سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت کشورش گزارش‌هایی که مدعی شده بودند اسرائیل یک فروند کشتی حامل سلاح‌های ایرانی به غزه را توقیف کرده را تأیید می‌کند.

به گزارش «پايگاه خبري تحليلي رئيس جمهور ما»، به نقل از جام نیوز، ادعای مقامات رژیم صهیونیستی در خصوص توقیف کشتی متعلق به ایران که در حال حمل سلاح به سمت غزه بود، به سرعت به تیتر یک رسانه های غربی و البته به خبر اصلی رسانه های فارسی زبان ضدانقلاب تبدیل شد.
ساعاتی پیش شبکه الجزیره گزارش داد که ارتش اسرائیل مدعی شده که امروز توانسته است تلاش ایران برای ارسال سلاح به نوار غزه را ناکام بگذارد.
جنجال رسانه ای صهیونیست ها به سرعت انجام شد تا آنجا که در بیانیه ای فوری که توسط ارتش رژیم صهیونیستی صادر شد ادعا شد که کماندوهای ارتش اسرائیل توانسته اند بر یک کشتی حامل موشک های زمین به زمین در مقابل آب های سودان در دریای سرخ تسلط پیدا کنند.
از سوی دیگر نتانیاهو در پیامی کوتاه با تکرار ادعای ایرانی بودن این کشتی که پرچم پاناما را با خود به همراه داشته است بر شوی تبلیغاتی جدید صهیونیست ها کیفیتی خاص بخشید.
اما همزمان رسانه های فارسی زبان غربی نیز این ادعا را سریعا پوشش خبری دادند.
وب سایت دولتی «بی بی سی فارسی» انگلیس در این باره نوشت: حماس که کنترل نوار غزه را در دست دارد، ارسال سلاح از ایران را تکذیب کرده و گزارش منابع اسرائیلی را تلاش این کشور برای ادامه محاصره غزه توصیف کرده است.


این وب سایت به نقل از وزارت دفاع رژیم صهیونیستی نوشت: در کشتی توقیف شده راکت‌های ساخت سوریه کشف شده است.
شبکه العربیه مورد حمایت سعودی ها نیز با اعلام این خبر با اشاره به بیانیه وزارت دفاع رژیم صهیونیستی نوشت: «صبح چهارشنبه ارتش اسراییل جلوی قاچاق یک محموله سلاحهای پیشرفته ایرانی را، که قرار بود برای سازمانهای تروریستی در نوار غزه ارسال شود، گرفت.»
خبرگزاری فرانسه نوشت که این سلاحها ساخت سوریه هستند، و ابتدا زمینی به ایران حمل شده و سپس با کشتی برای غزه ارسال شده اند.
رویترز نیز در این باره نوشت: گروه حماس اعلام کشف و ضبط این کشتی توسط اسرائیل را «یک شوخی مسخره» دانسته‌است.
وب سایت رادیو فردا وابسته به سازمان جاسوسی آمریکا نیز با انتشار این خبر در عین حال با اشاره به ادعای مقامات اسرائیل نوشت: حماس تاکنون با استفاده از راکت‌های ام-۷۵ توانسته‌است اهدافی تا حدود ۸۰ کیلومتر در داخل خاک اسرائیل را هدف قرار دهد. به گفته ارتش اسرائیل، گروه حزب‌الله لبنان در جنگ سال ۲۰۰۶ علیه اسرائیل از موشک‌های ام-۳۰۲ استفاده می‌کرد.


اما این جنجال رسانه ای از سوی صهیونیست ها و همزمان با سفر نتانیاهو به آمریکا و حضور وی در جمع صهیونیست های آمریکا (آیپک) شک و تردید رسانه های غربی را نیز در پی داشت.
عمده رسانه های غربی همزمان با اعلام این خبر به سناریوی اسرائیل همزمان با گفتگوی ایران و غرب و ایجاد فضایی به دور از تنش در مذاکرات و روابط دیپلماتیک اشاره می کنند.
وب سایت بی بی سی فارسی تنها چند دقیقه بعد از این اعلام این خبر، با انتشار تحلیلی با عنوان «کشتی حامل سلاح از ایران، یادآور ماجرای کارین آ» نوشت: «اظهارات امروز مقام های اسرائیلی در مورد توقیف یک "کشتی حامل سلاح‎‌ از ایران"، که توسط دولت ایران تکذیب شده، با ماجرای "کشتی کارین آ" در ژانویه ۲۰۰۲ شباهتی تامل برانگیز دارد.
در آن زمان نیز -درست مانند امروز -در میانه فرایند لرزان تنش زدایی میان دولت اصلاح طلب و ایالات متحده، اسرائیلی ها خبر از کشف یک کشتی "اسلحه ایرانی" در دریای سرخ دادند که عازم غزه بوده است. ماجرایی که بعدها، به "پرونده کارین آ" معروف شد.


انتشار خبر کشتی کارین آ، که درست مانند امروز با پوشش خبری گسترده رسانه های اسرائیلی همراه بود، با واکنش شدید اسرائیل و سپس ایالات متحده آمریکا مواجه شد: تنها ۲۶ روز بعد از این واقعه بود که جورج بوش رئیس جمهور وقت ایالات متحده، در سخنانی غیرمنتظره ایران را عضو "محور شرارت" دانست...
...امروز نیز، درست در میانه تلاش های بی سابقه دولت ایران برای رفع تنش با ایالات متحده، سر و کله یک کشتی اسلحه در دریای سرخ پیدا شده که، از هر کجا آمده باشد، می‌تواند بر سازوکار سیاسی لرزان شکل گرفته میان دو دولت موثر باشد.
... شباهت این ماجرا و پرونده کارین آ، گمانه زنی هایی مشخص را به ذهن متبادر می کند. مثلا اینکه "هدف اصلی" کشتی امروز، نه سواحل غزه، که میز مذاکرات مذاکرات تهران و واشنگتن باشد.»
رادیو فردا نیز در این باره نوشت: «ضبط محموله جدید موشکی در حالی اعلام می‌شود که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، برای افزودن فشار بر ایالات متحده به منظور سخت‌گیری بیشتر نسبت به ایران هم‌اینک به آمریکا سفر کرده‌است.»
شبکه العربیه سعودی نیز همزمان با اعلام این خبر گزارش داد: ایران هم اکنون در حال گفتگو با قدرتهای غربی بر سر برنامه اتمی خود است، و اسراییل تاکید دارد که تحریمهای بین المللی علیه تهران بجای آنکه لغو شود باید ادامه یابد.
به نظر می رسد سناریوی تکراری صهیونیست ها همزمان با گفتگوهای ایران و غرب، چندان به مذاق رسانه هایی که همواره تریبونی علیه ایران بوده اند نیز خوش نیامده است.