 4، فتح ماووت، والفجر 8 حضور يافت و پس از آن نيز فعاليت علمي خود را در سنگر حوزه علميه و معارف ديني ادامه داده، به‌طوري كه جزو مبرزترين شاگردان مؤسسه نخبه‌پرور امام خميني قم به مديريت آيت‌الله مصباح يزدي بوده است.

وي در سال 71 با نظر آيت‌الله مصباح در قالب يك گروه براي كسب علوم روز راهي غرب مي‌شود و فوق ليسانس خود را در رشته عرفان از از دانشگاه "مک گیل" مونترال از معتبرترين دانشگاه‌هاي كانادا مي‌گيرد و سپس به امريكا رفته و از دانشگاه "سونی بینگ همتون" مدرک فوق لیسانس فلسفه غرب مي‌گيرد. وي هم‌زمان مسئولیت امامت جمعه و جماعت، اداره مؤسسه اسلامی نیویورک را هم به عهده داشته كه در اين دوره، مؤسسه اسلامی نیویورک در زمان حضور حاج شیخ مرتضی بسیار زنده و پررونق بوده است.

وي با اخذ مدرک دکترای فلسفه عرفان، به فعاليت علمي خود در امريكا پايان مي‎دهد و علی رغم اصرار شدید مردم و برخی مسئولین، مؤسسه را رها کرده و پس از هشت سال به قم باز مي‌گردد كه شيوه زندگي زاهدانه او در اين شهر نيز نمونه است.

دكتر مرتضي آقاتهراني فعاليت علمي و تربيتي خود را پس از بازگشت به قم در مؤسسه امام خميني ادامه مي‌دهد و آيت‌الله مظاهري نيز بر راه‌اندازي درس خارج فقه به وي تأكيد ويژه‌اي مي‌كند.

وي در دوره حاكميت جريان دوم خرداد نقش ويژه‌اي در روشنگري و پاسخ دادن به شبهات اين جريان عليه نظام اسلامي در محافل دانشجويي ايفا كرد.

در عين حال، به نظر مي‌رسد با توجه به شناخت نخبگان و بدنه اجتماعي جريان اصولگرا از افراد برجسته‌اي مانند آقاتهراني، اينگونه تخريب‌ها حتي در محافل سياسي چيزي اثر منفي براي تخريب كنندگان در پي نخواهد داشت.