فریبا داوودی مهاجر که این روزها در نقش فعال سیاسی و مدافع حقوق بشر علیه نظام مشغول به سم پاشی است، روزگاری نه چندان دور در محافل و مجامع داخلی آنچنان ریا می کرد که برخی به او تذکر می دادند که اینقدر در مسائل دینی سرسخت نباش!

پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما» در راستاي بصيرت افزايي و تبيين ناگفته‌هايي از تاريخ انقلاب، اقدام به معرفي منحرفين و مدعياني نموده است كه بعد از گذشت سه دهه از انقلاب، نقاب از چهره واقعي خود برداشته و در راه دشمني با جمهوري اسلامي ايران قدم گذاشتند، در سلسله گزارش‌هايي با عنوان "خوارج انقلاب"، اقدام به معرفي چهره‌هاي اصلي جریان اصلاحات مي‌كند كه پنجمین گزارش مختص به معرفي "فریبا داوودی مهاجر" است.

-زندگینامه

فریبا داوودی مهاجر عضو سیاست گذاری سازمانی غیر قانونی به نام تحکیم وحدت علامه است. وی در سال 1380 پس از آشنایی با علی افشاری رئیس دانشجویی ستاد سید محمد خاتمی به طور جدی وارد برخی از جریانهای سیاسی می شود. او درابتدا آنچنان خود را مقید به حجاب و مبانی اسلام نشان می دهد که مورد انتقاد دوستان خود قرار می گیرد. داوودی مهاجر و هم مسلکان وی پس از آنکه در انتخابات 1384 با اقبال مردمی مواجه نشدند با تغییر رویکرد سعی کردند چهره ای دیگر از خود نشان دهند. با هم کاری با جناح هایی که با کلید زدن پروژهایی با پوشش دموکراسی و حقوق بشر اهداف دوستان خارج نشین خود را دنبال می کردند.

-خانواده
داوودی مهاجر در مورد خانواده اش میگوید: «ازدواج کردم، خیلی زود. باورم نسبت به ازدواج خوش بینانه بود. من که تازه مذهبی شده بودم فکر می کردم در ازدواج تنها توافق ایدولوژیک زندگی را شکل می دهد. بچه بودم و بی تجربه و گوش به حرف خانواده نمی کردم. من که تا قبل از ازدواج برداشتی از کلمه زور نداشتم، معنی دستور را نمی دانستم و اهانتی از خانواده نشنیده بودم. با قهر ناآشنا بودم و هر چه می خواستم مادرم فراهم می کرد با ازدواج معنای همه آنها را فهمیدم.»
پدر: داوودی مهاجر به صراحت به اين موضوع اشاره می كند كه پدرش، مشروب خوار بوده است: « شنیدن اهانت برای اندکی رنگ روشن یا کمی باز شدن چادر، آن هم وقتی که مانتو و هم شلوار و روسری و دو جفت جوراب کلفت مشکی پوشیدی و مرتب یک نفر نه به عنوان همسر که در نقش نگهبان مرتب یادآوری می کند که بچه ای که پدرش مشروب می خورده مسلمان از کار در نمی آید و از سر تا پایش اشکال دارد. سخت بود که حجاب داشته باشی و حجاب را خودت انتخاب کرده باشی و برای حجاب بیشتر و بیشتر تحت فشار باشی.


داماد: علی افشاری (رئیس دانشجویی ستاد سید محمد خاتمی) پس از آنکه جلوی دوربین های تلویزیونی به خیانتها و گناهانش به ملت اعتراف کرد با دختر فریبا داوودی مهاجر ازدواج کرد و از ایران خارج شد. از جمله خیانت های علی افشاری در زمان حضور در ایران آنچنان که خود اعتراف می کند تقلیلِ «بُعد اسلامیت نظام جمهوری اسلامی ایران» بود که در واقع هدف، تبدیل شدن به یک حکومت غیر دینی است.

-مذهب
عدم شناخت آموزه های دینی
داوودي مهاجر: « از دبستان مدرسه مختلط می رفتم و با پسرها در مدرسه فوتبال و والیبال و وسطی بازی می کردم. پسر و دختر برایم تفاوتی نداشت. خانواده ام مذهبی نبودند. اتفاقاتی افتاد عجیب و غریب که من در چنین خانواده ای تمایلات مذهبی پیدا کردم. حدود14 سالگی...» وی اعتقاد به مذهب را «مدل ساختگی» خود معرفی كرده و مينويسد: «اما مذهبم هم مدل خودم بود و در ذهنم خط کشی ایجاد نمی کرد. حجاب گذاشتم اما مفهوم با حجاب و بی حجاب، بی دین و دیندار برایم مثل گذشته بود. با پسرها بحث سیاسی می کردیم، اردو می رفتیم و دسته جمعی برای برداشت گندم و کمک به کشاورزها به روستا میرفتیم و خلاصه تنها تفاوت من نسبت به گذشته باور خدا بود و واجبات شخصی»


باور های نادرست و حجاب در برابر محارم!
من معنی اجبار و زور و حجاب اجباری را در خانه ام فهمیدم. وقتی که فهمیدم باید از محرم حجاب بگیرم و یا مقابل شیشه های مات خانه 3 پرده آویزان کنم. وقتی که در یک مهمانی خانوادگی و با وجود حجاب کامل خانم ها، سفره مردها از زن ها جدا بود. وقتی که کرم زدن یا عینک آفتابی زدن بی دینی محسوب می شد. و بایدهایی که برای کنترل بیشتر و بیشتر یک زن شکل می گرفت.»
البته معلوم نيست وی بر اساس كدام فتوا و يا نظری، عينك آفتابی زدن را عين بی دينی به حساب آورده است!


رد احکام اسلامی
وی به صراحت می گويد كه به احكامی چون ديه و ارث هم كه در قرآن به وضوح از آن ياد شده است اعتقادی ندارد: «من که اسلام را برای ظلم ستیزیش پذیرفته بودم کم کم منطق شهادت یا دیه و ارث نابرابر میان زن و مرد و دیگر نابرابری ها را با ادعای عدالت خواهی اسلام در نمی یافتم . در دلم آشوب بود و اول ها سعی می کردم آن را توجیه کنم ولی توجیه پذیر نبود. آدم سکوت هم نبودم. نمی توانستم بنشینم و این همه ظلم که به نام دین بر خودم و بر مردم می رفت را تحمل کنم.

-پست ها
مشاور رئیس جمهور در مرکز مطالعات و تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری
مشاور وزیر علوم
مشاور وزیر ارشاد اسلامی
در دوران اصلاحات حکم های فراوانی برای فریبا داوودی مهاجر به عنوان مشاور صادر شد و مشاوره های بسیاری به مدیران اصلاح طلب می رساند، وی هدف از گرفتن پست های مشاوره ای در دوران اصلاحات را چنین بیان می کند: تغییر قانون اساسی یک از اهداف من بوده و به همین دلیل وقتی که فعالیت می کردم به این تغییر قانون اساسی اهتمام داشتم. در لابلای اظهارات فریبا داوودی مهاجر در آن زمان اظهاراتی ضد مبانی اسلامی و دینی به چشم می خورد نظیر: طرح هایی برای وارد کردن مفاهیم به روز غربی در احکام شریعت اسلامی در مرکز مطالعات و تحقیقات استراتژیک در دستور کار است. وی علت تغییر مداوم ظاهر خود را ترس از کنار زده شدن از برخی محافل سیاسی می داند.

-فعالیت ها
سردبیر انجمن روزنامه نگاران جوان
عضو مرکزی کمیته سازمان مدافعان آزادی مطبوعات ایران
عضو شورای عالی سازمان دانش آموختگان ایران اسلامی (ادوار دفتر تحکیم وحدت)
وی برای نشریات اصلاح طلب از جمله «کنشگران» مطلب نوشته است. او از نوشتن برای نشریات مستقل منع شده بود و مطالب و نوشته های وی در نشریاتی همچون «روز»، «اعتماد»، «یاس نو»، و «گویا نیوز» به منتشر میگردید.
داوودی مهاجر در کارنامه خود همکاری با مرکز تحقیقاتی و آموزشی جامع مدنی ایران، صندوق اعانه ملی برای دموکراسی(NED)، عضویت در خانه آزادی وابسته به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، همکاری با رسانه های فارسی زبان خارج از کشور و وابسته به بنیاد ایفوس، رسانه های وابسته به سازمان اطلاعات هلند را دارد.

فعالین رسانه های بیگانه در کنار محمد خاتمی - از بالا به پایین :
نفیسه کوهنورد ( مجری و خبرنگار BBC )
رکسانا صابری ( خبرنگار آمریکایی CNN که به اتهام جاسوسی دستگیر شد )
فریبا داوودی مهاجر ( فعال فمنیست و مهمان ثابت VOA )
مسیح علی نژاد ( خبرنگار مستقل ! ساکن انگلستان
)

مختصری از ارتباطات اجتماعی:
• علی افشاری
• مهندس ساعد
• آرام حسامی
• اسماعیل نوری علا
• شکوه میرزادگی
• دکتر خسرو اکمل
• خسرو بیت اللهی
• سینا دبستانی
• فواد پاشایی
• رضا ربع پهلوی

مختصری از ارتباطات رسانه­ ای:
• روز آنلاین
• اعتماد
• یاس نو
• گویا نیوز
• رادیو زمانه
• انتخابات آزاد
• نشریه کنشگران

• صدای آمریکا

• بی بی سی فارسی

-محکومیت
فریبا داوودی مهاجر ارتباطش را با علی افشاری که به عنصری ضد انقلاب در خارج تبدیل شده بود و حتی همکاری هایش را با سازمان های جاسوی و سنای امریکا کتمان نمی کرد ادامه داد و جریان امضا سازی و دروغ پراکنی علیه نظام را دنبال می کرد. وی در 29 فروردین ماه سال 1386، به دلیل شرکت در تظاهراتی غیر قانونی به چهار سال زندان محکوم شد. اتهامات وی اقدام علیه امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام، مصاحبه با رسانه های خارجی، و نشر اکاذیب بود.
ـ خروج از ایران
وی علت تغییر مداوم ظاهر خود را ترس از کنار زده شدن از برخی محافل سیاسی می داند. او پس از خروج از ایران با همکاری دوستان خارج نشین خود هدایت فتنه ای را دست گرفت که از ابتدا محکوم به شکست بود. فریبا داوودی مهاجر پس از سالها نقش بازی کردن و تغییر چهره در گفتگو با صدای امریکا رسانه سازمان سیا اینگونه پرده از سکانس سناریوی غرب پسند خود بر می دارد.


در اینکه اندیشه ها و جریان های سیاسی تا چه حد می تواند در اندیشه فرد تاثیر گذار باشد خود بحث دیگری است اما با نگاهی به گذشته فریبا داوودی مهاجر و الان او به خوبی این تاثیر را درک خواهیم نمود؛ فریبا داوودی مهاجر در جریان دستگیری «عیسی سحر خیز» فردی که به رهبری توهین نموده است می گوید: «خاطره عیسی سحر خیز، منتقد بی پروا را گرامی می داریم. عیسی سحر خیز یک خصوصیت خیلی بارز داشت که برای من خیلی خیلی جالب بود و آن نقد شجاعانه رهبری بود، عیسی سحر خیز جدا از مسائل حوزه خبر و آزادی مطبوعات به بسیاری از روزنامه نگاران کمک می کرد، وقتی یک روزنامه نگار به خارج از کشور می رفت با او از طریق چت در ارتباط بود و این ارتباط را با او حفظ می کرد ... ».

-ماجرای کشف حجاب
فریبا داوودی مهاجر پس از سال‌ها بازی‌کردن نقش و تغییر چهره در گفت‌وگو با صدای آمریکا پرده از سکانسی از سناریوی غرب‌پسند خود برمی‌دارد. وی که در یک خانواده غیرمحجبه به دنیا آمده و رشد کرده بود و چادر را شخصاً به‌عنوان پوشش انتخاب کرده بو، پس از سال‌ها، در برنامه شبکه ماهواره‌ای VOA برای نخستین بار مقابل دوربین کشف حجاب کرد. او دلیل این تصمیم را اعتراض به فرهنگ مردسالار عنوان کرد.

دانلود لینک مستقیم کلیپ فوق با حجم 4.29 مگابایت


پس از کشف حجاب علنی در یک برنامه تلویزیونی، داوودی مهاجر که اولین گام از حرکت در مسیر انحطاط عقیدتی خود را انجام داده بود، نه تنها دیگر با حجاب در عموم ظاهر نمی‌شد، بلکه پوشش او تغییرات بسیاری پیدا کرد و به سبک جدید و مورد پسند دوستان خود در کنفرانس‌ها و مکان‌های عمومی ظاهر شد.
فریبا داوودی مهاجر، بعد از آن در مصاحبه با شبکه صدای آمریکا نقابی دیگر از چهره خود برداشت و صراحتاً اعلام کرد مذهب را کنار گذاشته است.
وی در پاسخ به مجری برنامه مبنی بر کنار گذاشتن مذهب خود گفت: بله، من مذهب را به‌طور عملی کنار گذاشته‌ام، یعنی حجاب و آداب مذهبی را کنار گذاشتم.

 

دانلود لینک مستقیم کلیپ فوق با حجم 2.2 مگابایت


روسری برداشتند آپارتمان بگیرند...
وقتی دعوای سختی بين داوودی مهاجر و عليرضا نوری زاده بر سر چگونگی تأمين منابع مالی در گرفته بود، نوری زاده فاش كرد كه داوودی مهاجر در آمريكا حاضر شده در ازای تامين خانه و زندگی كشف حجاب كند. نوری زاده خطاب به داودی مهاجر چنين گفت: «شما كی هستيد كه از من منابع مالی مي خواهيد؟ شما وقتی آمديد آمريكا با روسری! منابع مالی تان كی بود؟ كی به شما آپارتمان داد كه روسری تان را برداشتيد؟ هزينه كنفرانس ها بسيار كمتر از مبلغی است كه به عنوان بورسيه در آمريكا به شما پرداخت شده است، بنابراين وقتی حساب كتاب باز می كنيد بدانيد با كی طرف هستيد. خود را نخود هر آش نكنيد و در جاهايی كه از حد و حدود شما بالاتر است دخالت نكنيد.


کیهان در همین رابطه در 25 تیرماه 1390 نوشت : مزدوري عربستان شرم آورتر است يا كشف حجاب در ازاي دلارهاي آمريكا؟!
"يك كارچاق كن سرويس هاي جاسوسي در واكنش به افشاي ماجراي دريافت پول از رژيم سعودي، اعلام كرد كه متهم كنندگان وي خود از دولت آمريكا پول مي گيرند و حتي در اين راه حاضر شده اند كشف حجاب كنند!
نوري زاده چندي پيش با مساعدت سفارت و استخبارات رژيم سعودي كنفرانس مخفيانه اي را در لندن برگزار كرد كه در آن شماري از سران گروهك هاي تروريست و تجزيه طلب نظير كومله شركت داشتند و از جمله از خوزستان به عنوان عربستان و متعلق به رژيم سعودي نام برده شد. خبر برخي اظهارات در كنفرانس و پول هاي دريافت شده از رژيم سعودي به سرعت لو رفت و فريبا داودي مهاجر كه نگران بود به خاطر حضور در اين حلقه بدسابقه زير علامت هاي سؤال تازه اي قرار گيرد، به انتقاد از كنفرانس پرداخت. او عملا نوري زاده را مواجب بگير رژيم سعودي خواند تا خود را تبرئه كرده باشد اما نوري زاده كه هنوز از سؤالات درباره نقش آفريني در سناريوي امنيتي «مدحي» و «الماس فريب» رهايي نيافته، اين بار از خيانت يك شركت كننده كنفرانس (داودي مهاجر) به خشم آمده و متقابلا برخي اخبار پشت پرده را فاش كرد. او مي گويد قرار نبوده محتواي كنفرانس رسانه اي شود.


وي فاش كرد كه داودي مهاجر در آمريكا حاضر شده در ازاي تامين خانه و زندگي كشف حجاب كند. نوري زاده به داودي مهاجر گفت: «شما كي هستيد كه از من منابع مالي مي خواهيد؟ شما وقتي آمديد آمريكا با روسري! منابع مالي تان كي بود؟ كي به شما آپارتمان داد كه روسري تان را برداشتيد؟ هزينه كنفرانس ها بسيار كمتر از مبلغي است كه به عنوان بورسيه در آمريكا به شما پرداخت شده است بنابراين وقتي حساب كتاب باز مي كنيد بدانيد با كي طرف هستيد. خود را نخود هر آش نكنيد و در جاهايي كه از حد و حدود شما بالاتر است دخالت نكنيد اين را به بانوي محترم (داودي مهاجر) مي گويم و به بقيه كه در اين مورد اظهارنظر مي كنند.»


يادآور مي شود داودي مهاجر از همكاران نشريات و احزاب اصلاح طلب پس از مدتي حضور در آمريكا در يك شوي تلويزيوني در صداي آمريكا اقدام به برداشتن روسري كرد!
به دنبال اين افشاگري متقابلاً علي افشاري (داماد داودي مهاجر) كه خود در دريافت مواجب علني از سازمان هاي ضد ايراني آمريكا گوي سبقت از همقطاران ربوده، دست به كار شد تا از «شرافت سياسي»! خود و داودي مهاجر دفاع كند. افشاري ادعا كرد زندگي مادرزنش در آمريكا از «دستمزد زحمات و كار بدون استراحت در بنيادهاي غيردولتي آمريكا» تامين مي شود اما هيچ توضيحي درباره جزئيات اين زحمات و اساس بنيادهاي ياد شده نكرد، حال آن كه نامبرده فاقد هرگونه توانايي علمي يا فكري و پژوهشي و حتي سياسي درخوري است.

دانلود لینک مستقیم کلیپ با حجم 6.24

افشاري همچنين نوشت: گرفتن بورس هاي مطالعاتي در آمريكا يك رويه و فرصت هست. برخي حق دارند آن را نپذيرند ولي محق نيستند به تخطئه كساني بپردازند كه از اين فرصت ها استفاده مي كنند. در اين بورس ها به افراد حقوق مي دهند. اما اين حقوق ربطي به دولت آمريكا ندارد و از همان جنس منابع مالي است كه روزنامه نگاران و يا برنامه سازان از رسانه هاي فارسي زبان متعلق به دولت آمريكا مي گيرند.(!)"
فریبا داوودی مهاجر در بسیاری از سایت‌های ضدانقلاب مانند روز، گویانیوز و گذار وابسته به سازمان سیا مطلب می‌نویسد و به‌گفته خودش برای نوشتن مقالات ضدایرانی در این سایت‌ها مبالغی دریافت می‌کند.
داوودی مهاجر که با فعالیت در دوران اصلاحات شناخته می‌شود، تمایل دارد بیشتر به عنوان فعال حقوق بشر مطرح شود در بسیاری از موسسات و بنیادهای آمریکایی آمد و شد می‌کند و با گرفتن ژست‌های حقوق بشری و حمایت از حقوق زنان برای خود منبع درآمدی بدست آورده است.


علی افشاری (داماد داودی مهاجر) كه خود در دريافت مواجب علنی از سازمان‌های ضد ایرانی آمريكا گوی سبقت از همقطاران ربوده، می‌گوید زندگی مادرزنش در آمریکا از دستمزد زحمات و کار بدون استراحت در بنیادهای غیردولتی آمریکا تأمین می‌شود، برای مثال یکی از بنیادهای آمریکایی که داوودی مهاجر در آن فعالیت دارد، سازمان اعاده ملی دموکراسی NED است که عمده فعالیت آن در ایجاد انقلاب‌های مخملی در کشورهای مختلف است.


وی با بنیاد NED همکاری گسترده‌ای داشته است، بنیادی که کنار بنیادهای سوروس، کارنگی و ویلسون با پوشش دموکراسی به براندازی نظام‌های هدف می‌پردازد.
خود مهاجر از این دوران تحت عنوان بورس تحصیلی برای فعالیت­‌ها تحقیقی نام می­‌برد و هرگونه شائبه دست داشتن این نهاد در انقلاب­‌های رنگی را مردود می­‌داند. در حالی که این بنیاد پس از 11 سپتامبر 2001 با تصویب سومین سند استراتژیک خودش، کمک‌های ویژه‌ای برای کشورهای دارای جمعیت مسلمان در خاورمیانه و آسیای مرکزی تدارک دید و نیز بودجه این سازمان از 40 میلیون دلار در سال 2004 به 74 میلیون دلار در سال 2006 افزایش یافت.


دوگانگی فریبا داوودی مهاجر ظرف کمتر از چند سال
تلویزیون دولتی "صدای آمریکا" (VOA) چهارشنبه 27اردیبهشت ۱۳۹۱ (May.16) با دعوت از سه فعال سیاسی فمینیست به برنامه گفتگو محور "افق" ، از آن ها خواست در مورد الگوسازی برای زنان اظهارنظر کنند. مجری این شبکه پرسید: «در حال حاضر از سوی جمهوری اسلامی گفتمانی مطرح است که در آن [حضرت] فاطمه دختر پیامبر اسلام، الگوی زن است. از منظر شما به عنوان فعال سیاسی زن، آیا دختر پیامبر اسلام الگوست؟»

داوودی مهاجر در جمع مدعوین یکی از کنفرانس‌های ضدایرانی


"فریبا داوودی مهاجر" مشاور پیشین دولت اصلاحات، در حالی که یک روسری را به دور گردن خود گره زده بود و با این حرکت معنادار، ماجرای کشف حجاب خود در یکی از برنامه های همین شبکه را یادآوری می کرد، گفت: «اصولاً الگوسازی که امروز صورت می گیرد، در واقع بهانه است. الگو قرار دادن دادن حضرت زهرا[س] برای زنان و حضرت علی[ع] برای مردان از طرف حکومت، بیشتر جنبه سیاسی دارد و کمتر بحث کارکردهای اخلاقی مطرح است. این به خاطر این است که حکومت جمهوری اسلامی به دنبال جلو بردن ائتلاف سلطانی خودش است.»!!

دانلود لینک مستقیم کلیپ دفاع فریبا داودی مهاجر از اقدامات رضاخان در صدای امریکا با حجم 3.4 مگابایت

او در پاسخ به درخواست مجری برنامه برای اظهارنظر شفاف تر، ادامه داد: «ضمن احترامی که برای عقاید و ادیان مختلف قائلم، آنچه الآن برای من الگوست، دستیابی زنان و مردان به حقوق برابر و اصول حقوق بشر و پیوستن جامعه ایران به اعلامیه جهانی حقوق بشر است. یک زن و مرد 1400 سال پیش، ممکن است برای جامعه خودشان کارکردهایی داشته باشند، ولی من امروز الگو قرار دادن حضرت زهرا[س] برای جامعه را "بدون کارکرد" می بینم.»!!
میهمان دیگر این برنامه "رؤیا طلوعی" سردبیر نشریه توقیف شده "راسان" نیز در پاسخ به سؤال فوق تصریح کرد: «خیر، [حضرت زهرا] الگوی بنده نیستند. ایشان بانویی بودند متعلق به 1400 سال پیش و جامعه امروز با جامعه دیروز بسیار متفاوت است».

 


"محبوبه عباس قلی زاده" روزنامه نگار و عضو فعال گروهک موسوم به "جامعه زنان مبارز" هم در این رابطه به رسانه دولتی آمریکا گفت: «اصولاً با الگو ایجاد کردن مخالفم، چون برای انسان ها چارچوب ایجاد می کند و اجازه نمی دهد آزاد باشند[!] به نظر من بحث الگو مطرح کردن اشتباه است و اساسا یکی از ویژگی های حکومت های اقتدارگرا، معرفی کردن الگو و ایجاد محدودیت در چارچوب این الگوهاست.»
وی با این حال نسبت به مشاور دولت اصلاحات انصاف بیشتری از خود نشان داد و افزود: «از نظر من حضرت فاطمه زهرا[س] یکی از زنان برجسته تاریخ اسلام است. من وقتی درباره ایشان مطالعه می کنم خیلی از کارهایی که کرده اند لذت می برم و ایشان را مثل خیلی از چهره های دیگری که وجود دارند، تحسین می کنم؛ اما با الگوسازی مخالفم.»


اما جا دارد نگاهی به سخنان "فریبا داوودی مهاجر" در سال 84 بیندازیم و گفته های اکنون او را با آن زمان مقایسه کنیم. وی در سال 84 که هنوز از کشور خارج نشده بود، از بانوان مشهور صدر اسلام به عنوان الگو یاد کرده و گفته بود:
«...حضرت زینب[س] که پیام آور عاشورا نامیده می‌شود، زنی مستقل بود که در تمام صحنه های سیاسی-اجتماعی حضور داشت و بارها مورد مشورت برادرانش قرار می گرفت. ایشان که با چنان اقتداری با یزید صحبت کرد، علی ‌الأصول به لحاظ نفس مشارکت در جریان سیاسی وارد عرصه عاشورا شد. چه مشارکتی بالاتر از حضور در جنگ و عاشورا؟ ... درباره‌ ام‌ سلمه شنیده‌ ایم که زمانی که همه می‌ ترسیدند از علی[ع] صحبت کنند، او از ایشان سخن می‌گفت. تاریخ ما سرشار از زنانی است که باقی می ‌مانند و اگر آن ها نبودند، امروز نمی توانستیم سخنان امام حسین[ع] را بشنویم.»

تصاویر فریبا داوودی مهاجر و سروش به همراه جمعی از اپوزیسیون در آمریکا
توضیح: در این عکس ها، عبدالکریم سروش، به همراه فریبا داوودی مهاجر (مدیر کل زنان وزرات کشور دولت اصلاحات و مادر زن علی افشاری)، علی افشاری (عضو سابق دفتر تحکیم وحدت) به همراه کوروش صحتی، از عوامل رسانه ای اپوزیسیون و مجری شبکه صدای آمریکا مشاهده می شوند
.

فريبا داوودی مهاجر دايه مهربان تر از مادر همجنس بازها
فریبا داوودی مهاجر نیز مانند دیگر اعضای اپوزیسیون جمهوری اسلامی سیاست‌هایی را در پیش می‌گیرد که در برخی موارد صدای اپوزیسیون را هم در می‌آورد؛ یکی از این مواضع حمایت از همجنس‌بازان بود. پروژه قبح‌زدایی از فرهنگ غربی همجنس‌بازی كه چندی است به دغدغه اصلي ضد انقلاب تبديل شده جديدا رنگ و بوی عملي به خود گرفته است. در کنار عمليات رسانه‌ای كه با اظهارات مجریان شبکه‌های تلویزیونی ضد انقلاب از جمله بی‌بی‌سی فارسي و صدای آمریکا در حمايت از همجنس‌بازی و تبليغ فيلم‌ها و سريال‌های نامبرده همراه است اكنون عناصر ضد انقلاب نيز وارد بازی حمايت از همجنس بازی شده‌اند.
مشاور مرکز استراتژیک دولت اصلاحات، در راستای اجرای پروژه‌های ضدفرهنگی خود، بخشی را به حمایت از همجنس‌بازی اختصاص داده و در صفحه اجتماعی خود به تبلیغ این اقدام ضداخلاقی و ضددینی می‌پردازد.

جنجال تازه ضدانقلاب در پی انتشار تصاویر فریبا داوودی مهاجر در پارتی ضدانقلاب+عکس
انتشار عکسی از 'فریبا داوودی مهاجر' در صفحه فیس بوک خواهر عباس فخرآور ، ضد انقلابی که خود را صهیونیست می نامد ، جنجال تازه ای را با خود بهمراه داشته است . روز گذشته بعد از آنکه 'مه لقا فخرآور' در صفحه فیس بوکش عکسی از یک میهمانی از' فریبا داوودی مهاجر' با ظاهری نامناسب در کنار 'فواد پاشایی'از مشروطه خواهان برانداز رو کرد ، تیتر آن را اینگونه انتخاب نمود : مشروطه، اصلاحات، پیوندتان مبارک !
اما انتشار این عکس همان و افشاگری هایی که با دعوای همیشگی ضد انقلاب نادان در زیر این عکس اتفاق افتاد اطلاعات تازه ای را در اختیارمان قرار داد .


عباس فخرآور که چند وقتی است برای جلب رضایت اربابانش خود را صهیونیست نامیده وقتی به مطلب خواهرش حمله شده است بی کار ننشسته و با حمله به دیگر اپوزیسون سوء استفاده چی اینگونه عکس العمل نشان می دهد : ' آقای... فکر می کنم من را خوب می شناسی؟! اگر فواد پاشایی ( ضد انقلاب برانداز ) البته چشمهایتان را خالی نکرده باشد و حافظه تان را شستشو نداده باشد. یادم هست ۲ سال پیش مرا به سوئد دعوت کرده بودی برای یک سخنرانی و بعد دعوتت را پس گرفتی و گفتی فواد پاشایی به تو گفته فخر آور با سازگارا و اصلاح طلبان جلسه داشته و از تو خواسته بود به همین دلیل دعوتت را پس بگیری!!!'


وی با حمله به دیگر اپوزیسیون و ضد انقلاب ها پرده از راز این نشست توطئه پردازان ضد جمهوری اسلامی را برمی دارد و می نویسد: ' حالا داستان این نشست حزب مشروطه، مارکسیستها و اصلاح طلبان را من هم میخواهم بدانم!
فریبا داوودی مهاجر (اصلاح طلب و مادر زن علی افشاری)، موسوی خوئینی (اطلاح طلب و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی)، مهندس ساعد (مشاور و کارمند ارشد وزارت نفت جمهوری اسلامی و اصلاح طلب)، آرام حسامی (نیم اصلاح طلب-نیم برانداز) و چندین اصلاح طلب دیگر همراه اسماعیل نوری علا (کمونیست سبز شده)و همسرش شکوه میرزادگی، دکتر خسرو اکمل (رایزن ارشد حزبمشروطه)، مظاهری (عضو هیات رئیسه شاخه واشینگتن حزب مشروطه)، خسرو بیت اللهی (عضو ارشد حزب مشروطه ایران)، سینا دبستانی (عضو هیات رئیسه شاخه واشینگتن حزب مشروطه)، فواد پاشایی (دبیر کل حزب مشروطه)، و البته با اطلاع کامل شخص شاهزاده رضا پهلوی، در منزل آقای دبستانی جلسه می گذارند تا پیش در آمد شورای ملی ایرانیان را فراهم کنند!'


این ضد انقلاب با عصبانیت از اینکه در این جلسه از او دعوت نشده تهدید به افشاگری در آینده می کند و اظهار می دارد :' تازه اولین تصمیمشان هم این است که فخرآور و کنفدراسیون ( ضد انقلابی ) دانشجویان ایرانی نباید به این شورای ملی دعوت شوند. آریا جان میخواهی همه این ها را از فواد پاشائی سوال کنی یا می خواهی من خودم اسناد را منتشر کنم تا ببینی که چشمها زیاد هم خالی نیست! '

فریبا مهاجر در جمع عناصر فعال سیاسی ضدانقلاب


گفتنی است پس از انتخابات مجلس نهم شورای اسلامی و حضور چشمگیر مردم حتی پرشور تر از دوره های گذشته ، نه تنها محاسبات غلط تحلیلگران جریان اپوزیسیون را بهم ریخت بلکه چنان واهمه ای در اردوگاه ضد انقلاب افتاده که هر چه تکاپو می کنند تا بلکه جریان اندکی را دور هم گرد آورند بازهم عاجزند.


پروژه‌های ضد فرهنگی مهاجر به کجا ختم خواهد شد؟‌
اگر نگاهی به اقدامات داوودی مهاجر در چند سال اخیر انداخته شود، متوجه می‌شویم که این ضد انقلاب فراری، پروژه‌ای ضد فرهنگی را پیش می‌برد، به‌طوری که با کشف حجاب تدریجی خود، با حضور در کنفرانس‌های به اصطلاح حمایت از حقوق زنان، حمایت از همجنس‌بازها بی‌دینی و بی‌اخلاقی را ترویج می‌دهد و کار وی به جایی رسیده است که با حضور در برنامه زنده، تبلیغات ضد دینی خود را علنی می‌کند و می‌گوید به مذهب اعتقادی ندارد.
اما باید منتظر ماند و دید اقدام بعدی فریبا داوودی مهاجر چه خواهد بود؟...

منابع:

1. شخصیت نگار
2. تسنیم نیوز
3. روزنامه کیهان
4. مشرق نیوز
5. باشگاه خبرنگاران جوان
6. ما هستیم

 

 

"Our President, analytical news site"