حفظ حرمت جایگاه فردی که بیش از نیمی از عمر خویش را مصروف خدمت به مردم و نظام مقدس اسلامی گذاشته است، نشان از قدر شناسی می باشد که در فرهنگ ما نهادینه شده است. اما براستی چرا عده ای سود جو که بنا بر منافع شخصی هر روز در کسوتی و منصبی قرار می گیرند، اینبار در قامت رسانه که در نظام اسلامی از جایگاه مقدسی برخوردار است، اعتقادات و احساسات مذهبی مردم را دستمایه عقده گشائی های خود قرار می دهند؟

کم شعور پنداری مخاطبان پدیده ای جدید در فضای هزار دست و غیر تخصصی رسانه ای است که فقط با انگیزه های سیاسی و یا سودجویانه ای چون افزایش مخاطبان صورت می گیرد و نمونه ای از این پدیده ی نامبارک، درهم آمیختن دروغ با حقیقت به وسیله ابزاری با نام فتوشاپ می باشد.

ابزار فتوشاپ کاربرد خود را در رسانه از فتنه 88 و بمنظور ایجاد بیم و امید کاذب اجتماعی پیدا نمود که جبهه مخالفان انقلاب اسلامی روزانه و بصورت متناوب از آن استفاده می نمودند. اما موضوع به استفاده از این ابزار در مهرماه 92 بر می گردد، زمانی که سطح فهم و آگاهی مردم و مخاطبان رسانه بسیار متفاوت با گذشته است.

در ساعات اولیه امروز 14 مهرماه عکسی با عنوان "امامزاده سلطان حسین، پدر جد احمدی نژاد + عکس" در فضای رسانه ای کشور توسط یک سایت اینترنتی منتشر شد که به شدت مورد استقبال بخش قابل توجهی از رسانه های کشور گردید.

فارق از حفظ حرمت امام زادگان محترم که از دیرباز مورد احترام ایرانیان بوده اند، حفظ حرمت جایگاه فردی که بیش از نیمی از عمر خویش را مصروف خدمت به مردم و نظام مقدس اسلامی گذاشته است، نشان از قدر شناسی می باشد که در فرهنگ ما نهادینه شده است.

اما براستی چرا عده ای سود جو که بنا بر منافع شخصی هر روز در کسوتی و منصبی قرار می گیرند، اینبار در قامت رسانه که در نظام اسلامی از جایگاه مقدسی برخوردار است، اعتقادات و احساسات مذهبی مردم را دستمایه عقده گشائی های خود قرار می دهند؟ چرا صاحبان ساده لوح رسانه های مجازی بدون کوچکترین تحقیقی درباره چنین خبر مضحکی، اقدام به انتشار چنین اخباری می نمایند؟ و چرا نگاه نظارت و ارزشیابی رسانه های مجازی فقط رنکینگ و آمار مخاطبان رسانه هاست؟

به این عکس دقت کنید:

 

 

این عکس تابلوی راهنمائی را نشان می دهد که در کمال ناباوری امام زاده سلطان حسین که فرزند امام علی النقی(علیه السلام) و عموی حضرت صاحب العصر و الزمان(عج) می باشد را پدر جد رئیس جمهور سابق جناب آقای احمدی نژاد معرفی می نماید.

اما حقیقت این عکس ساختگی (فتوشاپی) چیست؟

در عکس فوق تصویر اصلی و باکیفیت این تابلو را نشان می دهد که سودجویان رسانه ای تا چه حد پا را فراتر از اخلاق و اعتقادات گذاشته و برای اینکه صرفاً نام "سلطان حسین" (که از پادشاهان بدنام صفویه است) در کنار نام دکتر احمدی نژاد در سرچ های اینترنتی دیده شود، دست به عملی ناشیانه و ضد اخلاقی زده اند!

در تصویر اصلی و جعلی مسائلی وجود دارد تا براحتی دریافت که تصویر فتوشاپی چقدر غیر حرفه ای تولید شده است، از جمله اینکه اینگونه تابلوها توسط راهداری در جاده ها نصب می گردد و اقدام ناشیانه ای که جلوی نام رئیس جمهور از عبارت (ع) یا همان (علیه السلام) می باشد هرگز استفاده نمی شود و دیگر اینکه تصویر جعلی با کیفیت پائین تری ارائه شده تا روتوش و اصلاحاتی که بر تصویر اعمال شده، آشکار نگردد.

اما درباره توهین هایی که در غالب این اقدام زشت انجام گرفته شده است باید گفت، علاوه بر توهین به یکی از مقامات جمهوری اسلامی، سوء استفاده از مشابهت اسمی این امام زاده مکرم با سلطان حسین صفوی می باشد که در جای خود باید از طریق سازمان اوقاف و امور خیریه کشور پیگیری قضائی گردد.

لازم بذکر است که امامزاده سلطان حسین فرزند امام هادی (علیه السلام) و عموی بزرگوار امام زمان (عج) می باشد که مدفن مطهر این امامزاده در کیلومتر 14 اتوبان نطنز - اصفهان و در بخش ابیازن می باشد که هر روزه زائران زیادی از اقصی نقاط استان اصفهان و کشور به زیارت این امامزاده بزرگوار مشرف می شوند.