هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه سابق آمریکا در کتاب «گزینه‌های دشوار» نوشته است:من به ۱۱۲ کشور جهان سفر کرده بودم که با برخی از دوستان این توافق حاصل شد تا به محض اعلام تأسیس گروهک تروریستی داعش، این گروه به رسمیت شناخته شود.

به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»؛ هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا در کتاب «گزینه‌های دشوار» نوشته است:

من به ۱۱۲ کشور جهان سفر کرده بودم که با برخی از دوستان این توافق حاصل شد تا به محض اعلام تأسیس گروهک تروریستی داعش، این گروه به رسمیت شناخته شود. توافق شده بود تا فعالیت رسمی این گروه در روز 5/7/2013 اعلام شود و ما منتظر اعلام تأسیس آن بودیم تا ما و اروپا هرچه سریع‌تر آن را به رسمیت بشناسیم.

هرچند اعتراف دست و پاشکسته ی این سیاست مدار آمریکایی برای افکار عمومی جهان تکان دهنده بود اما ابعاد کمک های افسانه ای آمریکا و متحدانش به این گروه تروریستی فراتر از این ها است.

 

دانلود لینک مستقیم فیلم

حمایت هایی مادی ، اطلاعاتی و صد البته روانی و تبلیغاتی

داعش از سال 2013 که به صورت رسمی تشکیل شد تا کنون توانسته است فضای رعب و وحشتی هولناک در اطرافش ایجاد کند. بی شک نام ترسناک داعش نتیجه اقدامات وحشیانه این گروه تروریستی است اما نمی توان سهم برخی رسانه های منطقه ای و فرامنطقه ای را در ایجاد این فضای روانی نادیده گرفت.

شیوه ی کار داعش در این مدت نشان داده است که آن ها به مناطقی حمله می کنند که پیش تر به وسیله ی رسانه های دوستانشان فضای رعب و وحشتی مرگ آور بر آن جا حاکم شده باشد. این بدان معنا است که آوازه ی داعش به مدد رسانه های غربی و عربی پیش از ورودشان به هرجایی آن را خالی از سکنه می کند.

با این وجود حالا محور عربی - غربی علاوه بر ایفای نقش در شکل گیری این گروه تروریستی ، با بزرگنمایی قدرت این گروه سعی می کنند در خدمت اهداف آن باشند.

اوج این هجمه ی هماهنگ رسانه ای در ماه های اخیر و هم زمان با فعالیت های داعش در عراق بوده است.

این رسانه ها با تمرکز بر خبرهایی از پیشروی های داعش به مخاطبان خود این تصویر را ارائه داده اند که در طول تاریخ هیچ گروه تروریستی به اندازه داعش ثروتمند و مجهز به سلاح های مدرن نبوده است.

آن ها تلاش می کنند داعش را گروهی همیشه پیروز جلوه دهند که هیچ قدرتی به غیر از ائتلاف بین المللی یارای مقاومت در برابر آن را ندارد.

اما این همه ی ماجرا نیست

هرچند نمی توان توفیق رسانه های غربی-عربی در ایجاد چتر رسانه ای و تبلیغاتی برای داعش را نادیده گرفت اما اتفاقات میدانی اینروزها در عراق و سوریه حکایت دیگری دارد.

داعش در ماه های نخست سال2014 با تکیه بر اصل غافلگیری، ایجاد رعب و وحشت و صد البته برخی خیانت ها توانست استان های سنی نشین غرب عراق را اشغال کند و پیشروی های خود را به سمت پایتخت این کشور نیز ادامه دهد، اما از زمانی که گروه های مردمی در قالب بسیج وارد نبرد با تروریست ها شدند نه تنها پیشروی های این گروه قطع شده بلکه روز به روز عقب نشینی آن ها شدت گرفته است.

د رعالم واقع هیچ کس نمی تواند منکر وحشی گری و خونریزی های بی رحمانه گروه داعش باشد اما با شکست محاصره 3 ماهه شهر شیعه نشین آمرلی در عراق و آزاد شدن جرف الصخر ، مردم منطقه تفاوت میان «وحشی گری» با «قدرتمندی» را درک کردند.

در این میان شاید بتوان بزرگترین ناکامی داعش را در سوریه و شهر کوبانی یا عین العرب دانست.

بیش از یک ماه است که این شهر مرزنشین در سکوت جامعه بین المللی، توسط داعش محاصره شده و تقریبا به جز مبارزان کُرد جمعیت زیادی در این شهر نمانده و به مناطق اطراف فرار کرده اند اما با وجود آنکه مردم این شهر به ابتدایی ترین سلاح ها مجهز هستند، اما نیروهای داعش نتوانسته اند تاکنون آن را اشغال کنند و بنابر اطلاعات منتشر شده، مردم این شهر بیشتر مناطق را از تروریست های داعش بازپس گرفته اند.

نکته این جاست که بی آبرویی بزرگ داعش در کوبانی با ایفای نقش شجاعانه زنان کرد همراه بوده است.

داعشی ها نسبت به زنان دید بسیار تحقیرآمیز و متعصبانه ای دارند و در شریعت خودساخته و ادعایی خود از کشته شدن به دست زنان هراس دارند و این کار را مایه تباهی اخروی خود می دانند اما از قضا در کوبانی در مقابل زنان کردی قرار گرفته اند که شجاعانه آن ها را می کشند و حتی تعدادی را به اسارت گرفته اند.

با این حال اهمیت شکست های اخیر داعش آن جاست که اولا دیگر کسی افسانه ی دروغین قدرتش را باور ندارد و ثانیا کردها در کوبانی و مردم عراق در مناطق مختلف این کشور بدون کمک های نیروهای ائتلاف توانسته اند این پیروزی ها را رقم بزنند.