اما اتفاقات بدتری در جنگ اخیر علیه مردم غزه رخ داد. این بار وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به عنوان تنها حامی واقعی و وفادار مقاومت مردم فلسطین، با وزیر امور خارجه آمریکا بگو بخند می‌کند و رسانه‌ها عکس‌هایشان را به جهان مخابره می‌کنند. آقای ظریف به کسی دست می‌دهد و می‌خندد که دست به خون کودکان غزه آغشته است. فاجعه​،​خباثت آمریکایی‌هاست که همزمان با جنایات ارباب‌های صهیونیست اش، به دنیا نشان بدهد که ایران با ماست نه با آزادگان و مستضعفین جهان.

به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»؛ آقای ظریف، وزیر امور خارجه​،​ ​تنها وزیر خارجه‌ای بود که در مدت مذاکرات ایران و ۱+۵ حضوری کامل و ۲۰ روزه در وین داشت. این در حالی است که تعدادی از وزرای خارجه ۱+۵ اصلا به وین نیامدند و جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا نیز در این مدت بسیار پر کار بوده است از جمله حضور در افغانستان و ماجرای انتخابات آنجا (+)، حضور در عراق (+) و سفر به هند (+)، به علاوه تماس‌ها و سایر فعالیت‌های دیپپلماتیک وی در موضوعات غیر از مسئله هسته‌ای ایران وجود داشته است.

​در کنار اقدامات وزارت خارجه آمریکا و تلاش‌های نمایندگان دیپلماسی آمریکا در سازمان‌های مختلف و همچنین فعالیت‌های سفارت‌های آمریکا در کشورهای مختلف برای حمایت از اسرائیل در جنگ اخیر، شخص وزیر امور خارجه آمریکا نیز در موضوع حمایت از اسرائیل با جدیت وارد شده است. سفر به مصر (+)، دیدار با دبیر کل سازمان ملل برای مجبور کردن حماس به آتش بس (+)، تماس با مقامات رژیم صهیونیستی بلافاصله پس از شروع حمله زمینی (+)، ​و مصاحبه‌ها​ و فعالیت‌های​ رسانه‌ای (+، +، +) بخشی از اقدامات شخص​ جان​ کری است.

«وقتی عده ای از تونل (تونل‌های حماس) بیرون می آیند، شما حق دارید بروید و آن‌ها را  از بین ببرید . ما کاملا از این کار حمایت می‌کنیم»، «ما از حق اسرائیل برای دفاع از خودش حمایت می‌کنیم و همچنان بر این حمایت تاکید می کنیم»، «اسرائیل حق دفاع از خودش را در برابر تهدیدهای تروریستی دارد»، «ما خوب می‌دانیم که اسرائیل اقداماتی را که در غزه انجام داده با هدف دفاع از خود بوده است و آمریکا بطور کامل از اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کند»، «اقدامات اسرائیل ​”​دفاع مشروع” از خود است»، «حماس برای آتش بس مانع‌تراشی می‌کند»، «فلسطینی‌ها باید آتش بسی چندجانبه را بی هیچ شرطی بپذیرند»؛ اینها تنها بخشی از مواضع جان کری در حمایت از اسرائیل بوده است.

اما در طرف مقابل چه اقداماتی از سوی وزارت خارجه ایران و وزیر خارجه صورت گرفته است؟ به ساختار بی‌تحرک و بی‌انگیزه‌ی وزارت خارجه که امیدی نیست. تماس تلفنی با وزیر خارجه مصر (+) و ترکیه (+) و​ نامه به دبیر کل سازمان ملل (+) تنها کارهای آقای وزیر در حین مذاکرات وین و فعالیت‌های فوق الذکر جان کری بوده است.

اما مهمتر محتوای همین اندک مواضع است. وی تنها تاکید بر ارسال کمک‌های بشردوستانه و درخواست ایفای نقش فعال‌تر (مصر و ترکیه) در ماجرا​ را​ داشته است. در نامه به دبیرکل سازمان ملل هم تنها خواستار نقش آفرینی جدی‌تر سازمان ملل برای توقف جنایات صهیونیست‌ها داشته است. اما هیچ اشاره‌ای به اینکه حق با فلسطینی‌هاست، پس از آتش بس عدالت باید برقرار شود، رژیم سفاک صهیونیستی به شدت مجازات شود، سرانش دادگاهی شوند، خسارات مردم فلسطین جبران شود، حامیان اسرائیل به ویژه آمریکا به دلیل مشارکت در جنایت مجازات شوند و … نشده است! به خصوص که اخبار حمایت مالی-نظامی آمریکا از اسرائیل با انتشار خبر استفاده اسرائیل از تسلیحات شیمیایی آمریکا در حمله به غره (+)، اهمیت بیشتری یافت.

نگرانی آنجا بیشتر می‌شود که مواضع دولت جدید را درباره اسرائیل به خاطر بیاوریم: اظهارات آقای ظریف در حاشیه‌ی اجلاس مونیخ و اظهارات آقای روحانی در اجلاس داووس که تلویحا به معنای به رسمیت شناختن اسرائیل بود. و بدتر خبری است که رسانه‌های رسمی دولت روسیه درباره پیام تلفنی روحانی و پوتین و پیشنهاد آقای روحانی منتشر کردند. ادعا کرده‌اند آقای روحانی گفته است راه حل، مذاکره فلسطینی‌ها و اسرائیلی هاست(+)! کاش تکذیبی که شده است واقعی باشد و چند وقت بعد همین موضع را رسما نگویند، مسئله‌ای که در موضوعات دیگر سابقه آن وجود دارد. هر چند مواضع فعلی آقای ظریف هم تنها از نگاه حقوق بشر غربی، سکولار و فارغ از آرمانخواهی در نگاه به اتفاقات است و این نگرانی‌ها را دوچندان می‌کند.

اما اتفاقات بدتری در جنگ اخیر علیه مردم غزه رخ داد. این بار وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به عنوان تنها حامی واقعی و وفادار مقاومت مردم فلسطین، با وزیر خارجه آمریکا بگو بخند می‌کند و رسانه‌ها عکس‌هایشان را به جهان مخابره می‌کنند. آقای ظریف به کسی دست می‌دهد و می‌خندد که دست به خون کودکان غزه آغشته است. فاجعه​،​خباثت آمریکایی‌هاست که همزمان با جنایات ارباب‌های صهیونیست اش، به دنیا نشان بدهد که ایران با ماست نه با آزادگان و مستضعفان جهان.

آیا آقای ظریف این پیام ساده را هم نمی‌فهمید؟ آیا آقای ظریف، در مذاکرات که از همه چیز سخن می‌گویند کوچکترین انتقادی به این جنایت‌ها کرد؟ آیا آقای ظریف نمی‌توانست به نشانه‌ی اعتراض به جنایت‌های اسرائیل که با حمایت‌های آمریکا و دیگر غربی‌ها به وقوع می‌پیوندد مذاکرات را تعطیل کند و تا نجات مردم غزه دوباره جلسات برقرار نشود؟

آقای ظریف​! ​وقتی ۱+۵ شما را تحقیر می‌کرد و مجبور بودید در وین بدون حضور سایر وزرای خارجه با چند کارشناس رده چندم هم صحبت بشوید و شام بخورید، جای دیگر برای کشتار مسلمانان در اقصی نقاط جهان اسلام، جلسه گذاشته بودند و مشغول جنایت بودند.

منبع : 20-1