روزنامه ضدایرانی «دیلی استار» چاپ لندنبا بررسی سیاست های شبه فرهنگی بیم و امیدی ها می نویسد: «روحانی برای کاهش محدودیت‌های فرهنگی و آموزشی، کار را آهسته از جایی که سید محمد خاتمی، رئیس جهور اسبق، در سال ۲۰۰۵ رها کرده بود، ادامه داد. او به طور مداوم از فیسبوک و توییتر خود، که هر دو در ایران ممنوع است، استفاده می‌کند. او در ماه مه پس از آن‌که شش جوان به خاطر رقصیدن با ترانه فارل ویلیامز و انتشار آن در یوتیوب دستگیر شدند در حساب توییتر خود نوشت: “نباید در مورد رفتارهایی که از شادی ناشی می‌شود سختگیری کنیم.”»!

به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»؛ روزنامه ضدایرانی «دیلی استار» چاپ لندن در مطلبی تحت عنوان «جنگ فرهنگی هنوز ادامه دارد» نوشت: «مسائل اجتماعی و فرهنگی ایران، هنوز هم جنجال برانگیز است. در انتخابات سال ۲۰۰۵، دختران جوان، سوار بر اسکیت با سربندهای “هاشمی” در خیابان‌های شمال تهران می‌گشتند و تبلیغ هاشمی رفسنجانی را می‌کردند. با این‌که حرکتشان توجه عکاسان خارجی را به خود جلب کرد اما مشخص نبود عملشان به نفع این کهنه‌سرباز انقلابی خواهد بود یا خیر. در این بین حوزه فرهنگ همیشه بخش ستیزبرانگیز سیاست ایران حتی پیش از انقلاب اسلامی بوده است. در سال ۱۹۶۲، جلال آل‌احمد غرب‌زدگی را تقبیح کرد و از هم‌میهنانش خواست با نفوذ خارجی مبارزه کنند. او داستان کلاغی را تعریف کرد که برای تقلید از راه رفتن کبک، راه رفتن خود را هم از یاد برد.»!
نویسنده مطلب در ادامه با بررسی سیاست های شبه فرهنگی بیم و امیدی ها می نویسد: «حسن روحانی در کمپین تقریبا ساده خود، زنان اسکیت‌سوار نداشت و اولویت‌های خود را رسیدگی به مشکلات اقتصادی و پیشبرد ابتکارهای دیپلماتیک برای پایین آوردن تنش بین‌المللی، خصوصا بر سر برنامه هسته‌ای کشور عنوان کرد. اما روحانی برای کاهش محدودیت‌های فرهنگی و آموزشی، کار را آهسته از جایی که سید محمد خاتمی، رئیس جهور اسبق، در سال ۲۰۰۵ رها کرده بود، ادامه داد. او به طور مداوم از فیسبوک و توییتر خود، که هر دو در ایران ممنوع است، استفاده می‌کند. او در ماه مه پس از آن‌که شش جوان به خاطر رقصیدن با ترانه فارل ویلیامز و انتشار آن در یوتیوب دستگیر شدند در حساب توییتر خود نوشت: “نباید در مورد رفتارهایی که از شادی ناشی می‌شود سختگیری کنیم.”»!
مایه تأسف بسیار است که عملکرد شائبه برانگیز اعتدالیون در حوزه فرهنگ عمومی کشور، ناظران و دیدبانان خارجی را هم به این نتیجه رسانده که عملکرد فرهنگی بیم و امیدی ها، همان ادامه سیاست های فرهنگی تساهل و تسامح گرایانه رادیکالیست های دوم خردادی به شمار می رود.
کمیت فرهنگی اعتدالیون به حدی لنگ و فشل است که امام خامنه ای در دیدارشان با اعضای مجلس خبرگان رهبری، با ابراز نگرانی شدید از وضعیت فرهنگی و اجتماعی کشور اظهار داشتند: «من هم از مسائل فرهنگی نگرانم و در این نگرانی نمایندگان محترم خبرگان سهیم هستم.»
در این میان دلسوزان و علاقه مندان به نظام و انقلاب دلواپس آن هستند که مبادا سرنوشت حوزه فرهنگ در دوران بیم و امید، به فرجام شوم فرهنگ به قهقرا رفته دولت اصلاحات ختم شده و موجبات تواری «مهاجرانی» دیگری از کشور فراهم آید.
منبع:خیبر